Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
با لول 80 و همه تلنت تا 8 بالا برده ولی اکثرا تا 8کا دمیج میده کایا بیشتر از این دمیج میده :))
این همون طرف هست که میگفتم چند تا آرتیفکت آماده داره و هر کی میاد روش میزاره:D حالا باید ببینیم پلیرها چه بیلدی براش میسازن :D ولی خب اول بیس لول آپش کریو دمیج بود و بعد atk% کردنش:D احتمالا چون با کانس ها قویتر میشده:D

لاگین های روزانه سایت چیه ؟ >_____>

من چرا ازش خبر نداشتم ودف
تو اون موقع نبودی که بهت بگیم :D

1.jpg

هر چی شانس داشتم توی دامین مصرف کردم، الان هم ۷۵۰۰ تا جم با ۵ تا ویش دارم و میخوام بزنم ولی میدونم فیشل c6 و روزاریا دیگه عمرا بگیرم:D

راستی شما هم موقع تست ران فیشل مثل من فقط با کایا و امبر تمومش کردین؟:)) اصلا حواسم نبود فیشل هم هست=))

برای چیلده هم تقریبا یادم نبود که کمان دار هست و اسکیلش که تموم شد فقط دور زمین میگشتم تا دوباره آپ بشه :))

دوستان یه سوال داشتم با این هیرو هایی که دارم چه جوری تیمی ببندم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید[-o<
چند مدل تیم میتونی ببندی. با کدوم ها راحتری؟ سبک بازیت چطوریه؟ یکی دمیج اصلی میده و بقیه فقط ساپورت هستن یا اینکه همه رو استفاده میکنی و نوبتی برست و اسکیل میزنن؟
در حالت کلی توی هر تیمی هیلر، ساپورت، شیلد و مین dps نیاز داری. و به المنت رزونس هم بستگی داره، مثلا دو تا پایرو یا دو تا جئو قدرت تیم بیشتر میکنن. دیگه اینکه برای شکستن شیلدهای دشمن ها هم المنت مناسب نیاز داری. ولی فعلا توی لول خودت هر جور راحتی بازی کن.

چند مدل تیم میتونی ببندی. با کدوم ها راحتری؟ سبک بازیت چطوریه؟ یکی دمیج اصلی میده و بقیه فقط ساپورت هستن یا اینکه همه رو استفاده میکنی و نوبتی برست و اسکیل میزنن؟
در حالت کلی توی هر تیمی هیلر، ساپورت، شیلد و مین dps نیاز داری. و به المنت رزونس هم بستگی داره، مثلا دو تا پایرو یا دو تا جئو قدرت تیم بیشتر میکنن. دیگه اینکه برای شکستن شیلدهای دشمن ها هم المنت مناسب نیاز داری. ولی فعلا توی لول خودت هر جور راحتی بازی کن.
تا قبل رزوریا بگیرم از بیدو،ژینگ گیو، همین هیرو اول بازی که میده و دیونا استفاده میکردم.
باهمشون هم اسپل میزنم و از المنت ها استقاده میکنم.
خواستم بدونم اگه روزاریا با دیونا + بیدو و ژینگ کیو باهم بزارم ترکیب خوبی هست ؟منکه چلنج های سخت نمیتونم برم تازه AR 24هستم واسه زدن این کریچرها و باس هاخوبه اینجوری ؟

تا قبل رزوریا بگیرم از بیدو،ژینگ گیو، همین هیرو اول بازی که میده و دیونا استفاده میکردم.
باهمشون هم اسپل میزنم و از المنت ها استقاده میکنم.
خواستم بدونم اگه روزاریا با دیونا + بیدو و ژینگ کیو باهم بزارم ترکیب خوبی هست ؟منکه چلنج های سخت نمیتونم برم تازه AR 24هستم واسه زدن این کریچرها و باس هاخوبه اینجوری ؟
آره ترگیب خوبی هست. دیونا میشه هیلر، ژینگکیو ساپورت یا ساب dps. روزاریا و بیدو هم هر دو میتونن هم ساب dps باشن و هم مین dps. با این ترگیب هم کریت ریتت بیشتر میشه و فریز و شترد یا سوپر کانداکت و فیزیکال دمیج میتونی بزنی. دمیج های بزرگ مثل وپورایز و ملت نمیبینی ولی به اندازه ای قوی هست که فعلا کارت راه بندازه. فقط برای شکستن شیلدهای کریو یکمی به مشکل میخوری.

میخواستم برم برای c6 فیشل ویش بزنم ولی نیروهای غیب اجازه نمیدن:)) وای فای خونه که وصل نمیشه اصلا، با دیتا موبایل هم ۷-۸ بار امتحان کردم و وارد بازی نشد. تعداد جم هام دقیقا شده ۶۶۶۶ :D

1.jpg

خلاصه کلیا نشانه شوم هست که میگه نباید ویش بزنم ولی من فیشل رو میبینم نمیتونم خودم رو کنترل کنم اصلا، تا سه هفته دیگه دوام نمیارم :))

آره ترگیب خوبی هست. دیونا میشه هیلر، ژینگکیو ساپورت یا ساب dps. روزاریا و بیدو هم هر دو میتونن هم ساب dps باشن و هم مین dps. با این ترگیب هم کریت ریتت بیشتر میشه و فریز و شترد یا سوپر کانداکت و فیزیکال دمیج میتونی بزنی. دمیج های بزرگ مثل وپورایز و ملت نمیبینی ولی به اندازه ای قوی هست که فعلا کارت راه بندازه. فقط برای شکستن شیلدهای کریو یکمی به مشکل میخوری.
اوکی هست کار راه بندازه منکه فعلا اول راهم :)
میخواستم برم برای c6 فیشل ویش بزنم ولی نیروهای غیب اجازه نمیدن:)) وای فای خونه که وصل نمیشه اصلا، با دیتا موبایل هم ۷-۸ بار امتحان کردم و وارد بازی نشد. تعداد جم هام دقیقا شده ۶۶۶۶ :D

View attachment 200975

خلاصه کلیا نشانه شوم هست که میگه نباید ویش بزنم ولی من فیشل رو میبینم نمیتونم خودم رو کنترل کنم اصلا، تا سه هفته دیگه دوام نمیارم :))
داداش شومیت ازش میباره حس بدی میده

هورااااااااااااااا<:-P
فیشل
rust(نمیدونم R2 کنم یا نگه دارم برا کسه دیگه)
باربارا~X(و جین!!!!!\m/
بعد 4 تا سینگل موند سر چهارمیش فیشل داد:x
هم فیشل C6 شد هم بالاخره 50-50 باختم(تاحالا اینقدر از باخت خوشحال نبودم=P~) جین هم گرفتم که aquila بدم بهش:D
یعنی دقیقا همون شد که میخواستم(بجز اون باربارا;;))
1617745855239.png
رزاریا نداد که زیاد برام مهم نیست سلاح خوب هم نداشتم در هر صورت:-"
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
برا اولین بار "ritual" انجام دادم، رفتم بالا مجسمه تو mondstat بعد باربارا رو به عنوان خواهرش نشوندم اونجا ویش زدم :D
1617746276750.png

اوکی، از 6666 رد شدم و منم گول خوردم و یه ده تایی دیگه کشیدم، ولی خدا رو شکر اتفاق بدی نیوفتاد و تونستم فیشل رو c5 کنم >:) الان فقط یکی دیگه مونده که اونم از فروشگاه میگیرم، 31 استاگلیتر دارم، پس فکر کنم برسم برای دفعات بعد بگیرمش:D

pathetic noobs

سر هر بنری رول میزنید واقعا که

کجا بودین وقتی که من 1 سال و 2-3 ماه تو اپیک سون رول نمیزدم تا شخصیت محبوبم بیاد :<

و برام عجیبه پشیمون نمیشید؟ مثلا بعدا یه بنر خفن بیاد چیزی نداشته باشید براش رول بزنید :-??

اوکی، از 6666 رد شدم و منم گول خوردم و یه ده تایی دیگه کشیدم، ولی خدا رو شکر اتفاق بدی نیوفتاد و تونستم فیشل رو c5 کنم >:) الان فقط یکی دیگه مونده که اونم از فروشگاه میگیرم، 31 استاگلیتر دارم، پس فکر کنم برسم برای دفعات بعد بگیرمش:D
نایس :D
pathetic noobs

سر هر بنری رول میزنید واقعا که

کجا بودین وقتی که من 1 سال و 2-3 ماه تو اپیک سون رول نمیزدم تا شخصیت محبوبم بیاد :<

و برام عجیبه پشیمون نمیشید؟ مثلا بعدا یه بنر خفن بیاد چیزی نداشته باشید براش رول بزنید :-??
من یکی برا C6 فیشل یکی هم برا باخت 50-50 ویش زدم(که پیتی بعدی گارانتی on-banner باشه) که خداروشکر هردوش اتفاق افتاد :D

دیگه با خیال راحت جمع میکنم برا ریران ژانگلی :D :D
_________________________________________________________________________________________________________________________
بعد اینکه به عنوان F2P باید قبول کرد هرچی میخوای نمیتونی داشته باشی واسه همین رول بزن بره کی به کیه XD
_________________________________________________________________________________________________________________________
ایونت اوشین از پس فردا:p
1617768715282.png
بالای 50 بار زدمش8-|

آخرین ویرایش:
نایس :D

من یکی برا C6 فیشل یکی هم برا باخت 50-50 ویش زدم(که پیتی بعدی گارانتی on-banner باشه) که خداروشکر هردوش اتفاق افتاد :D

دیگه با خیال راحت جمع میکنم برا ریران ژانگلی :D :D
__________________________________________________________________________________________________________________________________
بعد اینکه به عنوان F2P باید قبول کرد هرچی میخوای نمیتونی داشته باشی واسه همین رول بزن بره کی به کیه XD

واقعا چرا؟ این بهونه از 50 50 درومدن چیه؟ یعنی احتمال این رو نمیبینی که ممکنه 50 50 رو ببری و شخصیت بنر رو بگیری بعد بنری که میخوای تو 50 50 ببازی؟ در حالی که میتونستی 50 50 رو اونجا ببری؟ این کاراتون تو طولانی مدت خیلی خیلی بده و به ضرره

اتفاقا به عنوان f2p باید حواست به ریسورس هات باشه و نگهشون داری تا شخصیتی که خیلی دوست داری رو بگیری :D

حالا نمیدونم بقیه شاید مثل من نیستن ولی من خودم بازی گاچایی رو فقط برا شخصیتای محبوبم بازی میکنم خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد یه شخصیت رو برا قدرتش بگیرم و این کارم بخوام بکنم وقتیه که بدونم انقدر میتونم رول بزنم که هم این شخصیت قویه رو بگیرم هم اگه بنر بعدیش دقیقا چیزی بود که میخواستم اونم بتونم بگیرم وگرنه همرو نگه میدارم برا اونی که میخوام. یعنی صرفا هر شخصیت 5 ستاره ای رو نمیخوام داشته باشم و میخوام شخصیتایی که دوست دارم رو داشته باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or