Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دست همه بچه ها گرم صبح ساکورا فارم کردم براش رسوندمش به 69 آیاکارو،بطرز باورنکردنی خوبه
من بهترین دی پی اسم گچینک بود با تلنت های 7-8-8 تو دامین تلنت بوک اینازوما 3دقیقه طول میکشید بزنمشون
الان با آیاکا،دیونا،شینچگو ازروشون رد میشم
سامورایی اولی که بدبخت میره کلا تو فریز میفته دومی هم نصفه میشه.
آره ژیانگلینگ به عنوان پایرو ساپورت الان ارزش بیشتری پیدا کرده. کریو های قبلی به اندازه آیاکا نمیتونستن از نهایت تواناییش استفاده کنن :-"
من امتحان نکردم میگفتن ملت با آیاکا جواب نیست و اینا،الان ملت بزنی باش اوکیه ؟
دو تا از ورد کوئست های اینازوما رو فست فوروارد کردم، بعد احساس پشیمونی شدیدی کردم
منم تو لیو اینکارو کردم بعدش دیگه گفتم توبه داستان خیلی باحالی دارن گویست ها،بنظرم انجام ندی بهتره تا اسکیپ بشن
چه بی خبر یه وب ایونت جدید دادن :-"
ریواردش خوب بود اگه هرروز ریست بشه خیلی عالیه ;)

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
مصر بر اساس اون تکدونه کاراکتری بود که قبل عرضه نشون داده بودن
ولی بازی که شروع شد پر از اسم های ایرانی دادیم و همینجورم بیشتر میشن :D ( حسینی ، وحید ، پروانه فعلا توی ذهنم هستن:)) :-" )

ولی آخر کار باید ببینیم معماریش رو میزنند تو سبک معماری های قبل از اسلام (ستون های بلند، حکاکی های روی دیوار و ...) و یا بعد از اسلام و گنبد و پنجره های چند ضلعی و شاید کاشی کاری و اینا :-" و یا هم یهو مصری شد:))

کلا سومرو فعلا خاورمیانه ست، و از نظر فرهنگی فعلا به سمت ایران میچربه، از نظر علمی سمت اوایل اسلام ... مونده معماری و پوشش کاراکترها:-"
۲۰۲۱۰۷۲۶_۰۹۳۵۳۰.jpg
:D :clap:

دیگه چی میخواید>:D<

اوکی، میخواستم بعد از اینازوما لفت کنم. یعنی حالا باید منتظر سومرو باشیم؟ :))
دلت میاد من عاشق اینازوماشدم:x:-bd
دیگه حتی مونستد یا لیو نمیرم ازشاپ متریال فودبگیرم
این تازه یه جزیره اینازوماست 2تادیگه مونده بیاد،محشره کلا این مپ

ویپنشم گرفتی،نایس نایس اگه باویپن کانس یک بشی خیلی شاخ میشه ها
کانسای ایاکا اصلا ارزش نداره ، به جز کانس شش که که اونم برای شارژ اتکشه هیچ کدوم تغییر شگرفی تو کارکتر به وجود نمیاد
برای همینم بیشتر از ایاکا خوشم اومده چون کاملا مناسب f2p ها ساخته شده،

مثلا دیروز خوندی کانسای ۲،۴ رایدن شوگان رو ، پشم ریزون بود، این نه ، این تفاوت ناراحت کننده ای بین گیمر های عادی و وال ها ایجاد میکنه

کانسای ایاکا اصلا ارزش نداره ، به جز کانس شش که که اونم برای شارژ اتکشه هیچ کدوم تغییر شگرفی تو کارکتر به وجود نمیاد
برای همینم بیشتر از ایاکا خوشم اومده چون کاملا مناسب f2p ها ساخته شده،

مثلا دیروز خوندی کانسای ۲،۴ رایدن شوگان رو ، پشم ریزون بود، این نه ، این تفاوت ناراحت کننده ای بین گیمر های عادی و وال ها ایجاد میکنه
نه بابا c1 آیاکا باعث میشه هر کریت کرایو 50%چانس داشته باشه 0.3 ثانیه از کول داون اسکیل کم کنه بایه تیم کرایو و ست بلیزارد و یه هایدرو همیشه کریتت بالا هست
همین باعث میشه هی بیشتر کریت کنی و اسکیل سریعتر فعال بشه،خیلی چیزخوبیه اسکیل آیاکا حساب کن اینجوری کول داونش میشه نزدیک 5-6 ثانیه
هر اسکیلم تا 180کا کریت من دیدم بخوره :punk:

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
226127792_1399028157136503_8079079539517847862_n.jpg

تو هفته اول هفت و نیم میلیون درامد داشته ، ولی خوب سقوط ازاد نکرده و تو رنج بالا مونده، باید دید تو دو هفته اینده چی کار میکنه
قبل لانچ و روز لانچ خیلی ترول شد خصوصا با اون تست ران افتضاح ، ولی کم کم که شوکیس ها و ویدئو های وحشی بودنش داره میاد ، باز او که میخواستم اسکیپ کنن بر میگردن و فروشش بالا میره

یولا بیشتر از گانیو و شائوددرامد داشته ، عطسه و تانگو و .... کار خودش رو کرده

View attachment 218649

مگه میشه نگیریم
به به مبارکه
چطور هست ؟ دویدنش که فکر کنم عالیه نسبت به مونا. Dps ـش چطوره ؟ باس خوب میزنه ؟
با تمام قوا یورش بردم سمتش
بااینکه گارانتی بودم رو 80 گرفتم :-&

این یعنی خیلی بده ؟ حداقل به خاطر کاتانا قبولش داشته باش :دی

یه مولتی دیگه کشیدم و یانفی C1 شد:-"

و فعلا 200 و خورده ای جم... ممکنه روزهای آینده به لحظات ملکوتی قطعی سراسری نت برسیم، و بریم تا 2.1 :))
الانم که برق رفته:-" برق بیاد میشینم ایونت رو میرم، حداقل جم های این نپره:-"

هنوز منطقه سوم هم باز نکردم:-" تازه به خاطر یکی از ماموریت های فرعی، تا اولای مرزش رفتم:-"

به به مبارکه
چطور هست ؟ دویدنش که فکر کنم عالیه نسبت به مونا. Dps ـش چطوره ؟ باس خوب میزنه ؟

این یعنی خیلی بده ؟ حداقل به خاطر کاتانا قبولش داشته باش :D
ازنظر منی که Main DPS خوب نداشتم عالیه :punk:
کاتاناش که جداس باید براش ویش بزنی بگیری.

گارانتی یعنی کسی که بنر قبلی هیروی بنر رو نگرفته وباخته رو بنر بعدی 100% بهش میده.
من کسایی میشناسم با ویش 1 آیاکا گرفتن ولی برامن کلا رو 80قفله زودتر ازاین عدد منحوص 80 بهم هیرو نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or