Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
واقعا چرا به ذهنم نرسید میتونم بیام از بقبه سوسک بگیرم؟ :-"
به خاطر اینه که هیچوقت مفید نبودم؟ :-"
سوال اصلی اینه که چرا این همه مدت که وقت داشتی سوسک جمع نکرده بودی؟ اون که دیگه رزین نمیخواست:-"
یعنی بیلد این ایتو چقدر خفت و خاری داره....که باید سوسک جمع کرد :))

دامین تست ران ایتو رو رفتم...با 70 تا کریت ریت و 170 تا کریت دمیج روی بیلد Geo...افتضاح دمیج میداد :|
حداقل یه مقدار قوی ترش میکردن...که ملت ترغیب بشن، روش ویش بزنن.
منم تست ران رفتم و هیچکدوم رو خوشم نیومد، البته بیلدش ندیدم ولی کلا به تست ران نمیشه اعتماد کرد، چه از نظر بیلد و چه از نظر انرژی ریشارژ:D و دیگه اینکه ساپورت هم مهمه، همین ایتو رو تونی با سه تا ساپورت درست و حسابی هر اتک ۱۲۰k هم باهاش زد :D
سلاحم گرفتم!!!!!!! :x :x :x :(( :(( :((

کل استارگلیتر(یا داست؟) ها رو مصرف کردم :)) :)) (اندازه دو ویش مونده)
هل یههههههههههه!
ایول، بازم خوبه حرکت انتحاریت جواب داده:))

سوال اصلی اینه که چرا این همه مدت که وقت داشتی سوسک جمع نکرده بودی؟ اون که دیگه رزین نمیخواست:-"

منم تست ران رفتم و هیچکدوم رو خوشم نیومد، البته بیلدش ندیدم ولی کلا به تست ران نمیشه اعتماد کرد، چه از نظر بیلد و چه از نظر انرژی ریشارژ:D و دیگه اینکه ساپورت هم مهمه، همین ایتو رو تونی با سه تا ساپورت درست و حسابی هر اتک ۱۲۰k هم باهاش زد :D

ایول، بازم خوبه حرکت انتحاریت جواب داده:))
نمیدونستم سوسک میخواد:-"
بعدشم حفظی فقط اون بالای دستگاه میکاگه فلان رو یادم بود + زیر درخت ساکورا :-"
بعد تازه رفتم نگاه کردم دیدم خیلییییی کم دارم:))

لعنت بهتون نگید این عددا! خو گناه دارم به دلم نمیشینه:( همین روز اول تو دامین co op دیدم یکی 40K زد گریه م گرفت:( (البته دوتا geo تو تیم بود...آلبدو ، البته ضربه آخر، نه مثل اینی که میگید تمام ضربات :)) )
آها اون 30ه هیچ گونه(به معنای واقعی هیچگونه!) بوستی نداشت:)) تیم شامل رایدن و چیلده و دیونا بود...صرفا ایتو انداخته شده بود باهاش بچرخم:-"

---

راستی بر خلاف خلیل که به خاطر سوسک بهش هیت میورزه باز! من وقتی دیدم سوسکه گفتم : اِ سوسک مورد علاقه لوفی و اوسوپ! :x چه باحال! :x :))

منم تست ران رفتم و هیچکدوم رو خوشم نیومد، البته بیلدش ندیدم ولی کلا به تست ران نمیشه اعتماد کرد، چه از نظر بیلد و چه از نظر انرژی ریشارژ:D و دیگه اینکه ساپورت هم مهمه، همین ایتو رو تونی با سه تا ساپورت درست و حسابی هر اتک ۱۲۰k هم باهاش زد

تست ران گورو رو که اصلاً نفهمیدم چی کار میکرد.....بیخالش شدم و دامین رو با نینگوانگ تموم کردم :))

ولی وقتی تست ران ایتو رو میام مقایسه ـش میکنم مثلاً با تست ران هوتائو....خدایش هوتائو خیلی بهتر بودش....روی slime ها vap میزنی...55k....برست اون هم 98k دمیج میداد....حتی بیلد تست ران یومیا هم از ایتو بهتر بودش.

راستی بر خلاف خلیل که به خاطر سوسک بهش هیت میورزه باز! من وقتی دیدم سوسکه گفتم : اِ سوسک مورد علاقه لوفی و اوسوپ! :x چه باحال! :x

نمیدونم چرا همیشه باید نقطه ی مقابل هم باشیم :D

آخرین ویرایش:
تست ران گورو رو که اصلاً نفهمیدم چی کار میکرد.....بیخالش شدم و دامین رو با نینگوانگ تموم کردم :))

ولی وقتی تست ران ایتو رو میام مقایسه ـش میکنم مثلاً با تست ران هوتائو....خدایش هوتائو خیلی بهتر بودش....روی slime ها vap میزنی...55k....برست اون هم 98k دمیج میداد....حتی بیلد تست ران یوما هم از ایتو بهتر بودش.

من طبق معمول تست ران نرفتم
ولی گورو کلا ساپورته، فکرم نکنم DPS یا ساب DPS بشه ازش در اورد!
اگر بانو نین باهاش بوده، قرار بوده با همکن تموم کنی:-" (نوئل نبود؟ چون اون حتی بهتر نین هست+فقط همین سه تا رو 4* داریم دیگه؟وگرنه بوستدو نفره به درد بانو نمیخوره!)

دلیل نقطه مقابل هم بودن برای اینه که به راه راست وان پیس هدایت نشدی:-" در تاریکی آشکاری:-'

ولی خدایی با اینکه هنوز کارم تکمیل نشده با ایتو، ولی جذابه برام:دی
اون ماسک اونی که برای استک هاش میاد خیلی خوبه:x
اون حالت شروع برستش هم عالیه:x کلا راضیم:-" (نه بیا و برای سلاحشم ویش زدی، بگو راضی نیستم:)) )

.پ.ن: انقدر هایپ کمه به امید خدا میریم رکورد کوکومی رو بزنیم؟ :-" :))

بچه ها پیتی ۵۷ هستم به نظرتون توی این ۲۰ روز میتونم ایتو رو بگیرم ؟

من پیتی ۷۰ بودم ، پنجاه تا ویشم داشتم ، فکر میکردم به سافت پیتی بعدی نمیرسم ، اما ۴۰ تا بیشتر هم ویش جمع کردم
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
بعد از اخرین یولا که گرفتم ۳۵ تا ویش دیگ زدم یادش افتاد نوئل خو بنره دو تا نوئل داد دو تا ویپن
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دو روزه بازی نکردم 😭😂😐

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

IMG_20211215_022140_908.jpg

هر چند بعید میدونم ، اما اگه ۵ ستاره های بنر استاندارد از سیستم گاچا خارج بشن ، قطعا باید با ویپن و کارکتر های دیگه جایگزین بشن

من پیتی ۷۰ بودم ، پنجاه تا ویشم داشتم ، فکر میکردم به سافت پیتی بعدی نمیرسم ، اما ۴۰ تا بیشتر هم ویش جمع کردم
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
بعد از اخرین یولا که گرفتم ۳۵ تا ویش دیگ زدم یادش افتاد نوئل خو بنره دو تا نوئل داد دو تا ویپن
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دو روزه بازی نکردم 😭😂😐

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

View attachment 236614

هر چند بعید میدونم ، اما اگه ۵ ستاره های بنر استاندارد از سیستم گاچا خارج بشن ، قطعا باید با ویپن و کارکتر های دیگه جایگزین بشن
خوبه امیدوار شدم ایتو رو میگیرم فکر کنم به غیر از من و اکیبا کسی دیگه برای ایتو ویش نزنه 😂🤦

266833669_1808124812718168_4743356825667463699_n.jpg

نمیدونم در جریان انتقال بازی از شعبه اصلی میهویو تو شانگهای به یه زیر مجموعه تو سنگاپور هستید یا نه ؟

ولی خب این اقدام در جهت فرار از قوانین چین و این سازمان رسانه ای (cc نم چی چی) که میهویو مجبوره زیر مجموعش بشه و از قوانینش پیروی کنه ،

اگه این اتفاق بیفته احتمالش زیاده ، که تو دیزاین کارکتر ها از پارچه کمتر استفاده کنن =P~ :x :))

خصوصا از این جوراب شلواری ها و ساپورت ها خلاص شیم خیلی خوب میشه

واقعا بعید میدونم تغییر ناشر.‌‌یا بهتر بگیم تغییر شعبه ی ناشر فرقی به حالشون بکنه
یه بخش زیادی از فن بیس بازی مربوط به همون چین هست
دیگه دیدیم اون فن بیس سر سالگرد ورژن گلوبال بازی چه داستانی درست کردن!
راحت پدرشون رو در میارن، چون احتمالا چین به هر حال نمیزاره چیزی که خلاف نظرشونه وارد سرورهای چین بشه!

و همینطور که ما خبر داریم ناشر جدید شعبه ی دیگه ی میهویو هست، حتما چینی ها هم خبر دارن...
و راحت هیت هاشون روانه ی میهویو میشه باز:-"

دوستان ، الان ارزش داره من نویل رو بیلد کنم ؟c6 شده
جیو هم براش تراولر،ددی ژانگلی و لیدی نینگ دارم.
مین دی پی اس جیو ندارم کلاB-)
اره با ارتیفکت جدید ارزش داره بیلد کنی دمیجاشم بد نیست تا اونجایی خودم تست کردم راضی بودم اگه متا اسلیوی که نینگ کانس بالا دو داری اونو بیلد کن دیجای سگتری میزنه تا نوعل سی دیشم مثل نوعل رو مخ نیست

نمیدونستم سوسک میخواد:-"
بعدشم حفظی فقط اون بالای دستگاه میکاگه فلان رو یادم بود + زیر درخت ساکورا :-"
بعد تازه رفتم نگاه کردم دیدم خیلییییی کم دارم:))

لعنت بهتون نگید این عددا! خو گناه دارم به دلم نمیشینه:( همین روز اول تو دامین co op دیدم یکی 40K زد گریه م گرفت:( (البته دوتا geo تو تیم بود...آلبدو ، البته ضربه آخر، نه مثل اینی که میگید تمام ضربات :)) )
آها اون 30ه هیچ گونه(به معنای واقعی هیچگونه!) بوستی نداشت:)) تیم شامل رایدن و چیلده و دیونا بود...صرفا ایتو انداخته شده بود باهاش بچرخم:-"

---

راستی بر خلاف خلیل که به خاطر سوسک بهش هیت میورزه باز! من وقتی دیدم سوسکه گفتم : اِ سوسک مورد علاقه لوفی و اوسوپ! :x چه باحال! :x :))
نه دیگه، تو رفتی سلاح و کاراکتر رو با همدیگه گرفتی، وظیفه ما اینه از دماغت در بیاریم:))

اگه نگران اینی که از نظر DPS کم بیاره، نگران نباش. حداقل وضعش از نظر آرتیفکت و سلاح و ساپورت از ژیائو بهتره، اگه با اون ساختی با اینم میتونی بسازی:D

ولی وقتی تست ران ایتو رو میام مقایسه ـش میکنم مثلاً با تست ران هوتائو....خدایش هوتائو خیلی بهتر بودش....روی slime ها vap میزنی...55k....برست اون هم 98k دمیج میداد....حتی بیلد تست ران یوما هم از ایتو بهتر بودش.

منم تست ران گورو متوجه نشدم چی به چیه. طبق چیزی که آکیبا گفته بود فکر میکردم دفاع رو زیاد کنه ولی روی نوئله که زیاد تاثیری نداشت:D

هو تائو یکی از بهترین کیت ها رو داره از نظر من چون احتمالا وقت کم آورده بودن و نتونستن نرفش کنن:D البته اون به المنت ریکشن های قوی هم دسترسی داره، ایتو صرفا جئو دمیج میزنه که یه سقفی هم برای دمیجی که میده داره، پس به نظرم همینم خوبه:D
wtf , این دیگه زده رو دست هر چی سفیده

ولی خب ۶ تا ۵۰-۵۰ هم باخته ، من از این نظر سفید ترم
نه، باخت پنجاه پنجاه زیر ۳۰ تا ویش و بعد گرفتن گارانتی با ۱۰ تا ویش بعدی، دیگه باخت به حساب نمیاد، برد برد هست :)) طرف با نصف ویش هایی که من برای آیاکا زدم ۵-۶ تا لجند گرفته :))
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

دو روزه بازی نکردم 😭😂😐

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

View attachment 236614

خوبه، پس امیدوار باشم که با استارگلیترهایی که جمع کردم بتونم بالاخره ککینگ رو بگیرم؟:x
خوبه امیدوار شدم ایتو رو میگیرم فکر کنم به غیر از من و اکیبا کسی دیگه برای ایتو ویش نزنه 😂🤦
حالا به غیر از اینکه خودش و گورو از نظر من یکی که جذاب نیستن، چهار ستاره های دیگه هم اونقدر خوب نیستن که ملت به خاطرشون ویش بزنن:D
دوستان ، الان ارزش داره من نویل رو بیلد کنم ؟c6 شده
جیو هم براش تراولر،ددی ژانگلی و لیدی نینگ دارم.
مین دی پی اس جیو ندارم کلاB-)
برای مین از نظر من خوب نیست ولی با توجه به اینکه الان ست آرتیفکت و ساپورت و اسلحه خوب براش موجوده میتونه هیلر، شیلد و ساب خوبی برات بسازه.
من کلا کسانی که برای دمیج دادن به برست وابسته هستن رو مین هایی خوبی به حساب نمیارم:D

نه دیگه، تو رفتی سلاح و کاراکتر رو با همدیگه گرفتی، وظیفه ما اینه از دماغت در بیاریم:))

اگه نگران اینی که از نظر DPS کم بیاره، نگران نباش. حداقل وضعش از نظر آرتیفکت و سلاح و ساپورت از ژیائو بهتره، اگه با اون ساختی با اینم میتونی بسازی:D

منم تست ران گورو متوجه نشدم چی به چیه. طبق چیزی که آکیبا گفته بود فکر میکردم دفاع رو زیاد کنه ولی روی نوئله که زیاد تاثیری نداشت:D

هو تائو یکی از بهترین کیت ها رو داره از نظر من چون احتمالا وقت کم آورده بودن و نتونستن نرفش کنن:D البته اون به المنت ریکشن های قوی هم دسترسی داره، ایتو صرفا جئو دمیج میزنه که یه سقفی هم برای دمیجی که میده داره، پس به نظرم همینم خوبه:D

نه، باخت پنجاه پنجاه زیر ۳۰ تا ویش و بعد گرفتن گارانتی با ۱۰ تا ویش بعدی، دیگه باخت به حساب نمیاد، برد برد هست :)) طرف با نصف ویش هایی که من برای آیاکا زدم ۵-۶ تا لجند گرفته :))

خوبه، پس امیدوار باشم که با استارگلیترهایی که جمع کردم بتونم بالاخره ککینگ رو بگیرم؟:x

حالا به غیر از اینکه خودش و گورو از نظر من یکی که جذاب نیستن، چهار ستاره های دیگه هم اونقدر خوب نیستن که ملت به خاطرشون ویش بزنن:D

برای مین از نظر من خوب نیست ولی با توجه به اینکه الان ست آرتیفکت و ساپورت و اسلحه خوب براش موجوده میتونه هیلر، شیلد و ساب خوبی برات بسازه.
من کلا کسانی که برای دمیج دادن به برست وابسته هستن رو مین هایی خوبی به حساب نمیارم:D
راستی ژیائوم دو نکته داره:-"
اول اینکه همینطور که میدونی سلاح خودش رو ندارم و فاوانیوس بستم برای همین همیشه تو برستم احتمالا! :-" (البته بهت گفتم با این اسلحه اگر آماده داری چکشم بکن! جوابه:-" )
بعد به دو مورد پی بردم! یکی اینکه سلاحش بدبخت lvl80ه و من با این حال باهاش عشق میکنم!(یعنی عاشق تیم ژیائوم هستم تو ابیس! :x )
بعد اینکه R1 بود...و من حداقل یه کپی ازش داشتم خبر نداشتم:| (میتونستم R2 بکنم قرن ها پیش)
و دیروز شد R4 :-" وقت بشه سلاح این بدبختم LVL90 کنم:)) :-"

همممم... در مورد گورو من هنوز نمیدونم چه ستی اصلا باید بست، ولی هنوزم به نظرم خوب میتونه جواب بده رو ایتو؟ :-" بعد گفتی DEF فلت بعد DEF% حساب میشه...
که خو مهم نیست:-"
اون atkی که با مجموع defها به ایتو برمیگرده مهمه:-" البته واقعا نمیدونم چه شکلیه همه چیا! ولی بد به نظر نمیومد! فقط حیف که C4 تازه هیلرم میشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or