Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خوب اون بخشی که میشد از ایونت رو رفت رو رفتم... نقد کنم :-"

خیلی راحت:-"
البته یکبار باختم، ولی بعدش اوردم و شد خیلی راحت:-" (از این گرگ ها هیچی نیمد:( )

یک موردی که داره با رفتن همون مرحله اول و در نهایت دوم، تمام آپگریدهای خوب رو میشه گرفت!
با مرحله سومم که تموم شد دیگه!

میران دیباف های بازی کمه
رندوم ها کمه
فکر کنم باف یه عنصر خاص، کلا ثابته!(یعنی توی فلان طبقه فقط یکی دو عنصر همش باف میشن...البته دوبار نرفتم هیچی رو که مطمئن بشم، ولی خوب مثلا ده هزارتا باف گرفتم ولی بعضی عنصرا به چشم نیمد)

تنوع تله ها هم کم است:-"

به نظرم ایونت خیلی باحالیه و به عنوان یک روگ لایک دوست خیلی دوست میدارم!
ولی جای کار داره!
سخت تر باید بشه، از اونطرف بین ریسک و پاداش یه تعادلی برقرار کنند(حالا یا تعداد curse بره بالا، یا آپگریدها یه چی باف کنند یه جی دیباف کنند:-" )

البته میدونیم که بازی تقریبا تا الان اینجوری بوده که غیر از Abyss هیچ جا رو سخت نمیکنه که همه ی کاربرها نتونند تمومش کنند:-" ( اون باس سخت های ایونت هم حسابی ضعیف شدن تو نمونه های مشابه بعدشون :-" )

داستانش هم دوست میداشتم:-" چیلده هم که بود و به به:x

و اینکه...خوب برم جزیره جدید ببینم چه خبره:)) هنوز نرفتم سمتش:-" (رو چقدر جم حساب کنم حدودی ازش؟ :-" :)) )

خوب اون بخشی که میشد از ایونت رو رفت رو رفتم... نقد کنم :-"

خیلی راحت:-"
البته یکبار باختم، ولی بعدش اوردم و شد خیلی راحت:-" (از این گرگ ها هیچی نیمد:( )

یک موردی که داره با رفتن همون مرحله اول و در نهایت دوم، تمام آپگریدهای خوب رو میشه گرفت!
با مرحله سومم که تموم شد دیگه!

میران دیباف های بازی کمه
رندوم ها کمه
فکر کنم باف یه عنصر خاص، کلا ثابته!(یعنی توی فلان طبقه فقط یکی دو عنصر همش باف میشن...البته دوبار نرفتم هیچی رو که مطمئن بشم، ولی خوب مثلا ده هزارتا باف گرفتم ولی بعضی عنصرا به چشم نیمد)

تنوع تله ها هم کم است:-"

به نظرم ایونت خیلی باحالیه و به عنوان یک روگ لایک دوست خیلی دوست میدارم!
ولی جای کار داره!
سخت تر باید بشه، از اونطرف بین ریسک و پاداش یه تعادلی برقرار کنند(حالا یا تعداد curse بره بالا، یا آپگریدها یه چی باف کنند یه جی دیباف کنند:-" )

البته میدونیم که بازی تقریبا تا الان اینجوری بوده که غیر از Abyss هیچ جا رو سخت نمیکنه که همه ی کاربرها نتونند تمومش کنند:-" ( اون باس سخت های ایونت هم حسابی ضعیف شدن تو نمونه های مشابه بعدشون :-" )

داستانش هم دوست میداشتم:-" چیلده هم که بود و به به:x

و اینکه...خوب برم جزیره جدید ببینم چه خبره:)) هنوز نرفتم سمتش:-" (رو چقدر جم حساب کنم حدودی ازش؟ :-" :)) )
جزیره جدید؟ مگه اونجا جم هم داشت؟ من که فقط اسباب اثاثیه ازش گرفتم :-"

• Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
یعنی چی؟ :|
من به امید جم های اونجام :( :( :( وگرنه چجوری باید به ایتو برسم؟ :-"
شوخی میکنم، جم داره ولی انتظار نداشته باش که به ایتو برسونت چون حدود ۴۰ درصد از صندوق های توی جزیره از اون مدلی هست که جم نمیده:D

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
1vrbvfawrcw71.png

• Smile
Reactions: NHM and tirdad666

مسلم که گفت....من فقط اضافه کنم که کلاً این جزیره رو ساختن برای ملتی که قوری رو لول 10 نکردن...یعنی اینقدر جعبه سبز (دستور ساخت مبلمان) میده که حالت بد میشه و از دور که میبینی، کلاً بیخالش میشی و یه طور رفتار میکنی که اصلاً ندیدیش...
حتی شده که دوباره ریست میشه و همون جا باز هم بهت جعبه سبز میده :D

جعبه های جایزه و جم دارش اکثراً از توی پازل هاش در میاد و خودت دیگه حساب کن یه جزیره کوچیک چقدر میتونه محتوای پازلی داشته باشه (":

P.S
من که از گشت و گذار توی این جزیره اصلاً لذت نبردم و تا کارم باهاش تموم شد..(100درصد کردش)...سریع ازش در آمدم.
P.SS
کلاً 46 تا جعبه سبز تو جزیره هستش

آخرین ویرایش:
ولی خیلی پازل داره و همین که 5 بار باید بری توش با یه داستان متفاوت تا همه چی به حالت عادی برگرده خودش زمان زیادی میبرد.فقط حالم از اون گرگ ها بهم میخوره میبینمشون لعنتی ها مگه میمیرن گرگ بزرگا.
ایونت مرحله دوم طبقه دوم سر باس ها چجوری رد کنم سخته اونجا گیرم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
یکم مپ جدید رو رفتم هنوز ثندوق سبری بهش برنخوردم

ولی یک مورد که این جزیره ها بعد یه مدت حسشون رو از دست میدن ...

یونیک بودنشون خیلی زود از بین میره!
درسته رعد و برق 24ی رو اعصابه، مه رو اعصابه، محیطی که برق دهنت رو سرویس کنه رو اعصابه...

ولی اینکه همه ی اینا حذف بشه، به نظرم اشتباهه!
یعنی رعد و برق ها حالا به زمین نخورن، ولی مثلا صداشون 24ی میومد...
اون محیط برقیه جزیره دوم مقل دراگون اسپاین همیشه میموند (و صد البته daily mission هم میداشت تو اون محوطه:-" )

مه کمتر میشد ولی باز میموند و ...
در کل به نظرم حذف موانع طبیعی یک اشتباه میباشد:-"
و احتمالا unpopular opinionه :-" :))

والا من هر وقت پامو میزارم دراگون اسپاین فحش میدم به سازنده ش.هنوز درخت لول 12 نکردم انقدر که سرما رو مخه
فکر کنم برا همین شکایت ملت بود جو و شرایط اب و هوایی سایر جاها رو به حالت عادی برگردوندن .خدا خیرشون بده :))

والا من هر وقت پامو میزارم دراگون اسپاین فحش میدم به سازنده ش.هنوز درخت لول 12 نکردم انقدر که سرما رو مخه
فکر کنم برا همین شکایت ملت بود جو و شرایط اب و هوایی سایر جاها رو به حالت عادی برگردوندن .خدا خیرشون بده :))
یکی از موارد یونیک زلدا که به نظرم باید تو همه بازی های OW ازش استفاده بشه، دقیقا همین قضیه مپ ها و حال و هوای خاص، و موانع خاص محیطیشون هست:-"

اتفاقا دراگون اسپاین انتخاب درستی بود...و بعدی ها صرفا شدن یه مپ عادی:p

یکم مپ جدید رو رفتم هنوز ثندوق سبری بهش برنخوردم

ولی یک مورد که این جزیره ها بعد یه مدت حسشون رو از دست میدن ...

یونیک بودنشون خیلی زود از بین میره!
درسته رعد و برق 24ی رو اعصابه، مه رو اعصابه، محیطی که برق دهنت رو سرویس کنه رو اعصابه...

ولی اینکه همه ی اینا حذف بشه، به نظرم اشتباهه!
یعنی رعد و برق ها حالا به زمین نخورن، ولی مثلا صداشون 24ی میومد...
اون محیط برقیه جزیره دوم مقل دراگون اسپاین همیشه میموند (و صد البته daily mission هم میداشت تو اون محوطه:-" )

مه کمتر میشد ولی باز میموند و ...
در کل به نظرم حذف موانع طبیعی یک اشتباه میباشد:-"
و احتمالا unpopular opinionه :-" :))
نه تو تنها نیستی، نظر منم همینه :D حتی به خاطر همینم بود که جزیره ای که مدام رعد و برق داشت رو تا دو ماه کامل نکرده بودم :D

Hola friends :D
فری هست .مثلا من اصلا پول ندادم برا خرید.
بلی، دانَم. منظورم این بود که چقدر جالب که یه همچین بازی جذابی free هستش. البته میدونم که امید Dev Team به کسب درآمد از shop و فروش gem و این حرفاست ولی به هرحال، دمشون گرم :D
هر هفته ایونت هست و باس و یه عالمه کار.نگران نباش خیی بازی در پیش داری
SUPER COOL 🤘

من رو پی اس فور مشکل داشتم رو اکانت امریکا بازی اروپا چون اکانتم مال اروپا بود بازی کردم .نمیتونی وارد شاپ بشی بعدا
هومممم... من مشکلی راستش ندارم. وارد shop هم میتونم بشم. نکنه بعدن به مشکل بر بخورم :-s (حالا دیدی این آدمایی که مشکلی ندارن، همش فاز منفی میگیرن که بعدن مشکلی پیش نیاد!!! الان اون آدمه منم :)) )
اینا رو وقتی به Ar50 رسیدی بیا اینجا از بچه ها بپرس تا بهت توضیح بدن.
Thank you Sir :D

گایز، چون بازی برای من تازگی داره و جذابه، چندتا عکس و میم میذارم و چون ممکنه برای شماها جذاب نباشه یا تکراری باشه (یکی دو تاشو مطمئنم تکراری نیست چون عکس از بازی خودمه :D )، میذارمش توی spoiler که اگه حوصله نداشتین، باز نکنید :D

امروز من به دلایلی نرفتم سر کار بنابراین، منو Genshin Impact و کُرن فلِکس یهویی توی یک روز بارانی :))

از اونجایی که من گویا خوش شانسم و Kaeya رو قبل از دانجِن آموزشی بازی توی wish گرفتم یه اتفاق بامزه افتاد :D
IMG_8015.JPG

من نگاه، او نگاه :))

IMG_8016.JPG

Seriuosly؟؟؟؟؟ :D

IMG_8017.JPG

No doubt buddy :))

این آخری هم یه میم از Amberـه، به نظرم فانی بود. البته من حسِ و حال Amber رو دوست دارم :D

خُب با اجازززززززه، من برم اندکی بازی کنم :D یک عدد Wind Glider License هست که باید بگیرم :))

هومممم... من مشکلی راستش ندارم. وارد shop هم میتونم بشم. نکنه بعدن به مشکل بر بخورم :-s (حالا دیدی این آدمایی که مشکلی ندارن، همش فاز منفی میگیرن که بعدن مشکلی پیش نیاد!!! الان اون آدمه منم :)) )
مشکل اصلیش اون پینگ قرمزت هست ، وقتی بین کاراکترا سوییچ میکنی باید کاراکتر درجا عوض شه اگه میبینی یه تاخیر یکی دو ثانیه داره بعدا تو ابیس اذیت میشی.
مشکل دیگه ش هم این هست که چون اینجا اکثرا سرور اروپا هستن اگه کمک لازم داشتی کسی نمیتونه بهت جوین شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or