Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
الان سلاح چی دستش بدم؟

چیزی که الان در دسترس ـم هستش:
Rainslasher
Prototype Archaic
Snow-Tombed Starsilver

اولی رو اماده دارم....دومی و سومی رو آماده ساختن
من نظرم اول روی Prototype Archaic هستش و بعدش Snow-Tombed Starsilver
من بیلدش نکردم ولی به نظرم بین اینایی که داری پروتوتایپ از همه بهتر باشه.

الان سلاح چی دستش بدم؟

چیزی که الان در دسترس ـم هستش:
Rainslasher
Prototype Archaic
Snow-Tombed Starsilver

اولی رو اماده دارم....دومی و سومی رو آماده ساختن
من نظرم اول روی Prototype Archaic هستش و بعدش Snow-Tombed Starsilver
Beidou فیزیکال DPS خوبیه، اگه میخوای DPS بازی کنی Starsilver خوبه
ولی پیشنهاد میکنم ساپورت بازی کنی با Archaic، واسه من با آرتیفکت "خوب" کانترش بین 20 تا 25 هزار تا دمیج میده :D برستش هم 5k هر Bounce اگه اشتباه نکنم

حالا ۱۲ چرا اینقدر سخته؟ ۱۰۰k دمیج برای این دشمن ها فقط قلقلکشون میده :)) به زور رفتم تا ۱۲-۲ و اون بچه های اوشین کشتنم :))
در کل البدو نبود به اینجا نمیرسیدم، کاش میشد توی دو تا تیم گذاشتش:D
آره منم اولین بار رسیدم وضع همین بود آدم دمیج نداره تو زمان بزنه جدا :D
الان دیگه باید بری آرتیفکت فارم کنی یا ترکیب تیم بهتر بذاری :D
برا 3 ستاره هردوی اینکار ها نیازه XD

من بیلدش نکردم ولی به نظرم بین اینایی که داری پروتوتایپ از همه بهتر باشه.
ولی پیشنهاد میکنم ساپورت بازی کنی با Archaic، واسه من با آرتیفکت "خوب" کانترش بین 20 تا 25 هزار تا دمیج میده :D برستش هم 5k هر Bounce اگه اشتباه نکنم
همون Archaic رو گرفتم براش...رنگ شمشیرش هم به رنگ لباس ـش میاد و خیلی هم مثل Starsilver بزرگ نیس

میخوام ساپورت تیم دوم باشه، main DPS تیم یولا هستش و Beidou و نوئل رو میخوام ساپورت بزارم و باربارا هم هیلر باشه.

تیم اول هم که فقط ژانگلی تک و تنها هستش...لامصب ارتش یک نفره شده :D

فعلاً Beidou حسابی خرج گذاشت روی دستم برای آپگرید کردن...کلی منابع مصرف کرد، هنوز هم مثل بقیه فول نشده.

ببینم با این ترکیب میشه این Floor 8 رو کامل رد کنم یا نه :D

Beidou رو گرفتم. اصلا باهاش حال نکردم متاسفانه. :-" یولا هم ترایلش رو رفتم جذبش نشدم. :-" کلا کلیمور ها نمی‌دونم چرا اصلا برام جذابیتی ندارن، بهترینشون همون نوئلِ که تو تیم هست. :D

عوضش این ایونت جدید رو که رفتم شدیداً با مونا و Sucrose حال کردم و باید هرطوری شده بگیرمشون. :D

کلا کاتالیست دار ها از بقیه سرترن. :-"

آره منم اولین بار رسیدم وضع همین بود آدم دمیج نداره تو زمان بزنه جدا :D
الان دیگه باید بری آرتیفکت فارم کنی یا ترکیب تیم بهتر بذاری :D
برا 3 ستاره هردوی اینکار ها نیازه XD
خیلی راحت میگی آرتیفکت فارم کن، در حالی که من دارم با "آنچه در هشت ماه گذشته گیرم اومده" جلو میرم :)) یعنی قبل از ورود شاید به زور بتونم هفت نفر رو بیلد ببندم، یولا بدبخت رو بگو که نهایت هنرم این بود که دو تا بلاد ست کنم و بقیه پرت و پلا هستن:)) ولی خب از نظر اسلحه فعلا تامین شدم خدا رو شکر، چون این ماه گذشته سه تا اسلحه جدید ساختم (هر چی xp اسلحه جمع کرده بودم آب رفت، همش ۱۸۰۰ تا باقی مونده:(( ) فیشل هم باید توی بنر بعدی کانس ششمش رو بگیرم یا از فروشگاه بخرم، توی طبقه ۱۲ یه ذره ضعیفه:-"
سه ستاره چیه؟ من برسم به آخرش و اون اچیومنت کوفتی رو بگیرم، شاید دیگه اصلا دیگه از اونورا نرفتم:)) ولی خوبی طبقه ۱۲ اینه که دیگه فشار و استرس روی آدم نیست که حتما شش ستاره به بالا بگیره تا بره طبقه بعدی:-"

همون Archaic رو گرفتم براش...رنگ شمشیرش هم به رنگ لباس ـش میاد و خیلی هم مثل Starsilver بزرگ نیس

میخوام ساپورت تیم دوم باشه، main DPS تیم یولا هستش و Beidou و نوئل رو میخوام ساپورت بزارم و باربارا هم هیلر باشه.

تیم اول هم که فقط ژانگلی تک و تنها هستش...لامصب ارتش یک نفره شده :D

فعلاً Beidou حسابی خرج گذاشت روی دستم برای آپگرید کردن...کلی منابع مصرف کرد، هنوز هم مثل بقیه فول نشده.

ببینم با این ترکیب میشه این Floor 8 رو کامل رد کنم یا نه :D
تیمت همش کلیمور شد که، یه نفر سرعتی هم بزاری بد نیستا:))

برای فلور هشت فقط 2 الی 4 تا کاراکتر میخوای که دمیج اصلی رو بدن و بقیه ساپورت لول پایین هم باشن کافیه چون بیشتر به المنت هاشون نیاز داری. شیلدهای دشمن ها و بافشون رو که بتونی از بین ببری باقیش آسونه. اون سمتی که کریو هستن الکترو و پایرو ببر و سمتی که پایرو هستن هایدرو و کریو. باف اسپیرال ابیس هم خیلی کمک میکنه، پس دیونا و ژانگلی و نوئله هم بردنشون ضروریه:D
Beidou رو گرفتم. اصلا باهاش حال نکردم متاسفانه. :-" یولا هم ترایلش رو رفتم جذبش نشدم. :-" کلا کلیمور ها نمی‌دونم چرا اصلا برام جذابیتی ندارن، بهترینشون همون نوئلِ که تو تیم هست. :D

عوضش این ایونت جدید رو که رفتم شدیداً با مونا و Sucrose حال کردم و باید هرطوری شده بگیرمشون. :D

کلا کاتالیست دار ها از بقیه سرترن. :-"
همه شون خوبن ولی بستگی داره سلیقه ات چی باشه و با کدوما راحتر باشی:D کاتالیست دارها هم مشکلشون اینه کهدمیج فیزیکال ندارن و جلوی دشمن هایی که مقاومت دارن به المنتشون کم میارن:D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
همه شون خوبن ولی بستگی داره سلیقه ات چی باشه و با کدوما راحتر باشی:D کاتالیست دارها هم مشکلشون اینه کهدمیج فیزیکال ندارن و جلوی دشمن هایی که مقاومت دارن به المنتشون کم میارن:D
آره ولی بازی کردن باهاشون جذاب تره. :D
الان تیمم کچینگ و یانفی هست واسه DPS و المنتال ری اکشن، نوئل و باربارا هم برای شیلد و هیل.

آره ولی بازی کردن باهاشون جذاب تره. :D
الان تیمم کچینگ و یانفی هست واسه DPS و المنتال ری اکشن، نوئل و باربارا هم برای شیلد و هیل.
به نظرم نوئل و باربارا رو با هم نزار تو یه تیم:-"
آخه نوئل هم هیل میکنه(البته به خفنیه باربارا نیست ولی خو...:-" )

البته اگر مثل من هی بخوای فرندشیپ ملت رو 10 کنی و جا به جا کنی میگما:-" ، چون اینجوری بعدا یه تیم میبندی، هیلر نداری براش، مجبوری با یکی لز فرندشیپ 10ها کار کنی:p

بازم میگم...البته سلیقه ست...اگر بخوای:-"

به نظرم نوئل و باربارا رو با هم نزار تو یه تیم:-"
آخه نوئل هم هیل میکنه(البته به خفنیه باربارا نیست ولی خو...:-" )

البته اگر مثل من هی بخوای فرندشیپ ملت رو 10 کنی و جا به جا کنی میگما:-" ، چون اینجوری بعدا یه تیم میبندی، هیلر نداری براش، مجبوری با یکی لز فرندشیپ 10ها کار کنی:p

بازم میگم...البته سلیقه ست...اگر بخوای:-"
نمی‌دونستم نوئل هم هیلر هست. :-" باید بررسی بشه. :D

فرندشیپ رو چطوری باید سریع تر بالا ببرم؟ فکر کنم رو ۳-۴ هست واسه کچینگ. بقیه ۱-۲ :D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

فرندشیپ رو چطوری باید سریع تر بالا ببرم؟ فکر کنم رو ۳-۴ هست واسه کچینگ. بقیه ۱-۲ :D
راه سریع تری نداره...بازی کن:-"
اون ماموریت های شانسی که میاد رو برو(همونی که میگه فلانی دوتا سیب میخواد، فلانی دشمن ها بهش حمله کرون نجاتش بده و ...:-" )

نوئل البته حداقل باید C1 باشه که اسم هیلر بشه گذاشت روش:-"

b0bnp7q59w071.jpg

187gn0uwnx071.png

chwk0gmuyu071.png

5iptd8qtsv071.jpg

troxs0n4ez071.jpg

فرندشیپ تا ورلد 7 خیلی کم جمع میشه، فقط از طریق انجام ماموریت ها روزانه یا کارهایی که رزین مصرف میکنن. بعد از اون مقدارش بیشتر میشه و مثلا هر دو ماه میتونی یه نفر رو 10 کنی.

خب بالاخره رسیدم به ۱۲ ولی چه رسیدنی:)) با صفر ستاره ۱۱-۳ رو تموم کردم و همه تیم مرده بودن به غیر لز دیونا که تک و تنها هر دو تاشون رو شکست داد=))

حالا ۱۲ چرا اینقدر سخته؟ ۱۰۰k دمیج برای این دشمن ها فقط قلقلکشون میده :)) به زور رفتم تا ۱۲-۲ و اون بچه های اوشین کشتنم :))
در کل البدو نبود به اینجا نمیرسیدم، کاش میشد توی دو تا تیم گذاشتش:D
بنظرم فقط چمبر آخر شاید نتونی 3 ستاره کنی بخاطر اینکه هم یولا هم هوتائو جفتشون جلو سیسین میج گیج میزنن ، ولی اینکه بی هیچ ستاره ای نتونی تموم کنی بعیده :-?
ببین برا هوتائو باید حتما حتما انیمیشن کنسل ش رو انجام بدی اگه c0 هس باید بپری اگه c1 باید دش کنی، هفت یا هشت تا شارژ میزنی بسته به سرعت عمل ت بعد ult میزنی.
اینجوری:
View attachment 2021.05.24-10.44.mp4

راه سریع تری نداره...بازی کن:-"
اون ماموریت های شانسی که میاد رو برو(همونی که میگه فلانی دوتا سیب میخواد، فلانی دشمن ها بهش حمله کرون نجاتش بده و ...:-" )

نوئل البته حداقل باید C1 باشه که اسم هیلر بشه گذاشت روش:-"
C1 هست!:-"
یادم نیست اما چی بود قابلیتش.:-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
C1 هست!:-"
یادم نیست اما چی بود قابلیتش.:-"
وقتی R2 و مثلثش رو با هم بزنی، هر هیت 100% هیل میکنه(مقدار هیل کردنش هم بر اساس Defش هست)
در حالت عادی هم R2ش هیل میکنه، ولی هر ضربه حدود 50% شانس هیل کردن داره

با توجه به تجربه شخصی، به شدت انرژی ریشارژ لازم داره! پر نمیشه که:))

بنظرم فقط چمبر آخر شاید نتونی 3 ستاره کنی بخاطر اینکه هم یولا هم هوتائو جفتشون جلو سیسین میج گیج میزنن ، ولی اینکه بی هیچ ستاره ای نتونی تموم کنی بعیده :-?
ببین برا هوتائو باید حتما حتما انیمیشن کنسل ش رو انجام بدی اگه c0 هس باید بپری اگه c1 باید دش کنی، هفت یا هشت تا شارژ میزنی بسته به سرعت عمل ت بعد ult میزنی.
اینجوری:
View attachment 207539
راستش آخر وقت بود و یه بار هم بیشتر تستی نرفتم ولی فکر کنم اگه سر حوصله برم بتونم ردش کنم:D تازه حواسم به تایم نبود و بعد از کشتن geogovership داشتم سر حوصله اون گل ها رو میزدم و واسه همین یه ستاره شد، شاید حتی میتونستم دو ستاره هم بگیرم. نینگوانگ هم توی چمبر اول مرد وگرنه توی چمبر بعدی راحت میتونستم از شیلد برای بچه های اوشین استفاده کنم. حالا بازم تست میکنم:D

چه جالب نمیدونستم هو تائو همچین قابلیتی داره، همش دش میکردم و استامینام زود تموم میشد:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or