Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
امروز چند جا امتحانش کردم، اول سه هیلیچورل رو ۳ دقیقه داشتم میزدم تا مردن, یه ابیس میج رو نتونستم شیلدش بشکنم. وولف کلا به آنمو مقاوم هست و اصلا دمیج نمیخوره، چیلده دو بار رفتم توی برست و از دستم فرار کرد، فقط باس الکترو خوب زدم که بازم سر فاز آخرش المنت دمیج نداره، در کل من راضی نیستم :D

نوع برستش شبیه نوئله هست، اونم باف میکنه.

آنمو بهتر از اتک توی دمیج تاثیر داره. اتک ٪ سر کاری هست چون فقط برحسب بیس اتک محاسبه میشه نه اتک کلی و تازه توی بیس دمیج ضرب میشه ولی المنت دمیج ضرب در اتک کلی میشه.

Damage = (base attack * %ATK buffs + artifact flat ATK including feather) * skill damage multiplier * (%elemental/physical damage + external bonus damage sources) * crit damage multiplier

۴۶٪ اتک ضربدر ۸۰۰ بهتره یا ۴۶٪ المنت دمیج ضربدر ۱۵۰۰ مثلا؟ برای ساعت خوبه ولی برای جام نه.

تو هم قدرت اصلیت توی برست و اسکیل هست که آنمو دمیج میدن نه اتک معمولی که همونم باز فیزیکال دمیج بهتره براش.

من یه جام اینطوری برای نین داشتم، وقتی یه جام نوبلس جئو گرفتم اونو دادم به خورد جام جدید و فقط ۶ درصد کریت ریت گرفتم ولی در عوض اصلا پشیمون نیستم :D
پس محاسبه اتک اینجوریه...
ولی نع...دیگه الان اصلا و ابدا حوصله فارم ندارم:)) از بیلدم راضیم:-" :دی

بابا...چیکار میکنی که هیلوچورل ها رو هم درگیر بودی؟ :)) اینا با اتک عادی هم میترکن:))
من هنوز حس میکنم یه جای کار ایراد داره تو بیلدت :دی شاید قدرت تحلیل نداشته باشم که کجاش، ولی یه جاییش چرخ دنده هاش نمیچرخه:-"
الان حرکات خرگوشیت چقدر اتک میدن؟ حس میکنم باهاش باید Domain بری تا بهش ایمان بیاری:دی R2 رو نمیپرسم، چون من خودمم نمیبینم چقدر اتک میدم:)) ولی میدونم راضی کننده ست برام:-"
(ببینند Xiao داری احتمالا یکی هیلر برمیداره، من که برمیدارم حداقل:-" )

برای گرگ که گفتم، بی مصرف میشه بنده خدا:-"
چیلده...فرار چرا...با R2 راحت بهش برس:-"
اما میگم، کلا من جدیدا با چیلده مشکل دارم:))
نین کنده، بعضی وقتا به موقع نمیتونم از دستش در برم نفله میشه
ژیائو هم که کلا hpش اونقدر نیست

نهایت Keqingم بتونه از اون اتکی که مارک میکنه جون سالم به در ببره الان، یا اون موقع جین ultش آماده باشه:دی

در کل من از تمام کاراکترهام ، از این بیشتر همشون راضیم:دی
ولی نکته ای هم که هست، قرار نیست همه ی کاراکترها ، همه چی رو داشته باشن:-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
هر چی خواستم تیم ببندم ،، دیدم تیم دومم فعلا جمع نمیشه به خاطر کمبود dps ,,
نینگ و دیلوک مفلوک و گانیو ناقص الخلقه رو دار همش بستگی به این دو تا پیتیم داره ، بنر استاندارم ۵۸ که بیشتر ترجیح میدم اموس بده تا کارکتر ،،حداقل گانیوم از ناقص الخلقه بودن دربیاد ،، بنر کارکتر هم ۴۸، اما مهم اینه ایاکا کی میاد ،،

تو این فکرم
تیم اولم
dps: نینگ
sub: دیلوک
ساپورت : فیشل
تانک ،هیلر: نوئل

تیم دومم :
Dps : ایاکا
sub : گانیو
ساپورت: ژیانگلینگ
هیلر : باربارا

• Like
امروز چند جا امتحانش کردم، اول سه هیلیچورل رو ۳ دقیقه داشتم میزدم تا مردن, یه ابیس میج رو نتونستم شیلدش بشکنم. وولف کلا به آنمو مقاوم هست و اصلا دمیج نمیخوره، چیلده دو بار رفتم توی برست و از دستم فرار کرد، فقط باس الکترو خوب زدم که بازم سر فاز آخرش المنت دمیج نداره، در کل من راضی نیستم :D

نوع برستش شبیه نوئله هست، اونم باف میکنه.

آنمو بهتر از اتک توی دمیج تاثیر داره. اتک ٪ سر کاری هست چون فقط برحسب بیس اتک محاسبه میشه نه اتک کلی و تازه توی بیس دمیج ضرب میشه ولی المنت دمیج ضرب در اتک کلی میشه.

Damage = (base attack * %ATK buffs + artifact flat ATK including feather) * skill damage multiplier * (%elemental/physical damage + external bonus damage sources) * crit damage multiplier

۴۶٪ اتک ضربدر ۸۰۰ بهتره یا ۴۶٪ المنت دمیج ضربدر ۱۵۰۰ مثلا؟ برای ساعت خوبه ولی برای جام نه.

تو هم قدرت اصلیت توی برست و اسکیل هست که آنمو دمیج میدن نه اتک معمولی که همونم باز فیزیکال دمیج بهتره براش.

من یه جام اینطوری برای نین داشتم، وقتی یه جام نوبلس جئو گرفتم اونو دادم به خورد جام جدید و فقط ۶ درصد کریت ریت گرفتم ولی در عوض اصلا پشیمون نیستم :D

دیلیت اکانت بکن منو خوشحال کن :D

با امیر موافقم که XIao آلتش یه اتکی نیست و بوستش میکنه نمیشه با بعضیا مقایسه کرد و اینکه واقعا xiao تو آلتش هیولا میشه هم aoeئه خیلی بزرگی داره حرکتای plungش هم دمیج وحشتناکی میزنه و خب Xiao کلا جوریه که 3 تا ساپورت باید براش بزاری و خودش هیچ غلطی نمیکنه :D یه هیلر باید پاش باشه یه بافر اتک (جفتشو با بنت میشه انجام داد)یکی هم ساپورت دمیج مثل xinq

خلاصه اولین کسی هستی که میبینم به xiao گیر میده و میگه دمیجش خوب نیست :D

پس محاسبه اتک اینجوریه...
ولی نع...دیگه الان اصلا و ابدا حوصله فارم ندارم:)) از بیلدم راضیم:-":D

بابا...چیکار میکنی که هیلوچورل ها رو هم درگیر بودی؟ :)) اینا با اتک عادی هم میترکن:))
من هنوز حس میکنم یه جای کار ایراد داره تو بیلدت :D شاید قدرت تحلیل نداشته باشم که کجاش، ولی یه جاییش چرخ دنده هاش نمیچرخه:-"
الان حرکات خرگوشیت چقدر اتک میدن؟ حس میکنم باهاش باید Domain بری تا بهش ایمان بیاری:D R2 رو نمیپرسم، چون من خودمم نمیبینم چقدر اتک میدم:)) ولی میدونم راضی کننده ست برام:-"
(ببینند Xiao داری احتمالا یکی هیلر برمیداره، من که برمیدارم حداقل:-" )

برای گرگ که گفتم، بی مصرف میشه بنده خدا:-"
چیلده...فرار چرا...با R2 راحت بهش برس:-"
اما میگم، کلا من جدیدا با چیلده مشکل دارم:))
نین کنده، بعضی وقتا به موقع نمیتونم از دستش در برم نفله میشه
ژیائو هم که کلا hpش اونقدر نیست

نهایت Keqingم بتونه از اون اتکی که مارک میکنه جون سالم به در ببره الان، یا اون موقع جین ultش آماده باشه:D

در کل من از تمام کاراکترهام ، از این بیشتر همشون راضیم:D
ولی نکته ای هم که هست، قرار نیست همه ی کاراکترها ، همه چی رو داشته باشن:-"
یه جام آنمو بزار پشیمون نمیشی:D
خو اونایی که شیلد دارن دمیج نمیخورن، اسکیل هم من میزنم برای شارژ شدن برست و بعد باید صبر کنم تا برست آپ بشه :D اگه یه اسکیل دیگه داشت میشد راحتر شارژ کرد.

اگه یه تاج گلادیاتور با کریت دمیج بگیرم، میزارم ببینم تاثیری توی بیلد داره یا نه.
خرگوشی ها 12000-14000 دمیج میدن. اسکیل 8000-10000.
دامین من فقط با نین میرم دیگه، حتی دیلاک هم نمیبرم. چی بود قبلا همش باید جاخالی میدادم و توی دل دشمن میرفتم و اینا. الان قشنگ یه شیلد میسازم از فاصله ایمن دشمن ها رو میزنم :D
اگه هیلرهای بقیه هم مثل ما من داغون باشن پس فکر نکنم آوردن هیلر دردی دوا کنه :))

برای چیلده چون مدام جابجا میشه. مجبورم اسکیل رو نگه دارم برای وقتی که از برست خارج میشه بتونم دوباره برست رو شارژ کنم، آخه توی حالت برست انرژی ریشارژ نمیکنه.
چیلده خوراکش المنت ریکشن هست، اصلاً مقاوم نیست در برابرشون >:)

تو هنوز مارک میشی؟:D

بازم خوبه راضی هستی:D

دیلیت اکانت بکن منو خوشحال کن :D

با امیر موافقم که XIao آلتش یه اتکی نیست و بوستش میکنه نمیشه با بعضیا مقایسه کرد و اینکه واقعا xiao تو آلتش هیولا میشه هم aoeئه خیلی بزرگی داره حرکتای plungش هم دمیج وحشتناکی میزنه و خب Xiao کلا جوریه که 3 تا ساپورت باید براش بزاری و خودش هیچ غلطی نمیکنه :D یه هیلر باید پاش باشه یه بافر اتک (جفتشو با بنت میشه انجام داد)یکی هم ساپورت دمیج مثل xinq

خلاصه اولین کسی هستی که میبینم به xiao گیر میده و میگه دمیجش خوب نیست :D
بزار آیاکا بگیرم:D

حالا DPS های دیگه که بیاین متوجه میشیم Xiao واقعاً به نسبت قویه یا نه :D

یه ترفند الان با نینگ یاد گرفتم ،، امیدوارم فیکسش نکنن ، قشنگ احساس میکنم نینگم دو برابر قوی تر شد تو ۱ ثانیه ۴۰k دمیج میده
چه ترفندی؟

همینجوری هم که توی 1 ثانیه بیشتر از 40k دمیج میده:
15% دمیج اضافه با Geo resonance
12% دمیج اضافه وقتی از پرده رد میشه
خود پرده اگه بار اول بشکنه دوباره میتونی بزنی
برستش وقتی پرده توی محیط باشه دمیج اضافه میده
نرمال اتک هر سه تا که بزنی 3 تا سنگ دورت میچرخه که قدرت شارژ اتک رو زیاد میکنه
c6 هم 7 تا سنگ اضافه میکنه با هر برست، که با دمیج شارژ اتک جمع میشن
باف های Pyro resonance یا برست بنت یا سوئیچ کردن مونا و پسیو Solar Pearl هم حساب نکردم تازه

حالا اگه چیزی غیر از ایناست بگو که منم بدونم، به هر حال آدم از دمیج اضافه ضرر نمیبینه :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM
یه جام آنمو بزار پشیمون نمیشی:D
خو اونایی که شیلد دارن دمیج نمیخورن، اسکیل هم من میزنم برای شارژ شدن برست و بعد باید صبر کنم تا برست آپ بشه :D اگه یه اسکیل دیگه داشت میشد راحتر شارژ کرد.

اگه یه تاج گلادیاتور با کریت دمیج بگیرم، میزارم ببینم تاثیری توی بیلد داره یا نه.
خرگوشی ها 12000-14000 دمیج میدن. اسکیل 8000-10000.
دامین من فقط با نین میرم دیگه، حتی دیلاک هم نمیبرم. چی بود قبلا همش باید جاخالی میدادم و توی دل دشمن میرفتم و اینا. الان قشنگ یه شیلد میسازم از فاصله ایمن دشمن ها رو میزنم :D
اگه هیلرهای بقیه هم مثل ما من داغون باشن پس فکر نکنم آوردن هیلر دردی دوا کنه :))

برای چیلده چون مدام جابجا میشه. مجبورم اسکیل رو نگه دارم برای وقتی که از برست خارج میشه بتونم دوباره برست رو شارژ کنم، آخه توی حالت برست انرژی ریشارژ نمیکنه.
چیلده خوراکش المنت ریکشن هست، اصلاً مقاوم نیست در برابرشون >:)

تو هنوز مارک میشی؟:D

بازم خوبه راضی هستی:D

چه ترفندی؟

همینجوری هم که توی 1 ثانیه بیشتر از 40k دمیج میده:
15% دمیج اضافه با Geo resonance
12% دمیج اضافه وقتی از پرده رد میشه
خود پرده اگه بار اول بشکنه دوباره میتونی بزنی
برستش وقتی پرده توی محیط باشه دمیج اضافه میده
نرمال اتک هر سه تا که بزنی 3 تا سنگ دورت میچرخه که قدرت شارژ اتک رو زیاد میکنه
c6 هم 7 تا سنگ اضافه میکنه با هر برست، که با دمیج شارژ اتک جمع میشن
باف های Pyro resonance یا برست بنت یا سوئیچ کردن مونا و پسیو Solar Pearl هم حساب نکردم تازه

حالا اگه چیزی غیر از ایناست بگو که منم بدونم، به هر حال آدم از دمیج اضافه ضرر نمیبینه :D
نه منظورم دمیج خام
نیاز نیست پرده بشکنه ،، پرده رو که میکاری اگه قبل اینکه کامل باز بشه یکی دیگه بزنی دو بار میکاره ،،باید سرعت عمل به خرج بدی ، خیلی حال کردم

اول فکر کردم باگه ،، بعد فکر کردم شاید یکیش دمیج نمیده ، بعد دیدم نه جفتش میده ، خفن ، تازه انرژی ریشارژم بوست میکنه ،، من همینطوریش بعضی مواقع برست نینگم قبل از تموم شدن کول داون پر میشد ،، الان که دیگه هیچی

• Like
نه منظورم دمیج خام
نیاز نیست پرده بشکنه ،، پرده رو که میکاری اگه قبل اینکه کامل باز بشه یکی دیگه بزنی دو بار میکاره ،،باید سرعت عمل به خرج بدی ، خیلی حال کردم

اول فکر کردم باگه ،، بعد فکر کردم شاید یکیش دمیج نمیده ، بعد دیدم نه جفتش میده ، خفن ، تازه انرژی ریشارژم بوست میکنه ،، من همینطوریش بعضی مواقع برست نینگم قبل از تموم شدن کول داون پر میشد ،، الان که دیگه هیچی
عه این باگ بود؟ من فکر میکردم خودش اینطوریه، امیدوارم درستش نکنن:)) آره برستش خیلی انرژی کم میخواد و سریع هم پر میشه :D البته گفتن یه سری از باگ های نین رو قراره توی 1.4 درست کنن :D

---------------------------------------------------------------------

حالا که البدو دیگه ساپورت شده، نمیدونم به جای دو تا نوبلس - دو تا پترا، براش ست 4 تا پترا بزارم یا نه :-"

• Like
اینی که در مورد پرده میگید مگه C2ش نیست؟ دقیقا قابلیتش همینه دیگه؟
حالا چه بشکنه، چه با برست بشکونی، چه تو حلق باس بزنی و پرده اتکش رو بده ولی باز نشه، کول داونش رو صفر میکنه و دوباره میتونی بزنی
که اصلا حالت اول کم پیش میاد که با اتک دشمن پرده بشکنه:)) (اونم تو 6~7ثانیه ی کول داون خودش، فقط باس جدید رو دیدم که با المنی که از دهنش میزنه میتونه پرده رو بشکونه درجا :-" )

---

@ce7en44
هیلر بقیه تا الان برای من جوابگو بوده:)) وقتی هیلر جین خودم که ول معطله برام(و برای بقیه ژیائوها) جوابگو هست، بقیه هم معلوم:)):D

جام هم باید کلا بیلدم رو عوض کنم! گند میخوره به همه چی:|
یه ساعت Anemo با مین اتک و ساب کریت ریت و دمیج بهم بدید، باشه:)) نیست :|
الان جام آنمو اونی که دارم ساب هاش دوتا اتک هاست و hp و دفاع(ساعتم Anemo بشه، میتونم تو جام ها بقیه رو ببینم چیزی یافت میشه یا نه:-" دیشب حسش نیمد بنگرم...شایر تو بقیه چیزا چیز خوبی داشته باشم:-" که بعیده:)) )
جدا از اینکه اصلا آرتیفکت ندارم که چیزی lvl up کنم! و الانم میخوام برم سراغ اسکیل:-"
از اون آیتم خاصی که از باس هفتگی میگیریم، برای Xiao هشتا دارم، که مقدار قابل قبولیه:-"

در مورد چیلده هم...تیم فعلیم المنت نداره بنده خدا:)) تیم قبلیم خوب بود:))
فکر کنم نین نزدیکای فرندشیپ 8ه اگر اشتباه نکنم! کم کم باید بره رو نیمکت، برم دنبال ساپورت برای Xiao !
دختر گیتاریه هم جدیدا خوب شده، چندتا C گرفتم براش، الان هر از چند ثانیه، شیلدش آتیش میزنه اطراف رو:D اما انر هوتائو بگیرم، وقت درخشش نخواهد داشت همچنان:))

• Like
اینی که در مورد پرده میگید مگه C2ش نیست؟ دقیقا قابلیتش همینه دیگه؟
حالا چه بشکنه، چه با برست بشکونی، چه تو حلق باس بزنی و پرده اتکش رو بده ولی باز نشه، کول داونش رو صفر میکنه و دوباره میتونی بزنی
که اصلا حالت اول کم پیش میاد که با اتک دشمن پرده بشکنه:)) (اونم تو 6~7ثانیه ی کول داون خودش، فقط باس جدید رو دیدم که با المنی که از دهنش میزنه میتونه پرده رو بشکونه درجا :-" )

---

@ce7en44
هیلر بقیه تا الان برای من جوابگو بوده:)) وقتی هیلر جین خودم که ول معطله برام(و برای بقیه ژیائوها) جوابگو هست، بقیه هم معلوم:)):D

جام هم باید کلا بیلدم رو عوض کنم! گند میخوره به همه چی:|
یه ساعت Anemo با مین اتک و ساب کریت ریت و دمیج بهم بدید، باشه:)) نیست :|
الان جام آنمو اونی که دارم ساب هاش دوتا اتک هاست و hp و دفاع(ساعتم Anemo بشه، میتونم تو جام ها بقیه رو ببینم چیزی یافت میشه یا نه:-" دیشب حسش نیمد بنگرم...شایر تو بقیه چیزا چیز خوبی داشته باشم:-" که بعیده:)) )
جدا از اینکه اصلا آرتیفکت ندارم که چیزی lvl up کنم! و الانم میخوام برم سراغ اسکیل:-"
از اون آیتم خاصی که از باس هفتگی میگیریم، برای Xiao هشتا دارم، که مقدار قابل قبولیه:-"

در مورد چیلده هم...تیم فعلیم المنت نداره بنده خدا:)) تیم قبلیم خوب بود:))
فکر کنم نین نزدیکای فرندشیپ 8ه اگر اشتباه نکنم! کم کم باید بره رو نیمکت، برم دنبال ساپورت برای Xiao !
دختر گیتاریه هم جدیدا خوب شده، چندتا C گرفتم براش، الان هر از چند ثانیه، شیلدش آتیش میزنه اطراف رو:D اما انر هوتائو بگیرم، وقت درخشش نخواهد داشت همچنان:))
نه باید حتما بشکنه تا ریست بشه. اینکه قبل از باز شدن بتونی دوباره بزنی رو من نشنیده بودم :D
When Jade Screen is shattered, its CD will reset. This effect can only take place every 6 seconds.

ولی درست میگه منم چند بار تجربه اش کردم:D
برای بعضی دشمن ها هم بالافاصله میشکنه، باس ها هم همشون میتونن بشکنش. توی این یه مورد خاص هر چی HP نین کمتر باشه پرده زودتر میشکنه و دمیج بیشتری میتونی بدی :D

-------------------

اینقدر نگران بیلد نباش، اینو هی باید مدام عوض کنی تا بهتر بشه.
ساعت که المنتال دمیج نمیده :)) فقط جام:D در واقع من خودم هر جامی که المنتال یا فیزیکال دمیج نباشه رو نابود میکنم. تاج هم همینطور، فقط Crt% یا crt dmg یا healing bonus. باقیش بدرد نمیخوره :D نیازی به گشتن توی جام ها نیست، گزینه فیلتر رو گذاشتن برای همین مواقع :D

آرتیفکت های پنج ستاره بدرد نخور رو مصرف کن :D

توی این ورلد جدید راحت میشه فرندشیپ رو زیاد کرد، الان من همه تیمم رسیدن به 3 و البدو 4.
پس یعنی میخوای هو تائو بگیری؟:D

• Like

قویه آقا خیالت راحت :D

این گانیو خراب کرد جدی. به عنوان DPS وحشتناکه گانیو زیادی دمیجش بالاست ملت توقعشون از DPS رفت بالا

امیدوارم بازی سمت powercreep بودن نره که گند زده میشه بهش

• Like
نه باید حتما بشکنه تا ریست بشه. اینکه قبل از باز شدن بتونی دوباره بزنی رو من نشنیده بودم :D
When Jade Screen is shattered, its CD will reset. This effect can only take place every 6 seconds.

ولی درست میگه منم چند بار تجربه اش کردم:D
برای بعضی دشمن ها هم بالافاصله میشکنه، باس ها هم همشون میتونن بشکنش. توی این یه مورد خاص هر چی HP نین کمتر باشه پرده زودتر میشکنه و دمیج بیشتری میتونی بدی :D

-------------------

اینقدر نگران بیلد نباش، اینو هی باید مدام عوض کنی تا بهتر بشه.
ساعت که المنتال دمیج نمیده :)) فقط جام:D در واقع من خودم هر جامی که المنتال یا فیزیکال دمیج نباشه رو نابود میکنم. تاج هم همینطور، فقط Crt% یا crt dmg یا healing bonus. باقیش بدرد نمیخوره :D نیازی به گشتن توی جام ها نیست، گزینه فیلتر رو گذاشتن برای همین مواقع :D

آرتیفکت های پنج ستاره بدرد نخور رو مصرف کن :D

توی این ورلد جدید راحت میشه فرندشیپ رو زیاد کرد، الان من همه تیمم رسیدن به 3 و البدو 4.
پس یعنی میخوای هو تائو بگیری؟:D
اینی که میگید رو چک میکنم امروز، ولی هنوز فکر میکنم همون شکستن خود به خودی سر باس ها باشه!
اگر صفحه رو تو حلق باس اجرا کنی اتک رو میده، ولی اصلا نمیادش رو صفحه...ولی اگر با یکم فاصله بزنی هم اتک میده و هم حضور داره

الان یعنی شما میگید صفحه رو میزنید و در حالی که CDش صفر نیست میتونید دوباره بزنید؟
من الان با باس باد این چند وقت درگیر بودم، خو همش همینجوری بهش اتک میزدم:-"

---

اون اسم آرتیفکت ها هم اشتباه گفتم بس که توی چند جمله هی ساعت و تاج و جام و ... مینوشتم:-"

---

همچنان دلم نمیاد و فکر میکنم یه روزی به درد یکی میخورن...مگر اینکه ساب هاش دیگه خیلییی بیخود باشه به نظرم:-" (که همونم میدونم بالاخره به درد یه کاراکتری که اصلا نیمدم سراغش خواهد خورد:-" )

---

آره دیگه، من هوتائو همیشه تو برنامه م بود، مگر اینکه الان بگن بنر بعدیش چیلده هست:-"

• Like
اینی که میگید رو چک میکنم امروز، ولی هنوز فکر میکنم همون شکستن خود به خودی سر باس ها باشه!
اگر صفحه رو تو حلق باس اجرا کنی اتک رو میده، ولی اصلا نمیادش رو صفحه...ولی اگر با یکم فاصله بزنی هم اتک میده و هم حضور داره

الان یعنی شما میگید صفحه رو میزنید و در حالی که CDش صفر نیست میتونید دوباره بزنید؟

---

اون اسم آرتیفکت ها هم اشتباه گفتم بس که توی چند جمله هی ساعت و تاج و جام و ... مینوشتم:-"

---

همچنان دلم نمیاد و فکر میکنم یه روزی به درد یکی میخورن...مگر اینکه ساب هاش دیگه خیلییی بیخود باشه به نظرم:-" (که همونم میدونم بالاخره به درد یه کاراکتری که اصلا نیمدم سراغش خواهد خورد:-" )

---

آره دیگه، من هوتائو همیشه تو برنامه م بود، مگر اینکه الان بگن بنر بعدیش چیلده هست:-"
آخه آرتیفکت بدون ست بدرد کی میخوره؟ اگه توی الکترو مثلا def داشته باشی که بدرد کاراکترهای geo نمیخوره. هر کاراکتری که میاد از ست خودش آرتیفکت خوب نیاز داره. آره بعضی آرتیفکت ها مثل گلادیاتور و تروپ و نوبلس رو میتونی برای همه استفاده کنی ولی اونایی که المنتی هستن نه.

• Like

---

---

---

باس کجا بود ،، هر جای بازی خواستی بزن ،، کوه ،صخره ،دشت و دمن ،، به گراز به اسلایم به هیلیچار ،به راهزنا ،، هر جا و هر موقع، فقط باید سریع بزنی

کلی امتحان کردم ،، موقع زدنش موقع مبارزه واقعی خیلی بد قلق و سخت میشه ،،دو سیف بودن نینگ رو به فنا میده ،، فکر کنم کل ماه گذشته ، انقدر دمیج نخوردم با نینگ که امروز خوردم ،، باید خیلی باهاش تمرین کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or