Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یکی اومده به من میگه ایاکا لول ۷۰ ، با Flute لول ۸۰ , تلنت 0 ، برستش هر اسلش ۱۲ هزار تا میزنه

والا من با لول ۹۰ ، با mistsplitter 90 , تلنت ۹ در بهترین حالت ۱۳،۱۴ تا میزنم ، استریمر ها هم نهایتا ۱۶،۱۷ تا میزنن

اخه مگه دروغ نقل و نباته که سر هر چیزی میگید
تلنت صفر هم مگه داریم :D
ولی در کل برست آیاکا رو با یه سری باف و دیباف میشه خیلی خیلی زیاد کرد
همون ویدئو که خودت هم گذاشتی از یوتیوب iWinToLoseGaming داره 35k میزنه.
ولی بدون باف و اینا اگه آیاکا و سلاح و تلنتش آپگرید شده باشن ،با سلاح 4 ستاره حدود 10k باید باشه
اینو قبل از اومدن آیاکا برا بیلد خودم حساب کرده بودم ولی چون متریال کم دارم هنوز فرصت نشده ببینم اینقدر میزنم یا نه :-?
amenoma.jpg

تلنت صفر هم مگه داریم :D
ولی در کل برست آیاکا رو با یه سری باف و دیباف میشه خیلی خیلی زیاد کرد
همون ویدئو که خودت هم گذاشتی از یوتیوب iWinToLoseGaming داره 35k میزنه.
ولی بدون باف و اینا اگه آیاکا و سلاح و تلنتش آپگرید شده باشن ،با سلاح 4 ستاره حدود 10k باید باشه
اینو قبل از اومدن آیاکا برا بیلد خودم حساب کرده بودم ولی چون متریال کم دارم هنوز فرصت نشده ببینم اینقدر میزنم یا نه :-?
View attachment 218770
بدون باف منظورش بود، وگرنه با باف من ۴۰ هزار تا هم دیدم

یه c6 دیدم ۷۵ هزار تا هم میزد ،، از لحاظ فنی میتونه حتی اژدها رو هم وان شات کنه ، که در واقعیت نمیشه، بعد از یه مقدار که جونش کم شه میره فرم بعدی ب ای همین تک ضرب نمیمیره

من اکثرا ۱۳ و ۱۴ میزنم ، ولی بعضی مواقع ۱۶حتی ۱۹ هم زدم ، هنوز نمیدونم چطوری رسیدم به اون اعداد
۔۔۔۔۔۔۔
coop این دامین تلنت رو رفتم ،، هر دو بار دو تا سامورایی رو سولو زدم،، اون خنگا هی میمردن من میموندم ،، پشماشون ریخته بود هی کامنت میزاشتن

۔۔۔۔۔۔۔۔۔
یه حرکت با ایاکا امروز زدم پشمام ریخت ، این شیلد چوبی ها که بدون پایرو هیچ کارش نمیشه کرد رواز روبرو برست زدم، بعد دش زدم پشت سرش =)) =)) =)) =)) =)) =)) دیگه بقیش رو خودتون تصور کنید ،، بنده خدا گازانبری خورد

کلا خیلی کارکتر خوب و مهتر از همه فانه ، اگه جم دارید بگیرید اسکیپ نکنید

احساس نفرت تمام وجودم رو گرفته x-(

View attachment 218755
میگم گه این سری خیلی عجیب همه دارن میبازن :-"
خوب این سری جدی جدی هیج کدوم از بچه های این تاپیک ۵۰،۵۰ رو نبرد
آدرست بده بیایم سراغت :D
روی ویش 76 یا 77 بود..دقیق یادم نیس...ولی خیلی نامردن :|
الان 31 ـی استارگلیتر دارم...و 2210 تا هم استارداست
اگه فروشگاه ریست بشه، میتونم، چهار روز دیگه 11 تا ویش بخرم...
دفعه ی قبلی که بنر کیلی رو باختم، بعدش 40 تا ویش زدم تا دادش...
اگه همون شانس دفعه ی قبل رو داشته باشم....حداقل 29 تا ویش دیگه نیاز دارم تا آخر بنرش که 14 روز دیگه ـس

باید بی افتم به جون نقشه و گوئست ها

P.S
ولی دلم نمیاد که استارگلیترها بدم برا ویش، دوست دارم یه سلاح بلک کلیف داشته باشم...
به نظرم زیاد خودت رو درگیرش نکن، نهایتش نتونستی آیاکا هم بگیری بعدا میتونی شخصیت های دیگه ای بگیری که شاید بهتر باشن :D

میگم گه این سری خیلی عجیب همه دارن میبازن :-"

آدرست بده بیایم سراغت :D

به نظرم زیاد خودت رو درگیرش نکن، نهایتش نتونستی آیاکا هم بگیری بعدا میتونی شخصیت های دیگه ای بگیری که شاید بهتر باشن :D
پاور او حسرت ،
۔۔۔۔۔۔۔۔
اره مثل من که ونتی رو نگرفتم ولی در عوض ایاکا با ویپنش گرفتم ،، خوشبین باشید :lol:

من کوکومی میخوام
پیتی ۱۸ (۵۰،۵۰)
ویش ۲۰

ویش مورد نیاز ۴۲

ولی از یه ور دیگه ادم میگه کوکومی بگیره و سلاحش رو نگیره نمی ارزه

من اکثرا ۱۳ و ۱۴ میزنم ، ولی بعضی مواقع ۱۶حتی ۱۹ هم زدم ، هنوز نمیدونم چطوری رسیدم به اون اعداد
سلاحت 3 تا استک میگیره اگه مستقیم برست بزنی 2 تا استک استفاده میشه ولی اگه قبلش یه دش بری و یه ضربه بزنی میشه 3تا که باعث میشه همین حدودا رو دمیج اثر بذاره
شایدم بعضی وقتا دو تا پایرو توی تیمت باشن بخاطر پایرو رزونانس اتک بالا بره و دمیج یه همچین تفاوتی کنی. :-?

به عنوان کسی که سه تا سلاح و سه یا چهار تا کارکتر خریده از شاپ میگم هر چی استارگلیتر داری فیت بخر ، مگر اینکه کانس به خصوصی از یه کارکتر بخوای ، یا برای یه کارکتر اصلا سلاح نداشته باشی
آره منم کانس 1 بنت رو خریدم از شاپ خیلی ارزش داشت برام،الانم کمان خوب نداشتم یدونه کمان گرفتم دیگه شدم 2تا :D

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
نکته های جالبی تو این بنرهاهست.
ریران کلی بیشتر از ونتی و چایلد طرفدار داشته،کازوها بیشتر از ایولا.:-?
آیاکا تو یه هفته ترکونده :punk:
فقط نمیدونم چرا هوتاو اینقدر بهش بی مهری شده =((

Attachments

• ayaka.PNG
    ayaka.PNG
    402.9 KB · مشاهده: 6
  • child.PNG
    child.PNG
    443.7 KB · مشاهده: 6
  • eula.PNG
    eula.PNG
    403.2 KB · مشاهده: 8
  • hutau.PNG
    hutau.PNG
    417.6 KB · مشاهده: 8
  • kazuha.PNG
    kazuha.PNG
    376.3 KB · مشاهده: 8
  • klee.PNG
    klee.PNG
    368.6 KB · مشاهده: 6
  • venti.PNG
    venti.PNG
    426.1 KB · مشاهده: 6
  • zhongli.PNG
    zhongli.PNG
    430.8 KB · مشاهده: 6
  • Like
نکته های جالبی تو این بنرهاهست.
ریران کلی بیشتر از ونتی و چایلد طرفدار داشته،کازوها بیشتر از ایولا.:-?
آیاکا تو یه هفته ترکونده :punk:
فقط نمیدونم چرا هوتاو اینقدر بهش بی مهری شده =((
هیچی سر در نیوردم ، جدا از اینکه خیلس خلاف واقع به نظر میاد
اون درصد های زیر اعداد سامون چی هست اصلا

• Like
هیچی سر در نیوردم ، جدا از اینکه خیلس خلاف واقع به نظر میاد
اون درصد های زیر اعداد سامون چی هست اصلا
پلیرهایی که ویش هاشون رو تواین سایت وارد میکنن وهیروهایی که گرفتن رو نشون میده.
مثلا یولا 106هزارنفر گرفتن،1140نفر رو ویش 1 گرفتن که کمتراز 1% آدم هایی هستن که گرفتن ایولا رو.

اون تعداد بالاهم نشون دهنده اینه که چندنفر گرفتن کرکتر بنر رو

• Like
پلیرهایی که ویش هاشون رو تواین سایت وارد میکنن وهیروهایی که گرفتن رو نشون میده.
مثلا یولا 106هزارنفر گرفتن،1140نفر رو ویش 1 گرفتن که کمتراز 1% آدم هایی هستن که گرفتن ایولا رو.

اون تعداد بالاهم نشون دهنده اینه که چندنفر گرفتن کرکتر بنر رو
۲۰۲۱۰۷۲۷_۲۳۱۱۳۳.png
اینو میگم

• Like
View attachment 218713
View attachment 218716

روزانه دو تا جعبه تو این دو محل ریسپان میشن و ده تا جم میدن
یکیش اون ساموراییست ، ویکیش هم اون دکتره؟
چون صحبت کردم باهاشون و کارها رو انجام دادماتفاق خاصی نیفتاد و گفتن فردا..‌که گویا فردای واقعیه باید سر بزنم:-"

ولی یکم اون دکتره گرونه صندوقش! 12تا نکووید:-" اگر کاراکتری داشته باشی که متریالش این باشه، نابود میشی:-"

---

اون عددها هم 1.57% از کل ویش های زده شده، کاراکتر 5* بوده (و فکر هم نکنم بنر، 50-50 هم حساب شده فکر کنم)
اون عدده بعدشم که یعنی کلا چقدر...

هوتائو که انقدر آمارش کمه، فکر کنم به خاطر اینه که آمارش داره پاک میشه...
بنرهای قدیمی ترش هست؟ چون سایت آمار رو از هیستوری کارت کشیدن هات برمیداره، و اونجا هم تا 6 ماه قبل رو فقط پوشش میده، برای همین رفته رفته کم و کمتر میشه
و برای همینه که یهو میبینی کاراکتری که گرفته بودی، یهو دیگه تو لیست نیست...
مثلا من که دیر رفتم تو سایت، دوتا از کاچینگ هام اصلا ثبت نشدن:-" (آخری هم آپ نکردم...خود به خودم گویا آپ نمیشه)

آخرین ویرایش:
اون عددها هم 1.57% از کل ویش های زده شده، کاراکتر 5* بوده (و فکر هم نکنم بنر، 50-50 هم حساب شده فکر کنم)
اون عدده بعدشم که یعنی کلا چقدر...
دقیقا درسته
هوتائو که انقدر آمارش کمه، فکر کنم به خاطر اینه که آمارش داره پاک میشه...
بنرهای قدیمی ترش هست؟ چون سایت آمار رو از هیستوری کارت کشیدن هات برمیداره، و اونجا هم تا 6 ماه قبل رو فقط پوشش میده، برای همین رفته رفته کم و کمتر میشه
و برای همینه که یهو میبینی کاراکتری که گرفته بودی، یهو دیگه تو لیست نیست...
مثلا من که دیر رفتم تو سایت، دوتا از کاچینگ هام اصلا ثبت نشدن:-" (آخری هم آپ نکردم...خود به خودم گویا آپ نمیشه)
آها اینجوری درست در میاد،نه آخرین بنرش هوتاو هستش

• Like
خوب..‌.
دقایقی پیش دیدم 1300 جم دارم:-" الانم دیره و حس رفتن ایونت و ماموریت نیست...
دو تا ویش از شاپ خریدم ببینم جه خبر میشه:-"
هیچ خبری هم نشد:دی یک Rust داد فقط (فکر کنم دومین Rustیه که گرفتم:-" )

الان فکر کنم پیتی 63 باشم، اصولا میشه گفت آیاکا گرفتنم گارانتیه:-" (حالا برای ضایع کردن میزاره کارت 90م...و نمیرسم هم بهش:)) )

فردا شروع کنم ایونت و بخش داستانی رو ادامه بدم، امیدوارم 5تا کارت تا ریست شاپ جور بشه:))

نه بابا c1 آیاکا باعث میشه هر کریت کرایو 50%چانس داشته باشه 0.3 ثانیه از کول داون اسکیل کم کنه بایه تیم کرایو و ست بلیزارد و یه هایدرو همیشه کریتت بالا هست
همین باعث میشه هی بیشتر کریت کنی و اسکیل سریعتر فعال بشه،خیلی چیزخوبیه اسکیل آیاکا حساب کن اینجوری کول داونش میشه نزدیک 5-6 ثانیه
هر اسکیلم تا 180کا کریت من دیدم بخوره :punk:
واقهعا ارزش نداره، اون تفاوتی که ایجاد میکنه فرقش یه دش زدنه

۔۔۔۔۔۔

اما امروز داشتم دوباره کانس هاش رو میدیدم یه تجدید نظر کردم ، کانس ۴ ش گاده ،، کانس ۲ ش هم خیلی خوبه ،

.......
همین چند دقیقه پیش ۶۳ تا ملت زدم با اسکیلش تلنت ۷ با ارتیفکتای پرت و پلا
خواستم بگم یه سال طول کشید با دیلوک به این اعداد برسم دیدم نزدیکشم نشدم ، (کانس سه ، اسکیل تلنت ۱۳)
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

یهو جوگیر شدم ۲۵ تا ویش زدم ، یانفی نداد ، کانس ۷ نینگ داد و چانگیون ،، البته همشم جوگیری نبود ،مجبور بودم ویش بزنم ، ۴ روز دیگه شاپ عوض میشه و هیچی استار داست نداشتم ، با عوض شدن شاپ هم باید ریجنم رو تغییر بدم ، پس ده تا ویش میپرید ، چه دندون دردی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or