Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
داستان ژیائو رو دارم میرم. حالا این شد، برستش از اول باید اینطوری میبود، یعنی با هر ضربه دوباره hp رو پر میکرد. یه چیز عجیبی هم که دیدم تمام آرتیفکت هاش نوبلس بود، در حالی که ملت تست کرده بودن و تاثیری نداشت. و اصلا هم آرتیفکت فیزیکال دمیج، اتک و آنمو دمیج نذاشته بود (چون استیت هاشمن صفر بودن) و ظاهرا hp با crt% و crt dmg گذاشته بود جونش 24k بود و کریتیکال ریت و دمیج هم هر دو تقریبا ۱۰۰٪ بودن‌. کلا بیلد عجیبی بود چون دمیجش خیلی کمتر شده بود (تازه با نیزه ۵ ستاره) ولی چون توی حالت برست دائم بود مشخص نبود.

آره یکم رو اعصابه الان خیلی زود جونش کم میشه شدید نیاز به یه هیلر داره ژیائو و اینکه خب خره کسی که hpشو زیاد میکنه :D چون موقع آلتش جونش درصدی کم میشه نه ثابت برا همین چه 8k چه 80k بازم به یه سرعت جونش کم میشه

این آرتیفکتای آنمو فارم کردن هم سرطانیه برا خودش چون تو دامینش هییییچ آرتیفکت به درد بخور دیگه ای نیست :( من حتی به آرتیفکتای def هم راضی بودم که توش باشه لااقل برا آلبدو ولی هیچی نیست همه مزخرف

• Like
Reactions: ce7en44
در یک اقدام انقلابی قفل ورلد لول ۷ رو باز کردم و لولم شد ۵۲،، حالا نمیدونم دلیلش بهتر شدن دراپ باس ها بود ، یا اون سه تا فیت استاندارد و ۱۵۰ تا جم؟؟؟

جالبه بنر گانیو بهم نوئل و ژیانگلینگ نمیداد، هر چی داد اون پسر ابیه بی مصرف بود ،،الان تو بنر استاندارد جفتش رو بهم داد ، ژیانگلینگ c3 نوئل هم فقط یکی دیگه تا c6 و بیدار شدن هیولای خفتش

ولی انگار بازی علاقه ای نداره قبل از سافت پیتی به من ۵ ستاره بده

این اونت هم چقدر طول و دراز و پیچ در پیچ ،، حساب کردم بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ جم میده که خیلی عالیه برای یه اونت

C2 شدن نینگوانگ هم رفت تا هفته دیگه مثل اینکه ،، فکر کنم از رو بنر کچینگ زودتر بتونم c2 ش رو بگیرم

• Like
@Akiba
آره، همدیگه رو دیدن حس نوستالژیک بهشون دست داده :)) من حدسم اینه که تا آخر بازی یا همدیگه رو میشناسن بالاخره یا اینکه بازم نمیفهمن و در عوض بیرون نامه نگاری عاشق همدیگه میشن و داخل نامه ها از همدیگه جدا میشن :))

آره بازی آینده داری هست، من یکمی رفتم یه jrpg دیگه بازی کنم، اصلا دستم به بازی نمیرفت و عادت کرده بودم به سیستم این :D

لیپ سینک افتضاحه، بابا یه دهن باز و بسته کردن هم نمیتونن تایمینگش رو درست کنن؟

@vaan 2
یه ۲ گیگ روی گوشی، ۹ گیگ هم روی لپتاپ که تا ۹۷ رفت و اینترنت قطع شد و پرید و دوباره ۴.۹ گرفت که بازم به خاطر قطعی نت پرید و آخرش بالاخره موفق شد یه ۴.۹ بگیره.

آره منم امیدوارم متریال تلنتش زیاد باشه چون اصلا حوصله ندارم به خاطر ژیائو دو سه روز دامین برم آخه هر چی بوده خرج نین کردم.

راستی فیت های رایگان هم مشخص شد یه مقداریش میوفته بعد از بنر ژیائو، بدبخت اونایی که امید به گرفتن اینا برای ژیائو داشتن :D

@NoctisSasuke
به نظرم برای اونایی که فقط روی برست میخوان سرمایه گذاری کنن حداقل دو تا هیلر نیاز داره که هر کدوم توی کول داون بود از بعدی استفاده کنه.
hp هم درسته درصدی کم میشه ولی مثلا چهل درصد از ۸k کم بشه ۴.۸k برات باقی میمونه ولی برای ۸۰k با کم شدن چهل درصد ۴۸k تا باقی میمونه و تفاوتش توی اینه که حداقل وان شات نمیشی :D دیروز سه چهار بار توی داستان این هیلیکورل کوچیک ها منو کشتن :))

به نظرم برای آرتیفکت های المنتی وقتی مزایای ست چهار تایی به کارت نمیان و فقط میخوای اون ۱۵ درصد المنت دمیج رو داشته باشی، فارم کردن اون دامین ها اتلاف وقته فقط. من از خیر اون ۱۵ درصد anemo dmg گذشتم و رفتم دو تا bloodstaind و دو تا گلادیاتور با یه جام آنمو بستم و الان هنوز آرتیفکت کافی برای لول آپ اینا ندارم ولی وقتی کامل بشه حدود ۴۶ درصد آنمو دمیج برای برست و اسکیل و 80 درصد فیزیکال دمیج (۵۰ درصد اگه از cresent pike استفاده کنم) برای وقتی که توی حالت کول داون هست دارم. باقی استیت ها هم هنوز مطمئن نیستم چون باید آرتیفکت ها رو آپدیت کنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NoctisSasuke
در یک اقدام انقلابی قفل ورلد لول ۷ رو باز کردم و لولم شد ۵۲،، حالا نمیدونم دلیلش بهتر شدن دراپ باس ها بود ، یا اون سه تا فیت استاندارد و ۱۵۰ تا جم؟؟؟

جالبه بنر گانیو بهم نوئل و ژیانگلینگ نمیداد، هر چی داد اون پسر ابیه بی مصرف بود ،،الان تو بنر استاندارد جفتش رو بهم داد ، ژیانگلینگ c3 نوئل هم فقط یکی دیگه تا c6 و بیدار شدن هیولای خفتش

ولی انگار بازی علاقه ای نداره قبل از سافت پیتی به من ۵ ستاره بده

این اونت هم چقدر طول و دراز و پیچ در پیچ ،، حساب کردم بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ جم میده که خیلی عالیه برای یه اونت

C2 شدن نینگوانگ هم رفت تا هفته دیگه مثل اینکه ،، فکر کنم از رو بنر کچینگ زودتر بتونم c2 ش رو بگیرم
چرا باز کردی؟ حالا باید یه سره تا ۶۰ بری :)) بازم خوبه ویش هاش ارزشش رو داشتن.

من برای Xiao اول میام ultجین رو میزنم، بعد خود xiao :-"
ولی مشکلم اینه انرژی ریشارژ جینم افتضاحه!!! :| البته اصلا تلاش نکردم برای آرتیفکت بستن، ولی کلا تا شارژ بشه، دو قرن طول میکشه:(

---

اون دشمن جدید که ورژن کوچیک تر باس هست، با Xiao تقریبا خورد خمیر میشه! دیروز با دوتاشون جنگیدم، وقتی ultم تموم شد و تونستم خط جونش رو ببینم، سه چهارمش رو وحشیانه دیدم خالی کرده بودم:)) خوبه...خوبه...>:)

• Like
چرا باز کردی؟ حالا باید یه سره تا ۶۰ بری :)) بازم خوبه ویش هاش ارزشش رو داشتن.
دیگه زدم دیگه ،، باید به زودی چند تا کارکترام رو ببرم فاز ۶ اگه دراپی باس ها یه ذره هم که شده بهتر بشه ارزشش رو داره برای نینگ فقط ۸ تا متریال باس geo رو میخوام تا بره فاز ۶ جمش رو جور کردم ،،،بعدشم راه حل دیگه ای برای گرفتن فیت بنر استاندارد به ذهنم نمیرسید ۔۔۔ از اونجا که حتی یه جم هم خرج نمیکنم براش

الن پیتیم شد ۵۵ ، اگه تو ۱۷ (۸تا رنک ، ۴ تا سیزن پس و ۵ تا هم شاپ) تا ویش بعدی بهم ستاره نده ، ۵ ستاره بنر استاندارد هم میره برای بعد از ایاکا

امروز یکی ژیائورو اورده بود تو دامین هیدرو ،، بدون اینکه یه ضربه هم بخوره خودش مرد :-"=))

نوئل c6 رو بگو ،، بدبختی نرفته بودم چطوری بیلد میشه هر چی ارتیفکت دیفنس داشتم اب کردم حالا بید دوباره بگیرم و میبینیم که نمیده دیگه ، فقط کریت دمیج میده

• Like
دیگه زدم دیگه ،، باید به زودی چند تا کارکترام رو ببرم فاز ۶ اگه دراپی باس ها یه ذره هم که شده بهتر بشه ارزشش رو داره برای نینگ فقط ۸ تا متریال باس geo رو میخوام تا بره فاز ۶ جمش رو جور کردم ،،،بعدشم راه حل دیگه ای برای گرفتن فیت بنر استاندارد به ذهنم نمیرسید ۔۔۔ از اونجا که حتی یه جم هم خرج نمیکنم براش

الن پیتیم شد ۵۵ ، اگه تو ۱۷ (۸تا رنک ، ۴ تا سیزن پس و ۵ تا هم شاپ) تا ویش بعدی بهم ستاره نده ، ۵ ستاره بنر استاندارد هم میره برای بعد از ایاکا

امروز یکی ژیائورو اورده بود تو دامین هیدرو ،، بدون اینکه یه ضربه هم بخوره خودش مرد :-"=))

نوئل c6 رو بگو ،، بدبختی نرفته بودم چطوری بیلد میشه هر چی ارتیفکت دیفنس داشتم اب کردم حالا بید دوباره بگیرم و میبینیم که نمیده دیگه ، فقط کریت دمیج میده
اوکی، امیدوارم حداقل دراپ باس ها برات بهتر بشه :D

اون دامین همینجوریش هم hp از دست میدی، دیگه ژیائو هم بیاری هیچی :D

• Like
Reactions: vaan 2
عجب دردسری شده این پیدا کردن نیزه برای ژیائو :-"

Prototype Starglitter انرژی ریشارژ داره ولی بیس اتکش کمه، Favonius Lance انرژی ریشارژ کمتری میده ولی بیس اتکش بیشتره و هر دو تاشون هم فیزیکال دمیج بوناس رو از دست میدم. Dragonspine Spear شصت درصد فیزیکال دمیج میده ولی بیس اتکش کمه، از طرف دیگه Crescent Pike سی درصد فیزیکال دمیج میده ولی بیس اتکش بیشتره، سابش هم اگه بتونم پارتیکل انرژی تولید کنم خیلی به کار میاد. این از نیزه هایی که دارم، میمونه اونایی که توی فروشگاه هستن. Royal Spear بیس اتکش خوبه و ساب اتکش هم ATK% هست ولی پسیوش شنیدم که زیاد روی Crt% های بالا کارایی نداره و در حد چند درصد بیشتر اضافه نمیکنه که توی دمیج خیلی اثر میزاره و میخوام اگه کریت دمیج کم آوردم Blackcliff Pole رو براش بگیرم چون کریت ریتش با تاج حدود 45 میشه و کریت دمیجش کمه (فعلاً 95 هست) ولی بلک هم پسیوش برای باس ها فعال نمیشه و بیس اتکش هم کمه.
به نظر خودم بهترین گزینه (در صورتی که بتونم از طریق آپگرید دو تا از آرتیفکت ها حدود 40 درصد کریت دمیج بگیرم) Deathmatch هست. هر چند بیس اتکش کمه ولی با این 75% کریت ریت میگیرم و با 130 درصد کریت دمیج تقریبا میشه گفت همیشه از 4 ضربه، سه تاش کریتیکال هستن. به علاوه پسیو نیزه اش هم خیلی خوبه، هم برای برست و هم برای نرمال اتکش به کار میاد.
به غیر از اینا دیگه بهترین گزینه همون سلاح 5 ستاره خودش هست که گرفتنش جزو محالاته :D

برای هو تائو هم فکر میکردم Deathmatch بهتر باشه ولی چون بیس اتکش کمتره و اسکیل هو تائو هم از 400% بیس اتک بیشتر نمیشه، 2000 تا اتک بوناس بیشتر بهش نمیده که جمعش با بیس اتکش خودش میشه 2500 تا ولی با یه سلاحی مثل Favonius Lance میشه 3000 تا و انرژی ریشارژ برای برستش هم داره ولی پسیو Deathmach تا حداکثر 25% اتک رو بیشتر میکنه که میشه 3150 و تازه 33% هم کریت ریت داره، پس به نظرم بازم بهتره. تازه بهتر هم میشه اجراش کرد چون با HP کمتر اتک بیشتری میگیری نسبت به Favonius. البته سلاح هایی که هم بیس اتک زیاد دارن و هم ساب ATK% دارن بازم اتک بیشتری میدن ولی هو تائو کریت ریت نداره و برای کسی 78 درصد کریت دممیج حیفه که همش هدر بره و اونوقت باید روی آرتیفکت ها دعا کنین که یه ساب کریت ریت بیاد و آپدیت هم بشه و همزمان باید HP% هم زیاد کنین چون اگه HP کم داشته باشین نمیتونین تمام اتک بوناس رو بدست بیارین (حدود 40K hp میخواین)

به نظر خودم همون Deathmatch بهترین گزینه اس، مخصوصاً برای کسانی که هم هوتائو دارن و هم ژیائو فقط یه بار اسلحه رو آپگرید میکنن و روی هر دو نفر میتونن استفاده کنن و هر دو تا هم DPS هستن و نمیتونن با همدیگه توی یه تیم باشن :D

تمام اینایی که نوشتم روی لول 80 محاسبه کردم:D

• Like
Reactions: vaan 2 and Houosen
من دو دور بیشتر بازی نکردم ولی به نظرم المنت ریکشن هایی بخار و ذوب اینجا هم بیشتر دمیج میدن، و مثلا فریز و کریستال اصلا جواب نمیدن، تازه بعضی از دشمن ها شیلد دارن و شکستن اونا هم هست و همه هم با یه سرعت ثابت نمیان. در نتیجه اینجا اونایی که یا کاتالیست دارن یا اسکیلشون سریعتر کول داون میشه بازم بیشتر به کار میان. کسانی مثل ونتی هم که نقطه قوتش برستش هست کاملا از کار میوفتن >:) ژیائو هم من نمیدونم چطور پیشنهاد کردن وقتی اسکیلش محدوده خیلی کمی داره؟
پس اونایی که اسکیلشون سریع کول داون میشه یا محدوده زیادی دارن، اونایی که کلیمور دارن برای بهم زدن تعادل دشمن ها و نگه داشتنشون توی یه نقطه یا پرت کردنشون بیرون از زمین، اونایی که قابلیت های خاص دارن مثل جین که میتونه دشمن ها رو بگیره و پرت کنه، اونایی که کاتالیست دارن، اینا بیشتر بدرد میخورن.
البته ممکنه توی لول های بالاتر بازم عوض بشه. بازم اینجا کوآپ بیشتر به کار میاد. درسته که میگه امتیاز ها تقسیم میشن ولی اگه هر سری یکی خرج کنه جبران میشه و به جای اینکه تاورها رو توی محیط پخش کرد و هی از اینور به اونور رفت و آخرش هم دو تا فرار کنن، دو لایه دیوار دفاعی درست کنی و سعی کنی دشمن ها رو همونجا نگهداری تا بیشتر دمیج بخورن.

پ.ن: حالا همه اینا رو گفتم که بگم
@Akiba
جین رو بردار و بیا :D

نشانه دیگری از معجزات جین ساما:D
r/Genshin_Impact - 99.9% Big Brain Move

من دو دور بیشتر بازی نکردم ولی به نظرم المنت ریکشن هایی بخار و ذوب اینجا هم بیشتر دمیج میدن، و مثلا فریز و کریستال اصلا جواب نمیدن، تازه بعضی از دشمن ها شیلد دارن و شکستن اونا هم هست و همه هم با یه سرعت ثابت نمیان. در نتیجه اینجا اونایی که یا کاتالیست دارن یا اسکیلشون سریعتر کول داون میشه بازم بیشتر به کار میان. کسانی مثل ونتی هم که نقطه قوتش برستش هست کاملا از کار میوفتن >:) ژیائو هم من نمیدونم چطور پیشنهاد کردن وقتی اسکیلش محدوده خیلی کمی داره؟
پس اونایی که اسکیلشون سریع کول داون میشه یا محدوده زیادی دارن، اونایی که کلیمور دارن برای بهم زدن تعادل دشمن ها و نگه داشتنشون توی یه نقطه یا پرت کردنشون بیرون از زمین، اونایی که قابلیت های خاص دارن مثل جین که میتونه دشمن ها رو بگیره و پرت کنه، اونایی که کاتالیست دارن، اینا بیشتر بدرد میخورن.
البته ممکنه توی لول های بالاتر بازم عوض بشه. بازم اینجا کوآپ بیشتر به کار میاد. درسته که میگه امتیاز ها تقسیم میشن ولی اگه هر سری یکی خرج کنه جبران میشه و به جای اینکه تاورها رو توی محیط پخش کرد و هی از اینور به اونور رفت و آخرش هم دو تا فرار کنن، دو لایه دیوار دفاعی درست کنی و سعی کنی دشمن ها رو همونجا نگهداری تا بیشتر دمیج بخورن.

پ.ن: حالا همه اینا رو گفتم که بگم
@Akiba
جین رو بردار و بیا :D

نشانه دیگری از معجزات جین ساما:D
r/Genshin_Impact - 99.9% Big Brain Move
این اونت فقط جین رو میخواد ،، اون بزرگا رو فقط جین میتونه بلند کنه پرت کنه ،،،

کلا بیشترش بستگی به زمین داره ،،اون سومیه که باز شدش امروز خیلی سخت تر از دو تای اوله ،، تو اون زمین چهار تا از دستم فرار کردن

مهمترین تاور هاشم اب و یخ هستن ،، که از پشت باید با اتیش حمایت بشن

خیلی خوبه کاش برای همیشه به عنوان یه مینی گیم تو بازی بمونه و وارد سیزن پس هم بشه ، و جوایز خودش رو بده

• Like
این اونت فقط جین رو میخواد ،، اون بزرگا رو فقط جین میتونه بلند کنه پرت کنه ،،،

کلا بیشترش بستگی به زمین داره ،،اون سومیه که باز شدش امروز خیلی سخت تر از دو تای اوله ،، تو اون زمین چهار تا از دستم فرار کردن

مهمترین تاور هاشم اب و یخ هستن ،، که از پشت باید با اتیش حمایت بشن

خیلی خوبه کاش برای همیشه به عنوان یه مینی گیم تو بازی بمونه و وارد سیزن پس هم بشه ، و جوایز خودش رو بده
شارژ اتک ساکاروز هم هست ولی آره جین (مخصوصا c1 که قدرت ساکشن بیشتری داره) همه رو میتونه پرت کنه. ساکاروز برای اونایی که سپر دارن مشکله. یه چیز جالب دیگه اینکه shatter هنوزم دمیج میده و میهویو گفته بزودی درستش میکنه :D geo لومینه هم گزینه خوبی هست چون جلوی دشمن ها دیوار میسازه و نمیتونن رد بشن و فقط کافیه دو طرفشون تاور چیده باشی :D

کاش به جای ژیائو، جین گرفته بودم، واقعا جین در آینده خیلی بیشتر از ۵* های دیگه به کار میاد :D

• Like
Reactions: vaan 2
شارژ اتک ساکاروز هم هست ولی آره جین (مخصوصا c1 که قدرت ساکشن بیشتری داره) همه رو میتونه پرت کنه. ساکاروز برای اونایی که سپر دارن مشکله. یه چیز جالب دیگه اینکه shatter هنوزم دمیج میده و میهویو گفته بزودی درستش میکنه :D geo لومینه هم گزینه خوبی هست چون جلوی دشمن ها دیوار میسازه و نمیتونن رد بشن و فقط کافیه دو طرفشون تاور چیده باشی :D

کاش به جای ژیائو، جین گرفته بودم، واقعا جین در آینده خیلی بیشتر از ۵* های دیگه به کار میاد :D

من که بهتون میگفتم که در مورد جین ، چند ماه پیش ،،
تا قبل از اون اونت فالینگ استارز و تجربه گیم پلی مونا من شدیدا سیمپ جین بودن

• Like
آقا این تاور دیفنس به صورت کواپ خیلی خیلی بیشتر حال میده، اگه تونستین حتما امتحان کنین. من و کاوایی ۱۰ بار رفتیم و فقط یه بار یکی تونست فرار کنه و همش امتیاز کامل گرفتیم :D

تاور دفنس...من مثل همیشه روی برق+آتیش سرمایه گذاری میکنم:دی بابا رسما بهترین هان! هیچکی نمیتونه ازشون رد بشه! :D نهایت اون وسط ها آب هم میزارم،که تاثیر برق بیشتر بشه! :دی

کاراکتر هم جین برمیدارم و پرت میکنم! البته بزرگ ها رو نمیتونم:-" ولی لازمم نیست! از همون ردیف اول صد دفاعی آتیش و برق هم نمیتونند رد بشن!
تنها دشمن هایی که تا حالا تونستن اونم یکبار رد بشن،اون مشعل به دست ها بودن،که اونم دفعات بعدی با یه برقی سرو تهشون هم اومد:دی

اون لینک جین رو هم بعدا میرم ببینم چه حرکتی زدن باهاش :دی فعلا که هیلره فقط :دی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or