Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
سلام ادونچر رنکم ۳۱ هست
سلام
می خواستم بگم اگه ادونچر رنک 30 هستی ascension quest رو انجام ندی چون برات سخت میشه :D ، حالا دیگه باید تا ar45 بری.
یه عکس از اونجا که میشه برا تیم کاراکتر انتخاب کرد بذار که کل کاراکترایی که داری مشخص شه تا ببینیم مشکل کجاست :-?

ویرایش: الان چک کردم دیدم اشتباه گفتم.
ar30 ، اسنشن کوئست نداره. ar35 داره.

آخرین ویرایش:
دوستان گرامی:-"
بیایید بگویید برای نشنال تیم چیلده چه تیمی باید چید؟

اگر اشتباه نکنم " چیلده،ژیانگلینگ ، بنت ، ساکوروز " هست؟ (کازوها نمیداریم:-" )

بنت که به عنوان بافر فکر کنم رو اتک باید تمرکز بشه؟ به عنوان هیلر روی hp ؟ حالا مهم نیست:-"
ژیانگلینگ ست آرتیفکت خفن میخواد؟ :-" سلاح Dragon's Bane هم فکر کنم جواب ترین باشه دیگه؟

ولی سوال اصلی، ساکوروز چطور؟ خیلی فارم کنم برای آرتیفکت خوب؟ یا المنتال مستری بریزم وسط جوابه؟ (چیزایی که دارم هیچکدوم کریت ریت و دمیج با هم ندارن که جواب بده:-" ) ، سلاح با ساب استت المنتال مستری فقط Sacrificial Fragments دارم (ساختنی ها رو نساختم چیزی) ، خوبه؟

و اینکه یکم آموزه هاتونم برای چگونه بازی کردن حرفه ای باهاش بگید:))
الان خوب در حد مپ و زدن باس ها اینا فقط هست
ولی Abyss نمیتوانم برم:-" (و صد البته ژیانگ لینگ و ساکوروزم آرتیفکتی ندارن:)) ، ساکوروز که تلنت نابوده الان:)) :-" )

تا اومدن ایتو کار و هدف خاصی ندارم:-"

یس همین خوبه :D

بنت که به عنوان بافر فکر کنم رو اتک باید تمرکز بشه؟ به عنوان هیلر روی hp ؟ حالا مهم نیست:-"
باف اتک که بنت میده فقط و فقط بر اساس Base Attack ـش هستن که میشه اتک خود بنت بر اساس لول + اتک وپن

مین و ساب استت آرتیفکت ها ذره ای تاثیر ندارن :D واسه همین 4 تا نوبلس بده بهش تمام، لول آپ هم نکردی مهم نیست، کلاه هم اگه تونستی Healing Bonus بذار جوابه :D

ژیانگلینگ ست آرتیفکت خفن میخواد؟ :-" سلاح Dragon's Bane هم فکر کنم جواب ترین باشه دیگه؟
آره بیشتر دمیج رو تو اون تیم ژیانگلینگ میده، چایلد صرفا هایدرو Apply میکنه، واسه همین بهترین آرتیفکت هاتو بده بهش، سلاح هم همون عالیه

ولی سوال اصلی، ساکوروز چطور؟ خیلی فارم کنم برای آرتیفکت خوب؟ یا المنتال مستری بریزم وسط جوابه؟ (چیزایی که دارم هیچکدوم کریت ریت و دمیج با هم ندارن که جواب بده:-" ) ، سلاح با ساب استت المنتال مستری فقط Sacrificial Fragments دارم (ساختنی ها رو نساختم چیزی) ، خوبه؟
ساکارز فقط و فقط ست VV ببند، آرتیفکت هم هرچی ساب استت EM ـش بیشتر بود بده دستش، اگه مین استت EM بود چه بهتر :D

Sac از Mappa Mare هم بهتره :D

این ویدیو رو ببین خوب توضیح میده :>

منم باز از بیکاری یه کاراکتر دیگرو لول 90 کردم :D

اینبار نوئل، چون هم اتک برای خوبه هم دیفنس ولی لول هردو رو میبره بالا :>

1635609665438.png 1635609676967.png 1635609595982.png

تو برست اتکش 4000 و خورده ای شد :D تلنت هاش جای کار دارن کامل شد ویدیو میذارم :D

آرتیفکت هنوز 2 تا +18% ATK =))
کاش همین استت هارو واسه 4 تا گلادیاتور داشتم :D

یس همین خوبه :D

باف اتک که بنت میده فقط و فقط بر اساس Base Attack ـش هستن که میشه اتک خود بنت بر اساس لول + اتک وپن

مین و ساب استت آرتیفکت ها ذره ای تاثیر ندارن :D واسه همین 4 تا نوبلس بده بهش تمام، لول آپ هم نکردی مهم نیست، کلاه هم اگه تونستی Healing Bonus بذار جوابه :D

آره بیشتر دمیج رو تو اون تیم ژیانگلینگ میده، چایلد صرفا هایدرو Apply میکنه، واسه همین بهترین آرتیفکت هاتو بده بهش، سلاح هم همون عالیه

ساکارز فقط و فقط ست VV ببند، آرتیفکت هم هرچی ساب استت EM ـش بیشتر بود بده دستش، اگه مین استت EM بود چه بهتر :D

Sac از Mappa Mare هم بهتره :D

این ویدیو رو ببین خوب توضیح میده :>
همه حرف هات بسیار عالی، جز اینکه بهترین آرتیفکت هام رو بدم ژیانگ لینگ:))
چون چیزس رو از کسی بر نمیدارم:-"
ایشون یا مجبوره بره تو نوبت فارم آرتیفکت(فا..... اصلا حس اون دامین لعنتی نیست:| ) یا با چیزایی که هست یه حرکت آبرومند بزنه:-"

ایشون یا مجبوره بره تو نوبت فارم آرتیفکت(فا..... اصلا حس اون دامین لعنتی نیست:| ) یا با چیزایی که هست یه حرکت آبرومند بزنه:-"
دیگه مدل دمیج دادن اون تیم همینه :>

برعکس تو تیم ژیانگلینگ با گانیو، آرتیفکت های ژیانگلینگ خیلی مهم نیستن، چون Melt هارو گانیو قراره بزنه :D

الان که فکرش رو میکنم منم ازین موهبت بی بهره بودم تا حالا. :-"
یبار به اکیبا گفتم ماهی می خوام گفت منم می خوام :))
آره الان که فکرشو میکنم به منم ماهی و ساکورا پتال نداد، پس همون بهتر که همچین موهبتی نداشته باشی اصلا :))
دوستان ى سوال با كنترلر بازى بهتره يا موس و كيبورد؟
بعد اينكه الان من تازه كار هستم.
بيشتر رو چى كار كنم؟ ميترسم لول آپ كنم بعد بفهمم گند زدم.
ى جورايى هر كارى ميخوام بكنم هى دو دلم.
چند تا ويدئو واسه اين سطح ديدم اما خب بازم كلى گيج ميزنم.
مرسى بابت راهنماييتون.:)
من PC بازم ولی با دسته بازی میکنم چون میخوام موقع بازی کردن لم بدم :>
دوستان گرامی:-"
بیایید بگویید برای نشنال تیم چیلده چه تیمی باید چید؟

و اینکه یکم آموزه هاتونم برای چگونه بازی کردن حرفه ای باهاش بگید:))
الان خوب در حد مپ و زدن باس ها اینا فقط هست
ولی Abyss نمیتوانم برم:-" (و صد البته ژیانگ لینگ و ساکوروزم آرتیفکتی ندارن:)) ، ساکوروز که تلنت نابوده الان:)) :-" )

تا اومدن ایتو کار و هدف خاصی ندارم:-"
در مورد ساکروز اگه فقط بخوای المنت ریکشن های بقیه قویتر بشه و بهشون EM بده، تمام EM ببند ولی اگه میخوای دمیج خودش هم زیاد بشه باید کریت ریت، کریت دمیج، EM و اتک و انمو دمیج هم داشته باشه. دمیج خودش هم خداوکیلی بد نیست.

Untitled.jpg

تازه کریت دمیج همش 110 هست. برستش هم برای CC چیز خوفیه. من اکثرا توی ابیس یه برست بنت میزنم و بعد برست ساکروز و بعد برست مونا و همه دشمن ها بخار میشن :D ست هم فقط VVچهارتایی:-"

در مورد بنت چهار تا آرتیفکت نوبلس بنداز روش، نیازی هم به آپگرید نیست :D

View attachment Addressing itto's height situation (inspired by kleemochi) - Genshin_Memepact.mp4

آخرین ویرایش:
شیانگلینگ راحت بیلد میشه ، خیلی چیزا روش جواب میده
بهترینش 4 تا emblem هست
4 تا کریمسون ، دوتا کریمسون دوتا نوبلس ، دوتا کریمسون دوتا واندرر ، دو تا کریمسون دوتا گلادیاتور یا شیمناوا ، دو تا نوبلس دو تا گلادیاتور یا شیمناوا ،دوتا واندرر دوتا گلادیاتور یا شیمناوا :-"
خودم دوتا نوبلس دو تا واندرر بستم
میتونی موقتا آرتیفکت های هوتائو رو بهش بدی فقط ساعت رو بجا hp ، اتک یا المنتال مستری بذار که تست کنی ببینی چجوری هست.

aozffrif4lw71.jpg

ظاهرا نسخه PS5 گنشین تفاوت های اساسی با اونی که ما بازی میکنیم داره:D

آره الان که فکرشو میکنم به منم ماهی و ساکورا پتال نداد، پس همون بهتر که همچین موهبتی نداشته باشی اصلا :))

الان تازه درک کردی که پایرو مین ها توی ورلد بیرون که همه اش چمنه چی میکشن :-":D اگه خیلی اذیت هستی باربارا ببر که اثر پایرو رو کلینز کنه، البته کشتن یه باره همه راحتره :D

من PC بازم ولی با دسته بازی میکنم چون میخوام موقع بازی کردن لم بدم :>

در مورد ساکروز اگه فقط بخوای المنت ریکشن های بقیه قویتر بشه و بهشون EM بده، تمام EM ببند ولی اگه میخوای دمیج خودش هم زیاد بشه باید کریت ریت، کریت دمیج، EM و اتک و انمو دمیج هم داشته باشه. دمیج خودش هم خداوکیلی بد نیست.

View attachment 229927

تازه کریت دمیج همش 110 هست. برستش هم برای CC چیز خوفیه. من اکثرا توی ابیس یه برست بنت میزنم و بعد برست ساکروز و بعد برست مونا و همه دشمن ها بخار میشن :D ست هم فقط VVچهارتایی:-"

در مورد بنت چهار تا آرتیفکت نوبلس بنداز روش، نیازی هم به آپگرید نیست :D

View attachment 229921
نه آخه چیزا... ساکورا که اصلا مپ باز نکرده بودم هنوز :دی وگرنه خودم آیاکا رو وسطا یا اواخر بنر گرفتم:-"

برای ماهیگیری هم خودم رایدن در اورده بودم و نیازمند نیزه بودم مثل بقیه:(

----

آقاااااااااااا!!!!
این مرحله آخر ایونت عجب چیزی بود!
فقط بی وجدان ها کوفت هم جایزه نزاشتن؟

به دو اتاق مونده به باس دوم رسیدم :(( :((
ژانگلی تانک وار داشت چندتا اتاق رو با hp 2500 میرفت:))
آخرشم سیسین میج الکترو اومد، رفت تو فاز قدرتی و هییییییچ چیزی نداشتم که بتونم از اون فاز درش بیارم:( به F رفتم :|

سختی نمیگم باید این باشه:))
ولی مراحل قبل واقعا نیاز داشتن یکم سخت تر بشن:-"

فاج! الان یادم اومد من اصلا از این کارت ها استفاده نمیکنم :| حتی این دور آخر! لعنت بهش:| (پ.ن: همون اتاق اول طبقه اول زحمت کشید 50تا گرگ کرد تو حلقم، بدون هیچ بافی هیچی! به فناااا رفتم:| )
باز خوبه غیر از اون دیگه گرگی نداشت:-"

این ایونت پارت آخرش "V" ازش رفتن داره؟، جایزه ای تهش میده یا نه!....من یکبار رفتم تا فاز آخرش، لامصب زیر پام همش چمن درست میکنن و آتیش ـم میزنن، همه پارتیم مُرد، اینگار از فلور 12 آبیس هم سخت تر بودش، این فاز آخرش :-"
چیزی نداد ، وقتی تمومش کردم اینجوری شد:
همه چی هم اکتیو کردم و dire زدم.

Untitled.jpg

چیزی نداد ، وقتی تمومش کردم اینجوری شد:

View attachment 229932

ممنون....

برای منم که تمام کارکترهام مُردن....همین صفحه تمام صفر امد....خب که چی حالا، منظورشون چیه، درد دارن یه مرحله بدون جایزه گذاشتن :|

الان تازه درک کردی که پایرو مین ها توی ورلد بیرون که همه اش چمنه چی میکشن :-":D اگه خیلی اذیت هستی باربارا ببر که اثر پایرو رو کلینز کنه، البته کشتن یه باره همه راحتره
باربارا رو هم داشتم....پوکید :D

من یانفی و Klee دارم...اینقدر عذاب نکشیدم تا الان....لامصب اون دیندرو ها....قدرت آتیش رو چند صد برابر میکردن، کار رو خیلی سخت کرده بودن

ممنون....

برای منم که تمام کارکترهام مُردن....همین صفحه تمام صفر امد....خب که چی حالا، منظورشون چیه، درد دارن یه مرحله بدون جایزه گذاشتن :|
احتمالا خواستن برا کسایی که نتونن رد کنن حس نشه چیزی از دست دادن.
ظاهرا یا ایونت سخت نمی ذارن یا اگه بذارن براش جایزه نمی ذارن.

احتمالا خواستن برا کسایی که نتونن رد کنن حس نشه چیزی از دست دادن.
ظاهرا یا ایونت سخت نمی ذارن یا اگه بذارن براش جایزه نمی ذارن.
خیلی به دل کاربرای کژوال راه میان:-"
و نمیدونم البته تا کی برنامه اینجوریه:دی
هم خوبه و هم بد:دی
خوبیش اینه که خو راحت جم میگیریم میره
بدیش اینه که غیر از ابیس، جای دیگه ای برای چالش(همراه با انگیزه!) نیست:-"
لعنتیا حداقل xp book و یا مورای تپلی میزاشتن:))
حتی صندوق ها رو هم از این مرحله حذف کردن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or