Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 234124

بنر استاندارد روی پیتی 83 بهم amos bow داد.....دوست داشتم نیزه ی jade میداد :-"
گرفتن گانیو و شینهی توی یه پچ، محاله....(من سیاه ـم :D ).....واقعاً تصمیم سختیه، هم شینهی رو میخوام...هم گانیو که الان سلاح ـش رو هم گرفتم.

نظر دوستان چیه؟ اگه بخواید از ویش زدن روی گانیو منصرف ـم کنید و جمع کنم برای یائه....از بدی های گانیو چی بهم میگید؟
گانیو تنها کاراکتری هست که بدی نداره :D

خود گانیو ۲۰ درصد کریت ریت هم میده
۔۔۔۔۔۔۔۔

به نظرم ست بیلزارد بزاری بهتر باشه ، اخه با گانیو کسی که بخوای باهاش ملت بزنی نیست ، با شیانگلینگم درد سره

جدا از اینکه واندرر فقط شارژ اتک میده ، ولی با بیلزارد برست و اسکیل گانیو هم اپ میشن
آره اگه تیر اول بخوره برای شکوفه اش کریت ریت اضافه میشه :D البته همون تیر اول هم اگه به نقطه ضعف بزنی صد در صد کریت میشه :D بعلاوه اینکه دیگه فقط 4 تا کریو و 2 الکترو و یه پایرو برام مونده پس یه کریو دیگه هم کنارش میزارم و یه 15% هم اونجا کریت ریت اضافه میشه :D

والا من میخوام بزارم، این دامین نحس بلیزارد هیچی نمیده :D

اگه برای 15% درصد کریو دمیج میگی، فکر کنم 80 تا المنت مستری هم همون تاثیر رو روی ریکشن ها داشته باشه.

aigywd8use281.jpg

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
آره اگه تیر اول بخوره برای شکوفه اش کریت ریت اضافه میشه :D البته همون تیر اول هم اگه به نقطه ضعف بزنی صد در صد کریت میشه :D بعلاوه اینکه دیگه فقط 4 تا کریو و 2 الکترو و یه پایرو برام مونده پس یه کریو دیگه هم کنارش میزارم و یه 15% هم اونجا کریت ریت اضافه میشه :D

والا من میخوام بزارم، این دامین نحس بلیزارد هیچی نمیده :D

اگه برای 15% درصد کریو دمیج میگی، فکر کنم 80 تا المنت مستری هم همون تاثیر رو روی ریکشن ها داشته باشه.

aigywd8use281.jpg
لازم نیس تیر اول حتما بخوره به هدف ، تیر هوایی هم بزنی 20% کریت ریت اضاف میشه هم به شارژ اتک هم به شکوفه شارژ اتک.
اون 15% کریت ریت کرایو رزونانس هم بکار ملت گانیو نمیاد چون برا گرفتن کریت، دشمن باید روش کرایو باشه یا فریز باشه ولی برا ملت گانیو قبلش دشمن رو آتیش میزنیم.
آیاکا هم اینقدر پیشونیش بلند نیس :D

این بیلدی هست که فعلا براش آماده کردم:
View attachment 234127

View attachment 234128

View attachment 234129

View attachment 234130

View attachment 234131

View attachment 234132

View attachment 234133

خود گانیو هم ۳۸٪ کریت دمیج اضافه میکنه.

پ.ن: شب بخیر ;)

چه ارتیکفت های خوبی.....تا الان واندر فقط آشغال جمع کردم....به زور یه ست درب داغون از توش در اوردم، دادم دست یانفی )":
تا اونجا که میدونم ست واندر برای melt گانیو خیلی خوبه و بلیزارد برای تیم فریز....فارم بلیزاد هم که زهرماره با اون درآپ های چرت ـش
توی مقایسه هایی که دیدم و کردم، ظاهراً واندر از بلیزارد بهتر بوده....

فک کنم آخرش مجبور بشم برم پای دستگاه کرفت و قمار کنم :D

برات یه تیم خیالی بستم....با همین ست ارتیکفت هات

0.jpg
2.jpg

گانیو مثبت 80 با تلنت های 9 9 9 و کمان آموس لول 90
بنت کانس 5 با ست نوبلیس و تلنت برست 3+8
دیونا کانس 6
ساکروز C0 بیلد فول المنتال میستری ست VV با کتاب دراگون R5

دشمن روئین گارد لول 86

دمیج شارژ اتک گانیو همراه اون دوتا لول ـش با melt و بدون melt و با در نظر گرفتن نهایت passive دوم سلاح آموس:

بدون باف ساکروز (فقط دیونا و بنت)
Screenshot 2021-11-29 at 04-13-42 Genshin Impact Calculator.png

با باف کامل ساکروز و دیونا و بنت
Screenshot 2021-11-29 at 09-59-07 Genshin Impact Calculator.png

خیلی زیاد نیس :| جمع اون دوتا دمیج Frostflake، چه خبره....جنگه مگه :D

P.S
نمیدونم باف ها درست حساب کردم...همینطوری سریع زدم

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    38.8 KB · مشاهده: 2
  • Screenshot 2021-11-29 at 09-46-06 Genshin Impact Calculator.png
    Screenshot 2021-11-29 at 09-46-06 Genshin Impact Calculator.png
    56.4 KB · مشاهده: 6
آخرین ویرایش:
لازم نیس تیر اول حتما بخوره به هدف ، تیر هوایی هم بزنی 20% کریت ریت اضاف میشه هم به شارژ اتک هم به شکوفه شارژ اتک.
اون 15% کریت ریت کرایو رزونانس هم بکار ملت گانیو نمیاد چون برا گرفتن کریت، دشمن باید روش کرایو باشه یا فریز باشه ولی برا ملت گانیو قبلش دشمن رو آتیش میزنیم.
آیاکا هم اینقدر پیشونیش بلند نیس :D
اونوقت دمیج شکوفه براساس دمیج تیر اول حساب میشه؟
کریو رزونس رو عوض کردن؟ چرا من همش فکر میکردم همینجوری هم کریت ریت زیاد میشه؟ :D
:))

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
اونوقت دمیج شکوفه براساس دمیج تیر اول حساب میشه؟
کریو رزونس رو عوض کردن؟ چرا من همش فکر میکردم همینجوری هم کریت ریت زیاد میشه؟ :D
:))
اگه برا اون قضیه 20% کریت ریت میپرسی کلا اینجوری در نظر بگیر که گانیو همیشه 20% کریت ریت اضافه تر داره
دمیجشون ربطی به هم نداره ،برا لول 10 درصد اتک تیر مستقیم 230% هست شکوفه ش 391%
تیر مستقیمش فقط به یه دشمن می خوره ولی شکوفه فضای نسبتا خوبی رو پوشش میده و چند تا دشمن رو میزنه
کرایو رزونانس هم همیشه همین بوده ، منم هر از گاهی همین اشتباه رو میکنم :D

چه ارتیکفت های خوبی.....تا الان واندر فقط آشغال جمع کردم....به زور یه ست درب داغون از توش در اوردم، دادم دست یانفی )":
تا اونجا که میدونم ست واندر برای melt گانیو خیلی خوبه و بلیزارد برای تیم فریز....فارم بلیزاد هم که زهرماره با اون درآپ های چرت ـش
توی مقایسه هایی که دیدم و کردم، ظاهراً واندر از بلیزارد بهتر بوده....

فک کنم آخرش مجبور بشم برم پای دستگاه کرفت و قمار کنم :D

برات یه تیم خیالی بستم....با همین ست ارتیکفت هات

گانیو مثبت 80 با تلنت های 9 9 9 و کمان آموس لول 90
بنت کانس 5 با ست نوبلیس و تلنت برست 3+8
دیونا کانس 6
ساکروز C0 بیلد فول المنتال میستری ست VV با کتاب دراگون R5

دشمن روئین گارد لول 86

دمیج شارژ اتک گانیو همراه اون دوتا لول ـش با melt و بدون melt و با در نظر گرفتن نهایت passive دوم سلاح آموس:

بدون باف ساکروز (فقط دیونا و بنت)
View attachment 234149

با باف کامل ساکروز و دیونا و بنت
View attachment 234158

خیلی زیاد نیس :| جمع اون دوتا دمیج Frostflake، چه خبره....جنگه مگه :D

P.S
نمیدونم باف ها درست حساب کردم...همینطوری سریع زدم
چون برای کس دیگه ای استفاده نمیشدن هر چی گیرم میومد نگه میداشتم و خیلی شانس آوردم که اینطوری رول خوردن:D برای تاج فقط چند ماه داشتم باس میکشتم :-"
هدفم این بود که هر دو تا ست رو براش جور کنم و تست کنم ببینم کدوم بیشتر به کارم میاد ولی دامین بلیزارد گفت نه :D

یه نگاهی انداختم، چند تا نکته داره:
اتک گانیو رو با برست بنت حساب کردی؟ بعد سلاح بنت رو چی انتخاب کردی؟
المنت مستری رو خیلی زیاد گذاشتی، شاید فقط با باف ساکروز و دیونای C6 و ست Instructor بتونم به این مقدار برسم :D
کریو دمیج با ست واندرر 46% هست :D

این تیمی که گذاشتی رو احتمالا توی ابیس یا برای موارد خاص استفاده کنم چون همه فرندشیپ 10 شدن :D بنت سلاحش خیلی مهمه، ساکروز باید فول EM باشه و C6 برای المنتال دمیج، دیونا باید C6 باشه برای EM :D
بعد اگه بخوام 20% کریو دمیج برست رو بگیرم و ملت هم بزنم باید دشمن رو خارج از برست نگه دارم و گانیو رو داخل برست. برای باف کامل سلاح هم باید فاصله زیاد باشه :D

خلاصه اینکه 20k هم بزنه من راضیم :D

• Like
Reactions: NHM
چون برای کس دیگه ای استفاده نمیشدن هر چی گیرم میومد نگه میداشتم و خیلی شانس آوردم که اینطوری رول خوردن:D برای تاج فقط چند ماه داشتم باس میکشتم :-"
هدفم این بود که هر دو تا ست رو براش جور کنم و تست کنم ببینم کدوم بیشتر به کارم میاد ولی دامین بلیزارد گفت نه :D

المنت مستری رو خیلی زیاد گذاشتی، شاید فقط با باف ساکروز و دیونای C6 و ست Instructor بتونم به این مقدار برسم :D

این تیمی که گذاشتی رو احتمالا توی ابیس یا برای موارد خاص استفاده کنم چون همه فرندشیپ 10 شدن :D بنت سلاحش خیلی مهمه، ساکروز باید فول EM باشه و C6 برای المنتال دمیج، دیونا باید C6 باشه برای EM :D
بعد اگه بخوام 20% کریو دمیج برست رو بگیرم و ملت هم بزنم باید دشمن رو خارج از برست نگه دارم و گانیو رو داخل برست. برای باف کامل سلاح هم باید فاصله زیاد باشه :D

از هر فاصله ای که بزنی گانیو باف کامل اموس رو میگیره
20k ؟
بعد یه کلیپ از گانیو خودم میذارم هر چی من میزنم تو ضربدر یک و نیم کن میشه دمیج تو :D

اگه برا اون قضیه 20% کریت ریت میپرسی کلا اینجوری در نظر بگیر که گانیو همیشه 20% کریت ریت اضافه تر داره
دمیجشون ربطی به هم نداره ،برا لول 10 درصد اتک تیر مستقیم 230% هست شکوفه ش 391%
تیر مستقیمش فقط به یه دشمن می خوره ولی شکوفه فضای نسبتا خوبی رو پوشش میده و چند تا دشمن رو میزنه
کرایو رزونانس هم همیشه همین بوده ، منم هر از گاهی همین اشتباه رو میکنم :D
خیلی هم خوب:D یه دونه جام کریو دیگه دارم که 3% کریت اضافه میکنه ولی 10% کریت دمیج کم میکنه، همش خوددرگیری داشتم که اونو بزارم یا این ولی اگه کریت ریت داره که خوبه :D
من همش فکر میکردم اگه به زمین بزنم دمیج کمتر میده :D
فکر کن من برای تیم ابیس گانیو دو تا پایرو و دو تا کریو میخواستم ببرم به خیال اینکه خیلی op میشه =))

• Like
Reactions: NHM and cm180life
از هر فاصله ای که بزنی گانیو باف کامل اموس رو میگیره
20k ؟
بعد یه کلیپ از گانیو خودم میذارم هر چی من میزنم تو ضربدر یک و نیم کن میشه دمیج تو :D
آخه برای باف کامل اموس نوشته که باید 0.5 ثانیه تیر در هوا مسافت طی کنه :D

Doubt :D

قبول دارم که باف ها فله ای زدم :D

اره...با برست بنت و دیونا...برای سلاح بنت اگه برای Base ATK ـش میگی، کلاً 600 زدم

المنت مستری رو خیلی زیاد گذاشتی، شاید فقط با باف ساکروز
شاید از همین باشه....560 گذاشتم :-"

+++++++++++++

اصلاً باف ماف تیم رو ولش کن...همینطوری با یک باف All Elemental RES +15%, Physical RES +15% میشه این

بدون برست و فقط 20درصد کریت ریت (بدون در نظر گرفتن Passive دوم سلاح)
0000.png

با برست و 20درصد کریت ریت (بدون در نظر گرفتن Passive دوم سلاح)
1111.png

بدون برست و فقط 20درصد کریت ریت و به همراه Passive دوم سلاح (کامل)
Screenshot 2021-11-29 at 10-37-57 Genshin Impact Calculator.png

با برست و 20درصد کریت ریت و به همراه Passive دوم سلاح (کامل)
Screenshot 2021-11-29 at 10-37-36 Genshin Impact Calculator.png

این لینک آخری....اگه خواستی خودت تغییرات بدی
Genshin Impact Calculator

آخرین ویرایش:
آخه برای باف کامل اموس نوشته که باید 0.5 ثانیه تیر در هوا مسافت طی کنه :D

Doubt :D
شما اگه بری بچسبی تو صورت دشمن هم تیر بزنی شکوفه ش نیم ثانیه بعد منفجر میشه
کلا اموس یه چیز بدرد نخور تو بازی بود گانیو رو بر اساس اموس ساختن تا بکار بیاد :-"

قبول دارم که باف ها فله ای زدم :D

اره...با برست بنت و دیونا...برای سلاح بنت اگه برای Base ATK ـش میگی، کلاً 600 زدم

شاید از همین باشه....560 گذاشتم :-"

+++++++++++++

اصلاً باف ماف تیم رو ولش کن...همینطوری با یک باف All Elemental RES +15%, Physical RES +15% میشه این

بدون برست و فقط 20درصد کریت ریت (بدون در نظر گرفتن Passive دوم سلاح)
View attachment 234168

با برست و 20درصد کریت ریت (بدون در نظر گرفتن Passive دوم سلاح)
View attachment 234167

بدون برست و فقط 20درصد کریت ریت و به همراه Passive دوم سلاح (کامل)
View attachment 234170

با برست و 20درصد کریت ریت و به همراه Passive دوم سلاح (کامل)
View attachment 234169

این لینک آخری....اگه خواستی خودت تغییرات بدی
Genshin Impact Calculator
آهان الان این منطقی تر به نظر میاد، هر چند من ژانگلی هم ندارم و اون المنتال رزیستنس هم عملا در کار نیست :D
میترسم برم یه چیزی بزنم و کم در بیاد و کلا ناامید بشم :D برای یولا همچین اتفاقی افتاد :D

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or