Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
به نظرم باید واسه واندرر هم ویش می‌زدی
اون خیلی خیلی بیشتر از هیزو حال میده🥹
اگر الهیثم 3.4 نبود شاید ویش میزدم:-"
یعنی ناهیدا رو احتمالا میگرفتم، روی واندرر هم شانسم رو امتحان میکردم که ببینم رو پیتی پایین میده یا نه:-"
ولی کلا اومدن یهویی الهیثم برنامه ها رو ریخت به هم:دی

البته احتمالش زیاد بود دستم بخوره و اشتباهی رو بتر ایتو ویشم میخورد:)) :دی

مرسی .فروزان ندارم.مشکلم این بود که کسانی باهاش هستن که اف فیلد نبودن یا دیر به دیر برست اف فیلد میدن
دوری تراولر دندرو چایلد
پس یه جور مین دی پی اس هست هیزو-حالا باید چند نفر دیگه بزارم براش کنارش

واقعا سخته بازی کردن باهاش حیف بقیه هیدرو های که دارم نیست ایاتو باربارا مونا سینچو
پس اف فیلد نمیده چایلد باید دونه دونه شارژ اتک بزنی .احتمال کریت با شمشیر هم که زیاد نیست زود لول اپ بشه ولش کنم
چایلد فان ترین و مفرح ترین کاراکتری هست که تا حالا باهاش بازی کردم در کنار هیزو و اسکارا تیم ویپ ببرن لذت میبری از دمیج هایی که میزنه من خودم بیشترین دمیجی که زدم ۵۰۰ هزار بوده که با همین چایلد زدم حیفه ولش کنی زود

دوست داشتم استایلشو ولی سر رایدن چی چی داده بود ندارم هنوز دنبال رایدن هستم.فکر کنم ده تا ویش دیگه بده بهم.خوشبختانه سارا سی3 شد.اگرچه اونم سخته بازی باهاش
کلا از اینا که باید با شارژ اتک تیرکمون اول بندازی روی انمی و بعد تازه دنبال اسکیل باشی بدم میاد.کنار رایدن خوبه گفتین
حالا طرز بازی با سارا هم یادم بدین مرسی
سارا برستشت رو هم که بزنی همون باف چارج اتک اسکیلش رو میده . به این صورت که برای رایدن هایپرکری بنت کازوها یا سوکروز و سارا میبری اول اسکیل رایدن میزنی بعد برست بنت بعد برست کاروها بعد برست سارا و آخر برست رایدن

اگر الهیثم 3.4 نبود شاید ویش میزدم:-"
یعنی ناهیدا رو احتمالا میگرفتم، روی واندرر هم شانسم رو امتحان میکردم که ببینم رو پیتی پایین میده یا نه:-"
ولی کلا اومدن یهویی الهیثم برنامه ها رو ریخت به هم:دی

البته احتمالش زیاد بود دستم بخوره و اشتباهی رو بتر ایتو ویشم میخورد:)) :دی
از ۳.۵ به بعد کلا برنامه ی خالی خواهی داشت چون نمیدونم بایژو میگیری یا نه چون اگه بایژو نخوای همون ۳.۶ میتونی ناهید بگیری پچ ۳.۸ هم احتمالا برای اسکارا ویش بزنی

• Like
Reactions: ce7en44
از ۳.۵ به بعد کلا برنامه ی خالی خواهی داشت چون نمیدونم بایژو میگیری یا نه چون اگه بایژو نخوای همون ۳.۶ میتونی ناهید بگیری پچ ۳.۸ هم احتمالا برای اسکارا ویش بزنی
۳.۸ که نمیاد یه این زودی 😑
من باید c6 بگیرم
تا اونموقع C هفتاد و پنج صدم هم نمیگیرم چه برسه به C6🗿

۳.۸ که نمیاد یه این زودی 😑
من باید c6 بگیرم
تا اونموقع C هفتاد و پنج صدم هم نمیگیرم چه برسه به C6🗿
کلا یک الگو هست اینجا اونم اینه که تمام کاراکتر هایی که از پچ x.0 تا x.3 ریلیز میشن صد در صد تا آخر پچ اون کشور ریران دارن به عنوان مثال . ایاکا پچ ۲ اومد ۲.۶ ریران گرفت . یویمیا پچ ۲ اومد ۲.۸ ریران گرفت . رایدن ۲.۱ اومد ۲.۵ ریران گرفت . کوکومی پچ ۲.۱ اومد ۲.۵ ریران گرفت . ایتو ۲.۳ اومد ۲.۷ ریران گرفت همشون که از پچ ۲ تا پچ ۲.۳ ریلیز شدن تا قبل از تموم شدن اینازوما و رفتن به سومرو ریران گرفتن اینجا هم همین وضعیت هست تایناری که رفت استاندارد هیچی ساینو . نیلو . ناهید و اسکارا صد در صد تا قبل از فونتین ریران دارن

بایژو نه تو برنامه م نیست فعلا که :D اسکارا هم اونقدرا مهم نیست :D یعنی مثلا کنار یومیا باشه، احتمال اینکه برای یومیا ویش بزنم بیشتره:-"

ناهیدا 3.6 بیاد زوده:(
یعنی من 3.4-3.5-3.6 بخوام کاراکتر بگیرم رسما دیگه باید ته شانس باشم:)) :D

با نزدیک شدن به فونین، کاراکترهاشم لیک میشه و کلا اونجا هم اوضاع سخت میشه:-"

الان با واندرر با ست مخصوص خودش که کریت دمیج ۱۰ تا و اتک ۲۰۰ تا کمتر از ست شیمناوا هست با همون ترکیب همیشگی تست کردم
شارژ اتکش ۲۰۰۰ تا بیشتر از اون ست قبلی میشه🤔🤔🤔

فقط عادت ندارم بعضی وقتا یادم میره اولش شارژ اتک بزنم تا فعال بشه
یه خوبی دیگه ای که داره اینه که واسه الت هم مشکلی پیش نمیاد و میشه همیشه زدش🥲

آخرین ویرایش:
بایژو نه تو برنامه م نیست فعلا که :D اسکارا هم اونقدرا مهم نیست :D یعنی مثلا کنار یومیا باشه، احتمال اینکه برای یومیا ویش بزنم بیشتره:-"

💀 new fear unlocked

یویمیا رو با واندرر بذارن...⚰️

آخرین ویرایش:
پس برای ناهید و نیلو باید جمع کنم .فقط الهیثم و دحیه رو هم میخوام.البته یه عالمه داستان صحرا و داستان ناهید و الهیتم هنوز نرفتم .فکر کنم جم خوبی بده
تا قبل از فونتین کیا میان؟
قبل از فونتین این کاراکتر ها میان
هیثم . یائویائو . دحیه . میکا. بایژو . کاوه . دجاجیت . نفس . ایخفا. سوتین

سارا برستشت رو هم که بزنی همون باف چارج اتک اسکیلش رو میده . به این صورت که برای رایدن هایپرکری بنت کازوها یا سوکروز و سارا میبری اول اسکیل رایدن میزنی بعد برست بنت بعد برست کاروها بعد برست سارا و آخر برست رایدن
اگه صرفا بخوایم برست کاراکترا رو بزنیم معمولا برست کازوها رو زودتر از بنت میزنن.
ویدیو مال من نیست ولی منظورم اینجوریه:
View attachment Y2Mate.is - Raiden triple kenki 10 sec (update)-kT6RhdBTfhI-1080p-1658225300949.mp4

اگه صرفا بخوایم برست کاراکترا رو بزنیم معمولا برست کازوها رو زودتر از بنت میزنن.
ویدیو مال من نیست ولی منظورم اینجوریه:
View attachment 280168
آره اینجوری هم میشه یادم رفت بگم خوبی کازوها اینه که دبل سورل میکنه بونس الکترو رو میده در هر صورت اونی که من گفتم صرفا دمیج برست کازوها یکم بیشتر میشه با برست بنت

نمیدونم چرا حس میکنم فونتین کاراکتر male خیلی کم داره 🤦 ولی برای فونتین هیجان زده هستم چوم خیلی با بقیه کشور ها فرق میکنه

این بنر ویپن منو بدبخت کرد، و من چه اسکرین روی بنری که هیچ کدوم کارکتر هاش رو ندارم ویش میزنم، البته ۴ ستاره های لیمیتد منو تحریک کرد که بازم همین کدومشون رو نداد 😂

الان چمن زن رو گرفتم بدون اینکه رایدن داشته باشم ، حس حلقه قدرتی رو بهم میده که دست اربابش نیست 🤣🤣🤣🤣🤣

میتونم رایدن بگیرم، گارانتی هم هستم، ولی کلا برنامه هام رو به هم میزنه... ولی اخرش مجبورم برای یولا رایدن بگیرم. باید تا ریران بعدی صبر کنم ...

اخرش انقدر یولا نمیاد و من ویشام رو هرز میزنم که اخرش به هدفم نمیرسم...

........

فقط ده تا ویش دیگه میتونم بزنم برای سارا، تو ده تای بعدی داد، داد، نداد مجبورم صبر کنم برای ریران بعدی... الان پیتی ۶۰ م،
نه قصد دارم c4 رایان رو بگیرم، نه علاقه دارم، شانس ۵۰-۵۰ روی بنری که دیگه نیاز ندارم امتحان کنم...

ماشالله پشمکم از بنر استاندارد و ویپن نصیبم نمیشه، همش یه مشت سلاح تکراری و به درد نخور میده، تا الان سه تا ریفاین ۵ ازشون ساختم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or