Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ایونت دو برابر جوایز ley line شروع شده، فقط هم با اورجینال رزین هست، پس الکی کانسید نسازین.
این کانسید چطوری رزین ذخیره میکنه ؟

true geo goddess

اخه مسئله کشتن و دمیج نیست ،، مسئله زمانیه که این کار رو میکنه ، دمیج که نمیخوره ،دمیجم بخوره هیل میشه ،، یعنی اصلا نیاز نیست زمانی به دادج یا چنج کردن برای هیل کردن اختصاص بدی

ارتش یه نفره است ،،

مقایسه کنید با xiao که باید یه اکیپ بادیگارد و ساپورتر و تیم درمانی براش مهیا کنی ، بفرستیش تو زمین

true geo goddess

اخه مسئله کشتن و دمیج نیست ،، مسئله زمانیه که این کار رو میکنه ، دمیج که نمیخوره ،دمیجم بخوره هیل میشه ،، یعنی اصلا نیاز نیست زمانی به دادج یا چنج کردن برای هیل کردن اختصاص بدی

ارتش یه نفره است ،،

مقایسه کنید با xiao که باید یه اکیپ بادیگارد و ساپورتر و تیم درمانی براش مهیا کنی ، بفرستیش تو زمین
برای ذخیره کردن نیست چون سه تا در آن واحد بیشتر نمیتونی داشته باشی ولی برای اینکه کمتر وقت بزاری روی چیزهایی که رزین میخوان خوبه. هر کدوم هر ۴۰ تا رزین داره.

true geo goddess

ارتش یه نفره است ،،

آخه ملت ابیس رو با Xiao هم سولو کردن

این جور ویدئوها اصلا به نظرم خوب یا بد بودن شخصیت رو نمیرسونه و خوب بودن آرتیفکتای طرفه. در اینکه نوئل خیلی عالیه که شکی نیست البته هم تانکه هم هیلر هم dps :D

و اتفاقا من شخصیتای مثل Xiao رو دوست دارم شخصیتایی که تو یه چیز خوبن تو چیزای دیگه نه.

من سر تجربه Epic Seven خیلی داغون شدم بازیی که پتانسیل داشت راحت بهترین بازی موبایل باشه که تو یه زمانی هم بود و گند زد. سیستمش خیلی شبیه گنشینه با این تفاوت که pvp هم داره

شروع کردن یه سری شخصیت دادن که همه کار میکردن همه کارم به بهترین شکل میکردن و همین کارشون گند زد به بالانس شخصیتا. کلا از یه جایی به بعد تیم بالانس رو فکر کنم از شرکت حذف کردن چون هیچ جوره جواب منطقی برا یه سری شخصیتا نبود. طرف میمرد خودشو زنده میکرد خودشو تا آخر جونش هیل میکرد کول داون آلتیمیتش رو 0 میکرد دمیج آلتیمیتش هم بالا میبرد :D دیگه از این وحشتناک تر نمیشد :D

برا همین من دوست دارم یه تیم بسازم نه یه شخصیت و امیدوارم بازی همینجوری پیش بره و یه شخصیت همه کاره نده بیرون

خوب ۱۰۸،۱۸۸،۲۸۸ ، مقدار جم هایی بوده که تا حالا دیدیم ،، یه سری فوتوشاپم هست که نمیشه تایید کرد ۔۔۔۔

این جور ویدئوها اصلا به نظرم خوب یا بد بودن شخصیت رو نمیرسونه و خوب بودن آرتیفکتای طرفه. در اینکه نوئل خیلی عالیه که شکی نیست البته هم تانکه هم هیلر هم dps :D

و اتفاقا من شخصیتای مثل Xiao رو دوست دارم شخصیتایی که تو یه چیز خوبن تو چیزای دیگه نه.

من سر تجربه Epic Seven خیلی داغون شدم بازیی که پتانسیل داشت راحت بهترین بازی موبایل باشه که تو یه زمانی هم بود و گند زد. سیستمش خیلی شبیه گنشینه با این تفاوت که pvp هم داره

شروع کردن یه سری شخصیت دادن که همه کار میکردن همه کارم به بهترین شکل میکردن و همین کارشون گند زد به بالانس شخصیتا. کلا از یه جایی به بعد تیم بالانس رو فکر کنم از شرکت حذف کردن چون هیچ جوره جواب منطقی برا یه سری شخصیتا نبود. طرف میمرد خودشو زنده میکرد خودشو تا آخر جونش هیل میکرد کول داون آلتیمیتش رو 0 میکرد دمیج آلتیمیتش هم بالا میبرد :D دیگه از این وحشتناک تر نمیشد :D

برا همین من دوست دارم یه تیم بسازم نه یه شخصیت و امیدوارم بازی همینجوری پیش بره و یه شخصیت همه کاره نده بیرون

مسئله اصلی همین جاست اون xiao ای که تکی میره ابیس کلیر میکنه ، چند صد الی چند هزار دلار پشتش سرمایه گذاری شده ،، ولی بیلد اینطوری نوئل برای همه f2p ها ممکنه

خوب ۱۰۸،۱۸۸،۲۸۸ ، مقدار جم هایی بوده که تا حالا دیدیم ،، یه سری فوتوشاپم هست که نمیشه تایید کرد ۔۔۔۔

مسئله اصلی همین جاست اون xiao ای که تکی میره ابیس کلیر میکنه ، چند صد الی چند هزار دلار پشتش سرمایه گذاری شده ،، ولی بیلد اینطوری نوئل برای همه f2p ها ممکنه
آره بعضی از شخصیت ها اصلا f2p freindly نیستن مثل ژیائو، چیلده و ژانگلی ولی یه سری ها هم هستن که مثل گانیو و دیلاک با کمترین امکانات هم میشه ازشون یه dps خوب ساخت. به نظرم وقتی میگیم dps، طرف باید طوری باشه که حتی چوب هم دستش دادی بازم بتونه دمیج خوب بده په اینکه حتما باید بهترین سلاح و بهترین آرتیفکت و چند نسخه ازش رو داشته باشی.

_-----------------------_
خب ۱۰۸ پریمو جم سهم هر کس شده یعنی اینکه ۹ میلیون نفر بیشتر ایونت رو کامل نکردن :D

5 استار داری اپش هم نکردی، دمت گرم

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

خیلی دردناکه که نوئل کانس ۵ ، دیلوکم رو کاملا نیست و نابود میکنه ،،، هیچی نمیده برا بیلدش
خواهش میکنم کاری نکردم :D:D:D
اون موقع که گرفتمش bow نداشتم الان resource {20}

در تایر لیست ها(ول کنید تایر لیست رو:-" )تارتاگلیا رو میگن C6 خوب میشه! حالا اینکه C0ش چجوریه خدا داند
ولی به من بود که حتما آپش میکردم، کاراکتریه که بیستر از همه دوست دارم داشته باشمش:D
آره بهش کم لطفی شده کلا:D
الان که ست heart of depth وجود داره فکر کنم لازم باشه آپش کنم
فلور 12 دمیج کم دارم تانک هم میخوام بسی سخته [-o<

________________________________________________________________________________________________________________
108 پریمو گنگ کجایین؟ :o)

رفتم هر بیست تا ویشی که داشتم رو داخل بنر ککینگ زدم، و دهمین نینگ رو هم گرفتم. حداقل خیالم راحته که تلاشم رو کردم :(:((
گودبای الکترو کوئین... قسمت نبود با هم باشیم:-<
امیدوارم توی بنر هو تائو از اون شانس های خرکی بیارم و هر دو رو با همدیگه بگیریم. فعلا پیتی ۵۴ هستم.
چی بگم والا امروز یکی تو گپ 3 بار کجبنگ گرفته یکی 50 تا ویشاشو زده نتوسته بگیره واقعا خیلی ناعادلانه ست:|:(=((

با این حرفت موافقم...

منم توی One Piece Treasure Cruise تیم بیلدینگ رو خیلی دوست داشتم! هزارتا کاراکتر داشتی، با اونا بالاخره یه نیمی میساختی(یا میساختن...میسازن!) که مرحله رو بری! یکی زامبی تیم ایمن انتخاب میکرد، یکی تیم های ریسکی، یکی تیم فان پیدا میکرد جواب بده(استفاده از مکانیزم ها) ، یکی هم... چشم بسته مراحل رو با یه تیمی بره:))

این گزینه آخری البته از یک زمانی به بعد اتفاق افتاد...که باعث شد بازی هم به نظرم جذابیتش رو از دست بده! و مخصوصا وقتی PvP یا ایونت هایی اضافه شد که توی رنکینگ باید رقابت میکردی!
دیگه همه دنبال کاراکتر بوست شده و OP و ... رفتن
و همیشه مراحل جوری بود که به نفع این کاراکترها میشد!(برلی مثال، فرض کنید Abyssهای اینجا هر سری یه رنکینگ داشت...قوانینش قشنگ بر اساس کاراکترهای جدید داره تعریف میشه:)) )

برای همین اینجور ویدیوها، حرف ملت و ... اهمیت نباید داد:دی
هنوزم میگم، دنبال کاراکتر OP نباشید، دنبال کاراکتری باشید که براتون لذت بخشه، حالا چه گیم پلی و یا خود کاراکتر! (مثلا من ده بار دیگه هم برگردیم عقب برای گانیو ویش نمیزنم! خیلی mehه برام:-" )
اینم خدا رو شکر هنوز بازی PvP نشده:-"
گرچه بدم نمیاد بعد Domainها مثل اون باس تو ایونت Dragonspine یه سری آمار بدن، ببینم Xiaoم چقدر خوب جواب داده تو Total Damage >:)

---

در مورد جایزه ایونت همین
Night Sky's Grace - Lantern Rite Gift (1/5)
رو میگید؟
همین 100 و 200 جم ها؟

اگر اینه، من یه ویش رنگین کمونی+پنج تا غذای دفاعی و ده تا xpه سلاح گرفتم

اگر جم میدن...من کوفت هم نو صندوق پیام هام نمیبینم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or