Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
به به مبارکه
چطور هست ؟ دویدنش که فکر کنم عالیه نسبت به مونا. Dps ـش چطوره ؟ باس خوب میزنه ؟

این یعنی خیلی بده ؟ حداقل به خاطر کاتانا قبولش داشته باش :D
باس خوب میزنه؟ تنها باسی که جلوش وان شات نمیشه اژدهاست ۔۔۔۔۔۔۔

با بلک کلیف
کانس صفر
تلنت ۸

View attachment VID_20210721_224809_445.mp4

برای باس های قدیمی اول بازی اصلا نیاز به باف هم نداره \m/

بازی کردن باهاش هم لذت بخشه حتی کمی بهتر از کچینگ ،،

ممکنه روزهای آینده به لحظات ملکوتی قطعی سراسری نت برسیم،

نگو که پوستم کنده شد، 4 روز اینترنت همراه خوزستان قطع بود...داغونمون کردن
هر روز یه فیلم ـی داشتیم و با یه روش وصل می شدم و به زحمت توی بازی می امدم....

دیروز که قشنگ نصف روز وقتم رو گرفت تا تونستم اینترانت (اینترنت داخلی) رو تبدیل به اینترنت معمولی کنم تا بیام توی بازی و سرورهای بازی بخاطر استفاده از چروکسی اجازه بده که لوگین کنم.

اول اینترانت (اینترنت داخلی) موبایل رو دادم به لب تاب، چروکسی زدم روش تا بشه اینترنت معمولی بعدش با کمک DHCP Sever اون رو share کردم روی سیستم خودم و پیش خودم یه قندشکن دیگه زدم تا بتونم تو بازی بیام :|

پینگ داغون بین 300 تا 999 :| .... فقط کارهای روزانه رو کردم و رزین ها رو مصرف کردم

امروز اینترنت رو فعلا وصل کردن، ولی همه چیز رو کامل نگهداشتم برای دفعه ی بعدی :D

اولا خیلی ممنون که ماها رو جزو رفیق هات حساب نکردی:)) یا شایدم معیارت برای قبول دوستی گرفتن آیاکا زیر ۶۰ بوده=))
ثانیا تو چه دوستی هستی که رفیق هات رو آوردی توی گاچا هل؟:))
ثالثا این فرد خوش شانس کی بوده؟ بگو بریم یکمی دست بمالیم بهش و تبرک بشیم، چون تا جایی که من دیدم اکثرا حول و حوش هشتاد حتی بعد از باختن پیتی گرفتن
اولا: شما تاج سری :D منظورم به بچه محل ها و همشهری ها که توی گروه گنشین هستیم بودش :-"
تانیا: اول من فقط یکی از رفیق هام رو اوردم، اون 3نفر دیگه آورد...اون یکی هم چند نفر دیگه اورد، همینطور هرم ای...زیر مجموعه جمع کردیم، سر شاخه اصلی ـشون هم منم :))
ثالثا: والا کسی نیس...از اعصبانیت یه چیزی گفتم :D ....توی گروه تا اونجا که میدونم و گفتن، 2 نفر گرفتن که جفت ـشون رو پیتی 75 گرفتن (بدون باخت)

داداش تو دیگه خدایی بسته،از وقتی اومدی هر بنری ویش زدی هیروهاشو گرفتی زیر پیتی
50-50هم یدونه کلی باختی فقط

مال ماکه همش قفله رو 80،زیر 80 دوست نداره بهمون چیزی بده تازه گارانتی هم هستم خیر سرم
الان من به پیتی 73 رسیدم....استرس تمام وجودم رو گرفته :D

View attachment 218685

این وب اونت چطوریه ، من اینا رو گرفتم ، ولی هیچی جایزه نداد

جایزه ای که میده اینه

WhatsApp Image 2021-07-26 at 10.22.53 AM.jpeg

اگه کامل با همه فروشنده ها صحبت کنی و اجناس رو بخری...یه کلید پایین سمت راست میاد که میری با آیاکا صحبت میکنی و این جایزه بالا رو میده

آخرین ویرایش:
جایزه ای که میده اینه

View attachment 218688

اگه کامل با همه فروشنده ها صحبت کنی و اجناس رو بخری...یه کلید پایین سمت راست میاد که میری با آیاکا صحبت میکنی و این جایزه بالا رو میده
Screenshot_۲۰۲۱۰۷۲۷-۰۱۰۰۵۵.jpg

یه جز اون اینورتوری هیچس نیومده

View attachment 218698

ایناهاش Go to the Kamisato Estate
Untitled.jpg

اگه درست یادم باشه، با هر فروشنده میتونی 9 بار صحبت کنی و 2 سری اجناس رو بخری...اون گزینه پایین میاد

آخرین ویرایش:
دوستان این صندوق لاکچری اینجا چجوری گرفتین؟
GI1.jpg
این لوکیشنش تو مپ برا دوستانی که نمی دونن کجاست
GI2.png
اینم خود چست و از اون سیلی های جدید که تو اینازوماست رو شمشیرا میچرخه یه پترن خاصیو نشون میده چنبار همون پترن امتحان کردم نشد یه راهنمایی بکنین مرسی

View attachment 218698

اینو باید ایتمای لاکچری بخری تا اون گزینه ایاکا باز بشه اگه استباه خریدی با فروشنده ها صبحت کن تا ریست بشه تا بتونی اتمای لاکچریو پیدا کنی

آخرین ویرایش:
دوستان این صندوق لاکچری اینجا چجوری گرفتین؟
View attachment 218700
این لوکیشنش تو مپ برا دوستانی که نمی دونن کجاست
View attachment 218702
اینم خود چست و از اون سیلی های جدید که تو اینازوماست رو شمشیرا میچرخه یه پترن خاصیو نشون میده چنبار همون پترن امتحان کردم نشد یه راهنمایی بکنین مرسی
به ترتیب حرکت سیلی، باید شمشیرها رو بزنی...

شمشیرها هم که میدونی باید از اون درختچه ها اون چیز برقیه رو بگیری تا درست حسابی بشه باهاشون اینترکت کرد:-"

پ.ن: آماده ی مبارزه باش:-"

----

خوب..‌ امروز منطقه سوم رو هم باز کردم و همه فست تراول هاش هم فعال کردم:-"

منطقه ی دوم اون وسطش رو باز کردم و کامل میشه گفت گشتم:-" البته حداقل دو ماموریت فرعی تو این بخش مونده:-"

منطقه سوم ماموریت فرعیی نرفتم، مقادیری توی راهم چیز میز دیدم میگرفتم:-"
از بعد از مولتیی که کشیدم امروز، 700تا جم جمع کردم:)) :)) شاپ و دامین کی ریست میشن؟ :-" ( پیتی 53 :( )
به نظرتون چقدر شانس دارم آیاکا رو بگیرم؟ اگر شانسی میبینید که متریال باسش رو فارم کنم:-"

دیگه...
درخت lvl15 و مجسمه هم تا C2 تراولر:-" (یادم نیست lvl چند:-" )

اما در مجموع سه جزیره دادن، سه تا جزیره ی کاملا متفاوت:دی دمشون گرم! انشاالله بقیشم خفن باسه به همین شکل :D
جزیره سوم شدیدا یادآور یه بخشی از زلدا بود... اونجا هم 24ی رعد و برق و بارون...
فقط نمیدونستم داستانیه:)) هرچی بازی میکردم بارون تموم نمیشد:)) و اونجا هم توی بارون کلا از در و دیوار نمیشد رفت بالا! ( خدا رو شکر تو گنشین این داستان رو نداریم:-" )

خوب خوب واحد دوم هم امروز بالاخره وارد ناروکامی شدن ،

انتظار به سر رسید و شدید منتظر دوئل کچینگ یا سامورایی ها هستم
۔۔۔۔
درسته اینجا ورلد لول یه درجه پایین تره،ولی این دشمناش اصلا سر سخت نیستن ، یولا راحت شتکشون میکنه، البته دمیجم زیاد میخوره ۔۔۔۔

۴۴ تا پیتیمه ، ۴۰ تا ویش دیگه باید تو این ۳۵ روز جور کنم و همه امیدم به این جزایر با برکت اینازوماست
۔۔۔۔۔۔۔

تو واحد ۱ هم با تیم جدید و تقویت شده (نینگ کانس ۶ ، یانفی کانس ۱ ، فیشل بیبد شده) و اولین حضور ایاکا رفتم تو ابیس ، و احساس گودرتمندی کردم ، سری های قبل که تو فلور ده احساس جر خوردن میکردم ،، این سری بدون دشواری زدمش ،، ایاکا این هرالد ها رو جر میداد
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
همیشه گفتم بازم میگم ، این جم ها رو تا رسید ۱۶۰ تا تبدیل کنید ،، امروز باز حواسم نبود ۶۰ تا جم رو چنج کردم به رزین ، فکر کن یه روز دود شد رفت هوا

View attachment 218685

باید همه آیتم ها بشن Luxury تابتونی بری پیش آیاکا.
بافروشنده ها صحبت کن ریفرش میکنن آیتم هارو همشونو بکن Luxury یه گزینه میاد

ریواردش خوب بود اگه هرروز ریست بشه خیلی عالیه ;)
من دیروز یادم رفت بگیرم :))
دلت میاد من عاشق اینازوماشدم:x:-bd
دیگه حتی مونستد یا لیو نمیرم ازشاپ متریال فودبگیرم
این تازه یه جزیره اینازوماست 2تادیگه مونده بیاد،محشره کلا این مپ
منم بعد از یه هفته بهش دیگه عادت کردم، به قول خودت دیگه موندست و لیو نمیرم ولی واقعا دیگه حسش نیست یه سال دیگه صبر کنم اونم بدون هیچ انگیزه یا هدفی :D توی هونکای هم خودم رو کشتم که Herrscher of Thunder و سلاح BiS ـش رو بگیرم ولی بعدش به پوچی رسیدم و تا یه هفته اصلا بازی نمیکردم، حتی بیلدش هم نکردم :)) باید یه شخصیتی باشه که بهم انگیزه بده که براش صبر کنم :D
فقط به من بگید آیاکا گرفتید یا نه ؟ :))
دیگه بعد از این همه مدت صبر کردن و آیاکا آیاکا کردن اگه نمیگرفتم خیلی ضایع بود :)) حتی اگه شده نهنگ میشدم میگرفتمش =))
به به مبارکه
چطور هست ؟ دویدنش که فکر کنم عالیه نسبت به مونا. Dps ـش چطوره ؟ باس خوب میزنه ؟

این یعنی خیلی بده ؟ حداقل به خاطر کاتانا قبولش داشته باش :D
دویدنش مثل مونا هست ولی بهینه ترش کردن. همه چیزش رو به روز کردن و خیلی بهتر شده :D
باید مقدار خیلی خیلی زیادی سامورایی بکشم :(
پیشنهاد خاصی ندارین؟
مشکل اینجاست که ده تا سامورایی میکشی و 2 تا دونه آیتم سطح پایین میده :D دراپ ریت هیلیچورل ها بهتره :D
برو توی ورلد بقیه فارم کن.
View attachment 218685

واقعا انتظار داشتی با یه سوشی معمولی جایزه هم بهت بدن؟:-"
نگو که پوستم کنده شد، 4 روز اینترنت همراه خوزستان قطع بود...داغونمون کردن
هر روز یه فیلم ـی داشتیم و با یه روش وصل می شدم و به زحمت توی بازی می امدم....

دیروز که قشنگ نصف روز وقتم رو گرفت تا تونستم اینترانت (اینترنت داخلی) رو تبدیل به اینترنت معمولی کنم تا بیام توی بازی و سرورهای بازی بخاطر استفاده از چروکسی اجازه بده که لوگین کنم.

اول اینترانت (اینترنت داخلی) موبایل رو دادم به لب تاب، چروکسی زدم روش تا بشه اینترنت معمولی بعدش با کمک DHCP Sever اون رو share کردم روی سیستم خودم و پیش خودم یه قندشکن دیگه زدم تا بتونم تو بازی بیام :|

پینگ داغون بین 300 تا 999 :| .... فقط کارهای روزانه رو کردم و رزین ها رو مصرف کردم

امروز اینترنت رو فعلا وصل کردن، ولی همه چیز رو کامل نگهداشتم برای دفعه ی بعدی :D

اولا: شما تاج سری :D منظورم به بچه محل ها و همشهری ها که توی گروه گنشین هستیم بودش :-"
تانیا: اول من فقط یکی از رفیق هام رو اوردم، اون 3نفر دیگه آورد...اون یکی هم چند نفر دیگه اورد، همینطور هرم ای...زیر مجموعه جمع کردیم، سر شاخه اصلی ـشون هم منم :))
ثالثا: والا کسی نیس...از اعصبانیت یه چیزی گفتم :D ....توی گروه تا اونجا که میدونم و گفتن، 2 نفر گرفتن که جفت ـشون رو پیتی 75 گرفتن (بدون باخت)

الان من به پیتی 73 رسیدم....استرس تمام وجودم رو گرفته :D

جایزه ای که میده اینه

View attachment 218688

از هفت خان رستم رد شدی پس :))

این روشت رو به صورت تصویری هم میذاری؟ احتمالا بزودی نیاز همه مون بشه :D

چاکرم، داشتم شوخی میکردم وگرنه میدونستم چقدر با مرامی:x

موفق باشی:D خوبیش اینه که اینازوما خوب جم میده. من از صفر رسیدم به 2000 پریمو. بعد رفتم نگاه کردم و دیدم 8 درصد بیشتر تکمیل نکردم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or