Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یولا ضرباتش اصلاً بالانس نداره....باید یه crit rate بهش بدم تا تنظیم بشه....که هنوز چیز مناسبی پیدا نکردم )":

برای ژانگلی...فعلاً با همون آرتیکفت های اولش هستش و هیچ بهش دست نزدم...ولی چون فعلاً از نوع ضربات و سرعتش خوشم میاد، بیلد فیزیکال ـش بیشتر جذب ـم کرده
ساپورت شیلد دار رو نوئل میکنم که بتونه هیل هم انجام بده....البته نوئل بدبخت هم فعلاً تو صف هستش :-"

فک کنم بیلد این شخصیت ها راحت 3 ماه وقت بگیره....شاید هم بیشتر :D
یولا حتی شده 2-3 تا اف ست هم بذاری روش فقط یک ست اکتیو باشه با ریت خوب خیلی بهتره حیفه با این وضع:D
ژانگلی هم هرچی millelith که مین استت hp داره بذار با black tassel بده دستش کامل بیلد میشه دیگه هیچی نمیخواد:D
نوئل هم تا c6 نشه من که سمتش نمیرم:-"

من خیلی دیر شروع کردم برای قوری....وقتی که برام فعال شده بود، اولش از سیستم ـش خوشم نمی امد :D و چون نقشی توی داستان و بازی اصلی نداشت کلاً ولش کرده بودم....
ولی بعداً که بیکار شدم و دیگه چیزی برای بازی کردن نداشتم....امدم سراغش، لول 8 ـش کردم، یه مدت دوباره ولش کردم...ولی الان برگشتم سراغش و 190 تا EXP دیگه که جور بشه، میشه لول 10

مسلم....خوب بگو جزیره :-"
پیکسل به پیسکل جزیره رو همون روزهای اول رفتم....سه بار هم رفتم، یکبار توی نقشه خودم....2 بار هم توی نقشه دوستام :D

اولویت با خانوم هاس :p

حرف گوش کردم....امروز جلوی خودم رو گرفتم و دیگه فارم آرتیکفت نرفتم.....میرم برای "لی لاین" ها (":

آبیس فک کنم دیروز ریست شد....اگه شد امروز یکبار دیگه میرم، ببینم میشه 6 ستاره ـش کنم.
حداقل روزی 30 ثانیه وقت میزاشتی و میرفتی سکه ها رو میگرفتی :-"

گفتم حباب های داخل منطقه جدید :-"
من زیاد پیگیرشون نبودم ولی فکر کنم روزانه دوباره فعال میشدنف چهار تا نشونه میزاشتی و هر روز میرفتی سراغشون :D

برای امنیت خانوم ها ژانگلی رو درست کن :p

ایول، تو اولین قدم رو در راه ترک کردن برداشتی :))

من سری قبل توی طبقه 10 دو روز گیر بودم ولی این بار که رفتم یه سره تونستم برم 11-2. تو هم چند بار بری عادی میشه برات :-"

WhatsApp Image 2021-07-02 at 2.07.00 PM.jpeg

قبول نیس...خیلی کوتاه بودش )":

دو بار coop زدم....نفر اولی که امد خیلی خوب بودش، درست بازی میکرد، ولی نفر دوم داغونم کرد هی دور زمین می چرخید و میرفت خودش رو میزد به توپ ها :| منم وسط بازی در امدم :))

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
منم همین حدود :D

خدا اون 300% Swirl فلور 11 رو از ما نگیره =)) حس نهنگ بودن به آدم دست میده :D
آره والا خیلی خوبه:))
فقط بعدش چون همه برست ها رو توی ۱۱-۲-۱ زده بودم، ۱۱-۳-۱ فقط با یه دقیقه تونستم تموم کنم و آخرش به خاطر این شیلد هرالد عوضی ۸ ستاره شد. دیگه هم حسش نیست برم:D

• Like
Reactions: NHM
349208882a1f5836cf6696ab4912d73f_4144488659697755547.jpg

• Like
Reactions: NaRiiMaN and NHM
حداقل روزی 30 ثانیه وقت میزاشتی و میرفتی سکه ها رو میگرفتی
:-"

گفتم حباب های داخل منطقه جدید :-"
من زیاد پیگیرشون نبودم ولی فکر کنم روزانه دوباره فعال میشدنف چهار تا نشونه میزاشتی و هر روز میرفتی سراغشون

فک نکنم ریست بشه...چون الان رفتم از روی map official بازی، چندتا شون رو همینطوری چک کردم، خبری نبود.

یولا حتی شده 2-3 تا اف ست هم بذاری روش فقط یک ست اکتیو باشه با ریت خوب خیلی بهتره حیفه با این وضع:D
ژانگلی هم هرچی millelith که مین استت hp داره بذار با black tassel بده دستش کامل بیلد میشه دیگه هیچی نمیخواد:D
نوئل هم تا c6 نشه من که سمتش نمیرم:-"

برا یولا...یه خورده دست و بالم باز بشه، درستش میکنم، نمیزارم اینطور داغون بمونه، خیلی دوستش دارم (":

++++++++++++++++

Screenshot 2021-07-02 at 18-29-05 Paimon moe.png

اولین 5ستاره رو بنر استاندارد روی 82 تا ویش گرفتم....با کچینگ مشکلی ندارم ولی دوست داشتم جین رو بگیرم و بعدش یه سلاح 5ستاره

ولی خوب ، بازم بد نیست راضیم...ولی لامصب تا 82 انتظار نداشتم که پیش بره :|

وسط ویش زدن ها یه دونه Bennett هم بهم چوپوند، ای کاش نینگوانگ رو میداد، یه خورده صدای Sayaka Ohara رو میشنیدم حال میکردم =((

برای کچینگ، سلاح Prototype Rancour و Lion's Roar دارم....کدوم بهتره؟

برای ست یه گوگل کردم...اینها رو دیدم براش:
ست چهار تیکه Thundersoother (ساعت: اتک درصد - جام: الکترو دمیج - تاج: کریت)
ترکیب دو تیکه های Gladiator's Finale و Thundering Fury (ساعت: اتک درصد - جام: الکترو دمیج - تاج: کریت)
ترکیب دو تیکه های Gladiator's Finale و bloodstained chivalry (ساعت: اتک درصد - جام: فیزیکال دمیج - تاج: کریت)

:-"

فک نکنم ریست بشه...چون الان رفتم از روی map official بازی، چندتا شون رو همینطوری چک کردم، خبری نبود.

برا یولا...یه خورده دست و بالم باز بشه، درستش میکنم، نمیزارم اینطور داغون بمونه، خیلی دوستش دارم (":

++++++++++++++++

View attachment 215258

اولین 5ستاره رو بنر استاندارد روی 82 تا ویش گرفتم....با کچینگ مشکلی ندارم ولی دوست داشتم جین رو بگیرم و بعدش یه سلاح 5ستاره

ولی خوب ، بازم بد نیست راضیم...ولی لامصب تا 82 انتظار نداشتم که پیش بره :|

وسط ویش زدن ها یه دونه Bennett هم بهم چوپوند، ای کاش نینگوانگ رو میداد، یه خورده صدای Sayaka Ohara رو میشنیدم حال میکردم =((

برای کچینگ، سلاح Prototype Rancour و Lion's Roar دارم....کدوم بهتره؟

برای ست یه گوگل کردم...اینها رو دیدم براش:
ست چهار تیکه Thundersoother (ساعت: اتک درصد - جام: الکترو دمیج - تاج: کریت)
ترکیب دو تیکه های Gladiator's Finale و Thundering Fury (ساعت: اتک درصد - جام: الکترو دمیج - تاج: کریت)
ترکیب دو تیکه های Gladiator's Finale و bloodstained chivalry (ساعت: اتک درصد - جام: فیزیکال دمیج - تاج: کریت)
فیزیکال که کلا برای کاچینگ اشتباهه! اصلا و ابدا درک نمیکنم چرا میبندن:-" (این بشر کلا داره الکترو دمیج میده آخه! :| )

من خودم از ست دوم بسته بودم، البته چون اولین کاراکترم بود به شدددددت اشتباه چیز میز براش انتخاب کردم:)) (کی میگفت دیلوکش HP بسته بوده و تانکش بوده؟ تانک منم کاجینگه:)) تو همین ایونت فعلی هم کسیه که جلو اتک باس ها دووم میاره وقتی سپر ندارم:)) )
حتی جام الکترو هم روش نیست:| :-" اما الان که C3 هست حتما درستش میکنم ، شدیدا به کارم میاد:-" نمیشه بی خیالش شد:))
اون سلاح ها هم Lion's Roar فکر کنم براش جواب تره:D

فیزیکال که کلا برای کاچینگ اشتباهه! اصلا و ابدا درک نمیکنم چرا میبندن:-" (این بشر کلا داره الکترو دمیج میده آخه! :| )

من خودم از ست دوم بسته بودم، البته چون اولین کاراکترم بود به شدددددت اشتباه چیز میز براش انتخاب کردم:)) (کی میگفت دیلوکش HP بسته بوده و تانکش بوده؟ تانک منم کاجینگه:)) تو همین ایونت فعلی هم کسیه که جلو اتک باس ها دووم میاره وقتی سپر ندارم:)) )
حتی جام الکترو هم روش نیست:| :-" اما الان که C3 هست حتما درستش میکنم ، شدیدا به کارم میاد:-" نمیشه بی خیالش شد:))
اون سلاح ها هم Lion's Roar فکر کنم براش جواب تره:D

منم ست دوم رو بیشتر پسند کردم و بعدش ست اول....حالا یه ست فول فیزیکال دیگه بودش که اون رو نذاشتم :-" ولی تنها ترین شخصیت 5 ستاره الکترو بازی رو بیلد فیزیکال ببندی خیلی ستمه :D

توی دامین ها خیلی کم میبینم که کچینگ رو میارن، ولی هر وقت که باشه، اصلا گذر زمان احساس نمیشه، بخصوص وقتی برست ـش رو میزنه....همه رو لت و پار میکنه.

با سیستم اسکیل ـش یه خورده غریبه ـم....یادم میره که باید دوبار بزنم :)) زمانی که هم تمرکز میکنم که حواسم باشه یادم نره، میزنند آش و لاش میکنن :-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or