Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
Kaboomball Kombat - Challenge Rewards & Release Date | Genshin Impact - GameWith

Event فردا Fun میزنه....حداقل از عذاب این Event آخری کم میکنه....با بدبختی نیمکارت ـش رو گرفتم
آره این ایونت های فان خیلی خوبن. البته به نظرم بازم نتونستن از ظرفیت منطقه جدید درست استفاده کنن. قشنگ میتونستن مسابقات قایق سواری یا شنا یا تنیس یا ... بزارن:D

آره این ایونت های فان خیلی خوبن. البته به نظرم بازم نتونستن از ظرفیت منطقه جدید درست استفاده کنن. قشنگ میتونستن مسابقات قایق سواری یا شنا یا تنیس یا ... بزارن:D

المپیک ـه مگه :D

++++++++++++++++++++++++

مشکل شدید mora دارم....چی پیشنهاد میدید؟
اون موجودات بدبخت که 600 تا mora میدن رو هر روز میزنم...ولی چیزی تهش نمیشه....با هفت سر عائله این پول ها کفاف خرج یومیه کانوجوهام هم نمیشه :-"
ژانگلی با اون God بودنش رو فرستادم کارگری :D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: NHM and ce7en44
المپیک ـه مگه :D

++++++++++++++++++++++++

مشکل شدید mora دارم....چی پیشنهاد میدید؟
اون موجودات بدبخت که 600 تا mora میدن رو هر روز میزنم...ولی چیزی تهش نمیشه....با هفت سر عائله این پول ها کفاف خرج یومیه کانوجوهام هم نمیشه :-"
ژانگلی با اون God بودنش رو فرستادم کارگری :D
چه اشکالی داره مگه؟ فان باشه، کوفت باشه :D

لی لاین مورا برو، روزی ۵۴۰k مورا گیرت میاد در کنار فرندشیپ xp و متریال هایی که دشمن ها میندازن:-"

• Smile
Reactions: NHM
چه اشکالی داره مگه؟ فان باشه، کوفت باشه :D

لی لاین مورا برو، روزی ۵۴۰k مورا گیرت میاد در کنار فرندشیپ xp و متریال هایی که دشمن ها میندازن
با اون کوفت باشه...هر چی باشه...موافقم (":

خب بدبختی اینه که resin های روزانه ـم رو خرج فارم آرتیکفت برای یولا و ژانگلی میکنم....که دامین ـشون مشترک هستش...چون ژانگلی آرتیفکت هاش واقعاً داغونه

لامصب فقط یه دونه Crit Rate میخوام برای یولا....چیز درست حسابی گیرم نمیاد.

P.S
زور داره resin بدم برای Mora :D

خب بدبختی اینه که resin های روزانه ـم رو خرج فارم آرتیکفت برای یولا و ژانگلی میکنم....که دامین ـشون مشترک هستش...چون ژانگلی آرتیفکت هاش واقعاً داغونه

P.S
1625158191688.png
با این وضع کلاه خارج از ست Crit Rate چهار ستاره هم بذاری بهتره :D :D :D
======================================================================
امروز 2 تا گابلت کرایو رو خود ست داد :D
1625158255574.png
1625158274916.png
پایینی بهتره ولی همینطوری هم CR گانیو زیادی پایینه
به نظرم حداقل 30% رو میخواد، تو ابیس خیلی خیلی تاثیر داره(مثلا اگه امروز 50% بود با باف پسیو و ست بلیزارد راحت 36* میشد :D)
آها راستی یدونه کلاه کریت دمیج هم داد با قبلیش عوض کردم اون 6% CR داشت، جدیده 2% :o):o):o) بقیه استت هاش فرق خاصی ندارن :D
1625158471287.png

P.S
دامین آرتیفکت رو چند روز سر نزنی اتفاق خاصی نمیوفته:D سریعترین راه همونه وگرنه میشه مثلا از ایونت هم جمع کرد یا با سکه های قوری خرید یا حباب های توی منطقه جدید رو ترکوند ولی کشتندشمن ها به صرفه نیست. ابیس هم هست البته:-"

منم از آرتیفکت های یولا راضی نیستم، به خصوص ساعت ولی فعلا نگه داشتم تا اولویت رو بذارم روی آپگرید همه. ایجوری مثلا اگه بخوام ابیس برم و یه نفر رو لازم داشته باشم، فقط کافیه یه ست آرتیفکت روش بزارم:D

• Like
Reactions: iiAmAqua and NHM

P.S
خیلی وضع ارتیفکت های یولات خرابه رسما انگار هیچکاری نمیکنه فقط ست بونس ها اکتیوه:D
ژانگلی هم hp ببند خیلی مفید تره از بیلد دمیج که در هر صورت بازم ریتش خیلی بده :D
این استت های یولای منه که با ۲ تا کرایو بازم احساس میکنم کم کریت میزنه
1625164406161.png

با این وضع کلاه خارج از ست Crit Rate چهار ستاره هم بذاری بهتره :D :D
دوتا آرتیفکت crit rate پنج ستاره هست که دست کیلی و بیدو هستش....دل نمیاد از دستشون بکشیم بیرون...توی این event زجر آور....خیلی کمک حالم بودن
چهار ستاره هم دارم...ولی صفر کلیومتره با ساب های داغون....حیف ـم میاد مورا خرجش کنم :D

دامین آرتیفکت رو چند روز سر نزنی اتفاق خاصی نمیوفته:D سریعترین راه همونه وگرنه میشه مثلا از ایونت هم جمع کرد یا با سکه های قوری خرید یا حباب های توی منطقه جدید رو ترکوند ولی کشتندشمن ها به صرفه نیست. ابیس هم هست البته

#$% رفتن به دامین آرتیکفت افتاده به جونم :D

سکه های توی قوری رو فعلاً خرج لول آپ ـش دارم میکنم....دو روز دیگه TR lvl.10 میشه و دیگه خیالم راحت میشه...اون موقعه دیگه میرم سراغ فروشگاه ـش

حباب ها؟ کدوم حباب ها....همون سه تا سبزه ها رو میگی؟ اونا رو که کامل جارو کردم، الا اینکه دوباره سبز بشن :D

آبیس فلور 9 رو 5/9 رد کردم....قفل 10 باز نشد....نمیدونم باید 6 بشه یا 9 ستاره که قفل 10 باز بشه.؟

منم از آرتیفکت های یولا راضی نیستم، به خصوص ساعت ولی فعلا نگه داشتم تا اولویت رو بذارم روی آپگرید همه. ایجوری مثلا اگه بخوام ابیس برم و یه نفر رو لازم داشته باشم، فقط کافیه یه ست آرتیفکت روش بزارم

دامین یولا و ژانگلی یکی هستش...ولی اولویت رو فعلاً گذاشتم روی یولا...ژانگلی فعلاً باید با همون آرتیکفت های داغون سر کنه....

چون سرعت لول آپ ـم یه مقدار بالا بودش....(تو 2 ماه lvl.50) متریال کم دارم، الان آرتیکفت لول آپ شده آزاد برای سویچ ندارم...شخصیت بیلد شده درست حسابی ندارم، تیم دوم کلاً داغون هستش
با زجر و استرس توی آبیس میرم :D

خیلی وضع ارتیفکت های یولات خرابه رسما انگار هیچکاری نمیکنه فقط ست بونس ها اکتیوه:D
ژانگلی هم hp ببند خیلی مفید تره از بیلد دمیج که در هر صورت بازم ریتش خیلی بده :D
این استت های یولای منه که با ۲ تا کرایو بازم احساس میکنم کم کریت میزنه

یولا ضرباتش اصلاً بالانس نداره....باید یه crit rate بهش بدم تا تنظیم بشه....که هنوز چیز مناسبی پیدا نکردم )":

برای ژانگلی...فعلاً با همون آرتیکفت های اولش هستش و هیچ بهش دست نزدم...ولی چون فعلاً از نوع ضربات و سرعتش خوشم میاد، بیلد فیزیکال ـش بیشتر جذب ـم کرده
ساپورت شیلد دار رو نوئل میکنم که بتونه هیل هم انجام بده....البته نوئل بدبخت هم فعلاً تو صف هستش :-"

فک کنم بیلد این شخصیت ها راحت 3 ماه وقت بگیره....شاید هم بیشتر :D

آخرین ویرایش:
دوتا آرتیفکت crit rate پنج ستاره هست که دست کیلی و بیدو هستش....دل نمیاد از دستشون بکشیم بیرون...توی این event زجر آور....خیلی کمک حالم بودن
چهار ستاره هم دارم...ولی صفر کلیومتره با ساب های داغون....حیف ـم میاد مورا خرجش کنم :D

#$% رفتن به دامین آرتیکفت افتاده به جونم :D

سکه های توی قوری رو فعلاً خرج لول آپ ـش دارم میکنم....دو روز دیگه TR lvl.10 میشه و دیگه خیالم راحت میشه...اون موقعه دیگه میرم سراغ فروشگاه ـش

حباب ها؟ کدوم حباب ها....همون سه تا سبزه ها رو میگی؟ اونا رو که کامل جارو کردم، الا اینکه دوباره سبز بشن :D

آبیس فلور 9 رو 5/9 رد کردم....قفل 10 باز نشد....نمیدونم باید 6 بشه یا 9 ستاره که قفل 10 باز بشه.؟

دامین یولا و ژانگلی یکی هستش...ولی اولویت رو فعلاً گذاشتم روی یولا...ژانگلی فعلاً باید با همون آرتیکفت های داغون سر کنه....

چون سرعت لول آپ ـم یه مقدار بالا بودش....(تو 2 ماه lvl.50) متریال کم دارم، الان آرتیکفت لول آپ شده آزاد برای سویچ ندارم...شخصیت بیلد شده درست حسابی ندارم، تیم دوم کلاً داغون هستش
با زجر و استرس توی آبیس میرم :D

یولا ضرباتش اصلاً بالانس نداره....باید یه crit rate بهش بدم تا تنظیم بشه....که هنوز چیز مناسبی پیدا نکردم )":

برای ژانگلی...فعلاً با همون آرتیکفت های اولش هستش و هیچ بهش دست نزدم...ولی چون فعلاً از نوع ضربات و سرعتش خوشم میاد، بیلد فیزیکال ـش بیشتر جذب ـم کرده
ساپورت شیلد دار رو نوئل میکنم که بتونه هیل هم انجام بده....البته نوئل بدبخت هم فعلاً تو صف هستش :-"

فک کنم بیلد این شخصیت ها راحت 3 ماه وقت بگیره....شاید هم بیشتر :D
هنوز قوری رو 10 نکردی؟ من چهار هفته اس که فقط هفته ای 10 تا میسازم الان فقط 200 تا دیگه میخوام تا 10 بشه ولی گذاشتم هفته بعد انجام بدم :D تازه فروشگاهش هم کامل خریدم، یکی دو بار هم xp book و رزین گرفتم :D

نه، اونایی که توی منطقه جدید روی آب ظاهر میشن رو میگم، یه چند بار از روشون بری بهت مورا میدن. یه سری چلنح هم روی آب هست.

باید 6 ستاره بگیری و کل چمبرها رو هم یه بار تموم کنی.

حالا اگه چیز خوبی برای ژانگلی گیر آوردی بزار براش، گناه داره :D

به هر حال برای بیلد کردن هم به مورا نیاز داری:D
شنیده بودم شبیه سونیک هست ولی این دیگه عملا خود سونیکه :)) حتی سگا هم نمیتونست به این خوبی سونیک سه بعدی بسازه :))
خب، گرفتن سایو واجب شد :-" هیلر هم که هست و منم یکی برای تیم ششم نیاز داشتم :-" فقط کاش توی بنر آیاکا بود چون فکر نکنم چیزی برای بنر یویمیا باقی بمونه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or