Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
مشکل اصلیش اون پینگ قرمزت هست ، وقتی بین کاراکترا سوییچ میکنی باید کاراکتر درجا عوض شه اگه میبینی یه تاخیر یکی دو ثانیه داره بعدا تو ابیس اذیت میشی.
مشکل دیگه ش هم این هست که چون اینجا اکثرا سرور اروپا هستن اگه کمک لازم داشتی کسی نمیتونه بهت جوین شه.
چرا داریم چند نفر که توی آمریکا باشن، ولی مثلا از موهبت هم بازی شدن با آکیبا محروم میشه:D

چرا داریم چند نفر که توی آمریکا باشن، ولی مثلا از موهبت هم بازی شدن با آکیبا محروم میشه:D
چه موهبتی واقعا :))

اینجا مازیار رو سرور آمریکا داریم، یکی دیگه از بچه ها هم میدونم آمریکاست

جدای از این فعلا که همه چی رو آسون تر کردن، ممکنه به کارش نیاد:-" (البته خوب ما 40تا کاراکتر داریم یه کاریش میکنیم و یه چیزی میتونیم بچینیم جواب بده، ولی یک تازه وارد دهنش سرویس میگردد :-" )

الان که فکرش رو میکنم منم ازین موهبت بی بهره بودم تا حالا. :-"
یبار به اکیبا گفتم ماهی می خوام گفت منم می خوام :))

یکم مپ جدید رو رفتم هنوز ثندوق سبری بهش برنخوردم

ولی یک مورد که این جزیره ها بعد یه مدت حسشون رو از دست میدن ...

یونیک بودنشون خیلی زود از بین میره!
درسته رعد و برق 24ی رو اعصابه، مه رو اعصابه، محیطی که برق دهنت رو سرویس کنه رو اعصابه...

ولی اینکه همه ی اینا حذف بشه، به نظرم اشتباهه!
یعنی رعد و برق ها حالا به زمین نخورن، ولی مثلا صداشون 24ی میومد...
اون محیط برقیه جزیره دوم مقل دراگون اسپاین همیشه میموند (و صد البته daily mission هم میداشت تو اون محوطه:-" )

مه کمتر میشد ولی باز میموند و ...
در کل به نظرم حذف موانع طبیعی یک اشتباه میباشد:-"
و احتمالا unpopular opinionه :-" :))
منم باهات موافقم، جزیره آخر ۲-۳ بار تو طول کوئست ها آب و هواش تغییر می‌کنه و حس جالبی پیدا می‌کنه اما بعد از تموم شدنش خیلی معمولی میشه.

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
الان که فکرش رو میکنم منم ازین موهبت بی بهره بودم تا حالا. :-"
یبار به اکیبا گفتم ماهی می خوام گفت منم می خوام :))
کلا تنها کسایی که از این موهبت بهره بردن اونایی بودن که برام اون باس سخت ها رو رد کردن :)) (منم یه کوچولو کمک کردم:p :)) )

این ایونت پارت آخرش "V" ازش رفتن داره؟، جایزه ای تهش میده یا نه!....من یکبار رفتم تا فاز آخرش، لامصب زیر پام همش چمن درست میکنن و آتیش ـم میزنن، همه پارتیم مُرد، اینگار از فلور 12 آبیس هم سخت تر بودش، این فاز آخرش :-"

دوستان ى سوال با كنترلر بازى بهتره يا موس و كيبورد؟
بعد اينكه الان من تازه كار هستم.
بيشتر رو چى كار كنم؟ ميترسم لول آپ كنم بعد بفهمم گند زدم.
ى جورايى هر كارى ميخوام بكنم هى دو دلم.
چند تا ويدئو واسه اين سطح ديدم اما خب بازم كلى گيج ميزنم.
مرسى بابت راهنماييتون.:)

• Like
سلام دوستان من با موبایل بازی میکنم الان ابتدای چپتر دو ام که برای گشتن تو اون جزیره باید تو ۵ مین از اون بالن دفاع کنیم ولی بد جوری گیر کروم تایمم تموم میشه نمیدونم کارکترام همه لول ۴۰ هستن ولی ضرباتشون اونقدی جون کم نمیکنه که بشه همه دشمانرو تو اون تایم زد لطفا راهنمایی کنید البته اینم بگم که تو این بازی مبتدی ام کاملا ممنون

• Like
مشکل اصلیش اون پینگ قرمزت هست ، وقتی بین کاراکترا سوییچ میکنی باید کاراکتر درجا عوض شه اگه میبینی یه تاخیر یکی دو ثانیه داره بعدا تو ابیس اذیت میشی.
مشکل دیگه ش هم این هست که چون اینجا اکثرا سرور اروپا هستن اگه کمک لازم داشتی کسی نمیتونه بهت جوین شه.
بله، پینگم قزمره، اگه اونی باشه که بالای صفحه گوشه سمت راست تصویره :| اوه اوه، عجب دردسری. استرس گرفتم از الان برای مراحل سخت تر بازی :D

بچه ها من نمیدونم واقعا شانسم زیاده یا چنین چیزی نرماله توی بازی. من رفتم یه wish ده تایی زدم و دو تا کاراکتر 5 ستاره گرفتم. Qiqi و Diluc رو گرفتم. از Diluc راضم شدید.
من واقعا دوست دارم که کمکت کنم اما منم مثل خودتم. اما بچه ها به شدت اینجا friendly و supportive هستن. No worries fellow traveler :D

سوال اول رو که PC باز ها باید جواب بدن، ولی کلا فکر میکنم کنترلر راحت تر باشه

مورد دوم، فعلا چندان اهمیتی نداره، بیلد کردن کاراکترها، از AR45~50 تازه شروع میشه این

ولی کاراکترهای خوب 4ستاره اگر اینا رو داشته باشی سرمایه گذاری روشون خوبه :
بنت ، ژینکیو (یه پسر مو آبی با عنصر آب هست) ، نوئل

روی امبر سرمایه گذاری نکن زیاد:)) گرچه فعلا یه تیرکمونی برای حل پازل ها لازم داری و یه آتیشی برای روشن کردن آتیش و باز حل پازل ها:-" (اما کاراییش به دلهیلی خیلی کمتر است)

اگر بخش Wish رو باز کردی:
جم ها رو برای بنر کاراکتر مصرف کن (اونی که الان اکر بری صفحه ی Wish ، کاراکتر چیلده داره)
به عنوان F2P زیاد رو بنر سلاح سرمایه گذاری نکن:-"
بنر استاندارد (سمت راست ترین بنر) اونم فقط با ویش های آبی که خود بازی میده توشون کارت بکش

به طور کلی یه چند روز دیگه صبر کنی تا کاراکتر بحر عوض بشه و Hu Tao اضافه بشه، میتونه بهتر باشه...کاراکتر بسیار قوی و خفنیه:-" (ولی من خودم به شخصه چیلده رو بسیار بیشتر میپسندم و هرکی میگه بده میخوام خفه ش کنم:)) )

سلام دوستان من با موبایل بازی میکنم الان ابتدای چپتر دو ام که برای گشتن تو اون جزیره باید تو ۵ مین از اون بالن دفاع کنیم ولی بد جوری گیر کروم تایمم تموم میشه نمیدونم کارکترام همه لول ۴۰ هستن ولی ضرباتشون اونقدی جون کم نمیکنه که بشه همه دشمانرو تو اون تایم زد لطفا راهنمایی کنید البته اینم بگم که تو این بازی مبتدی ام کاملا ممنون
علاوه بر lvl کاراکتر ، آیا تلنت هاشون رو بردی بالا؟
سلاح ها رو چی؟ آپگرید کردی؟ :-"

از المنت ری اکشن هم غافل نشو! عنصرها رو قاطی کن و بترکون!

گفتم رو امبر سرمایه گذاری نکن، ولی اگر دیدی نمیشه، عروسک امبر رو دورتر از بالن بنداز تا حواس دشمن ها به اون پرت بشه و یه فرصتی گیر بیاری بزنیشون:-"

بله، پینگم قزمره، اگه اونی باشه که بالای صفحه گوشه سمت راست تصویره :| اوه اوه، عجب دردسری. استرس گرفتم از الان برای مراحل سخت تر بازی :D

بچه ها من نمیدونم واقعا شانسم زیاده یا چنین چیزی نرماله توی بازی. من رفتم یه wish ده تایی زدم و دو تا کاراکتر 5 ستاره گرفتم. Qiqi و Diluc رو گرفتم. از Diluc راضم شدید.
مبارک باشه:-"
ولی تو بنر استلندارد جز با ویش هایی که بازی بهت میده، نزن:-"

چیچی هم.............. هیچی:-" ولش:-" حیف اسم 5ستاره روش:p
دیلوکم جوابه، پس با گرفتن دیلوک من اونقدر پیشنهاد نمیدم برای هوتائو کارتی بکشی! بزار یه عنصر دیگه کاراکتر خوب ازش بگیری :دی

چیچی هم.............. هیچی:-" ولش:-" حیف اسم 5ستاره روش:p
داغ منو تازه نکن.گفتم قبلا بجای رایدن بهم چیچی داد.ولی هیلش بد نیست یکم از بابارا بیشتر داره خوشم میاد ازش
جزیره اخر که خوب شد اب و هوا طبیعی شد.رفتم قسمت پایین و چپ مپ با خوشحالی قدم بزنم و بگردم تو هوای افتابی.که یهو دیدم دو تا گرگ گنده هنوز هستن.فکر کردم مه بره اونا هم میرن .د فرار :))

• Like
من با کنترلر میرم، به نظرم زیاد مهم نی با هر کدوم راحتی برو.
من نمیدونم واقعا شانسم زیاده یا چنین چیزی نرماله توی بازی. من رفتم یه wish ده تایی زدم و دو تا کاراکتر 5 ستاره گرفتم. Qiqi و Diluc رو گرفتم. از Diluc راضم شدید.
چنین چیزی نرمال نیس :D
Qiqi اوایل بازی خیلی کارا رو راحت می‌کنه ولی برا آینده کاراکتر بدرد خوری نیس.
Adventure rank چند هستی؟

من با کنترلر میرم، به نظرم زیاد مهم نی با هر کدوم راحتی برو.

چنین چیزی نرمال نیس :D
Qiqi اوایل بازی خیلی کارا رو راحت می‌کنه ولی برا آینده کاراکتر بدرد خوری نیس.

Adventure rank چند هستی؟
سلام ادونچر رنکم ۳۱ هست

سوال اول رو که PC باز ها باید جواب بدن، ولی کلا فکر میکنم کنترلر راحت تر باشه

مورد دوم، فعلا چندان اهمیتی نداره، بیلد کردن کاراکترها، از AR45~50 تازه شروع میشه این

ولی کاراکترهای خوب 4ستاره اگر اینا رو داشته باشی سرمایه گذاری روشون خوبه :
بنت ، ژینکیو (یه پسر مو آبی با عنصر آب هست) ، نوئل

روی امبر سرمایه گذاری نکن زیاد:)) گرچه فعلا یه تیرکمونی برای حل پازل ها لازم داری و یه آتیشی برای روشن کردن آتیش و باز حل پازل ها:-" (اما کاراییش به دلهیلی خیلی کمتر است)

اگر بخش Wish رو باز کردی:
جم ها رو برای بنر کاراکتر مصرف کن (اونی که الان اکر بری صفحه ی Wish ، کاراکتر چیلده داره)
به عنوان F2P زیاد رو بنر سلاح سرمایه گذاری نکن:-"
بنر استاندارد (سمت راست ترین بنر) اونم فقط با ویش های آبی که خود بازی میده توشون کارت بکش

به طور کلی یه چند روز دیگه صبر کنی تا کاراکتر بحر عوض بشه و Hu Tao اضافه بشه، میتونه بهتر باشه...کاراکتر بسیار قوی و خفنیه:-" (ولی من خودم به شخصه چیلده رو بسیار بیشتر میپسندم و هرکی میگه بده میخوام خفه ش کنم:)) )

علاوه بر lvl کاراکتر ، آیا تلنت هاشون رو بردی بالا؟
سلاح ها رو چی؟ آپگرید کردی؟ :-"

از المنت ری اکشن هم غافل نشو! عنصرها رو قاطی کن و بترکون!

گفتم رو امبر سرمایه گذاری نکن، ولی اگر دیدی نمیشه، عروسک امبر رو دورتر از بالن بنداز تا حواس دشمن ها به اون پرت بشه و یه فرصتی گیر بیاری بزنیشون:-"
ممنون از پاسختون آره سلاح هارو تا rank ۲۰ آپگرید کردم بعدش یه سری آیتم میخاد که ندارم..تلنت هارم تقریبا تا یه حدودی آپگرید کردم ولی بازم خیلی سخته نمیدونم چه کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or