Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
و دیگه اینکه:

prfsex3y17d71.png

ظاهرا تائید شد که سیگنورا همون کرایمسون ویچ هست :-"

• Wow
  • Like
Reactions: vaan 2 and NHM
و دیگه اینکه:

prfsex3y17d71.png

ظاهرا تائید شد که سیگنورا همون کرایمسون ویچ هست :-"
تایید که نه، تئوریه هنوز:دی

---

r9fxply095d71.png

آرت کامل:-"
کلا کانسلیشن نداره:-" (منطقیه برا کاراکتر مجانی:-" )
یکی از پسیو تلنت هاش: به جک و جونورهایی که گوشت تولید میکنند، میتونید راحت نزدیک بشید(قشنگ تو چشم تیمی نگاه کنید و اعمال جرم کنید:-" )

گویا متریالش هم با کوکومی یکیه، و مربوط به باسی هست که هنوز نیمده!
به شدت متریال اشتباهی انتخاب کردن! دیروز که باس ربات جدیده رو میزدم، دااااااد میزد میگفت انقدر که من مربوط به هورایزن و Aloy هست، گنشینی نیستم:دی

تایید که نه، تئوریه هنوز:D

---

View attachment 218443

آرت کامل:-"
کلا کانسلیشن نداره:-" (منطقیه برا کاراکتر مجانی:-" )
یکی از پسیو تلنت هاش: به جک و جونورهایی که گوشت تولید میکنند، میتونید راحت نزدیک بشید(قشنگ تو چشم تیمی نگاه کنید و اعمال جرم کنید:-" )

گویا متریالش هم با کوکومی یکیه، و مربوط به باسی هست که هنوز نیمده!
به شدت متریال اشتباهی انتخاب کردن! دیروز که باس ربات جدیده رو میزدم، دااااااد میزد میگفت انقدر که من مربوط به هورایزن و Aloy هست، گنشینی نیستم:D
آره تائید زیاده رویه ولی هنوز هینت های زیادی داره میده :-"

• Like
Reactions: NHM
رفتم امروز با اکانت psn لینک کردم که گلایدرشو بگیرم مثل اینکه فقط رو ps4-ps5 قابل استفادست و نمیشه کلا استفاده کرد روی pc حالا aloy قراره چی بشه? نمیخوام یه اپدیت دیرتر باهاش بازی کنم :D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
آره تائید زیاده رویه ولی هنوز هینت های زیادی داره میده :-"
آره هینت هاش که خیلیه و احتمال زبادم درست باشه...ولی کلا...:-"
البته به یه چیزی اشاره کردن که گویا درست جور در نمیاد:-"
مثل اینکه کریمزون ویچ به خاطر Visionش عمرش کوتاه میشه
ولی لا سیگنورا فکر کنم ویژنش یخ باشه و اون قدرت دومش آتیشه:-"
مطمئن نیستم البته... نه داستان ها رو خوندم، نه خیلی تو نخ لیک ها رفتم:-"

اسپویل از یک باس دیگه و یک ایونت آپدیت بعد...

اوشنید الکترو :| یا حالا شبه اوشنید...(شبیه خفاش) هیچی همینمون کم مونده بود زجر کش بشیم باهاش:))

و اپدیت بعد گویا ایونت ماهی گیری داریم! من عاشق این مینی گیم تو بازی هام:x

mrxuuns0k6d71.jpg

• Smile
  • Like
ظاهرا نه، منبعش هم Lumie هست که تا حالا دیدین که همیشه معتبر بوده :D
چند هفته پیش شایعه نشده بود که ۲.۱ فقط ریرانه؟ برعکسش شد که! :D

باید یکم سرعت اضافه کردن ۵* هارو بیارن پایین، ریت اضافه کردنشون نسبت به ۴* ها خیلی زیاده!

آره هینت هاش که خیلیه و احتمال زبادم درست باشه...ولی کلا...:-"
البته به یه چیزی اشاره کردن که گویا درست جور در نمیاد:-"
مثل اینکه کریمزون ویچ به خاطر Visionش عمرش کوتاه میشه
ولی لا سیگنورا فکر کنم ویژنش یخ باشه و اون قدرت دومش آتیشه:-"
مطمئن نیستم البته... نه داستان ها رو خوندم، نه خیلی تو نخ لیک ها رفتم:-"

اسپویل از یک باس دیگه و یک ایونت آپدیت بعد...

اوشنید الکترو :| یا حالا شبه اوشنید...(شبیه خفاش) هیچی همینمون کم مونده بود زجر کش بشیم باهاش:))

و اپدیت بعد گویا ایونت ماهی گیری داریم! من عاشق این مینی گیم تو بازی هام:x

View attachment 218445
در واقعا در مورد کریمسون ویچ چون هنوز تائید نشده که یکی هستن:))

من خودم هم اول همینطور فکر میکردم ولی بعد نظر یکی رو خوندم و احساس کردم منطقی تر باشه.
خلاصه اش این بود که قدرت پایروی کرایمسون ویچ از ویژیون نشعت نمیگرفته بلکه جادوی واقعی بوده (مثل ابیس میج ها) که با قربانی کردن بدن خودش این قدرت رو بدست آورده (همونطور که احتمالا میدونی کرایسمون ویچ اهل سومرو بوده و توی همون دانشگاهی تحصیل میکرده که لیزا و آلیس درس خوندن و اونجا جادوی واقعی رو آموزش میدادن). ولی کرایمسون ویچ روی قدرتش کنترلی نداشته و همیشه فعال بوده تا اینکه به حد خودش میرسه و دیگه رو به مرگ بوده و اینجا یکی از اعضای فاتویی باهاش ملاقات میکنه و بهش پیشنهاد پیوستن به فاتویی رو میده (توضیحات ست Pale Flame). بعد از اون حالا یا از طریق دریافت ویژیون از آرکان کریو یا دلوژون از فاتویی، قدرت کریو رو هم در کنار پایرو بدست میاره ولی از پایرو دیگه استفاده نمیکنه چون دوباره به بدن خودش آسیب میزنه.

هیچی دیگه، توی ایونت های آینده ترکیب با اوشین میاد و دهنمون سرویسه :))

ایول، من عاشق ایونت های ماهیگیری هستم :x

چند هفته پیش شایعه نشده بود که ۲.۱ فقط ریرانه؟ برعکسش شد که! :D

باید یکم سرعت اضافه کردن ۵* هارو بیارن پایین، ریت اضافه کردنشون نسبت به ۴* ها خیلی زیاده!
تا وقتی خود میهویو اعلام نکنه، همه چیز رو میتونه تغییر بده :D ظاهرا برنامه دارن تا قبل از سالگرد پریموهای همه ته کشیده باشه :D

آره، ولی اینطوری بهتر میتونی چهار ستاره ای که میخوای رو بگیری. اگه تعداد زیاد بشه عمرا بتونی مثلا نینگوانگ رو c6 کنی:D

در واقعا در مورد کریمسون ویچ چون هنوز تائید نشده که یکی هستن:))

من خودم هم اول همینطور فکر میکردم ولی بعد نظر یکی رو خوندم و احساس کردم منطقی تر باشه.
خلاصه اش این بود که قدرت پایروی کرایمسون ویچ از ویژیون نشعت نمیگرفته بلکه جادوی واقعی بوده (مثل ابیس میج ها) که با قربانی کردن بدن خودش این قدرت رو بدست آورده (همونطور که احتمالا میدونی کرایسمون ویچ اهل سومرو بوده و توی همون دانشگاهی تحصیل میکرده که لیزا و آلیس درس خوندن و اونجا جادوی واقعی رو آموزش میدادن). ولی کرایمسون ویچ روی قدرتش کنترلی نداشته و همیشه فعال بوده تا اینکه به حد خودش میرسه و دیگه رو به مرگ بوده و اینجا یکی از اعضای فاتویی باهاش ملاقات میکنه و بهش پیشنهاد پیوستن به فاتویی رو میده (توضیحات ست Pale Flame). بعد از اون حالا یا از طریق دریافت ویژیون از آرکان کریو یا دلوژون از فاتویی، قدرت کریو رو هم در کنار پایرو بدست میاره ولی از پایرو دیگه استفاده نمیکنه چون دوباره به بدن خودش آسیب میزنه.

هیچی دیگه، توی ایونت های آینده ترکیب با اوشین میاد و دهنمون سرویسه :))

ایول، من عاشق ایونت های ماهیگیری هستم :x
کریمزون ویچ اونجا درس خونده، ولی اهل سومرو نبوده(یا حداقل من چیزی که تو نظرات خوندم،اشاره نشده که بوده یا نه:-"
ولی گویا تو mondast زندگی میکرده، عاشق رستم بوده (و گویا رستم پایه گذار سبک شمشیرزنیه اونجاست:-" )

مثل اینکه بعد از مرگ عشقش هم میزنه به سیم آخر که همه جا رو بسوزونه:-"
حالا اینکه قدرت آتیش رو داشته یا ویژن بوده دقیق معلوم نیست، ولی گویا با قدرت Cyro از مرگ و خود سوزیش جلوگیری شده:-"

به هر حال زه سری حالتا هست، یکی اینکه آتیش از خودش بوده باشه و ویژن سایرو گرفته باشه
یکیش اینکه ویژن آتیش داشته و قدرت cyro گرفته از ترازیتا ...
یکی هم اینه که کلا ویژن نداره و ترکیب اولی و دومیه:)) (ملت میگن چون ویژنی ازش ندیدن:-" )

اما خوب با این حال، الان به عنوان کاراکتر بیاد، کدوم قدرتش رو ما استفاده میکنیم؟ :-"
البته احتمالا یخ باشه، حتی اگر از قدرت ترازیتا(چی بود اسمش؟ دلوژن؟ :)) ) گرفته باشه و ساید افکت داشته باشه همینطور که قبلا شنیدیم، ولی حاضره با ساید افکته کنار بیاد، ولی از رنج و عذابی که قدرت آتیشش براش داره استفاده نکنه:-" )

یا هم رکب بخوریم و بره تو تیم Pyro و بخندیم:))
از تیم Cyro Supermercy کنار گذاشته میشه:)) (تازه به نظرم بین اونایی که میشناختیم، ملکشون بود:-" :)) )

آها...میگن تو فاز اولشم گویا با آتیش میجنگه:-" بعد Cyro در میاره:-"

و مورد بعدی اینکه اگر کریمزون ویچ باشه، بیش از 500 سال عمرشه:-" خوب مونده ماشاالله:D (گویا 3~4تا از هاربرینگرها حداقل انقدر عمر دارن:-" )

بدبختی خودمون هم ست ها رو نخوندیم صرفا از برداشت ملت داریم میگیم:))
ولی کلا احتمال زیاد خودشه، داستان کامل تر انشاالله آپدیت 2.2 یا 2.3 تو پروفایلش میخونند...و برامون تعریف میکنند:))

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or