Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آخه آرتیفکت بدون ست بدرد کی میخوره؟ اگه توی الکترو مثلا def داشته باشی که بدرد کاراکترهای geo نمیخوره. هر کاراکتری که میاد از ست خودش آرتیفکت خوب نیاز داره. آره بعضی آرتیفکت ها مثل گلادیاتور و تروپ و نوبلس رو میتونی برای همه استفاده کنی ولی اونایی که المنتی هستن نه.
روزی روزگاری یه الکترویی میگیرم که فلان آرتیفکت با فلان شمایل به دردش میخوره:)) :p (گفتم ، منم حوصله ندارم آرایفکت از رو این بردارم، ببندم رو اون یکی:-" )

جدا از اینکه مثل الان، یه جایی حق انتخابی گیرم میاد، یا با توجه به داشته هام، مثلا میبینم میتونم ساعت رو از ست دیگه بزنم... یا شاید جام رو...یا هرچیز دیگه ای... اون موقع کارم راه میفته یکم:-"

منطقی نیستا...ولی عجله ای هم نیست، محدودیت آرتیفکت هم هنوز به سقف نرسیدم که بخوام خالی کنم:-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
دوباره بیکار شدم. برگردم به همون برنامه آپدیت کردن همه :-"
دارم نوئل رو میبرم فاز ۶ ،، جالیه فقط جئو ها رو روتا حالا بردم فاز ۶
..............
بخوام ۵ تا کارکتر رو از ۲۰ ببرم لول ۷۰ چه قدر قدر مورا و هیرو وت میخواد

۴ تا فیت دارم ، ۱۳ تا از اینا میگیرم ، ۵ تااز شاپ ،میتونم برسم به سافت پیتی بدون مصرف پریمو جم ، وگرنه باید یک ماه و نیم دیگه صبر کنم تا بتل پس و شاپ بعدی

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
دارم نوئل رو میبرم فاز ۶ ،، جالیه فقط جئو ها رو روتا حالا بردم فاز ۶
..............

۴ تا فیت دارم ، ۱۳ تا از اینا میگیرم ، ۵ تااز شاپ ،میتونم برسم به سافت پیتی بدون مصرف پریمو جم ، وگرنه باید یک ماه و نیم دیگه صبر کنم تا بتل پس و شاپ بعدی
هر یدونش از 20 تا 70:
196242
ضربدر 5 کن :D

سایت محاسبه EXP

______________________________________________________________________________________

وب ایونت یادتون نره روز آخره :D

یک کرکتر بخوای از بیست ببری هفتاد 161 هیرو ویت میخواد و 825 کا مورا میخواد با اسکند حساب کردم تازه باید کلی باس رو بکشی:D

اینو میزارم ممکنه برا کسی بدرد بخوره

196243

آخرین ویرایش:
خوب اپگرید های نوئل تموم شد ،، اون چیزیکه انتظار داشتم نشد ،، یعنی اون چیزیکه میخواستم شد ،، ولی نه اونطوری که انتظار داشتم ،،، پیچیده شد

یعنی اون طوری که میخواستم برستش دمیج میده ولی نه اونطوری که انتظار داشتم ،، کریت ریتش پایینه ،، برای همین کریت دمیج خیلی کم کم میخوره ، و خوب وقتی کریت دمیج میزنه ،، همون اعدادی 8,10k رو که میخواستم رو بهش رسیدم ،، منتها از هر ده ضربه ۷ تاش اصلا کریت نمیخوره و اتک بیس کارکتره

قاعدتا باید به ۶-۸ راضی بشم و کریت کریتریت رو روببرم بالا ،، ولی در عوض متوالی دمیج خوب بدم

ولی خیلی خوب خوب هیل میکنه هر دو ضربه ۹۸۰ تا ، شیلدشم به هیچ وجه نمیشکنه دیگه ، رکورد دمیجیم که که زدم ۲۱k بود ،

آخرین ویرایش:
  • Like
@ce7en44
من هنوز سر Xiaoت مشکل دارم:)):-"
گفتی در حین برست انرژی شارژ نمیکنه... اشتباهست:D من قول میدم حداقل نصف رو شارژ میکنی به تنهایی:-"
اگر کو آپ بری من بهت قول میدم کلا تو برست باشی:D یعنی نیمدی بیرون شارژ شدی رفته:-"
کی امتحانش میکنی من نظر مثبتت رو ببینم؟ :)) بهش فرصت بده:((

---

خوب تلنت ها شد
7
6
9
الان پلانج اتک هام تا 17K میزنند
و R2م اگر کریت بشه 10K

جام هم که گفتی نگریستم یه جام آنمو دمیج دارم با کریت ریت و کریت دمیج (و دفاع و HP% )

با این حساب ساعت باید از ست آنمو بزارم که فقط با انرژی ریشارژ دارم:( (الان آپ کردم به LVL4 و دو درصد کریت ریت هم داد:-" )

هروقت رفتم دوباره تو فاز فارم آرتیفکت عوض میکنم:)):-" فعلا روز تعطیل گیر اوردم، دارم تلنت بوک فارم میکنم...

آها...امان از تعطیلی.. فعلا 4تاFragile Resin خرج کردم...احتمالا بیشتر هم خواهد شد:-"

• Like
@ce7en44
گفتی در حین برست انرژی شارژ نمیکنه... اشتباهست:D من قول میدم حداقل نصف رو شارژ میکنی به تنهایی:-"
اگر کو آپ بری من بهت قول میدم کلا تو برست باشی:D یعنی نیمدی بیرون شارژ شدی رفته:-"

درست میگه ها. Xiao موقع برست انرژی نمیگیره >_>

• Like
درست میگه ها. Xiao موقع برست انرژی نمیگیره >_>
ویدیو بزارم براتون؟ :-"

ویرایش: توان ویدیو گذاشتن که ندارم، ولی ماسک رو صورتش هست دیگه، هنوز تو برستم

PS_App_20210225_102004.jpeg

این پت اومد جلو صورت گند زد:)) ولی ماسک و زمان کول داون و ... معلومه:D چون میخواستم عکس بگیرم جواسم نبود R2 هم نزدم اونم خودش حتی تو برست انرژی میده:D
نمیدونم قضیه چیه میگن انرژی پر نمیشه...
مگر اینکه باگ باشه:-"
تو توضیحات تلنت هم چیزی نمیبینم نوشته باشه تو برست انرژی نمیگیره!

بعد حساب کنید این 9ثانیه از برست گذشته؛ و 9 ثانیه هنوز مونده! خوب راحت پر میشه:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
@ce7en44

---

خوب تلنت ها شد
7
6
9
الان پلانج اتک هام تا 17K میزنند
و R2م اگر کریت بشه 10K

جام هم که گفتی نگریستم یه جام آنمو دمیج دارم با کریت ریت و کریت دمیج (و دفاع و HP% )

با این حساب ساعت باید از ست آنمو بزارم که فقط با انرژی ریشارژ دارم:( (الان آپ کردم به LVL4 و دو درصد کریت ریت هم داد:-" )

هروقت رفتم دوباره تو فاز فارم آرتیفکت عوض میکنم:)):-" فعلا روز تعطیل گیر اوردم، دارم تلنت بوک فارم میکنم...

آها...امان از تعطیلی.. فعلا 4تاFragile Resin خرج کردم...احتمالا بیشتر هم خواهد شد:-"
آقا من بازنشستش کردم رفت دیگه، آرتیفکت هاش هم دادم به مونا، اینقدر یادم نندازش :))

ببین مشخصه که کلا چیزی در مورد برست و انرژی ریشارژ نمیدونی، بیا برو این مطالب رو بخون تا دستت بیاد:D

r/Genshin_Impact - Everything you need to know about Energy Recharge (and why it's the best stat in the game)

Energy

do elemental bursts recharge energy? | Fandom

تنها منابع انرژی ریشارژ اتک های معمولی پشت سر هم، المنت اسکیل، و کشتن یا رسوندن جون دشمن ها به 50% هست. برای برست هم اونایی که برست رو میزنن و تموم میشه و با فاصله چند ثانیه بعدش دشمن کشته میشه (مثل دیلاک، نین، ککینگ و ...) انرژی پارتیکل تولید میکنن که بعد از برست جذبشون میشه و برای همینم انرژیشون پر میشه. کسانی مثل ژیانگلینگ یا فیشل یا البدو یا مونا هم که اسکیلشون توی زمین میمونه و همچنان دمیج میده انرژی ریشارژ بیشتری دارن. ولی یکی مثل نوئله یا ژیائو تا وقتی توی حالت برست باشن انرژی ریشارژ ندارن چون همچنان برست فعال هست و چطوری شارژ بشه؟
در مورد دامین هم مقایسه ات اشتباه هست چون اونجا چهار نفر دارن همزمان اسکیل میزنن یا دشمن میکشن و همه هم داخل فیلد هستن و برای همینم انرژی زود شارژ میشه. به علاوه من نمیدونم استیت های ژیائو چطوری هستن ولی فکر کنم گفتی که سلاحش Favonius Lance باشه که پسیوش با کریتیکال ریت انرژی پارتیکل تولید میکنه و دیگه اینکه تو ممکنه اون پارتیکل ها رو بعد از خروج از برست جذب کرده باشی چون تا وقتی به یه فاصله معینی ازشون نرسی جذبت نمیشن :D خلاصه اینکه توی حالت برست هیشکی انرژی ریشارژ نمیکنه وگرنه ژیائو و نوئله وحشتناک قوی میشدن :D

جام من هم تا حالا نشده که از ست خودش یه المنت مناسب بگیرم، همه اش از اینور و اونور گیرم ولی اینکه نوشتی به نظرم خوبه، آپ کن و حتی اگه کریت ها هم زیاد نشدن بازم بهتر از اتک% هست. و ساعت رو هم برو فارم کن اگه نداری، انرژی ریشارژ زیادیش هم بدرد نمیخوره و برداشتن همزمان دو تا اتک% هم خیلی روی قدرتت تاثیر میزاره. :D

آقا من بازنشستش کردم رفت دیگه، آرتیفکت هاش هم دادم به مونا، اینقدر یادم نندازش :))

ببین مشخصه که کلا چیزی در مورد برست و انرژی ریشارژ نمیدونی، بیا برو این مطالب رو بخون تا دستت بیاد:D

r/Genshin_Impact - Everything you need to know about Energy Recharge (and why it's the best stat in the game)

Energy

do elemental bursts recharge energy? | Fandom

تنها منابع انرژی ریشارژ اتک های معمولی پشت سر هم، المنت اسکیل، و کشتن یا رسوندن جون دشمن ها به 50% هست. برای برست هم اونایی که برست رو میزنن و تموم میشه و با فاصله چند ثانیه بعدش دشمن کشته میشه (مثل دیلاک، نین، ککینگ و ...) انرژی پارتیکل تولید میکنن که بعد از برست جذبشون میشه و برای همینم انرژیشون پر میشه. کسانی مثل ژیانگلینگ یا فیشل یا البدو یا مونا هم که اسکیلشون توی زمین میمونه و همچنان دمیج میده انرژی ریشارژ بیشتری دارن. ولی یکی مثل نوئله یا ژیائو تا وقتی توی حالت برست باشن انرژی ریشارژ ندارن چون همچنان برست فعال هست و چطوری شارژ بشه؟
در مورد دامین هم مقایسه ات اشتباه هست چون اونجا چهار نفر دارن همزمان اسکیل میزنن یا دشمن میکشن و همه هم داخل فیلد هستن و برای همینم انرژی زود شارژ میشه. به علاوه من نمیدونم استیت های ژیائو چطوری هستن ولی فکر کنم گفتی که سلاحش Favonius Lance باشه که پسیوش با کریتیکال ریت انرژی پارتیکل تولید میکنه و دیگه اینکه تو ممکنه اون پارتیکل ها رو بعد از خروج از برست جذب کرده باشی چون تا وقتی به یه فاصله معینی ازشون نرسی جذبت نمیشن :D خلاصه اینکه توی حالت برست هیشکی انرژی ریشارژ نمیکنه وگرنه ژیائو و نوئله وحشتناک قوی میشدن :D

جام من هم تا حالا نشده که از ست خودش یه المنت مناسب بگیرم، همه اش از اینور و اونور گیرم ولی اینکه نوشتی به نظرم خوبه، آپ کن و حتی اگه کریت ها هم زیاد نشدن بازم بهتر از اتک% هست. و ساعت رو هم برو فارم کن اگه نداری، انرژی ریشارژ زیادیش هم بدرد نمیخوره و برداشتن همزمان دو تا اتک% هم خیلی روی قدرتت تاثیر میزاره. :D
اینکه چجوری پارتیکل انرژی و انرژی ریشارژ میگیریم رو که میدونم:D

ولی اینکه میگی نمیگیره چون تو برسته، که خوب عکس فرستادم، ماسک هنوز رو صورته و نصفش پر شده:D من نوئله رو نمیدونم چون اصلا بهش دست هم نزدم :D ، ولی ژیائو هی و حاضر! :D

گرفتن با بحث مقدار شارژ کافی هست یا نه برای اسپم کردنش باز دوتا بحث متفاوته:D

گرفتن من میگم شواهد نشون میده جذب میکنه، کاریش ندارم:D

مقدار کافی، میمونه Domain و Boss و Map ، اولی و سومی به خاطر تعداد بیشتر دشمن ها به اون 50% و کشتن و ... میرسیم(خیلی راحت...به نظرم:-" اگرم تک دشمن باشه که اصلا همون یکدور برست کشتتش:D )
در حالت Co Op Domain هم که اصلا نیاز به فکر نداره:-"

میمونه باس ها، سر این آره مقداری به مشکل میخوره... که گفتم قبلا هم، من زیاد باس ها رو با این نمیرم، جز این سنگی آخریه:D (غیر از اینم این مدت فقط باس Anemo و سه باس هفتگی رفتم که قبلا در موردشون صحبت کردیم:-" )

ولی سوال:D مگه شما با بقیه کاراکترها ساپورت استفاده نمیکنید؟ :D جاهای دیگه المنت ری اکشن میزنید(مخصوصا که باد کلا عنصر بیخودی تو ری اکشنه:D ) ، ولی برای این میتونید برای شارژ کردن هم استفاده کنید :D (یکی مثل Xingqiu که پارتیکل زیادی تولید میکنه یا جین هم هیلره و هم میتونه راحت پارتیکل تولید کنه و ... )

خلاصه ش بگم، راه های رسیدن به خدا انگار زیاده:D
یکی یه جوری میبنده Xiaoش رو که اعداد خفن میگیره (احتمالا مال من 17~18k هست مثلا اون میره 30~40K :)) )
مال منم مثل اینکه با سلاحی که بستم جوریه که زودتر میتونم برم تو برست و تعداد بیشتری اعداد کوچیکتر بزنم :D و به نظرم خوب داره جواب میده:D
با این حساب به کلیت بازی امیدوارتر میشم، اینکه صرفا لازم نیست یکجور بسته بشه کاراکتر:D

---
ساعته آخه خیلی مندوکسه میشه! خسته شدم از فارمش:))
حالا همین رو اگر شد روزی آپ میکنم ببینم به کجا میرسم، به هر حال با تعویض بیلدم حدود 16% انرژی ریشارژم کم میشه اگر این چیزی برگردونه:-" ( فعلا 6%ش رو برمیگردنه:-" )
بعد چون میگی برست و R2م رو قوی میکنه، پس خود اتک که اونقدرا مهم نیست... چندان مهم نیست:-" فقط باید امیدوار باشم ساب هایی که میخوام خوب برگردن!
رو برگه الان بنویسم چی دارم میدم و بعد ببینم چی گیرم میاد:))

آخرین ویرایش:
اینکه چجوری پارتیکل انرژی و انرژی ریشارژ میگیریم رو که میدونم:D

ولی اینکه میگی نمیگیره چون تو برسته، که خوب عکس فرستادم، ماسک هنوز رو صورته و نصفش پر شده:D من نوئله رو نمیدونم چون اصلا بهش دست هم نزدم :D ، ولی ژیائو هی و حاضر! :D

گرفتن با بحث مقدار شارژ کافی هست یا نه برای اسپم کردنش باز دوتا بحث متفاوته:D

گرفتن من میگم شواهد نشون میده جذب میکنه، کاریش ندارم:D

مقدار کافی، میمونه Domain و Boss و Map ، اولی و سومی به خاطر تعداد بیشتر دشمن ها به اون 50% و کشتن و ... میرسیم(خیلی راحت...به نظرم:-" اگرم تک دشمن باشه که اصلا همون یکدور برست کشتتش:D )
در حالت Co Op Domain هم که اصلا نیاز به فکر نداره:-"

میمونه باس ها، سر این آره مقداری به مشکل میخوره... که گفتم قبلا هم، من زیاد باس ها رو با این نمیرم، جز این سنگی آخریه:D (غیر از اینم این مدت فقط باس Anemo و سه باس هفتگی رفتم که قبلا در موردشون صحبت کردیم:-" )

ولی سوال:D مگه شما با بقیه کاراکترها ساپورت استفاده نمیکنید؟ :D جاهای دیگه المنت ری اکشن میزنید(مخصوصا که باد کلا عنصر بیخودی تو ری اکشنه:D ) ، ولی برای این میتونید برای شارژ کردن هم استفاده کنید :D (یکی مثل Xingqiu که پارتیکل زیادی تولید میکنه یا جین هم هیلره و هم میتونه راحت پارتیکل تولید کنه و ... )

خلاصه ش بگم، راه های رسیدن به خدا انگار زیاده:D
یکی یه جوری میبنده Xiaoش رو که اعداد خفن میگیره (احتمالا مال من 17~18k هست مثلا اون میره 30~40K :)) )
مال منم مثل اینکه با سلاحی که بستم جوریه که زودتر میتونم برم تو برست و تعداد بیشتری اعداد کوچیکتر بزنم :D و به نظرم خوب داره جواب میده:D
با این حساب به کلیت بازی امیدوارتر میشم، اینکه صرفا لازم نیست یکجور بسته بشه کاراکتر:D

---
ساعته آخه خیلی مندوکسه میشه! خسته شدم از فارمش:))
حالا همین رو اگر شد روزی آپ میکنم ببینم به کجا میرسم، به هر حال با تعویض بیلدم حدود 16% انرژی ریشارژم کم میشه اگر این چیزی برگردونه:-" ( فعلا 6%ش رو برمیگردنه:-" )
بعد چون میگی برست و R2م رو قوی میکنه، پس خود اتک که اونقدرا مهم نیست... چندان مهم نیست:-" فقط باید امیدوار باشم ساب هایی که میخوام خوب برگردن!
رو برگه الان بنویسم چی دارم میدم و بعد ببینم چی گیرم میاد:))
میگم که دامین رو اصلا حساب نکن، اونجا سه نفر دیگه دارن پارتیکل تولید میکنن، برو ابیس و اونجا برست بزن و ببین چقدر انرژی میتونی جذب کنی :D
تو الان داری از پارتیکل های دیگران و اونی که اسلحه تولید میکنه استفاده میکنی وگرنه توی حالت برست خودت نمیتونی چیزی تولید کنی :D از بعد از تموم شدن برست هم عکس بگیر و نشون بده که چقدر انرژی جمع کردی.

اینم احتمالا یه باگ باشه، رفتم توی فرومشون نوشتم که درستش کنن :-" :p
(الکی میگم، من اصلا دیروز یه پست در مورد هو تائو و آیاکا دادم و بن شدم :D)

نه اتک هم مهمه ولی نه به اندازه المنت دمیج. انرژی ریشارژ هم ۲۰۰٪ هم که باشه بازم باید چهار تا اسکیل بزنی تا کامل پر بشه و تازه اگه اتکت ضعیف باشه و مدام برست بزنی بهتره یا اینکه اتک قوی داشته باشی و کمتر برست بزنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or