Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
درمورد آرتیفکت مطمئنی xبرابر اکس پی نداده؟ شاید شانست خیلی خوب بوده ها و امروز همش اینجوری میشده برات:))
نمیدونم، اگه بالاتر از ۲۰ میرفت شاید میشد فهمید :)) ولی نه، چون یه جا تکی انتخاب کردم و مشخص بود که تا وسطای لول ۱۱ میره فقط ولی وقتی زدم آپگرید بشه، رفت تا وسطای ۱۲ :D
چه شانسی؟ گند خورده بود به بازی:)) توی دامین همه به امید من اومده بودن که هیل کنم و یکی میمردن و من هیچ کار نمیتونستم بکنم :)) دیگه مجبور شدم معذرت خواهی کنم و بیام بیرون:D

اینم یه تیکه از فیلمی که امروز گرفتم:D

View attachment film.mp4

تا حالا که با این دامین کاری نداشتم همیشه درست بود ولی همین یکی دو هفته که من فارمش رو شروع کردم گند خورده بهش:| اصلا دراگون اسپاین رو ول کردن به امون خدا، بیشتر جاها فریم ریتش میاد پایین:| و دیگه اینکه چقدر فارم چهار تا دونه آرتیفکت طول کشید :-"

• Smile
Reactions: NHM
نمیدونم، اگه بالاتر از ۲۰ میرفت شاید میشد فهمید :)) ولی نه، چون یه جا تکی انتخاب کردم و مشخص بود که تا وسطای لول ۱۱ میره فقط ولی وقتی زدم آپگرید بشه، رفت تا وسطای ۱۲ :D
چه شانسی؟ گند خورده بود به بازی:)) توی دامین همه به امید من اومده بودن که هیل کنم و یکی میمردن و من هیچ کار نمیتونستم بکنم :)) دیگه مجبور شدم معذرت خواهی کنم و بیام بیرون:D

اینم یه تیکه از فیلمی که امروز گرفتم:D

View attachment 201189

تا حالا که با این دامین کاری نداشتم همیشه درست بود ولی همین یکی دو هفته که من فارمش رو شروع کردم گند خورده بهش:| اصلا دراگون اسپاین رو ول کردن به امون خدا، بیشتر جاها فریم ریتش میاد پایین:| و دیگه اینکه چقدر فارم چهار تا دونه آرتیفکت طول کشید :-"
به صورت ویژه برات ضریب 1.01x حساب کرده:)) :))

این ویدیوت هم...آدم یاد پینگ +700 میفته:))
عجیبه که کمه و این وضعیته:| همون باگه به قول خودت:|

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and ce7en44
به صورت ویژه برات ضریب 1.01x حساب کرده:)) :))

این ویدیوت هم...آدم یاد پینگ +700 میفته:))
عجیبه که کمه و این وضعیته:| همون باگه به قول خودت:|
بازم دستش درد نکنه رفتار ویژه داره :))

پینگم قبلا تا ۹۹۹ هم رفته بود ولی هیچوقت اینجوری نشده بودم، شاید مثلا ناپدید میشدن و یه جا دیگه ظاهر میشدن ولی اینکه پو سه دقیقه کامل این اتفاق بیوفته، نه‌.

هر وقت اینطوری میشه احساس میکنم یکی داد کشیده za warudo!! :))

• Smile
Reactions: NHM
البته برای من ۱۰۰ درصد دیلوکه
عجب:)):)):))
راستی دیروز هم یادم رفت وب ایونت برم :((
اشکال نداره یه لی لاینه:D

• Like
Reactions: ce7en44
n9jhmzjoxur61.png

2g123z1dfwr61.jpg

hk7cl7zahqr61.jpg

6e26uhuhbrr61.jpg

mq8mh0uhnor61.jpg
C30 باربارا منم دقیقا :)) ولی منتظر روزاریا نیستم >___>

------------

>__>
آقاااا
با موبایل فکر نمیکنم هیچ راهی باشه که بشه Crystal core ها رو گرفت :|

mitachurl گنده ها چه قیافه خنگولی دارن :)) مخصوصا اوناییشون که سپر چوبی دارن خیلی خرن:D

---
آقااا
به نظرم دیلوک تنها کاراکتر 5 ستارس که C1 خوبی داره !:-? به یه دردی میخوره حداقل

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and ce7en44
من با موبایل بازی میکنم.
ترفندم اینه که میرم محل دامین Geo کوآپ کریستال کور ها فرار نمیکنن، راحت جمعشون میکنم.
برید دامین نوبلس، رو به در دامین که وایسی، سمت راستت یه غار هست، 4تا با سرعت بسیییییااااااار ملو اونجا هستن

بچه ها این statue های باد و زمین تا چند لول بالا میرن ؟
فکرکنم الان باد 9 و زمین 7 هستم.
بازی فقط همین دوتا منطقه رو داره ؟ liyue و mondstadt
تا lvl10 هست، به دراگون اسپاین(منطقی یخی هم داریم) که جای مجسمه یه درخت مخصوص داره

ولی کلا 7 کشور خواهد بود ولی خورد خورد بازی آپدیت میشه! شاید 1.6 کشور بعدی بیاد، شایدم 2 ! :دی

برید دامین نوبلس، رو به در دامین که وایسی، سمت راستت یه غار هست، 4تا با سرعت بسیییییااااااار ملو اونجا هستن

تا lvl10 هست، به دراگون اسپاین(منطقی یخی هم داریم) که جای مجسمه یه درخت مخصوص داره

ولی کلا 7 کشور خواهد بود ولی خورد خورد بازی آپدیت میشه! شاید 1.6 کشور بعدی بیاد، شایدم 2 ! :D
آها یعنی به ازای این statue of seven یه شهربایدباشه
پس هنوز راه درازی درپیشه
سپاس

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

ولی کلا 7 کشور خواهد بود ولی خورد خورد بازی آپدیت میشه! شاید 1.6 کشور بعدی بیاد، شایدم 2 ! :D
هفت تا کشور هست که آرچون دارن. ولی تعداد مناطق بازی احتمالا زیادتر باشه. یکیش کشوری هست که کایا اصالتا اهل اونجاست.

جای احتمالی منطقه the chasm کجاست؟ یادمه یه بار توی یه نقشه دیدم که بین لیو و سومرو بود. ولی یکی هم میگفت بین لیو و موندست هست (فضای خالی کنار استورم ترور لایر)
بلک کستل هم که احتمالا شمال موندست باشه.

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
هفت تا کشور هست که آرچون دارن. ولی تعداد مناطق بازی احتمالا زیادتر باشه. یکیش کشوری هست که کایا اصالتا اهل اونجاست.
اونا جزو کسورهای دیگه نیستن؟ مثل دراگون اسپاین که جزو منطقه اوله، ولی مثلا یه منطقه جدیده:-"
جدا از اینکه خدا میدونه چقدر بخوان پوشش بدن دنیا رو واقعا... فکر نمیکنم چنین مناطقی بزرگتر از دراگون اسپاین بشن، چون ملت هایپ رفتن به کشورهای جدید و کااکتیبل های زیاد، قدرت و پازل جدید و ... هستن، جدا از همین داستان اصلی:-"

آقا من الان چک کردم ایونت هارو برا ایونت wishful drop میگه باید بری پیش katheryne توی mondstadt بهت گویستLife Flows On (I) رو بده
امابه من نمیده همچین چیزی رو چرا ؟
AR هم رسوندم27
چند ساعت دیگه باز میشه برا EU :D
13:30 به وقت ما
تو "notices" بازی هم زده :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or