Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
شاید هیتلر شکن باعث شده یه پروکسی الکی واست ساخته بشه
اونو پاکش کن شاید درست بشه 🤔
الان گنشین مشکلی نداره احتمالا مشکل از سیستمته

من چند وقت پیش رو PC همین مشکل رو داشتم البته با یه بازی دیگه و درست شد
رو پیسی فیلتر شکن ندارم.

مرسی از راهنماییتون راجع به هیزو
بیشتر منظورم طرز بازی کردن باهاش هست
مثلا کازوها میپره بالا یا ساکروز گردباد درست میکنن دشمن ها رو میکشونن وسط و المنت ها رو تشدید میکنن
اما هیزو نمیدونم چیه.اتک معمولی میزنم اون 4 تا نشونه پر میشه بعد شدت اتکش میره بالا؟ حالا برست میزنم میپره رو یک انمی و تموم .پس به چه درد میخوره چجوری تشدید میکنه المنت ها رو؟یا من بلد نیستم چجوری باید باهاش بازی کنم.
برا چایلد هم همین مشکل دارم.شارژ اتک میزنم نشونه میوفته روش .بعد باید چکار کرد سویچ کرد رو یک هیرو دیگه یا با خودش حمله کرد تا بقیه رو هم اتک بده و تازه زود خیس بودنشون تموم میشه برای دندرو و پایرو و الکترو زیاد واکنش نمیده

مثلا کازوها میپره بالا یا ساکروز گردباد درست میکنن دشمن ها رو میکشونن وسط و المنت ها رو تشدید میکنن
اما هیزو نمیدونم چیه.اتک معمولی میزنم اون 4 تا نشونه پر میشه بعد شدت اتکش میره بالا؟ حالا برست میزنم میپره رو یک انمی و تموم .پس به چه درد میخوره چجوری تشدید میکنه المنت ها رو؟یا من بلد نیستم چجوری باید باهاش بازی کنم.
برا چایلد هم همین مشکل دارم.شارژ اتک میزنم نشونه میوفته روش .بعد باید چکار کرد سویچ کرد رو یک هیرو دیگه یا با خودش حمله کرد تا بقیه رو هم اتک بده و تازه زود خیس بودنشون تموم میشه برای دندرو و پایرو و الکترو زیاد واکنش نمیده
هیزو دی پی اس انمو هست مثل سوکروز یا کازوها نیست . اون استک ها کلا به سه حالت پر میشن .۱ یک عنصر رو با نرمال یا چارج اتک سورل کنی یا اسکیل رو نگه داری یا هم کانس ۱ بگیری هر ۵ ثانیه بهت یک استک میده . این استک ها دمیج اسکیل رو بیشتر میکنن پس حتما باید قبل از زدن اسکیل هر ۴ استک رو داشته باشی برست هم یک حالتی مثل اسکارا داره که دمیج میده ولی نه اونقدر زیاد که بشه گفت منبع اصلی دمیجش هست نه اونقدر کم که کلا بیخیال بشی یک دمیج میانه داره دمیج اصلی هیزو از اسکیلش هست پس باید حتما باهاش کاراکتر هایی رو ببری که به صورت آف فیلد دمیج میدن که هیزو بتونه سورل کنه و استک بگیره هیزو دی پی اس ۴ ستاره هست ولی به نظرم از یک سری از ۵ ستاره ها بهتره و دمیج خیلی خوبی داره من حتی ازش دمیج ۶۰۰ هزار تا هم توی اسکیل دیدم با فروزان هم که خیلی بهتر میشه اگه فروزان داری که چه بهتر اگه سوالی داشتی حتما بپرس

راجب چایلد . اونم دی پی اس هست و زمانی که چارج اتک میزنی یا توی حالت خنجری دمیج میدی و کریت میکنی یک مارک میندازه روی انمی به اسم ریپتاید فقط باید با خود چایلد دمیج بدی بهش که هایدرو اپلای کنه و دمیج بده مثل یویمیا نیست فقط در یک صورت میتونه آف فیلد دمیج بده که اونم زمانی هست که دشمنی که روش ریپتاید هست رو بکشی زمانی که بکشی اون ریپتاید منفجر میشه و به هر کسی که نزدیک انمی که مرده قرار داشته باشه دمیج هایدرو میده و مارک ریپتاید روشون میندازه . چایلد فقط توی کانس ۴ میتونه به صورت آف فیلد و دائمی هایدرو اپلای کنه بدون کانس ۴ باید حتما با خودش دمیج بدی.... چایلد کلا ۴ نوع ریپتاید داره که اگه خواستی اونا رو هم بهت توضیح میدم که هر کدوم چیکار میکنن

هیزو فقط میزنه :))
هیزو اینجوریه که هر دفعه یه المنت رو با اتک معمولی یا برست swirl میکنی یه دونه از اون نشونه ها پر میشه، همه نشونه ها که پر بشن دمیج E بعدیش زیاد میشه. هدفت فقط اینه که هی المنت های بقیه تیم رو swirl کنی که دمیج E هیزو زیاد بشه، حالا یا به صورت ساپورت هی بیای واسه بقیه یه swirl بزنی بری تا E پر شه یا به صورت DPS بمونی از بقیه صرفا به عنوان ساپورت هیزو استفاده کنی

همون روشی که چند روز قبل گفتم رو تست کن، البته فیلترشکن نیاز داری :-"
اگه روی گوشی داری، شیر کن روی پیسی:-"
قبلا با every proxy نت بدون فیلتر رو از گوشی برا pc به اشتراک میذاشتم ،اون موقع wind scribe استفاده میکردم ولی الان یه وی پی ان دیگه استفاده میکنم برا گوشی و وقتی با every proxy میزنم جواب نمی‌ده :-?

قبلا با every proxy نت بدون فیلتر رو از گوشی برا pc به اشتراک میذاشتم ،اون موقع wind scribe استفاده میکردم ولی الان یه وی پی ان دیگه استفاده میکنم برا گوشی و وقتی با every proxy میزنم جواب نمی‌ده :-?
من از pdanet+ کرکی استفاده میکردم، با usb درست کار میکرد. اون every proxy برای منم جواب نمیده.

بازم به پیتی بعدی نمیرسه:-" نهایت 20تا ویش بره بالاتر:D از اونطرفم که اخیرا بازی نه زیر 80 چیزی داده بهم ، نه 50-50 :(

الان ماموریت Dual Evidence و مپ زیرزمین صحرا خیلیش مونده
ماموریت ناهیدا و اسکارا رو نرفتم :-"
ایونت هم تازه دیروز شروعیدم :D
بخش های داستانی رو به خاطر الهیثم احتمالا به زودی جوگیر بشم برم:-" :))

---

@tirdad666

من فعلا دارم با هیزو بازی میکنم:D ولی خوب برای مپ و دامین و باس هفتگی اینا :D
به طور کلی همون atk/anemo/crit بستم:D

تیمم خیلی خفن و درست نیست، ولی خوب
هیزو
شینوبو
شینکچیو
لیلا

لیلا نخودیه تقریبا و حتی سپرش مثلا تا ته روتیشنم جواب نمیده:-"
جای شینوبو هم احتمالا فیشلی چیزی بزاری بهتر باشه:D ولی خوب من بدون هیلر بازی نمیکنم:D (و با نوع هیل دوری اصلا کنار نیمدم:-")
یادم نیست یونجین یا کندس(و فکر کنم بیدو؟) باف نرمال اتکشون برای هیزو جواب میده یا نه، ولی اگر جواب بده بهترم میشه حتما :D

اما با این حال کاراکتر فانیه و جواب کارای روزمره رو میده و تقریبا سریع تموم میکنه میره:-"
دیروزم بردمش فاز آخر، و جزو معدود 4*هاییه که بردم بالا، چون حال میده بازی باهاش واقعا:D
به نظرم باید واسه واندرر هم ویش می‌زدی
اون خیلی خیلی بیشتر از هیزو حال میده🥹

هیزو دی پی اس انمو هست مثل سوکروز یا کازوها نیست . اون استک ها کلا به سه حالت پر میشن .۱ یک عنصر رو با نرمال یا چارج اتک سورل کنی یا اسکیل رو نگه داری یا هم کانس ۱ بگیری هر ۵ ثانیه بهت یک استک میده . این استک ها دمیج اسکیل رو بیشتر میکنن پس حتما باید قبل از زدن اسکیل هر ۴ استک رو داشته باشی برست هم یک حالتی مثل اسکارا داره که دمیج میده ولی نه اونقدر زیاد که بشه گفت منبع اصلی دمیجش هست نه اونقدر کم که کلا بیخیال بشی یک دمیج میانه داره دمیج اصلی هیزو از اسکیلش هست پس باید حتما باهاش کاراکتر هایی رو ببری که به صورت آف فیلد دمیج میدن که هیزو بتونه سورل کنه و استک بگیره هیزو دی پی اس ۴ ستاره هست ولی به نظرم از یک سری از ۵ ستاره ها بهتره و دمیج خیلی خوبی داره من حتی ازش دمیج ۶۰۰ هزار تا هم توی اسکیل دیدم با فروزان هم که خیلی بهتر میشه اگه فروزان داری که چه بهتر اگه سوالی داشتی حتما بپرس
هیزو اینجوریه که هر دفعه یه المنت رو با اتک معمولی یا برست swirl میکنی یه دونه از اون نشونه ها پر میشه، همه نشونه ها که پر بشن دمیج E بعدیش زیاد میشه. هدفت فقط اینه که هی المنت های بقیه تیم رو swirl کنی که دمیج E هیزو زیاد بشه، حالا یا به صورت ساپورت هی بیای واسه بقیه یه swirl بزنی بری تا E پر شه یا به صورت DPS بمونی از بقیه صرفا به عنوان ساپورت هیزو استفاده کنی
مرسی .فروزان ندارم.مشکلم این بود که کسانی باهاش هستن که اف فیلد نبودن یا دیر به دیر برست اف فیلد میدن
دوری تراولر دندرو چایلد
پس یه جور مین دی پی اس هست هیزو-حالا باید چند نفر دیگه بزارم براش کنارش
راجب چایلد . اونم دی پی اس هست و زمانی که چارج اتک میزنی یا توی حالت خنجری دمیج میدی و کریت میکنی یک مارک میندازه روی انمی به اسم ریپتاید فقط باید با خود چایلد دمیج بدی بهش که هایدرو اپلای کنه و دمیج بده مثل یویمیا نیست فقط در یک صورت میتونه آف فیلد دمیج بده که اونم زمانی هست که دشمنی که روش ریپتاید هست رو بکشی زمانی که بکشی اون ریپتاید منفجر میشه و به هر کسی که نزدیک انمی که مرده قرار داشته باشه دمیج هایدرو میده و مارک ریپتاید روشون میندازه . چایلد فقط توی کانس ۴ میتونه به صورت آف فیلد و دائمی هایدرو اپلای کنه بدون کانس ۴ باید حتما با خودش دمیج بدی.... چایلد کلا ۴ نوع ریپتاید داره که اگه خواستی اونا رو هم بهت توضیح میدم که هر کدوم چیکار میکنن
واقعا سخته بازی کردن باهاش حیف بقیه هیدرو های که دارم نیست ایاتو باربارا مونا سینچو
پس اف فیلد نمیده چایلد باید دونه دونه شارژ اتک بزنی .احتمال کریت با شمشیر هم که زیاد نیست زود لول اپ بشه ولش کنم

به نظرم باید واسه واندرر هم ویش می‌زدی
اون خیلی خیلی بیشتر از هیزو حال میده🥹
دوست داشتم استایلشو ولی سر رایدن چی چی داده بود ندارم هنوز دنبال رایدن هستم.فکر کنم ده تا ویش دیگه بده بهم.خوشبختانه سارا سی3 شد.اگرچه اونم سخته بازی باهاش
کلا از اینا که باید با شارژ اتک تیرکمون اول بندازی روی انمی و بعد تازه دنبال اسکیل باشی بدم میاد.کنار رایدن خوبه گفتین
حالا طرز بازی با سارا هم یادم بدین مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or