Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خوب خوب... یه سری آرتیفکت خوب پیدا کردم!
پرفکت نیستن، ولی خوبن :D
برم ببینم چیکار میتونم بکنم! :D
خوب کاری نمیتونم بکنم:-"
گل و کلاه رو باید lvl up کنم که ندارم آرتیفکتی! (5ستاره هایی که حس میکردم ممکنه روزیزبه درد بخورن رو نگه داشتم)
و ساعت هم کلا بین تمام ساعت هام تقریبا چیز قابل دفاعی ندارم:-" مین استت اتک، که توی ساب هاش کریت دمیج باشه فقط یکی دارم(آیتم آزادم ساعته)

پس در مجموع میشه سه تا آرتیفکت باید آپ کنم:-"

Stats فعلا :
HP : 13583 = وان شات یا حالا نهایت دو ضربه:))
ATK 1847
DEF 792
Crit Rate 43.3%
Crit Dmg 95.1%
خود کاراکتر هم lvl 77

ولی کلاهم مین استتش کریت ریته، گلمم کریت ریت داره ،ساعتی که میزارم ساب کریت دمیج داره

ایونت میخوام...حوصلمون سر رفت:|

در حال نوشتن مطالب بالا بودم که از منو پرید بیرون و ایونت جدید اومد:))

آخرین ویرایش:
ایونت شروع شد :D

---------------------------------
چه عجب یه برای یه بار هم که شده مزایای ورلد ۷ رو چشم خودمون دیدیم:D

f531960de2b9f8481b652aa439d88d06_1426155893740172204.jpg

تف ۶۳ مگ اپدیت داد ، منم پس فردا نتم شارژ میشه الان تو وضعیت مصرف منصفانه است ،، باید +نیم ساعت بشینم برای گرفتن ۶۳ مگ

تا نصفش رفت ، یهو حین دانلود ۸۰ مگ شد ،، قطع شد از اول ، باید جم بده بابتش:Cursing::Ranting: هیچی دیگه رفتم اینترنت گوشی شارژ کردم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
ایونت شروع شد :D

---------------------------------
چه عجب یه برای یه بار هم که شده مزایای ورلد ۷ رو چشم خودمون دیدیم:D

f531960de2b9f8481b652aa439d88d06_1426155893740172204.jpg
دروغه :| :| :|
خدایی این دراپ جم نارنجی تفاوتش حداقل 120رزینه! و الان با این دراپ انگار 240 رزین زدی به جیب:-"

• Like
نه تنها اونتی اضافه نشد ، سه روز به زمان این اونت عکاسیه اضافه شده برای من ،،بد جوری رفته روی اعصابم

اومدن این اونت پیش نیازی چیزی داره ،، ماموریتی ، کوئستی چیزی باید رفته باشی؟

خودش میگه باید alatus chapter رو باید رفته باشی که مال ژیائو ولی اصلا برای من باز نشده ،، اخرین کوئستی که برای من اومده مال گانیوئه چطوری باید بازش کنم

بی خود ترین شرط ممکن برای یه اونت همین میتونه باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
نه تنها اونتی اضافه نشد ، سه روز به زمان این اونت عکاسیه اضافه شده برای من ،،بد جوری رفته روی اعصابم

خودش میگه باید alatus chapter رو باید رفته باشی که مال ژیائو ولی اصلا برای من باز نشده ،، اخرین کوئستی که برای من اومده مال گانیوئه چطوری باید بازش کنم

برای من که درجا اون چپتر اومد، و میگم...تو صفحه آرتیفکت ها بودم، اصلا پرتم کرد بیرون و پیام شروع چپتر رو داد:))

عجیبه که تو لیستت نیمده! همممم...همممم...

• Like
دروغه :|:|:|
خدایی این دراپ جم نارنجی تفاوتش حداقل 120رزینه! و الان با این دراپ انگار 240 رزین زدی به جیب:-"

120 رزین که خوبه، همینو بدون gemstone تصور کن، دراپ من همیشه همونقدره.

اون سه روز برای گرفتن جوایز هست.

ایونت هم اضافه شده، شاید سرور آمریکا یه ذره تاخیر داره. اون ماموریت هم برای من خودش باز شد، احتمالا داستان اصلی لیو رو تموم نکردی.

دو دست Plant vs Zombie :-" بازی کردم:))
حال داد! دوست دارم:دی

ولی برای بازی کردنش باید اون حیوون وحشی رو بزنم:(( نمیخواااام:((
باس هم زیاد زدم، بسه فعلا:(

• Like
داستان ژیائو رو دارم میرم. حالا این شد، برستش از اول باید اینطوری میبود، یعنی با هر ضربه دوباره hp رو پر میکرد. یه چیز عجیبی هم که دیدم تمام آرتیفکت هاش نوبلس بود، در حالی که ملت تست کرده بودن و تاثیری نداشت. و اصلا هم آرتیفکت فیزیکال دمیج، اتک و آنمو دمیج نذاشته بود (چون استیت هاشمن صفر بودن) و ظاهرا hp با crt% و crt dmg گذاشته بود جونش 24k بود و کریتیکال ریت و دمیج هم هر دو تقریبا ۱۰۰٪ بودن‌. کلا بیلد عجیبی بود چون دمیجش خیلی کمتر شده بود (تازه با نیزه ۵ ستاره) ولی چون توی حالت برست دائم بود مشخص نبود.

• Like
Reactions: vaan 2
امشب فقط وقت شد داستان رو تموم کنم‌. بندر شهر لیو خیلی قشنگ شده، هی روز میشد و من دوباره شبش میکردم :D باقی شهر نسبت به بندر خیری سوت و کور شده. نادیا و ولاد هم بالاخره به همدیگه رسیدن، این دو تا مثل ننه سرما و عمو نوروز خودمون هستن :D ولی در عوض بانک رو ول کردن به امون خدا :)) کلا راضیم، حداقل یه کاری برای انجام دادن داریم، ارزش ۲۲ گیگ دانلود داشت :x

• Like
Reactions: vaan 2
امشب فقط وقت شد داستان رو تموم کنم‌. بندر شهر لیو خیلی قشنگ شده، هی روز میشد و من دوباره شبش میکردم :D باقی شهر نسبت به بندر خیری سوت و کور شده. نادیا و ولاد هم بالاخره به همدیگه رسیدن، این دو تا مثل ننه سرما و عمو نوروز خودمون هستن :D ولی در عوض بانک رو ول کردن به امون خدا :)) کلا راضیم، حداقل یه کاری برای انجام دادن داریم، ارزش ۲۲ گیگ دانلود داشت :x
اون دوتا اسکلن! :| صحبت هاشون رو گوش دادی؟ دو هزاریشون نیفتاده هنوز که با هم نامه نگاری میکنند:))

ماموریت های لنترن هم جالبن! کلا خیلی خوبه :دی

روزای اول که بازی اومده بود، با یکی از دوستان صحبت میکردیم،گفت این بازی Next Levelـه بازی های موبایله! و الان تمام بازی های قبل از این،حس قدیمی و تاریخ گذشته میدن!

و واقعا هم همینه! ایونت هاش رو با هرچی که دیدم مقایسه میکنم واقعا خیلی کار درست ترن! همین سال نویی که الان داریم میبینیم! واقعا زمین تا آسمون فرق میکنه!

در کل دمشون گرم! بازی خیلی خوبیه،و تو خیلی بخش ها سطح انتظارات آدم رو برده بالا از بازی های موبایل و یا JRPGـها!
اگر روزی روزگاری به لیپ سینک هم یکم برسن،کلا جای ایرادی دیگه نمیمونه! :دی

• Like
۲۲ گیگ چرا ؟ من ۸ تا دانلود کردم ،، حالا اکثر ملت چون همه کوئست ها رو پیش پیش رفته بودن ، فکر نکنم اندازه من جالب شده بود ،، مثل اون اونتی که باید قبل از جشن نامه ها رو برسونن و افتاده بودن تو هچل ،،
فعلا همه چی خوب بوده از طراحی محیط و حس اونت و کوئست ها و چلنج اصلی هم فوق العاده است ، حسابی عمق داره و روش فکر شده ۔۔۔
۷۵۰ تا جمع کردم ،۲۵۰ دیگه c2
امیدوارم متریال تلنت های شاپش زیاد باشه

چون باقی متریال ها مثل هیرو وت و جم های ارتقا و غیره یه مقدار کم بود

ولی خوب با استوری هایی که مجبور شدم برم فعلا تا اینجای اونت سه تا فیت خریدم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or