Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
jt7ag1z8nlr61.jpg

2fbfjhwgfjr61.jpg

91epw1w0wir61.jpg

mcnscklbpmr61.jpg

9x5i8kdwnir61.jpg

1nl7m9iihkr61.png

sjwxh0j11lr61.jpg

orp8fhpiujr61.jpg

ptcyfkh0vmr61.jpg

fdlssalftjr61.png

my2qa6lg1mr61.jpg

توی این آخری، مخاطب ژینگکیو دقیقا منه :|

سلام مجدددوستان
میتونید یه راهنمایی کلی در مورد ویش، پیتی واین 50_50 واینچیزا بکنید کلانمیونم نصفشون چیه ??
دونوع آیتم براویش زدن هست نرمال بااونیکی براایونت ها فرقاش چیه، کدوما بهتره بگیرم.
بعد داشتن چندتااکانت ارزش داره چون هی میبینم بعضا میگید اکانت اصلی و فرعی؟یعنی میشه چیزی ازیه اکانت دیگه بدی به اکانت اصلیت؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
سلام مجدددوستان
میتونید یه راهنمایی کلی در مورد ویش، پیتی واین 50_50 واینچیزا بکنید کلانمیونم نصفشون چیه ??
دونوع آیتم براویش زدن هست نرمال بااونیکی براایونت ها فرقاش چیه، کدوما بهتره بگیرم.
1617791813015.png
Intertwined Fate، اینارو بازی خیلی خیلی کم بهت میده(ریوارد بعضی از AR ها مثلا)
برای بنر های "ایونت" استفاده میشه(کاراکتر و وپن، که تو هر آپدیت 2 یا 3 بار بنر عوض میشه)
هرچی 5* تو بنر های ایونت باشه رو فقط مواقعی که بنرشون هست میتونی بگیری ولی مثلا Mona رو همیشه میتونی از بنر استاندارد بگیری

1617791982303.png
Acquaint Fate، این زیاد گیرت میاد، سر بعضی از Ascension های کاراکتر، بتل پس و ریوارد های AR میتونی بگیری
فقط برای بنر استاندارد استفاده میشه

هردوی اینارو میتونی با 160 تا پریموجم بخری

بین 75 تا 90 هم یه چیزی هست به اسم "سافت پیتی" که شانس 5* توش زیاد میشه
هر 90 تا ویش روی یک بنر گارانتی بهت 5* میده(این پیتی برا کاراکتر بنر هستش، وپن بنر پیتیش زودتره ولی کلی سمتش نرو اسکمه :D )
این pity counter منتقل میشه به بنر های بعدی ولی کانتر کاراکتر و وپن جدا حساب میشن(تو صفحه ویش اون پایین history بزنی میتونی ببینی چندتا ویش زدی)

حالا به این پیتی که برسی 50% احتمال داره اون چیزی که رو بنر هست رو بگیری(بنر الان Childe برا مثال)، 50% هم احتمال داره یه 5* از بنر استاندارد بهت بده(diluc, mona, jean, qiqi، سلاح 5* از کاراکتر بنر نمیده)
بعد اگه اون 50-50 رو ببازی و بهت "off-banner" بده، پیتی بعدی رو حتما "on-banner" میده

کدوما بهتره بگیرم.
بعد داشتن چندتااکانت ارزش داره چون هی میبینم بعضا میگید اکانت اصلی و فرعی؟یعنی میشه چیزی ازیه اکانت دیگه بدی به اکانت اصلیت؟
باید ببینی خودت کدوم کاراکتر رو دوست داری :D

اکانت دوم بهترین چیزش اینه که میتونی توش پریمو نگه داری و وقتی یه کاراکتر رو تو اکانت اصلیت نتونستی بگیری اونجا براش ویش بزنی
من که همین یکیش هم بیشتر از اونقدری که باید داره ازم وقت میگیره XD
هیچگونه راه تبادل متریال و مورا و .... بین چندتا اکانت نداریم(شاید بعدا اضافه کنن ولی فعلا همچین برنامه ای ندارن)

View attachment 201024
Intertwined Fate، اینارو بازی خیلی خیلی کم بهت میده(ریوارد بعضی از AR ها مثلا)
برای بنر های "ایونت" استفاده میشه(کاراکتر و وپن، که تو هر آپدیت 2 یا 3 بار بنر عوض میشه)
هرچی 5* تو بنر های ایونت باشه رو فقط مواقعی که بنرشون هست میتونی بگیری ولی مثلا Mona رو همیشه میتونی از بنر استاندارد بگیری

View attachment 201025
Acquaint Fate، این زیاد گیرت میاد، سر بعضی از Ascension های کاراکتر، بتل پس و ریوارد های AR میتونی بگیری
فقط برای بنر استاندارد استفاده میشه

هردوی اینارو میتونی با 160 تا پریموجم بخری

بین 75 تا 90 هم یه چیزی هست به اسم "سافت پیتی" که شانس 5* توش زیاد میشه
هر 90 تا ویش روی یک بنر گارانتی بهت 5* میده(این پیتی برا کاراکتر بنر هستش، وپن بنر پیتیش زودتره ولی کلی سمتش نرو اسکمه :D )
این pity counter منتقل میشه به بنر های بعدی ولی کانتر کاراکتر و وپن جدا حساب میشن(تو صفحه ویش اون پایین history بزنی میتونی ببینی چندتا ویش زدی)

حالا به این پیتی که برسی 50% احتمال داره اون چیزی که رو بنر هست رو بگیری(بنر الان Childe برا مثال)، 50% هم احتمال داره یه 5* از بنر استاندارد بهت بده(diluc, mona, jean, qiqi، سلاح 5* از کاراکتر بنر نمیده)
بعد اگه اون 50-50 رو ببازی و بهت "off-banner" بده، پیتی بعدی رو حتما "on-banner" میده
آقاجملات زیادی سنگین بود دودورخوندم تانصفه نیمو این پیتی رو فهمیدم. ?
دستت دردنکنه در مورد دواکانتی هم اگه راه تبادل نداره به قول خودت یکیش که پیرت میکنه وای به دوتاش?

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
آقاجملات زیادی سنگین بود دودورخوندم تانصفه نیمو این پیتی رو فهمیدم. ?
دستت دردنکنه در مورد دواکانتی هم اگه راه تبادل نداره به قول خودت یکیش که پیرت میکنه وای به دوتاش?
ما سه تا بنر داریم

بنر استاندارد

بنر سلاح

بنر کارکتر
......
بنر استاندارد
۵ تا کارکتر ثابت داره حدود ده تا سلاح

دیلوک
مونا
جین
کچینگ
چی چی

چون احتمالاتش خیلی زیاده توصیه نمیشه روش gem مصرف کنی
................

بنر سلاح

هر ۲۱ روز یه بار یه بنر جدید میاد که اکثرا سلاح های جدیدی هستن که فقط روی همون بنر میشه گرفت ،، ولی تضمینی نیست که حتما بشه گرفت ، و ۲۵ درصد ممکنه همون سلاح های استاندارد رو بده

بنر کارکتر

به جز یه بار تمام بنر ها کارکتر هاش موقتی بوده
وقتی برای اولین بار روی بنر استاندارد ویش میزنی ۵۰ درصد شانس داری کارکتر موقتی رو بگیری ۵۰ درصد دیگه

دیلوک
جین
مونا
کچینگ
چی چی

البته برای من ۱۰۰ درصد دیلوکه

حالا از ویش ۱-۷۵ فقط ۶ دهم درصد شانس دراپ کارکتر ۵ ستاره هست ،
بالاترین شانس ۷۶ تا ۸۰ هست که بهش میگن سافت پیتی و اگه اینجا هم نگیری ۸۱-۹۰ قطعا دراپ میشه بهش میگن ته پیتی دیگه

Primo gem هم که آشنایی داری با اتمام ماموریت ها یا بازی های اونت یا باز کردن جعبه ها بهت میده ،،، هر وقت ۱۶۰ تا گرفتی حتما تبدیل کن به Intertwined Fate ، از طریق Paimon shop

بارگیری.jpeg

بارگیری (1).jpeg

حتما این صورتیه رو بگیر ،،

حالا چرا این کار رو باید بکنی؟؟

چون در خیلی از موارد ممکنه عمدا یا سهوا جم ها رو روی بنر استاندارد حروم کنی
تا این فقط نیست من خیلی ها رو می شناسم که اشتباهی صد ها جم رو سر رزین یا بتل پس حروم کردن ،، خودم حدود ۲۰۰ تا اینطوری حروم کردم

رفتم یه فیلم دیدم برای اچیومنت سوپرکانداکت، بعد همه چی رو آماده کردم: شخصیت دیونا لول ۲۰ با اتک کم و المنت مستری زیاد. رفتم ابیس که انجامش بدم که اونجا متوجه شدم که طبقه اول ابیس عوض شده و دیگه به جای ۵ تا اسلایم الکتروی کوچیک، ۳ تا میاد که یکیش هم بزرگه :|

• Smile
Reactions: NHM and BoxBox
دوستان من الان کلی جم دارم، و میتونم دو تا ویش 10 تایی بزنم، کدوم بنر رو بزنم بهتره، ایونت یا استاندارد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
هر بنری که شخصیت هاش خوشت میاد بزن.

یعنی ر#یدم توی این نتی که ما داریم:|

کوواپ دامین بلیزارد رفتم ورلد یکی. بعد وارد شدیم و شروع کردیم به زدن و من احساس کردم هر چی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و دشمن ها هم مثل همیشه رفتار نمیکنن و حتی اون غوله یه مشت زد توی کله ام و هیچیم نشد و انرژی هم شارژ نمیشد اصلا... تا اینکه یهو دیدم نوشت دامین کامل شد و دشمن ها هنوز توی زمین میگشتن و بقیه هم رفتن جایزه گرفتن جایزه گرفتن و رفتن بیرون :| حالا من هر چی میخواستم برم بیرون نمیتونستم و یهو دشمن ها مردن و برست های این و اون همه طرف میرفتن و شروع کردم به یخ زدن و یه عالمه انرژی جذبم شد و... خلاصه مجبور شدم قبل از اینکه کامل یخ بزنم از خیر جایزه دامین بگذرم و کلا از کوواپ بیام بیرون:|

امروز گنشین پر از باگ بود، اول از همه همون دامین بلیزارد که دیروز گفتم، بازم همونطوری بود و چند بار تست کردم و فهمیدم فقط توی کوواپ اینطوریه. حالا فیلمش گرفتم و بعدا باید کراپ و کم حجم کنم و بزارم تا ببینین. به خر تو خری دیروز نیست ولی بازم باگ داشتنش معلومه. دیروزی دیلاک و جین و ژیائو بودن و بعد از تموم شدن دامین همینطوری برست ها و اسکیل هاش توی زمین ظاهر میشدن.
باگ بعدی مال آپگرید آرتیفکت بود. یه آرتیفکت هیلینگ بوناس برای باربارا گذاشتم و آرتیفکت قبلیش رو به عنوان متریال استفاده کردم و در کمال تعجب به جای لول ۱۸, لول ۲۰ شد :| گفتم شاید به خاطر نوعشون بوده ولی برای پسر یخیه هم پرش رو عوض کردم و یه پر دیگه گذاشتم و پر قبلی که ۱۶ بود استفاده کردم و دیدم شد لول ۱۹. چند بار دیگه هم دو برابر لول آپ شد.
بعدش باگ ایونت بود. همه اش رو کامل کردم به غیر از اون روین گاردها که اونا هم مشکلشون این بود که دمیجی که باید موقع منجمد بودن با اتک بخورن بیشتر وقت ها نمیشه. طرف توی ویدئو با کایا لول ۲۰ و بدون سلاح آپدیت شده و آرتیفکت زدش ولی من اصلا نتونستم:|
دیگه آخریش هم برای راحت کردن خیال من این بود که تلپورت غیرفعال شده بود و ناچارا از بازی کلا خارج شدم.

• Smile
Reactions: NHM and amiravaz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or