Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
عجب تیم Trash ـی :D :D :D

برای Friendship؟ من دیگه ول کردم میذارم آروم آروم با تیپات آپ بشن :D

فعلا Hu Tao و Diona رو دارم که از هردو استفاده میکنم مشکلی ندارن :D

راستی Diona هم احمقانه زیاد هیل میکنه، با تاج هیلینگ آپ نشده و 4 تا نوبلس، تلنت های لول 4(C6) هر تیک برست 2600 اینا هیل میکنه اصلا یه چیز عجیبیه :D
میدونم :))

توی قوری تا بیان آپ بشن من پیر شدم، همزمان میارمشون بیرون که زودتر پر بشه :D

من احتمالا بعد از فرندشیپ همه کامل شد یه نشئنال تیم بسازم :D

اصلا هیشکی بیشتر از هوتائو هیل نمیکنه، هر برست تا 25k هم هیلش رسیده :D
اموس بده دست امبر باهاش سولو کن فرندشیپش هم سریعتر پر میشه :-"
برو تو ماندستت وایسا آسمون رو هدف بگیر دشمنای ماموریت روزانه تو اینازوما رو بزن ، سرگرم میشی :D
قبلا انجام شده، خیلی وقته 10 شده :-"
من از فاصله ده متری به زور میزنم :))

اگه دو تا هیلر با این ست جدیده بذاریم تو تیم چی میشه؟
دو تا حباب تشکیل میشه؟
اگه یه حباب هست کدوم هیلر دمیج میده؟

فک کنم مثل دوتا نوبلیس توی تیم عمل کنه....فقط هیلری که زدتر بزنه برای اون فعال میشه (نظرشخصی، چک نکردم :-" )

o1lnlqkn8k281.png

tjv0pdekji281.png

نه کاملا جدی:D

هیل جین درجاست، بخش زیادی از hp رو پر میکنه و تا یه مدتم رو زمین میمونه و حداقل کاراکتر حاضرت کامل پر میشه!
اون بخش درجاش، کل تیمم هست، لازمم نیست نزدیکش باشی (تو co op چیزی که من دیدم هرجا بزنم همه پر میشن)

ولی مثلا بنت باید تو اون محوطه بمونی، زمان بره ...کاملم نیست:-" حتی بنت که میگی، که بنت حسابی عقب تره از جین توی هیل :D (محیطشم فکر کنم کوچیکتره از مال جین:-" )

باربارا هم درجاست برستش ، R2ش هم میتونه خوب باشه، میتونه هم به فنات بده:-" (دیگه از مصائبش جلو دشمنای یخی همه خبر داریم:-" ولی خوب برای کاراکتر نزدیک زن المنتال ری اکشن میندازه رو دشمن)

دیونا هم همون مشکلات زمان بر بودن رو داره و محوطه ی خیلی کوچیکش!

چی چی هم علامت میندازه و میتونه سریع پر کنه، ولی در لحظه نمیتونه کسی رو نجات بده مثل جین و باربارا :-"

آها جین اتک عادیشم یه کوچولو هیل میکنه:-" با 50% شانس البته:-" ولی خوب مشکل کول داون و فلان و بیسار نداره:-"

کوکومی رو راستش نمیدونم که بخوام نقدش کنم:D
ولی جین واقعا کاراکتر کاملیه و هیلر پرفکتیه:D و هیچکدوم از بقیه کاراکترهای هیلر رو به عنوان هیلر باهاش عوض نمیکنم:D

سایو هم نمیدونم، هنوز نیوردمش تو زمین و خبر ندارم:-"
---

کلا میگم با جین(و باربارا) تو درجا میتونی کاراکترت رو عوض کنی بدون هیچ ریسکی ... که نکنه یهو طرف بیاد تو زمین و وان شات بشه:))
ولی بنت،دیونا،چی چی این خاصیت رو ندارن:-"
خوب اونوقت که برستش شارژ نشده باشه چی کار میخوای باهاشون بکنی ؟
.................

IMG_20211129_205212_403.jpg

انکانومیا بزرگتر هم شد، همینطوری ادامه پیدا کنه با لیوئه هم مرز میشن ، تهش در میاد از ترس نیزه های ژانگلی که تو سرشون میخورده مهاجرت کردن اینازونا

حالا که نقره ای میخوام بهم طلایی میده :))

Untitled.jpg

.................

View attachment 234241

انکانومیا بزرگتر هم شد، همینطوری ادامه پیدا کنه با لیوئه هم مرز میشن ، تهش در میاد از ترس نیزه های ژانگلی که تو سرشون میخورده مهاجرت کردن اینازونا
مکان دقیقش رو نمیدونم ولی فکر نکنم یه دریای بزرگ رو اون وسط خالی بزارن :D

.................

View attachment 234241

بنت ، چی چی ، دیونا ...کلا اکثرا همینند :D

ولی چندتا مورد هست ،یکی اینکه 20%برستش خودش شارژ میشه (انگار جای 80 انرژی، 64 انرژیه
و بین تموم شدن زمان برست تا تموم شدن کول داون 11ثانیه ست

و هر اتکت(نه اسکیل و نه تو زمان برست، هر موقعی کلا) 50% شانس هیل کردن 15%ه اتکت رو داره

تقریبا بین باس ها فقط یه حالته که طرف یا خودت تو co op بمیری، اونم اینه که تو بقل اژدها طرف وایسه و نخواد بیاد کنار(زمان المنت عوض کردن) و تو هم توی کول داون باشی:D بعید میدونم اونجا کوکومی هم جواب بده:D

نگاه، نمیگم بقیه یا جین اندازه کوکومی هیل میکنند و فلان
ولی چندتا نکات مثبت جین در مقابل بقیه هیلرها رو برات گفتم:D
که فکر کنم اون نکته مثبته درجا هیل کردنه، یک برتری به جین در مقابل کوکومی میده(البته میگم، نمیدونم کوکومی این رو داره یا زمان بره، واقعا باهاش بازی نکردم جز همون چند ثانیه تست ران که هیچی نفهمیدم:-" )
یکی مثل کوکومی خوب صرفا فقط یک نقش براش تعریف شده موقع ساختش و اونم هیلره، توی این نقش هم کم نمیزاره و نمیگم ضعیف عمل کرده:D
در کل من بین هیلرایی که تا حالا داشتم، از حین و باربارا راضی تر از بقیشون بودم:-"

حالا کاری به بقیه ی kitه جین اصلا نداریم و صرفا بحث هیلر بود، چون بقیه ی کیت رو در نظر بگیریم، خوب یکی مثل بنت همه میدونیم جزو کاراکترهای کلیدی و خفنه و اون بخش هیلش یه جورایی bonusه براش(که خوبم هست:-" )

---
r/Genshin_Impact - Would you still play this game if there were no male characters?

Nope :-"
یکی از بچه هایی که با هم OPTC میزدیم بازی رو گرفته بود و عکس اخبار بازی که تو تب ایونت بود رو گذاشته بود، اینکه کیا و لیزا رو میشه مجانی گرفت:-"

کبا‌‌‌... یک چشن... من پایه ی همه کاراکترهای یک چشمم >:) البته درسته در اصل اون استایل کاراکترهای مورد علاقم نبود از نظر شخصیتی (چیلده اون مدلیه بیشتر:-" یه ترکیب کیا ، جیلده ، ژیائو و Cyrus لازم دارم شدیییید :-" :)) )

ولی با این حال دوستش میداشتم و دلیل شروعم بود:-"

آخرین ویرایش:
سلام :D
مثل اینکه این ست جدید از همه بیشتر با چی‌چی سازگاره. وقتشه بچه‌ام رو از باغچه بیارم بیرون<:-P

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به جای آلبدو، مونا گرفتم. مونام C2 شد. چندتا آرزوی دیگه هم کردم به امید اینکه بنت رو بتونم C4 بکنم، ولی به جاش نوئل رو C20 کردم:D
بعد از ناکامی در گرفتن آلبدو، تصمیم گرفتن توما رو لول آپ کنم تا کنار هوتائو ازش استفاده کنم. متاسفانه توما رو تا لول هشتاد بردم بالا. توما خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که انتظارش رو داشتم، داره vape می دزده. خیلی نا اُمیدم کرد:-s بعدش یه مقداری تحقیق کردم و فهمیدم که یانفی C4 بهترین گزینه پایرو برای درست کردن شیلد برای هوتائو هست. فعلا هدفم لول آپ کردن بانو یانفی هست.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بانو یونجین کاملا دل منو ربوده و تصمیم دارم که همه دخیره‌های ویش‌ام رو به پاش بریزم:> متاسفانه چون 5 ستاره بعدیم گارانتی هست، احتمالا قراره شنهه رو هم بگیرم. کیت فعلی شنهه افتضاحه و تازه توی C6یه ساپورت خوب می‌شه. امیدوارم تا خرخره بافش کنن که یه فایده‌ای داشته باشه:D
مشکل اصلیش این هست که به عنوان یه ساپورت انرژی ریجن خیلی بدی داره. برای همین هم مجبوری که سه تا کایرو رو باهم توی گروه بذاری. مثلا من الان آیاکا رو دارم و همیشه همراه با دایونا و مونا انتخابش می‌کنم. الان شنهه رو جایگزین هیچکدوم نمی‌تونم بکنم. مونا که برای فریز و برست ضروریه. دایونا علاوه بر شیلد و هیل کردن، باتری خیلی خوبه برای برست آیاکا هست. من الان کازوها رو ندارم و برای همین اضافه کردن شنهه به این گروه می‌تونه قابل قبول باشه. ولی برای کسی که کازوها رو داره، اصلا اضافه کردن شنهه قابل توجیه نیست. توی خیلی از شرایط بنت و ونتی هم انتخاب‌های بهتری در مقایسه با شنهه هستن.

من تیمم اصلیم خیلی وقته اینا هستن
باربارا روزاریا یانفی ریزر
یچیزی بگم نخندید
تا هفته پیش بابارا فقط استفاده ش هیل بود اونم با برستش.اینکه اسکیلش هیل میده رو تو دانجون فهمیدم .هی اتک میزدم ولی بقیه هم تیمی ها میمردن.نگو باید اسکیل بزنی دورش حلقه جمع شه و اتک بزنی تا هیل کنه بقیه رو.ولی کم از اسکیلش استفاده میکردم برا هیل خودش و بقیه
نکته خنده دار اینه.از پریروز تازه کشف کردم بعد از یکسال بازی
اسکیل بابارا رو میزنم بعدش سویچ کنم رو روزاریا دشمن یخ میزنه.با ریزر سوپر کاندکت میشه با یانفی باعث ملت میشه.واقعا با بقیه کارکتر ها میدونستم چون اسکیلشون رو صفحه میموند ولی با اسکیل باربارا و اینکه بچسبی به دشمنا و باعث ملت و فریز و کاندکت بشه نمیدونستم :))

چقدر چسبید این گنشین زدن صبحگاهی

فلور ۱۱ فکر کنم ۳،۴ تا ابیسی بود عوض نشده بود ، از همون موقع خصوصا ۱۱-۱ رو اصلا نمیتونستم سه کنم ، قبل اینکه کلا فلور عوض شه با ۹ کردنش یه انتقام اساسی ازش گرفتم ، به لطف یویمیا و مونا

ساکورا تری رو ۲۰ کردم ، پیتیم هم شد ۱۵ فعلا خبری نشد
هنوز سراغ اونت نرفتم ، ولی فکر کنم با احتساب اونت ۲۰+ تا ویش دیگه بتونم بزنم
۵ تا کومیسیون ، 5 تا شاپ ، ۳ تا ابیس ، و ۶ ،۷ تا هم از اونت ، یکی دو تا هم استار گلیتر
۔۔۔۔۔۔۔
استانداردم پیتی ۶۳ رو رد کردم و همین جور کارکتر اپ میکنم ویش میزنم ولی هیچی نمیده ، امیدوارم پنج تای شاپ یه چی دراپ کنه ، ترجیحا سلاح یا کانس ۱ مونا

اینجا فقط تاندرینگ پالس رو دارم ، انقدر لنگ سلاحم که بلید هم بده راضیم ، میدم دست بنت

2zmlryegxl281.jpg

b0irk6fgxl281.jpg
و @ce7en44 رو مشاهده میکنید... :-" :))
تصویر اولم منم...بدون اون نیزه البته :(
توی فارم آرتیفکت برای ساکوروز یه چندتا آرتیفکت عشق برای ژیائو هم یافت شد، ولی چون دوتا VV و دوتا گلادیاتور هست، نیاز به تغییر کل آرتیفکت ها و قلع و قمع بقیه کاراکترها داره تا بتونم یه چیز بهتر ازش در بیارم:-"
اما خو ... حوصله نیست همون بیلد نصف و نیمه ملت رو بزنم بترکونم و اونا رو بدبخت کنم:)) :-"

View attachment 234298

View attachment 234299
و @ce7en44 رو مشاهده میکنید... :-" :))
تصویر اولم منم...بدون اون نیزه البته :(
توی فارم آرتیفکت برای ساکوروز یه چندتا آرتیفکت عشق برای ژیائو هم یافت شد، ولی چون دوتا VV و دوتا گلادیاتور هست، نیاز به تغییر کل آرتیفکت ها و قلع و قمع بقیه کاراکترها داره تا بتونم یه چیز بهتر ازش در بیارم:-"
اما خو ... حوصله نیست همون بیلد نصف و نیمه ملت رو بزنم بترکونم و اونا رو بدبخت کنم:)) :-"
اتفاقا الان داشتم فکر میکردم که بزارمش ولی دیدم اعداد نفرین شده توش هست و پشیمون شدم :))
این چیزیه که من از قبل از اومدن ژیائو به همه میگفتم ولی هیشکی قبول نمیکرد، الان ملت تازه دارن بهش پی میبرن :D البته ژیائو هم استفاده خودش رو داره ولی بیلد کردنش و تیم ساختن براش سختره :D

اتفاقا الان داشتم فکر میکردم که بزارمش ولی دیدم اعداد نفرین شده توش هست و پشیمون شدم :))
این چیزیه که من از قبل از اومدن ژیائو به همه میگفتم ولی هیشکی قبول نمیکرد، الان ملت تازه دارن بهش پی میبرن :D البته ژیائو هم استفاده خودش رو داره ولی بیلد کردنش و تیم ساختن براش سختره :D
من همچنان مخالفت بی دلیل خودم رو اعلام میکنم:-" :)) ژیائو عشقه:-"

ولی در کل بحث اینه رابطه تو و ژیائو اینه که "ما انقدرا هم به درد نخور نیستیم، ما رو دور ننداز! " :-"
همین که بالاخره لین جمله ی "ژیائو هم استفاده خودش رو داره" رو گفتی، نشون از یک سال بحث من و تو و نتیجه های مثبتشه:))
از اون به درد نخوری که قبلا میگفتی بهتر شده:-" :)) (تو abyss نبردیش؟ بحث انرژی ریشارژش رو خودت ببینی:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or