Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
فیزیکال که کلا برای کاچینگ اشتباهه! اصلا و ابدا درک نمیکنم چرا میبندن:-" (این بشر کلا داره الکترو دمیج میده آخه! :| )

من خودم از ست دوم بسته بودم، البته چون اولین کاراکترم بود به شدددددت اشتباه چیز میز براش انتخاب کردم:)) (کی میگفت دیلوکش HP بسته بوده و تانکش بوده؟ تانک منم کاجینگه:)) تو همین ایونت فعلی هم کسیه که جلو اتک باس ها دووم میاره وقتی سپر ندارم:)) )
حتی جام الکترو هم روش نیست:| :-" اما الان که C3 هست حتما درستش میکنم ، شدیدا به کارم میاد:-" نمیشه بی خیالش شد:))
اون سلاح ها هم Lion's Roar فکر کنم براش جواب تره:D

منم ست دوم رو بیشتر پسند کردم و بعدش ست اول....حالا یه ست فول فیزیکال دیگه بودش که اون رو نذاشتم :-" ولی تنها ترین شخصیت 5 ستاره الکترو بازی رو بیلد فیزیکال ببندی خیلی ستمه :D

توی دامین ها خیلی کم میبینم که کچینگ رو میارن، ولی هر وقت که باشه، اصلا گذر زمان احساس نمیشه، بخصوص وقتی برست ـش رو میزنه....همه رو لت و پار میکنه.

با سیستم اسکیل ـش یه خورده غریبه ـم....یادم میره که باید دوبار بزنم :)) زمانی که هم تمرکز میکنم که حواسم باشه یادم نره، میزنند آش و لاش میکنن :-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
:-"

فک نکنم ریست بشه...چون الان رفتم از روی map official بازی، چندتا شون رو همینطوری چک کردم، خبری نبود.

برا یولا...یه خورده دست و بالم باز بشه، درستش میکنم، نمیزارم اینطور داغون بمونه، خیلی دوستش دارم (":

++++++++++++++++

View attachment 215258

اولین 5ستاره رو بنر استاندارد روی 82 تا ویش گرفتم....با کچینگ مشکلی ندارم ولی دوست داشتم جین رو بگیرم و بعدش یه سلاح 5ستاره

ولی خوب ، بازم بد نیست راضیم...ولی لامصب تا 82 انتظار نداشتم که پیش بره :|

وسط ویش زدن ها یه دونه Bennett هم بهم چوپوند، ای کاش نینگوانگ رو میداد، یه خورده صدای Sayaka Ohara رو میشنیدم حال میکردم =((

برای کچینگ، سلاح Prototype Rancour و Lion's Roar دارم....کدوم بهتره؟

برای ست یه گوگل کردم...اینها رو دیدم براش:
ست چهار تیکه Thundersoother (ساعت: اتک درصد - جام: الکترو دمیج - تاج: کریت)
ترکیب دو تیکه های Gladiator's Finale و Thundering Fury (ساعت: اتک درصد - جام: الکترو دمیج - تاج: کریت)
ترکیب دو تیکه های Gladiator's Finale و bloodstained chivalry (ساعت: اتک درصد - جام: فیزیکال دمیج - تاج: کریت)
خب من چون زیاد پیگیر نبودم، فکر کردم ریسپاون میشن :D

من امروز هفت بار دامینش رو رفتم، چه آرتیفکت هایی هم داد، همه هم از ست ژانگلی:| بازم خوبه یه دیونا دارم و به کارش میان:-"

کچینگ:(
ببین بستگی داره چطور بخوای ازش استفاده کنی. اگه فقط فیزیکال بخوای دیگه نباید مثلا برست بزنی. اگه ست تاندرسوزر بزاری، قبلش باید روشون الکترو مارک بزاری. ست تاندرفیوری هم مشکلات خودش رو داره. این ست های دو تا از این و دو تا از اون هم فقط کار راه بیانداز هستن:D

متاسفانه کچینگ نه سلاح مخصوص داره و نه ست آرتیفکت مخصوص. ولی مثلا جین رو خیلی بهتر میشه بیلد کرد.
فیزیکال که کلا برای کاچینگ اشتباهه! اصلا و ابدا درک نمیکنم چرا میبندن:-" (این بشر کلا داره الکترو دمیج میده آخه! :| )

من خودم از ست دوم بسته بودم، البته چون اولین کاراکترم بود به شدددددت اشتباه چیز میز براش انتخاب کردم:)) (کی میگفت دیلوکش HP بسته بوده و تانکش بوده؟ تانک منم کاجینگه:)) تو همین ایونت فعلی هم کسیه که جلو اتک باس ها دووم میاره وقتی سپر ندارم:)) )
حتی جام الکترو هم روش نیست:| :-" اما الان که C3 هست حتما درستش میکنم ، شدیدا به کارم میاد:-" نمیشه بی خیالش شد:))
اون سلاح ها هم Lion's Roar فکر کنم براش جواب تره:D
وقتی الکترو ضعیفترین المنت بازی هست خب معلومه که فیزیکال میبندن:-" به علاوه کچینگ برای فیزیکال زدن خیلی مناسبه چون هم میتونه سوپرکانداکت بزنه و هم اینکه سرعت حرکاتش زیاده. تنها بدیش استامیناست.
منم ست دوم رو بیشتر پسند کردم و بعدش ست اول....حالا یه ست فول فیزیکال دیگه بودش که اون رو نذاشتم :-" ولی تنها ترین شخصیت 5 ستاره الکترو بازی رو بیلد فیزیکال ببندی خیلی ستمه :D

توی دامین ها خیلی کم میبینم که کچینگ رو میارن، ولی هر وقت که باشه، اصلا گذر زمان احساس نمیشه، بخصوص وقتی برست ـش رو میزنه....همه رو لت و پار میکنه.

با سیستم اسکیل ـش یه خورده غریبه ـم....یادم میره که باید دوبار بزنم :)) زمانی که هم تمرکز میکنم که حواسم باشه یادم نره، میزنند آش و لاش میکنن :-"
برو توی ردیت ککینگ مین اونجا ست های مختلف رو نشون داده، یه مقایسه ای بزن. خوبیش اینه که میتونی دو تا ست براش بسازی و برحسب شرایط عوض کنی:D

وقتی اینازوما بیاد سلاح ها و ست های جدید رو دوباره باید امتحان کنیم و ببینیم میشه چیز بهتری بست:D

خب من چون زیاد پیگیر نبودم، فکر کردم ریسپاون میشن :D

من امروز هفت بار دامینش رو رفتم، چه آرتیفکت هایی هم داد، همه هم از ست ژانگلی:| بازم خوبه یه دیونا دارم و به کارش میان:-"

کچینگ:(
ببین بستگی داره چطور بخوای ازش استفاده کنی. اگه فقط فیزیکال بخوای دیگه نباید مثلا برست بزنی. اگه ست تاندرسوزر بزاری، قبلش باید روشون الکترو مارک بزاری. ست تاندرفیوری هم مشکلات خودش رو داره. این ست های دو تا از این و دو تا از اون هم فقط کار راه بیانداز هستن:D

متاسفانه کچینگ نه سلاح مخصوص داره و نه ست آرتیفکت مخصوص. ولی مثلا جین رو خیلی بهتر میشه بیلد کرد.

وقتی الکترو ضعیفترین المنت بازی هست خب معلومه که فیزیکال میبندن:-" به علاوه کچینگ برای فیزیکال زدن خیلی مناسبه چون هم میتونه سوپرکانداکت بزنه و هم اینکه سرعت حرکاتش زیاده. تنها بدیش استامیناست.

برو توی ردیت ککینگ مین اونجا ست های مختلف رو نشون داده، یه مقایسه ای بزن. خوبیش اینه که میتونی دو تا ست براش بسازی و برحسب شرایط عوض کنی:D

وقتی اینازوما بیاد سلاح ها و ست های جدید رو دوباره باید امتحان کنیم و ببینیم میشه چیز بهتری بست:D
الکترو ضعیف ترین المنتم باشه، فیزیکال بستش یعنی کلا بازی نکردن باهاش:دی

آخه R2ش رو دوبار که بزنی، شمشیرت برقی میشه، برست بزنی کلا الکترو میزنه! و 24یی رو الکترو موده(کول داون جفت حرکاتش پایینه، و شارژ برست هم فکر کنم پایینه!)
فیزیکال ببندی، که کلا فقط باهاش یه دکمه رو بزنی؟ :)) حس میکنم با هر کاراکتری بازی بشه، هم جذاب تره اینجوری، هم جواب بهتری میده:دی

الکترو ضعیف ترین المنتم باشه، فیزیکال بستش یعنی کلا بازی نکردن باهاش:D

آخه R2ش رو دوبار که بزنی، شمشیرت برقی میشه، برست بزنی کلا الکترو میزنه! و 24یی رو الکترو موده(کول داون جفت حرکاتش پایینه، و شارژ برست هم فکر کنم پایینه!)
فیزیکال ببندی، که کلا فقط باهاش یه دکمه رو بزنی؟ :)) حس میکنم با هر کاراکتری بازی بشه، هم جذاب تره اینجوری، هم جواب بهتری میده:D
پس دیگه نباید انتظار متا بودن ازش داشته باشی، یا مثلا بگی دیلاک ۱۰k میزنه، چرا مال من فقط ۴k میزنه؟:D

• Smile
Reactions: NHM
ببین بستگی داره چطور بخوای ازش استفاده کنی. اگه فقط فیزیکال بخوای دیگه نباید مثلا برست بزنی. اگه ست تاندرسوزر بزاری، قبلش باید روشون الکترو مارک بزاری. ست تاندرفیوری هم مشکلات خودش رو داره. این ست های دو تا از این و دو تا از اون هم فقط کار راه بیانداز هستن
فیزیکال دوتا دارم (ژانگلی و یولا) این رو روی الکترو ـش کار میکنم....

تو Thundersoother مشکل ست دو تیکه ی اون که پوچ هستش و ست چهار تیکه اون هم مشکل enemies affected هستش که حتماً قبلش باید الکترویی شده باشن که 35درصد DMG بزنه.

وقتی اینازوما بیاد سلاح ها و ست های جدید رو دوباره باید امتحان کنیم و ببینیم میشه چیز بهتری بست

به نکته ی خوبی اشاره کردی....فعلاً روی لول آپ ـش کار میکنم و میزارم تو لیست فارم آرتیفکت آرک بعدی بازی.

چرا بیدو هس :)
من با یه بیلد کاملاً الکی پلکی که دستش دادم....داره 17k توی اسکیل ـش دمیج میده....برست ـش هم میزنم و سویچ میکنم روی ژانگلی....راحت 3k تو ضربات اضافه DMG میده.

پس دیگه نباید انتظار متا بودن ازش داشته باشی، یا مثلا بگی دیلاک ۱۰k میزنه، چرا مال من فقط ۴k میزنه؟

بر خلاف موضوعات دیگه....اینبار من نظرم به نظر امیر آکیبا نزدیک تره :D

• Smile
  • Like
یه نفر تو ردیت، کل ویش هاشو برای اینازوما نگه داشته و حتی ۱ عدد ویش هم نزده از زمان عرضه!

برید میزان fate ها و پریموجم هاشو ببینید!!

r/Genshin_Impact - No Wish F2P Account Update - Inazuma Here We Come!
نکته جالبش اینه(خیلی خیلی امکانش کمه ولی) اگه همش رو تو هارد پیتی بگیره میشه فقط 5 تا 5* :D :D :D

یه نفر تو ردیت، کل ویش هاشو برای اینازوما نگه داشته و حتی ۱ عدد ویش هم نزده از زمان عرضه!

اینو من میشناسم، قبلا گفته بود توی ترک گاچا هست، حالا میگه میخواد ویش بزنه؟:)) باور کن طرف یه نهنگی چیزی هست، این اکانت هم برای تست کردن F2P بودن ساخته:D

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and NaRiiMaN
فیزیکال دوتا دارم (ژانگلی و یولا) این رو روی الکترو ـش کار میکنم....

تو Thundersoother مشکل ست دو تیکه ی اون که پوچ هستش و ست چهار تیکه اون هم مشکل enemies affected هستش که حتماً قبلش باید الکترویی شده باشن که 35درصد DMG بزنه.

به نکته ی خوبی اشاره کردی....فعلاً روی لول آپ ـش کار میکنم و میزارم تو لیست فارم آرتیفکت آرک بعدی بازی.

چرا بیدو هس :)
من با یه بیلد کاملاً الکی پلکی که دستش دادم....داره 17k توی اسکیل ـش دمیج میده....برست ـش هم میزنم و سویچ میکنم روی ژانگلی....راحت 3k تو ضربات اضافه DMG میده.

بر خلاف موضوعات دیگه....اینبار من نظرم به نظر امیر آکیبا نزدیک تره :D
اصلا تو که ژانگلی داری، بیا ست چهار تایی بویلده بزار و تست کن:D

• Like
پس دیگه نباید انتظار متا بودن ازش داشته باشی، یا مثلا بگی دیلاک ۱۰k میزنه، چرا مال من فقط ۴k میزنه؟:D
دیلاک فرق داره:-" یعنی به نظرم حتی فیزیکال دیلاک از فیزیکال کاچینگ معقول تره:)) :-" (خیلیی معقول تره:-" )

ولی خدایی کسی که با کاچینگ فیزیکال میبنده، دقیقا چجوری بازی میکنه؟ فقط مربع میزنه؟ :-"

• Like

سوال من اینه این که میخواست سیو کنه برای اینوزوما ، چرا ویش های استانداردش رو نگه داشته ، بعد جمش خیلی کمه اگه از اول بازی اومده بود باید حدود ۸۰،۹۰ هزار تایی جمع کرده باشه

امروز بدون ابیس تقریبا هزار تا جم جمع کردم

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
دیلاک فرق داره:-" یعنی به نظرم حتی فیزیکال دیلاک از فیزیکال کاچینگ معقول تره:)) :-" (خیلیی معقول تره:-" )

ولی خدایی کسی که با کاچینگ فیزیکال میبنده، دقیقا چجوری بازی میکنه؟ فقط مربع میزنه؟ :-"
نه اتفاقا دیلاک رو من فیزیکال هم بستم، اصلا به پای پایرو نمیرسه. سرعت اسکیلش هم بیشتر ازحرکات معمولیه واسه همینم اسکیل زدن بهتره :D

یه سوپر کانداکت میزنن، یه باف اتک یا دیباف فیزیکال و دیگه فقط شارژ اتک میزنن :D

View attachment 215305

View attachment 215307

برست ایاکا حس نینگوانگ رو میده

جفتشون خیلی خوب و قوین
من تا روی اژدها تست نشه قبول نمیکنم که قوین :D

برست آیاکا همون برست دیلاک هست که فقط سرعتش رو کمتر کردن و به دشمن های بزرگتر گیر میکنه :-"
سوال من اینه این که میخواست سیو کنه برای اینوزوما ، چرا ویش های استانداردش رو نگه داشته ، بعد جمش خیلی کمه اگه از اول بازی اومده بود باید حدود ۸۰،۹۰ هزار تایی جمع کرده باشه

امروز بدون ابیس تقریبا هزار تا جم جمع کردم
شاید میخواسته برای استانداردهای اینازوما ویش بزنه :-"

راستی به نظرتون چقدر احتمال داره که یویمیا و آیاکا رو بعد از بنر کاراکتر ببرن توی بنر استاندارد؟ :-"

• Like
راستی به نظرتون چقدر احتمال داره که یویمیا و آیاکا رو بعد از بنر کاراکتر ببرن توی بنر استاندارد؟ :-"
اول و آخرش میبرن:-" ولی کِی؟
به نست همون زمانی که طول خواهد کشید ونتی و klee برن رو بنر استاندارد:-" ... شایدم بیشتر:-"

اگرم نبرن که خیلی چیزن:دی

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
اول و آخرش میبرن:-" ولی کِی؟
به نست همون زمانی که طول خواهد کشید ونتی و klee برن رو بنر استاندارد:-" ... شایدم بیشتر:-"

اگرم نبرن که خیلی چیزن:D
نه آخه از هر ریجینی دو نفر رو توی بنر استاندارد گذاشتن، پس اگه اینازوما هم بیاد باید دو نفر بزارن ولی بحث اینه که طرف باید اول یه بنر آپ شده داشته باشه تا بعد بره توی استاندارد و اولین بنرهای آپ اینازوما هم آیاکا و یویمیا هستن:-"

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or