Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این c4 نوئل عجب چیز شاخیه ، من فعلا ارتیفکت نبستم روش ،، منتظر c6 شدنشم ، فعلا نرمال دمیج ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تا در نوسان میده ، بعد با c4 نوئل شیلد وقتی میشکنه یا تموم میشه تنهایی ۶ هزار تا دمیج میده بعد تازه وقتی میشکنه و دمیج میده cd ش صفر میشه ،، الان یه کلایمور برای نوئل داشتم که ۵۰ درصد cd رو صفر میکرد ،، الان با این تلنت ، این کلایمور رسما بی خاصیت شد ،، حداقل خوب شد ۹۰ ش نکردم جلوی ضرر رو هر جای بگیری سوده ، فکر نکنم به درد شخصیت دیگه ای هم بخوره

نینگ هم اول شخصیتم شد (به جز تراولر) که بردم فاز ۶

• Like
Reactions: ce7en44
کانستیلیشن ها و تلنت های هو تائو هم لیک شدن. چیز جدیدی نیست، همونایی که توی honey impact هستن. فقط یه چیز جالبی که هست کانستیلیشن هاش خیلی op هستن، مخصوصاً c6 که عملا دیگه غیر قابل کشتن میشه :D

دوستان لول world چطوری افزایش پیدا میکنه؟
خط داستانی و کوئست هاش زهرش رو ریخته و علاقه منو به ادامه بازی به صفر رسونده.اما امان از قدرت وایفو ...

• Like
خط داستانی و کوئست هاش زهرش رو ریخته و علاقه منو به ادامه بازی به صفر رسونده.اما امان از قدرت وایفو ...
بعضی وقت ها خودش زیاد میشه، بعضی وقت ها هم باید یه کوئست توی دامین midsummer انجام بدی.

• Like
Reactions: Mahdi_MM
چرا؟؟؟؟
اتفاقا من بخش داستانی رو دوست دارم:D
یا بهتر بگم کاراکترها رو به خاطر بخش داستانی( و دیالوگ های پروفایلشون) دوست دارم، جالبن کلا:D

البته شهر دوم یه بخش زیادی از بازی حس فچ کوئست شدیدی میده:|:-"
ولی بعدش و ایونت ها و ... چیزای خوبین:D

---
@ce7en44
پاشو...پاشو زود Xiao ت رو راه بنداز ببینم پتانسیل هاش تا کجاست:-"
با اینکه من ازش راضیم الان، لی فکر میکنم چیز خفن تری میسازی:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
چرا؟؟؟؟
اتفاقا من بخش داستانی رو دوست دارم:D
یا بهتر بگم کاراکترها رو به خاطر بخش داستانی( و دیالوگ های پروفایلشون) دوست دارم، جالبن کلا:D

البته شهر دوم یه بخش زیادی از بازی حس فچ کوئست شدیدی میده:|:-"
ولی بعدش و ایونت ها و ... چیزای خوبین:D

---
@ce7en44
پاشو...پاشو زود Xiao ت رو راه بنداز ببینم پتانسیل هاش تا کجاست:-"
با اینکه من ازش راضیم الان، لی فکر میکنم چیز خفن تری میسازی:D
مال من حالا حالاها کار داره، چون تازه امروز دو تا باس دیگه که بزنم تازه میتونم به فاز 5 ببرمش، بعد 79 تا xp book میخوام که تا 80 لول آپش کنم. اسلحه هم فعلا نذاشتم براش. وقتی بزارم هم هیچ متریالی برای آپش ندارم. آرتیفکت هم دو تا آپ داره، یه بلاد و یه گلادیاتور. یه آمنو دمیج و یه تاج کریت ریت هم دارم که تاج ساب های خوبی نداره ولی چون دیگه تاج گلادیاتور کریت دمیج ندارم فعلا همینو براش میزارم (به علاوه ساب HP% داره که بعد میتونم برای هو تائو استفاده کنم). یه ساعت بلاد دیگه با ساب کریت دمیج هم باید بگیرم. وقتی بگیرم هم تا یه مدت فقط باید دامین برم تا آرتیفکت 3-4 ستاره برای آپ کردن اینا گیرم بیاد. از اونطرف تلنت بوک هیچی ندارم چون همه رو خرج نین کردم. حالا همه این کارها رو هم که انجام بدم بازم کریت ریت میشه 75 و کریت دمیج 130 و اتک 2000 با 46 درصد آنمو دمیج و 25 درصد فیزیکال دمیج که نسبت به تو که 15 درصد آنمو دمیج بیشتری داری و احتمالا کریت دمیج بالاتری هم داری توی برست کمتر دمیج میده ولی من چون امیدی به انرژی ریشارژ ندارم نصفش رو فیزیکال ساختم که بدون برست هم بتونه دمیج خوب بده :-" به علاوه آرتیفکت آنمو هم ندارم (فقط یه بار تا حالا دامینش رفتم) و این دو تا آرتیفکت ها آپ شده هم مال اون موقعی هست که DPS فقط دیلاک و فیشل داشتم و برای فارم دامین ژو ساختمشون که نتیجه ندادن و از همون موقع بلااستفاده موندن و بعداً برای فیزیکال DPS ـیی که میخوام بسازم به کارم میاد :D

=====================================

چرا این ویدئو من پاک شد؟ والا هیچی نداشت. دوباره میزارم :D

View attachment Genshin Impact leak reveals Hu Tao's auto-attack and Elemental Burst.mp4

مال من حالا حالاها کار داره، چون تازه امروز دو تا باس دیگه که بزنم تازه میتونم به فاز 5 ببرمش، بعد 79 تا xp book میخوام که تا 80 لول آپش کنم. اسلحه هم فعلا نذاشتم براش. وقتی بزارم هم هیچ متریالی برای آپش ندارم. آرتیفکت هم دو تا آپ داره، یه بلاد و یه گلادیاتور. یه آمنو دمیج و یه تاج کریت ریت هم دارم که تاج ساب های خوبی نداره ولی چون دیگه تاج گلادیاتور کریت دمیج ندارم فعلا همینو براش میزارم (به علاوه ساب HP% داره که بعد میتونم برای هو تائو استفاده کنم). یه ساعت بلاد دیگه با ساب کریت دمیج هم باید بگیرم. وقتی بگیرم هم تا یه مدت فقط باید دامین برم تا آرتیفکت 3-4 ستاره برای آپ کردن اینا گیرم بیاد. از اونطرف تلنت بوک هیچی ندارم چون همه رو خرج نین کردم. حالا همه این کارها رو هم که انجام بدم بازم کریت ریت میشه 75 و کریت دمیج 130 و اتک 2000 با 46 درصد آنمو دمیج و 25 درصد فیزیکال دمیج که نسبت به تو که 15 درصد آنمو دمیج بیشتری داری و احتمالا کریت دمیج بالاتری هم داری توی برست کمتر دمیج میده ولی من چون امیدی به انرژی ریشارژ ندارم نصفش رو فیزیکال ساختم که بدون برست هم بتونه دمیج خوب بده :-" به علاوه آرتیفکت آنمو هم ندارم (فقط یه بار تا حالا دامینش رفتم) و این دو تا آرتیفکت ها آپ شده هم مال اون موقعی هست که DPS فقط دیلاک و فیشل داشتم و برای فارم دامین ژو ساختمشون که نتیجه ندادن و از همون موقع بلااستفاده موندن و بعداً برای فیزیکال DPS ـیی که میخوام بسازم به کارم میاد :D

=====================================

چرا این ویدئو من پاک شد؟ والا هیچی نداشت. دوباره میزارم :D

View attachment 195016
من نمیدونم! سریعتر راخش بنداز:p:))

و نه من در بهترین حالت هم کریت دمیجم نمیرسه به اونقدر!
حتی به 100 هم شاید نرسه:-" (یه ساعت atk% گیر اوردم، جای این المنتال ستریی که فعلا گذاشتم از بی آرتیفکتی، ولی بیس کریت دمیجش کمتر از اونیه که تو المنتال مستری هست:( )

کریت ریت هم باید ببینم...هنوز تاج که اصل کاری هست رو نتونستم آپ کنم! ولی فعلا که به 50 هم نرسیده! گلم هم خیلی بد آپ شد:|

البته هنوز وقت بشه میرم domainش رو، ولی دیروز که 4دست رفتم، همش maiden داد :| (دقیقا همش!!!) همون ساعت هم maidenه :))

---

این ویدیو رو دیروز دیدم! نوشته بود المنتال اسکیل و برست!
کلا نیم ثانیه از برستش فقط بود و بس:|
چرا آخه کلیک بیت؟ :|

• Like
من نمیدونم! سریعتر راخش بنداز:p:))

و نه من در بهترین حالت هم کریت دمیجم نمیرسه به اونقدر!
حتی به 100 هم شاید نرسه:-" (یه ساعت atk% گیر اوردم، جای این المنتال ستریی که فعلا گذاشتم از بی آرتیفکتی، ولی بیس کریت دمیجش کمتر از اونیه که تو المنتال مستری هست:( )

کریت ریت هم باید ببینم...هنوز تاج که اصل کاری هست رو نتونستم آپ کنم! ولی فعلا که به 50 هم نرسیده! گلم هم خیلی بد آپ شد:|

البته هنوز وقت بشه میرم domainش رو، ولی دیروز که 4دست رفتم، همش maiden داد :| (دقیقا همش!!!) همون ساعت هم maidenه :))

---

این ویدیو رو دیروز دیدم! نوشته بود المنتال اسکیل و برست!
کلا نیم ثانیه از برستش فقط بود و بس:|
چرا آخه کلیک بیت؟ :|
یه ماه به من وقت بده :))

کلا هر شخصیت جدیدی که میاد دامینش هم همراهش داغون میکنن، نمیدونم چه مرضیه :|

پس دو تایی حالا حالاها کار داریم:-"

آره کلیک بیت بود ولی بازم پیشرفت بیشتری نسبت به ویدئو قبلی کرده بود. اون چشمک زدنش هم باحاله :D

الکی رفتیم متریال سلاح رو خراب کردم کامپوند ساختیم ، این پروتوتایپ به طرز عجیبی بهتر از هارپ برای گانیو جواب میده ۔۔۔
ولی خوب فعلا گانیوم حروم شده ،، نه ارتیفکت میده ،، بعد از چند هزار تا رزینی که سوزوندم ،، نه هیچی ،، ملت داره ۴۰ هزار دمیج با شارژ اتکش میزنن ،، من هیچ ، من نگاه ،،
امروز بعد صد سال یه هلمت گلادیاتور داد با خوشحالی وهیجان رفتم روش دیدم هیلسنگ بونزه ۔۔۔۔ تف ۔۔۔۔۔

این باس های هفتگی تو چه ورلدی متریال سلاح میدن ؟؟ اصلا میدن؟؟ ، جالبه که برای شمشیر و کلایمور و نیزه دو تا متریال تو فروشگاه ها میفروشن برای bow فقط یکی

• Like
بالاخره منم با ۴ تا شخصیت به فرندشیپ ۱۰ رسیدم. حدس بزنین بعدش چی شد؟ اچیومنت فرند شیپ با ۸ نفر باز شد:))

خداحافظ ژیانگلینگ، خداحافظ دیلاک، خداحافظ فیشل، خداحافظ باربارا... دلم براتون تنگ میشه:(( برای باس فایت ها خبرتون میکنم:-"

بالاخره منم با ۴ تا شخصیت به فرندشیپ ۱۰ رسیدم. حدس بزنین بعدش چی شد؟ اچیومنت فرند شیپ با ۸ نفر باز شد:))

خداحافظ ژیانگلینگ، خداحافظ دیلاک، خداحافظ فیشل، خداحافظ باربارا... دلم براتون تنگ میشه:(( برای باس فایت ها خبرتون میکنم:-"
من چون باربارا رو هم دیر اوردم به تیم(اعتقادی به هیلر نداشتم اوایل:)) ) و هم با اومدن جین گذاشتمش کنار، بنده خدا lvl 7~8 موند:(
و با سه نفر فقط رسیدم به فرندشیپ10:-"
و دقیقا منم برای باس فایت ها میارمشون داخل:))
و اگر نیارم، احتمال باخت یا به زور بردنم بسی هست:))

من چون باربارا رو هم دیر اوردم به تیم(اعتقادی به هیلر نداشتم اوایل:)) ) و هم با اومدن جین گذاشتمش کنار، بنده خدا lvl 7~8 موند:(
و با سه نفر فقط رسیدم به فرندشیپ10:-"
و دقیقا منم برای باس فایت ها میارمشون داخل:))
و اگر نیارم، احتمال باخت یا به زور بردنم بسی هست:))
منم ژیانگلینگ رو دیر توی تیم آوردم چون طبقه ۳ ابیس رو هنوز تموم نکرده بودم و چند هفته بعد اون سه تا ۱۰ شد.
برای باس فایت ها هم میتونی باس رو با تیم قدیمی بزنی و بعد تیم جدید بیاری تو و جوایز بگیری. ولی ماموریت های روزانه و ابیس نمیشه :D ولی جایزه ماموریت روزانه میتونی با باربارا بگیری.

اصلا کلا به تیم اصلی خیلی عادت کردیم و چشم بسته هم میتونیم باهاشون بازی کنیم ولی تیم جدید آدم قاطی میکنه، تازه قضیه هیلر و المنت ریکشن ساختن هم هست. کلا یه مدت دیگه هم همینطوری باید سر کنیم تا عادت کنیم. :D

• Like
Reactions: cloud _ strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or