Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دوستان گرامی
حجم نسخه موبایل چقدره؟

احتمالا از هفته دیگه تا مدت نامعلومی دهنم سرویسه برای بازی کردن پای TV ، ترجیح میدم جای ترک الگیم حداقل بشینم پای موبایل:-"

شرایط خاصی داره انتقال سیو از PS به موبایل؟ یا امکان پذیر نیست اصلا؟ :-"

دوستان گرامی
حجم نسخه موبایل چقدره؟

احتمالا از هفته دیگه تا مدت نامعلومی دهنم سرویسه برای بازی کردن پای TV ، ترجیح میدم جای ترک الگیم حداقل بشینم پای موبایل:-"

سیو ps رو نمی‌دونم
حجم بازی با دو زبان انگلیسی و ژاپنی
IMG_20211129_133155.jpg

آره اگه تیر اول بخوره برای شکوفه اش کریت ریت اضافه میشه :D البته همون تیر اول هم اگه به نقطه ضعف بزنی صد در صد کریت میشه :D بعلاوه اینکه دیگه فقط 4 تا کریو و 2 الکترو و یه پایرو برام مونده پس یه کریو دیگه هم کنارش میزارم و یه 15% هم اونجا کریت ریت اضافه میشه :D

والا من میخوام بزارم، این دامین نحس بلیزارد هیچی نمیده :D

اگه برای 15% درصد کریو دمیج میگی، فکر کنم 80 تا المنت مستری هم همون تاثیر رو روی ریکشن ها داشته باشه.

aigywd8use281.jpg

کی به اون ۱۵ درصد بی ارزش اهمیت میده ، کلا این ست بیلیزارد چیز هایی که میده جز بی خود ترین ارتیفکت های بازیه ،

اما من دارم در مورد ازادی عملی که بهت میده حرف میزنم ، با ست بیلزارد میتونی تصمیم بگیری که ۴۶ درصد اتک اضافه کنی یا ۶۰ درصد کریت دمیج بیشتر + اون ۱۵ درصد المنت

با اموس میخوای ۲۰ تا بزنی :D :|=))
...........
@Police _ 110

اینو پیشاپیش بنش کن،
...........

اخه با اموس زیر ۳۰ تا زدی نیا اینجا دیگه

الان چیچی گرفتم بیلدش کردم واقعا موندم به اونایی که میگفتن چیچی (خیلی ) بهتر از کوکومیه چی باید بگم ، واقعا فازشون چی بود ،

@ce7en44
یادم رفت بگم برا ملت گانیو میشه وسط برست ایستاد ولی مثل هواپیماهای زمان جنگ جهانی که از لای پره های هواپیما تیر میزدن باید زمان بندی تیرت دقیقا با آتیش شیانگلینگ مچ باشه
میشه روی ژانگلی هم 4 تا میلیلیت گذاشت برا باف اتک ولی چون ستونش آتیش رو کریستال میکنه زمان تیراندازی سخت تر میشه انگار از لای دو تا پره هواپیما بخوای تیر بزنی
در مورد این کلیپ هم فقط برا اینکه دمیج شارژ اتک رو ببینی می ذارم و گرنه چون برست شیانگلینگ و گانیو جفتش اسنپ شات می کنه باید بعد از بنت زده بشن.
تلنت 10/6/8

View attachment 234173

View attachment 234172
وسط برست که باید بایستی تا کریو دمیج بده ولی اینکه چطوری دشمن رو خارج از برست نگه داری مسئله بود که این مثال هواپیما رو زدی :D
من این باس رو همیشه از دستش فرا میکردم، تو با خیال راحت ایستادی میزنیش :))
یه سوال دیگه: شکوفه هم شارژ اتک به حساب میاد؟ برای پسیو اموس میگم
والله بنده خدا ژیائو خیلی وقته مپ رو به چشم ندیده، مگر یه ایونت داشتیم که مبارزه ای بود و دوتا درجه سختی داشتا...از اینازوما فقط اون جزیزه رو دیده:-"

ولی کلا ژیائو با ژانگ لی و باربارا/جین همراه میشه:-"

اون abyss که میگفت swirl بزنید خیلی خوب بود:( R2 باربارا میزدم، تمام بپر بپرهام از اون انفجارها داشت:)) :-" کاش همیشه موندگار بود اون:))
کلا ژیائو برای مراحل شلوغ Abyss عالیه! مثل ماست رد میکنه:D
---

@Police _ 110
یه کلاه کریت ریتم آرزوست!
کریت ریتم خیلی کمتره، بعد کریت دمیجم فکر کنم 240 اینا:))

البته گفتم چون بیلد قدیمیه، المنتال مستری هم صفر خالص:))

+هیتر:-"
اتفاقا اون باس عشق منه! هن خود مبارزه ش هنوز جذابه حتی انر سه سوته بترکه، هم ostش عالیه:D

اژدها هم دیگه سخت نیست ولی سرطانه!!! عجیب سرطانه:|
حالا ابیس 2.4 هم قراره دوباره برای ژیائو و گانیو درست بشه :D
اتفاقا بیلد هوتائوی منم المنت مستری صفر داره، بعد ببین اون موقع چقدر افتخار میکردم که رول هام EM نخورده :))

کلا اژدها بیخودترین باس هست، فقط برای ژانگلی شو ساخته شده :D
بازیش بهینه هست ، رو low سی فریم ثابت میتونی بگیری
سیستم تقریبا مشابه تو یوتیوب:

چون موبایل گیمری شاید رو گوشی برات بهتر اجرا بشه ،من خودم بیشتر رو گوشی بازی میکنم.
این ویدئوی بالا هم با موبایل زده بودی؟ من که اونقدر ورژن موبایل داغونه که خیلی وقته اصلا سراغش نرفتم. قبلا هر روز دیلی ها و رزین رو با موبایل میرفتم :-"
نمیدونم والله!
من هم ژانگ لی باید ببرم، هم جین برای مواقع خطرناک...

با هوتائو هم به عنوان نفر اصلی اتک بدم:-" (فحش ندید...بعضی وقتا شیلد ژانگ لی هم جوابگو نیست نیاز به هیل دارم:)) )
ولی در کل هیلی ورجع وورجی میکنه و نمیشه مثل آدم زدش:|

یانفی بنده خدا lvl50ه بدون هیچ چیزی.... هنوز به اون درجه از عرفان نرسیده :-"

این گرگ هم با تیم له میزنمش، ولی میدونم هیلر درست حسابی ببرم نمیتونه کاری کنه بنده خدا:-" یا حتی DPS درست:-"

پ.ن: ویدیو تو ردیت رو دیدید با سارا و کاچینگ(و ژانگ لی و بنت) چه به روزگار این بدبخت اوردن؟ :))
من اون باس الکترو رو با یانفی و آیاکا میزدم، خوب جواب میداد :-"
ماندلا افکته منم اینطوری یادمه :D
اصلا فکر کنم همینطور بوده بی صدا عوضش کردن :D
دوستان گرامی
حجم نسخه موبایل چقدره؟

تا جایی که یادمه یه اکانت میهویوی اروپا میسازی و لینکش میکنی به اکانت اروپای PS :-" فقط حواست باشه که اشتباه نکنی چون موقع آنلینک سیو اکانت PS پاک میشه :D
سیو ps رو نمی‌دونم
حجم بازی با دو زبان انگلیسی و ژاپنی
View attachment 234203
من با زبان ژاپنی فقط 15.35 هست :-"

سخت ترین باس بازی که هنوز که هنوز با اختلاف اژدهاست ،

اما باس رو اعصاب ، پایرو و هیدرو به نظرم ، خصوصا باس هیدرو تو ابیس اصلا بهت فرصت زدن نمیده ، هی جمع میکنه و میره

اون فرم خلاص کردن مکعب کرایو هم رو اعصاب ترین بخش بازیه

کی به اون ۱۵ درصد بی ارزش اهمیت میده ، کلا این ست بیلیزارد چیز هایی که میده جز بی خود ترین ارتیفکت های بازیه ،

اما من دارم در مورد ازادی عملی که بهت میده حرف میزنم ، با ست بیلزارد میتونی تصمیم بگیری که ۴۶ درصد اتک اضافه کنی یا ۶۰ درصد کریت دمیج بیشتر + اون ۱۵ درصد المنت

با اموس میخوای ۲۰ تا بزنی :D :|=))
...........
@Police _ 110

اینو پیشاپیش بنش کن،
...........

اخه با اموس زیر ۳۰ تا زدی نیا اینجا دیگه

الان چیچی گرفتم بیلدش کردم واقعا موندم به اونایی که میگفتن چیچی (خیلی ) بهتر از کوکومیه چی باید بگم ، واقعا فازشون چی بود ،
آره این مزیت رو داره ولی برای ملت اونوقت به مشکل میخوری :D

من کلا انتظاراتم رو پایین نگه میدارم که بعد توی ذوقم نخوره :D

:))

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
وسط برست که باید بایستی تا کریو دمیج بده ولی اینکه چطوری دشمن رو خارج از برست نگه داری مسئله بود که این مثال هواپیما رو زدی :D
من این باس رو همیشه از دستش فرا میکردم، تو با خیال راحت ایستادی میزنیش :))
یه سوال دیگه: شکوفه هم شارژ اتک به حساب میاد؟ برای پسیو اموس میگم
آره اونجوری که فک میکردی دشمن رو باید خارج از برست نگه داشت سخت میشه ، کلا مهم نیس کجا باشه هر چقدرم قندیل یخی بخوره تو سرش به محض اینکه آتیش ژانگلینگ رسید به دشمن تیر بزنی هر دو مرحله شارژ اتکت ملت میشه.
آره شکوفه هم شارژ اتک هست و پسیو اموس میگیره.
این ویدئوی بالا هم با موبایل زده بودی؟ من که اونقدر ورژن موبایل داغونه که خیلی وقته اصلا سراغش نرفتم. قبلا هر روز دیلی ها و رزین رو با موبایل میرفتم :-"
نه این رو پیسی بود ، رو گوشیم هم همینجوری اجرا میشه.
پوکو اف3 هست قیمتش حدود 8 تومن

آره این مزیت رو داره ولی برای ملت اونوقت به مشکل میخوری :D

من کلا انتظاراتم رو پایین نگه میدارم که بعد توی ذوقم نخوره :D

:))
من با بلک کلیف ۲۳ تا میزنم ، با کمان aloy هم ۲۱

کمان ایلوی رو برداشتم چون همیشه باهاش ۲۱ میزنم تو هر موقعیتی و جلوی باس ها

سخت ترین باس بازی که هنوز که هنوز با اختلاف اژدهاست ،

اما باس رو اعصاب ، پایرو و هیدرو به نظرم ، خصوصا باس هیدرو تو ابیس اصلا بهت فرصت زدن نمیده ، هی جمع میکنه و میره

اون فرم خلاص کردن مکعب کرایو هم رو اعصاب ترین بخش بازیه
باس پایرو بازم بعد از آپدیت بهتر شده ولی هایدرو قبول دارم که خیلی وقت تلف میکنه. من همیشه 2 دقیقه مشغول هایدرو میشم و یه دقیقه پایرو :-" کریوی بدبخت هم که اصلا فرصت نمیکنه حرکتی بزنه :D

حالا اینا ورژن ایزی هستن، صبر کنین بازم اون ایونت مکعب ها بیاد تا قدر اینا رو بدونین :D

آره اونجوری که فک میکردی دشمن رو باید خارج از برست نگه داشت سخت میشه ، کلا مهم نیس کجا باشه هر چقدرم قندیل یخی بخوره تو سرش به محض اینکه آتیش ژانگلینگ رسید به دشمن تیر بزنی هر دو مرحله شارژ اتکت ملت میشه.
آره شکوفه هم شارژ اتک هست و پسیو اموس میگیره.

نه این رو پیسی بود ، رو گوشیم هم همینجوری اجرا میشه.
پوکو اف3 هست قیمتش حدود 8 تومن
مال من Motorloa Moto G8 Power Lite

الان بهتر شده، ماه اول اصلا تکسچرها رو درست لود نمیکرد:D دوالین هم باهاش نمیشه زد :))
البته اینو قبل از اومدن گنشین و برای کلاس های مجازی گرفته بودم :D

• Like
Reactions: NHM and cm180life
مال من Motorloa Moto G8 Power Lite

الان بهتر شده، ماه اول اصلا تکسچرها رو درست لود نمیکرد:D دوالین هم باهاش نمیشه زد :))
البته اینو قبل از اومدن گنشین و برای کلاس های مجازی گرفته بودم :D
این چقدر داغونه :D
خیلی بده یه نهنگ اینجوری بازی کنه :D

• Smile
Reactions: NHM and ce7en44
دوستان گرامی
حجم نسخه موبایل چقدره؟

لینک کردن از PS به بقیه پلتفرم ها خیلی راحته!

اول باید به آکانت Mihoyo بسازی. (ترجیحا با ایمیلی به جز ایمیل PS account) بعد از داخل بازی برو تو ستینگ و گزینه لینک اکانت رو بزن. اکانت میهوبو رو وارد کن تا دو تا اکانت با هم لینک بشه.

بعد وارد نسخه موبایل شو، برو تو اکانت میهویو و ریجن رو طبق ریجنی که هستی انتخاب کن.

من هنوز نمیدونم به اونایی که میگن کوکومی بهتر از بارباراست چی بگم :-" :D :D :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or