Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نه ویدئو بیرون نیومده. چند تا عکس جدید اومده که توی یکیش موقع فاز کریو جون باس کم هست، واسه همین فقط حدس زدن :D

اوف، گفتی چیلده. یه مدت کوآپ میرفتمش و اصلا یادم نبود که کات سین هم داره. اون روز که دوباره تکی رفتم نبرد خیلی حماسی ای شد :D

Gun :D
البته ته به این معنی که مثل کال او دیوتی بشه :)) توی JRPG های دیگه هم داشتیم شخصیت تفنگی که در کنار مثلا شخصیت های شمشیری و نیزه ای بجنگه. من منظورم اون مدلی هست. حتی به تپانچه هم راضیم :D

من نمیدونم بازی که چینی خالص هست، خودشون هم ادعای کنگفو کار بودن دارن، برای چی یه شخصیت کنگفو کار نذاشتن؟ :D شاید هم میخوان در آینده مثل رایدن و یائه، فو هوآ هم از هونکای بیارن اینطرف که هنوز اضافه نکردن :-"

امروز گفتم برم یکم تلنت بوک برای آیاکا بگیرم. البته بیشتر برای این بود که رزینم پر نشه و بعدا شب بتونم سر حوصله تمومش کنم.
اول خودم رو موبایل رفتم و سه سوته مردم :D
بعد تصمیم گرفتم با موبایل مچ بشم و توی کوآپ انجامش بدم. خلاصه اینکه رفتیم داخل و من یه لحظه دیدم فقط خودم زنده ام که البته زیاد هم طول نکشید :))
آقا هیچی، اومدم پای سیستم. مچ کردم و دقیقا پنج بار با تیم های مختلف رفتیم تا اینکه بالاخره یه بار تونستیم برنده بشیم و دامین رو تموم کنیم :))

جین با 24هزار HP یه ضربه میخورد و تا لب مرگ میرفت :)) گانیو اصلا جواب نیست :)) باف دامین هم بخوره توی سرشون، روی سامورایی الکترو بی تاثیره :)) خلاصه خیلی سخت بود کوفتی. حالا نه بار دیگه هم باید برم :((
دامینش انقدر سخت نیست ، فوکوس کنید روی دو تا سامورایی تمومه، اون راهزنا ضربه هم بزنن اصلا دمیج نمیده ، من فقط یه بار باختم تو اون دامین
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یه نقطه ضعف از ایاکا بخوام بگم اینه که یه کم تلنت هاش انبالانسه ، اگه با برستش حریف رو نکشی یه مشکل میخوری ،، البته خوب نمیدونم چقدر به این ربط پیدا میکنه که تلنت هاش ۹،۱،۱ هست :))

حالا یه دو هفته فارم کنم نرمال اتک و اسکیلشم ۹ کنم ببینم چقدر ایاکا قابل اتکا میشه
۔۔۔۔۔۔۔۔
یه چیز دیگه برام سوال شده کسایی که مونا و ایاکا ندارن تو این زمین جزیره ای اینازوما چی کار میکنن ،
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

ملت همکاری و هنر رو در گنشین به یه سطح دیگه رسوندن ، رسما از ابتکارات تو دنیای واقعی هم پیشی گرفتن =))

View attachment VID_20210725_180243_367.mp4

........
اقا من هنوزم میگم سارا بیشتر بهش میخوره ارکان باشه

IMG_20210725_185911_065.jpg

و در اخر یه کم گودرت ببینیم

IMG_20210725_173109_811.jpg

گند بزنن به این شانس رایدن گفتن تو پچ 2.1 میاد نیزه یوزرم هستش ریران گانیو هم که مالیده شد :cry2: کل برنامه ریزی ها خراب شد فک کنم اخر باید برم سراغ کوکومی تو روحت میهویو~X(
دوستان اچیومنتای اینامزوما برا باسای بازی تو حالت کو اپ حدود 50 تا پریمو میده اگه دوست داشتین بیاین تو ورلد من باهم اچیومنتارو بگیریم غنیمته 50 تا
یه سوال اینکه این ابجکت جدیدا که عکسش میزارم به چه دردی میخوره صندوق میده یا نه هرکاری میکنم فقط فعال میشن میچرخن دقیقا چیکارشون باید کرد؟
2021724233731.png

امروز گفتم برم یکم تلنت بوک برای آیاکا بگیرم. البته بیشتر برای این بود که رزینم پر نشه و بعدا شب بتونم سر حوصله تمومش کنم.
اول خودم رو موبایل رفتم و سه سوته مردم :D
بعد تصمیم گرفتم با موبایل مچ بشم و توی کوآپ انجامش بدم. خلاصه اینکه رفتیم داخل و من یه لحظه دیدم فقط خودم زنده ام که البته زیاد هم طول نکشید :))
آقا هیچی، اومدم پای سیستم. مچ کردم و دقیقا پنج بار با تیم های مختلف رفتیم تا اینکه بالاخره یه بار تونستیم برنده بشیم و دامین رو تموم کنیم :))

جین با 24هزار HP یه ضربه میخورد و تا لب مرگ میرفت :)) گانیو اصلا جواب نیست :)) باف دامین هم بخوره توی سرشون، روی سامورایی الکترو بی تاثیره :)) خلاصه خیلی سخت بود کوفتی. حالا نه بار دیگه هم باید برم
منم اول تکی نرفتم coop رفتم،نتونستن بزنن بعد 4تا جوین مختلف و 6بار تری،تکی رفتم راحت زدمش :))
بنظرم کلا coop بدرد ایونت میخوره فقط هرچی دومین coop رفتم جز اعصاب خوردی نداشته برام

شرمنده اسپم میکنم ولی گیرم :((
بچه ها کسی هست sakura bloom نخواد من 10تا لازم دارم ، اگه آنلاین شدید یه خبر بدید ممنون;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
دامینش انقدر سخت نیست ، فوکوس کنید روی دو تا سامورایی تمومه، اون راهزنا ضربه هم بزنن اصلا دمیج نمیده ، من فقط یه بار باختم تو اون دامین
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یه نقطه ضعف از ایاکا بخوام بگم اینه که یه کم تلنت هاش انبالانسه ، اگه با برستش حریف رو نکشی یه مشکل میخوری ،، البته خوب نمیدونم چقدر به این ربط پیدا میکنه که تلنت هاش ۹،۱،۱ هست :))

حالا یه دو هفته فارم کنم نرمال اتک و اسکیلشم ۹ کنم ببینم چقدر ایاکا قابل اتکا میشه
۔۔۔۔۔۔۔۔
یه چیز دیگه برام سوال شده کسایی که مونا و ایاکا ندارن تو این زمین جزیره ای اینازوما چی کار میکنن ،
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

ملت همکاری و هنر رو در گنشین به یه سطح دیگه رسوندن ، رسما از ابتکارات تو دنیای واقعی هم پیشی گرفتن =))

View attachment 218495

........
اقا من هنوزم میگم سارا بیشتر بهش میخوره ارکان باشه

View attachment 218496

و در اخر یه کم گودرت ببینیم

View attachment 218497
سامورایی همینجوریش هم خیلی دمیج میده، اونا هم المنت ریکشن درست میکنن.
البته کوآپ با مچ کردن هم چیز جالبی نیست چون هماهنگ نیستن. با کاوایی که همه ایونت ها رو با همدیگه میرفتیم، رفتیم و توی نیم ساعت ۹ بار برای من رفتیم و سه بار برای اون: D بعدش دوباره یکی با مچ کردن رفتم و به زور تموم شد:))
گند بزنن به این شانس رایدن گفتن تو پچ 2.1 میاد نیزه یوزرم هستش ریران گانیو هم که مالیده شد :cry2: کل برنامه ریزی ها خراب شد فک کنم اخر باید برم سراغ کوکومی تو روحت میهویو~X(
دوستان اچیومنتای اینامزوما برا باسای بازی تو حالت کو اپ حدود 50 تا پریمو میده اگه دوست داشتین بیاین تو ورلد من باهم اچیومنتارو بگیریم غنیمته 50 تا
یه سوال اینکه این ابجکت جدیدا که عکسش میزارم به چه دردی میخوره صندوق میده یا نه هرکاری میکنم فقط فعال میشن میچرخن دقیقا چیکارشون باید کرد؟
View attachment 218500
فکر کنم باید در جهت درست بزاریشون تا صندوق بدن.
منم اول تکی نرفتم coop رفتم،نتونستن بزنن بعد 4تا جوین مختلف و 6بار تری،تکی رفتم راحت زدمش :))
بنظرم کلا coop بدرد ایونت میخوره فقط هرچی دومین coop رفتم جز اعصاب خوردی نداشته برام

شرمنده اسپم میکنم ولی گیرم :((
بچه ها کسی هست sakura bloom نخواد من 10تا لازم دارم ، اگه آنلاین شدید یه خبر بدید ممنون;)
آخه فکر کنم توی کوآپ جون دشمن ها بیشتر میشه و ضرباتشون قویتر:D ولی به هر حال دامین های تلنت تکی حال نمیدن و وقت گیرن، بازم آرتیفکت راحتره.

هنوز گیرت نیومده؟ من دیروز همه اش رو چیدم وگرنه بهت میدادم:))

چقدر بخش دوم ایونت حال میده:D

سامورایی همینجوریش هم خیلی دمیج میده، اونا هم المنت ریکشن درست میکنن.
البته کوآپ با مچ کردن هم چیز جالبی نیست چون هماهنگ نیستن. با کاوایی که همه ایونت ها رو با همدیگه میرفتیم، رفتیم و توی نیم ساعت ۹ بار برای من رفتیم و سه بار برای اون: D بعدش دوباره یکی با مچ کردن رفتم و به زور تموم شد:))

فکر کنم باید در جهت درست بزاریشون تا صندوق بدن.

آخه فکر کنم توی کوآپ جون دشمن ها بیشتر میشه و ضرباتشون قویتر:D ولی به هر حال دامین های تلنت تکی حال نمیدن و وقت گیرن، بازم آرتیفکت راحتره.

هنوز گیرت نیومده؟ من دیروز همه اش رو چیدم وگرنه بهت میدادم:))

چقدر بخش دوم ایونت حال میده:D
پس اینطور که میگی راحتیش برای من برمیگرده به پاور (گودرت) او گانیو
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بیا از ایاکات بگو ، چه کار کردی باهاش ،

امروز گفتم یه دست برم باس مکعبی جدید رو بزنم...
بهم تجاوز شد و سه سوت سه تا از کاراکترهام مردن و فرار کردم:))

چجوری باید زدش؟ فکر کنم فقط از راه دور(به عبارت ساده تر، گانیو) باید باهاش جنگید، آره؟ :))

کلا یکی دو ضربه بیستر نتونستم به شیلدش بزنم:-"

---

186 جم میخوام تا مولتی بعدی... ببینم فردا میرم جمع کنم و یا نه و تنبلی میکنم:-"

---
این هفته هم بونتی اینا مجبور شدم از مناطق قبل برم:(

امروز صبح یه خارجیه اومد غارت کرد رفت :))
فردا تو بازی منو آنلاین دیدی حتما مسیج بده
دمیج رو نمیدونم ولی HP شون خیلی زیاد میشه، شیلد هم سخت تر میشه زد :D
منکه همه چی رو تکی فارم میکنه حوصله لگ(ـه بیشتر) ندارم :-"

چجوری باید زدش؟ فکر کنم فقط از راه دور(به عبارت ساده تر، گانیو) باید باهاش جنگید، آره؟ :))
گانیو نیاز نداره، برای مثال چایلد، فیشل، بیدو، شینچو :>(همچنان فان ترین تیمم همینه :D)
View attachment Bandicam 2021-07-26 02-44-45-720-1.mp4
اول کار برست شینچو اصلا نیاز نبود ولی نمیدونستم شیلدش چقدر سفته :-"
یه هایدرو مثل باربارا برای شیلدش ببری کافیه
بعد که وقت اتک رسید اسکیل/برست فیشل و برست شینچو(اگر شینچو رو خوب آپ کردی اسکیل هم بزن) میزنی شروع میکنی با یکی اتک دادن(نفر چهارم هرچی میخوای ببر از وضع کاراکتر هات خبر ندارم :D)
باربارا رو اگه برای شیلد زدن ببری خیلی خوبه چون اگه Dodge هم نتونستی بدی باهاش سریع هیل میکنی :D

راستی مناطق قبلی برا Bounty هنوز Track میخوان؟ :D

الان نگاه کردم جالب ترین ریواردش بنظرم واسه Reputation Level 5 ـه
1627251061799.png
بقیشون چیز خاصی نیستن(بال و Treasure Compass و....) که بخوای براشون عجله کنی :D

امروز گفتم یه دست برم باس مکعبی جدید رو بزنم...
بهم تجاوز شد و سه سوت سه تا از کاراکترهام مردن و فرار کردم:))

کلا یکی دو ضربه بیستر نتونستم به شیلدش بزنم:-"

---

186 جم میخوام تا مولتی بعدی... ببینم فردا میرم جمع کنم و یا نه و تنبلی میکنم:-"

---
=)) =)) =)) =)) =)) =))

مصداق بارز این مم سلام علیکم و علیکم السلامه
دقیقا منم همین بلا سرم اومد ،ولی بازم خیلی زودتر از تو متوجه تفاوت قدرت شدم (زورم بهش نمیرسه) و از دستش فرار کردم

ayaka supremacy
E7JKL9HUYAsRFnt.jpeg

IMG_20210726_000546_363.jpg

IMG_20210726_012109_077.jpg

کانس ۲و ۴ ش چرا چرا انقدر وحشیه

این شینستسو نمیدونم اسکیلشه یا برستش ، ولی وقتی اکسپایر شه ۳۰ درصد دمیج پارتی رو افزایش میده ، و خود ضربات شوگان هم ۶۰ درصد دیفنس حریف رو نادیده میگیره

به عبارتی اولین مین دی پی اسی میتونه باشه که سابش رو ساپورت میکنه (البته باید دید وضعیت دمیجش خصوصا نرمال اتک و اسکیلش چطوریه میتون مین باشه یا نه )

گانیو هم تو کانس ۴ ش همچین چیزی داره ولی به این خوبی نیست
۔۔۔۔۔۔۔
IMG_20210726_011938_554.jpg
IMG_20210726_011943_037.jpg

این نیزه خوبم دیگه میشه مطمئن بود مجانیه و بیشتر از همه به درد رایدن میخوره

IMG_20210726_003545_913.jpg

اینم ایموجی ها که از ۱.۲قولش رو داده بودن و خبری نشد ازشون ، فکر کن یه ایموجی تشکر نداشت

وقتی تاپیک خوابیده و فعال نیستید ، ادم مجبوره تمام اطلاعات صبح تا شب رو جمع کنه تو یه پست بده که پست پیاپی نده

امروز صبح یه خارجیه اومد غارت کرد رفت :))
فردا تو بازی منو آنلاین دیدی حتما مسیج بده

دمیج رو نمیدونم ولی HP شون خیلی زیاد میشه، شیلد هم سخت تر میشه زد :D
منکه همه چی رو تکی فارم میکنه حوصله لگ(ـه بیشتر) ندارم :-"

گانیو نیاز نداره، برای مثال چایلد، فیشل، بیدو، شینچو :>(همچنان فان ترین تیمم همینه :D)
View attachment 218543
اول کار برست شینچو اصلا نیاز نبود ولی نمیدونستم شیلدش چقدر سفته :-"
یه هایدرو مثل باربارا برای شیلدش ببری کافیه
بعد که وقت اتک رسید اسکیل/برست فیشل و برست شینچو(اگر شینچو رو خوب آپ کردی اسکیل هم بزن) میزنی شروع میکنی با یکی اتک دادن(نفر چهارم هرچی میخوای ببر از وضع کاراکتر هات خبر ندارم :D)
باربارا رو اگه برای شیلد زدن ببری خیلی خوبه چون اگه Dodge هم نتونستی بدی باهاش سریع هیل میکنی :D

راستی مناطق قبلی برا Bounty هنوز Track میخوان؟ :D

الان نگاه کردم جالب ترین ریواردش بنظرم واسه Reputation Level 5 ـه
View attachment 218541
بقیشون چیز خاصی نیستن(بال و Treasure Compass و....) که بخوای براشون عجله کنی :D
گیم پلی چیلده میزارید هی حسرت میخورم:(( :(( =((
حالا فردا ببینم این باس چی میشه:-" باید تلاش و کوشش فراوانی کنم:-" اما خوب اینجا، سه سوته زدی ترکوندی شیلدش رو... حالا من با هرچی میرفتم تو همون حرکت اول کاراکترم شهید شده بود:)) (شیلد هم که نداشتی حتی:-" این عجیبه:-" )

عجله که... همین که پیشروی ببینی جذابه:-"
الان اگر شروع سیزن پس نبود، حتی بونتی و اینا رو هم نمیرفتم:-" و بلی، هنوز باید دنبال سر نخ بگردی:| کاش اینم درست میکردن وقتی اینازوما رو ok کردن:|

گیم پلی چیلده میزارید هی حسرت میخورم:(( :(( =((
دارم بهت انگیزه میدم برای ریران بعدی جم نگه داری :> :D

(شیلد هم که نداشتی حتی:-" این عجیبه:-" )
شمشیر آبی های اسکیل شینچو دورت باشن یه درصدی کمتر دمیج میخوری :D
ولی بدون اون هم وان شات نمیشدم، شاید تو چندتا اتک پشت سر هم میخوری که میمیری :D

الان اگر شروع سیزن پس نبود، حتی بونتی و اینا رو هم نمیرفتم:-" و بلی، هنوز باید دنبال سر نخ بگردی:| کاش اینم درست میکردن وقتی اینازوما رو ok کردن:|
گفتی BP
این اولین باره که سعی نکردم به 10k برسم
انقدر کارای دیگه تو اینازوما مونده بود که اصلا نرسیدم ویکلی های بتل پس رو برم :))
اشکال نداره از هفته باز میشه دیگه نمیخواد 10 بار بالا پایین بری واسه سر نخ XD

پس اینطور که میگی راحتیش برای من برمیگرده به پاور (گودرت) او گانیو
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بیا از ایاکات بگو ، چه کار کردی باهاش ،
توی مچ هم چند بار گانیو آوردن ولی جواب نمیداد:D در واقع همون هماهنگی تیمی بود. من با مونا و جین حواس پرتی ایجاد میکردم و باف دمیج و هیلینگ و اونم با گانیو و دیلاک فریز دائمی و وپورایز :D

آیاکا فعلا لول 60 هست. باید چند بار دیگه باس بکشم و بعدش سامورایی های بیشتری بکشم. دیروز هم دامین تلنت اشتباهی یه دور چیز دیگه ای گرفتم :D

@NHM
دقیقا منم دیشب یادم اومد که یه روز از امتیازهای بتل پس رو نگرفتم و به زور رسوندمش به لول 8 :D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
1w6ljhcac6d71.jpg

کـ کـ کاوایــــــی!!! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or