Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تیمم هو تائو، ژینگکیو، نینگ و دیونا بود:-"

گفتنش آسونه ولی نهایت تونستم شیلدش بشکنم و یه ذره دمیج بهش بدم، اون بچه های اوشین جمع میشن و نمیزارن آدم کارش بکنه:-"

نمیدونم چرا هو تائو دمیج نمیده درست و حسابی. فکر کنم یادم رفته بیلدش کنم:-"

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
تیمم هو تائو، ژینگکیو، نینگ و دیونا بود:-"

گفتنش آسونه ولی نهایت تونستم شیلدش بشکنم و یه ذره دمیج بهش بدم، اون بچه های اوشین جمع میشن و نمیزارن آدم کارش بکنه:-"

تیم منم همین بود فقط بجا دیونا ژانگلی داشتم.
یادم نیس دقیقا چیکار کردم ،اگه بدردت می خوره برم رکورد کنم؟

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
اینم ببین یه آهنگ حماسی داره آدم اشک تو چشاش جمع میشه: :D
r/Genshin_Impact - Amber solo vs "Hell Zoo"(12-2 second half)
1621877491847.png
PAIN :D

دیلوک منم هیمنطور
یادمون نرفته، آرتیفکتامون زبالن :>
____________________________________________________________________________________________________________________________
1621877688393.png
بالاخره دارن یه دستی به Co-Op میکشن :D

تیم منم همین بود فقط بجا دیونا ژانگلی داشتم.
یادم نیس دقیقا چیکار کردم ،اگه بدردت می خوره برم رکورد کنم؟
نه نیازی نیست، ریج کوئیت کردم تا بعدا که دوباره حسش بیاد:-" من روزی یه ساعت همش گیم میزنم، نمیتونم که ۱۰۰ بار ابیس رو برم:-"

دستت درد نکنه;)

• Like
Reactions: cm180life and NHM
View attachment 207583
PAIN :D

دیلوک منم هیمنطور
یادمون نرفته، آرتیفکتامون زبالن :>
____________________________________________________________________________________________________________________________
View attachment 207584
بالاخره دارن یه دستی به Co-Op میکشن :D
دقیقا، اسلحه هامون هم همینطور:)) ولی کلا منم بدشانسم، هنوز شروع نکرده توی ۱۰ تا حباب گیر میکنم، اینم قسمت دوم دامین هست و رسیدن بهش یه مکافاته و رد کردنش یه چیز دیگه:-"

• Smile
Reactions: NHM
اسکین جین بصورت دائمی به شاپ اضافه میشود و از طریق کریستال به قیمت ۲۰ یورو قابل خرید استx_x
------------------------------------------
من که ترجیح میدم برا خودم لباس بخرم تا برا چیزی که وجود خارجی نداره :))
امکانش هست بعداً به بنر ها اضافه بشه؟

• Like
نه نیازی نیست، ریج کوئیت کردم تا بعدا که دوباره حسش بیاد:-" من روزی یه ساعت همش گیم میزنم، نمیتونم که ۱۰۰ بار ابیس رو برم:-"

دستت درد نکنه;)
یکم تاخیر داشتی تو جواب دیگه رکورد کردم :D فقط موج اولش که سخت هست رو میذارم که ویدئو حجیم نشه ، موج دوم راحته
یه چیزایی که به ذهنم رسید
مهم ترین ش بنظرم اینه که تو چمبر قبل آخرش یکی از دشمنا رو زنده نگه دار قشنگ انرژی همه کاراکترات رو شارژ کن ultت آماده باشه برا اینجا.
بعد نیزه آتیشی هوتائو موقع شیرجه رفتن حباب رو میترکونه ،تست نکردم ولی بنظرم اگه xiangling بیلد خوب داشته باشی ultش خیلی کمک میکنه هم حباب ها رو میترکونه هم بچه های اوشین رو بخار پز میکنه، مال من لولش 40 هست واسه همین تست نکردم.
یه سری چیز دیگه م بود میخواستم بگم ولی یادم رفت :D
ویرایش:
از iframe کاراکترا هم باید بموقع استفاده کرد، مثلا اگه شیلد نداشتی با نینگوانگ برست بزنی توی اون چند ثانیه انیمیشن برست ش هر چقدر بهت حمله شه اثر نداره.
بازم اگه چیزی یادم اومد بهت میگم :-?
ابیس هم نباید جوری باشه که بخوای 100 بار بری اگه هر کاری میکنی میبینی نمیشه ارتیفکت بهتر یا تیم بهتر لازم داری، ولی کلا من از ابیس خوشم میاد کمک میکنه مکانیزم های بازی و کاراکترهات رو بهتر درک کنی.

View attachment 2021.05.24-22.31_01.mp4

آخرین ویرایش:
  • Like
یکم تاخیر داشتی تو جواب دیگه رکورد کردم :D فقط موج اولش که سخت هست رو میذارم که ویدئو حجیم نشه ، موج دوم راحته
یه چیزایی که به ذهنم رسید
مهم ترین ش بنظرم اینه که تو چمبر قبل آخرش یکی از دشمنا رو زنده نگه دار قشنگ انرژی همه کاراکترات رو شارژ کن ultت آماده باشه برا اینجا.
بعد نیزه آتیشی هوتائو موقع شیرجه رفتن حباب رو میترکونه ،تست نکردم ولی بنظرم اگه xiangling بیلد خوب داشته باشی ultش خیلی کمک میکنه هم حباب ها رو میترکونه هم بچه های اوشین رو بخار پز میکنه، مال من لولش 40 هست واسه همین تست نکردم.
یه سری چیز دیگه م بود میخواستم بگم ولی یادم رفت :D
ویرایش:
از iframe کاراکترا هم باید بموقع استفاده کرد، مثلا اگه شیلد نداشتی با نینگوانگ برست بزنی توی اون چند ثانیه انیمیشن برست ش هر چقدر بهت حمله شه اثر نداره.
بازم اگه چیزی یادم اومد بهت میگم :-?
ابیس هم نباید جوری باشه که بخوای 100 بار بری اگه هر کاری میکنی میبینی نمیشه ارتیفکت بهتر یا تیم بهتر لازم داری، ولی کلا من از ابیس خوشم میاد کمک میکنه مکانیزم های بازی و کاراکترهات رو بهتر درک کنی.

View attachment 207589
اوکی حالا که زحمت کشیدی بازم تست میکنم:D اصلا باف های امروز هم خوب نبودن، همش hp داد:-"
همون شیلد ژانگلی خودش خیلی تاثیر داره، البته من اگه بازم ریران بشه براش ویش نمیزنم:)) احتمالا به جاش از یه جایگزین دیگه استفاده کنم، یا روی دیونا یه بیلد تمام hp ببندم، یا ژین یان بیارم یا شایدم جای البدو و نینگ رو عوض کردم:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: cm180life and NHM
اوکی حالا که زحمت کشیدی بازم تست میکنم:D اصلا باف های امروز هم خوب نبودن، همش hp داد:-"
همون شیلد ژانگلی خودش خیلی تاثیر داره، البته من اگه بازم ریران بشه براش ویش نمیزنم:)) احتمالا به جاش از یه جایگزین دیگه استفاده کنم، یا روی دیونا یه بیلد تمام hp ببندم، یا ژین یان بیارم یا شایدم جای البدو و نینگ رو عوض کردم:-"
ها یه چیز ه دیگه که میخواستم بگم یادم رفته بود همین بود که یه روز دیگه تست کن که باف ش خوب باشه. :D
آره ژانگلی خیلی تاثیر داره ، دیونام لول ۲۰ ه وگرنه با اونم تست میکردم :D
میتونی برا گانیو ویش بزنی اون اینجا شیلد لازم نداره ولی تا اون موقع ابیس عوض شده:D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
ها یه چیز ه دیگه که میخواستم بگم یادم رفته بود همین بود که یه روز دیگه تست کن که باف ش خوب باشه. :D
آره ژانگلی خیلی تاثیر داره ، دیونام لول ۲۰ ه وگرنه با اونم تست میکردم :D
میتونی برا گانیو ویش بزنی اون اینجا شیلد لازم نداره ولی تا اون موقع ابیس عوض شده:D
دیونا از این نظر میگم که شیلدش مثل شیلد ژانگلی هست پس احتمالا همون ست هم براش کاربرد داشته باشه :-" ولی خلاصه فعلا باید با همینایی که دارم پیش برم چون تا من بیام دوباره بیلد کنم ابیس هم به قول خودت عوض شده :))
گانیوم آرزوست :((

• Like
Reactions: NHM and cm180life
szye6d35c3171.jpg

• Smile
Reactions: NHM
یکی از مزایای فن بیس گسترده و بااستعداد داشتن همینه. داستان شخصیت ها رو تبدیل به انیمیشن کردن.

اصلا نصف جذابیت یه اثر همین کامیونیتیش هست ، کار هایی که میسازن ، ارت ها ، تئوری هایی که میدن ،،
............

بالاخره رسیدم به اژدها، با زدنش رفتم رنک ۴۵ ،
الان با ۵۰ تا فرجایل رزین آماده حمله به دامین های ارتیفکتم...
......

• Like
خوب با حدود 15، 16 دور 2 تایی (کانسید) هر چیزی که برای کچینگ میخواستم گرفتم ... خیلی حال داد ... خیلی تاپ نیستن ولی کارم رو راه میاندازن

گل
14% اتک
21% کریت دمیج
ساعت اتک
13% کریت دمیج
پر
18% کریت دمیج
3% کریت
تاج کریت ریت
سابم تو سرش بخوره

فقط یه جام الکترو میخوام که اونم از ست های دیگه بگیرم خیلی راحت تره ... البته مشکل اصلی اسورد ه که دارم از همون که هدیه میده استفاده میکنم که میدونید چه اشغالیه ...

این اکانته خیلی خوب داره باهام راه میاد ... خیلی شانسم بهتره اینجا .... فقط یه گانیو و یه جید کاتر کم داره

برم برا ساختن چایلد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or