Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
کی از هیزو استفاده میکنه؟
طرز اتک زدنش چیه؟
نمیدونم تو تیم لول اپ هست ولی هیچکدم به هم کمک نمیکنن مجبورم هم برم شاید اشتباه باهاش حمله میکنم
هیزو-چایلد-دوری-تراولر دندرو یا ژینیان
فکر کنم هیچکس :D
معمولا توی تیم های تیزر یا اورلود استفاده میشه، همون ست VV با ATK/Anemo/Crit، یا کلا EM میبندن.
هیزو و چایلد با همدیگه نمیسازن، از کوکومی استفاده کن. بعد نمیدونم چه تیمی میخوای استفاده کنی ولی تراولر دندرو باعث میشه هایپربلوم بشه که برای اونم باید دوری رو تمام em ببندی که بدترین کاراکتر برای هایپربلوم هم خودش هست :D
بخاطر اینکه اصلا رو دحیه ویش نزنم... الان ۶۰تا ویش داشتم روی بنر سلاح خالی کردم... که سلاح عشقم رایدن رو بگیرم

از استرس نابود شدم.... وقتی طلایی داد
قشنگ زجرم داد رو آخرین ویش ۵ ستاره ظاهر شد...ولی چون نیت پاک معصومانه نسبت به رایدن دارم :D... سلاح ش رو بهم داد :)

P.S
په اون مپ صحرا 3.1 چیه... که بهش دست نزدم :D
P.SS
اگه سفید باشی... باشه 100 قبوله :D
چقدر هیت :))

مبارکه، سلاح قبلیش چی بود؟

آهان من فکر از بعد از تموم کردن 3.1 منظورته :D
شماره کارت میفرستم، یوزر پسورد بده بیاد :D
خیالت تخت، من برای لی لاین همیشه سفیدم :>
بازی شدیدا نیاز به اویاجی داره! :D
از لحاظ ظاهری هم اویاجی باشه:D ، ژانگ لی قبول نیست:-"

---

دلم میخواد ویش بزنم:| یک مولتی بنر اسلحه...
به نظرتون همین بنر بزنم... یا بزارن بنر هیثم ؟ (آیاتو، رایدن ، ژیائو، الهیثم دارم/خواهم داشت:-" ) کدوم سلاح هه بیشتر به کار میان؟ :-"

یا هم چنین خبطی نکنم و بزارم برای دحیه ای که خیلی میخوامش و معلوم نیست بگیرم؟:-"

---

دیروز یه تاجEM از ست شینوبو گرفتم و EMش شد 904 :-" یه 19% هم HP داد که برای هیل کردنش خوبه:D

فکر کنم رو شینوبو سرمایه گذاری کنم، بهتر از 5*هامه:))
منم وسوسه شدم که ویش بزنم ولی بعد رفتم توضیحات رو خوندم و دیدم زیاد مالی نیستن سلاح هاش :D

شینوبو خوبیش اینه که با em هم هیلش زیاد میشه پس چیزی از دست نمیدی، ولی توما برعکس به هیچ درد نمیخوره :D

خوب دیگه همه زورمو زدم (البته اونت ها و ابیس و این جور چیزا) ۸۳ تا ویش جمع شد برای ساعت ۲:۳۰

پیتی کارکتر ۴۳
پیتی ویپن ۲۱

هر چی فکر میکنم چرا ۲۱ ویش رو زدم رو بنر ویپن درک نمیکنم ، الان ۱۰۴ تا داشتم قشنگ دو تا سافت پیتی رو پر میکردم

البته هنوز ۲۱ روز مونده تا اخر این پچ ، با دو تا ابیس، یه شاپ و دو تا اونت...
یه ۲۵,۳۰ تا ویشی میشه ازش کشید بیرون

بدون احتساب استار گلیتر هایی که میده روی ۵ تاش حداقل میتونم حساب کنم
.........

فقط موندم اگه ۵۰-۵۰ رو ببرم که مدت هاست نبردم 😢😢😭 و تو این سه چهار تا رول سارا هم مکس بشه، با باقیه ویشا چی کار کنم،
روی بنر ویپن بزنم؟ برم به قصد کانس ۴ یا سیو کنم برای شنهه یا کانس نیلو 😅
معمولا میگن بعد از کانس سه رایدن، سلاح باف بیشتری به حساب میاد تا کانس های دیگه :D

من دحیه اگرم برسم جمع کنم نهایت یک پیتی و 50-50 هست:(
امید چندانی ندارم:( :-"

---

در مورد سناریوهای پیش روت...
من وقتی 50-50م راحت تر ویش میزنم:-" هر بنری بیاد که طرف رو دوست داشته باشم این وسط ویش میزنم براش:D
چون هم کاراکتر آینده و هم بنر فعلی رو دوست دارم، شانسم رو امتحان میکنم، یا هر دوتا رو 50-50 میبرم، یا در نهایت یکی رو میبرم و راضی میشم:D

جدا از اینکه تحمل چندین آمدیت ویش زدن رو ندارم و یکی از جذابیت های بازی از بین میره برام:)) همین الان گارانای الهیثم هستم، حسم نمیاد برم جم جمع کنم:|
تو داری تا رسیدنش رو حساب میکنی، بعدش هم باز 21 روز وقت داری :-"

آره واقعا وقتی تحت فشار نباشی جمع کردن خیلی سخت میشه :))

کی از هیزو استفاده میکنه؟
طرز اتک زدنش چیه؟
نمیدونم تو تیم لول اپ هست ولی هیچکدم به هم کمک نمیکنن مجبورم هم برم شاید اشتباه باهاش حمله میکنم
هیزو-چایلد-دوری-تراولر دندرو یا ژینیان
خب اول از همه بگم که هیزو و چایلده جفتشون مین dps هستن و هیچوقت نمیتونی 2 تا رو با هم توی تیم بذاری (البته میتونی🗿 ولی اینجوری نمیتونی از قابلیت های جفتشون استفاده کنی و یکیشون ممکنه بیشتر اوقات ازش استفاده نشه)
ولی به نظرم بیشتر باید باهاش swirl بازی کنی و توی تیم اگه الکترو و پایرو و هایدرو باشه خیلی بهتره و دمیج خیلی خفن تری میزنی

آخرین ویرایش:
تو داری تا رسیدنش رو حساب میکنی، بعدش هم باز 21 روز وقت داری :-"

آره واقعا وقتی تحت فشار نباشی جمع کردن خیلی سخت میشه :))
بازم به پیتی بعدی نمیرسه:-" نهایت 20تا ویش بره بالاتر:دی از اونطرفم که اخیرا بازی نه زیر 80 چیزی داده بهم ، نه 50-50 :(

الان ماموریت Dual Evidence و مپ زیرزمین صحرا خیلیش مونده
ماموریت ناهیدا و اسکارا رو نرفتم :-"
ایونت هم تازه دیروز شروعیدم :دی
بخش های داستانی رو به خاطر الهیثم احتمالا به زودی جوگیر بشم برم:-" :))

---

@tirdad666

من فعلا دارم با هیزو بازی میکنم:دی ولی خوب برای مپ و دامین و باس هفتگی اینا :دی
به طور کلی همون atk/anemo/crit بستم:دی

تیمم خیلی خفن و درست نیست، ولی خوب
هیزو
شینوبو
شینکچیو
لیلا

لیلا نخودیه تقریبا و حتی سپرش مثلا تا ته روتیشنم جواب نمیده:-"
جای شینوبو هم احتمالا فیشلی چیزی بزاری بهتر باشه:دی ولی خوب من بدون هیلر بازی نمیکنم:دی (و با نوع هیل دوری اصلا کنار نیمدم:-")
یادم نیست یونجین یا کندس(و فکر کنم بیدو؟) باف نرمال اتکشون برای هیزو جواب میده یا نه، ولی اگر جواب بده بهترم میشه حتما :دی

اما با این حال کاراکتر فانیه و جواب کارای روزمره رو میده و تقریبا سریع تموم میکنه میره:-"
دیروزم بردمش فاز آخر، و جزو معدود 4*هاییه که بردم بالا، چون حال میده بازی باهاش واقعا:دی

بازم به پیتی بعدی نمیرسه:-" نهایت 20تا ویش بره بالاتر:D از اونطرفم که اخیرا بازی نه زیر 80 چیزی داده بهم ، نه 50-50 :(

الان ماموریت Dual Evidence و مپ زیرزمین صحرا خیلیش مونده
ماموریت ناهیدا و اسکارا رو نرفتم :-"
ایونت هم تازه دیروز شروعیدم :D
بخش های داستانی رو به خاطر الهیثم احتمالا به زودی جوگیر بشم برم:-" :))

---

@tirdad666

من فعلا دارم با هیزو بازی میکنم:D ولی خوب برای مپ و دامین و باس هفتگی اینا :D
به طور کلی همون atk/anemo/crit بستم:D

تیمم خیلی خفن و درست نیست، ولی خوب
هیزو
شینوبو
شینکچیو
لیلا

لیلا نخودیه تقریبا و حتی سپرش مثلا تا ته روتیشنم جواب نمیده:-"
جای شینوبو هم احتمالا فیشلی چیزی بزاری بهتر باشه:D ولی خوب من بدون هیلر بازی نمیکنم:D (و با نوع هیل دوری اصلا کنار نیمدم:-")
یادم نیست یونجین یا کندس(و فکر کنم بیدو؟) باف نرمال اتکشون برای هیزو جواب میده یا نه، ولی اگر جواب بده بهترم میشه حتما :D

اما با این حال کاراکتر فانیه و جواب کارای روزمره رو میده و تقریبا سریع تموم میکنه میره:-"
دیروزم بردمش فاز آخر، و جزو معدود 4*هاییه که بردم بالا، چون حال میده بازی باهاش واقعا:D
من تا جایی که یادمه، از پچ 3.1 تا الان توی ذخیره هستی، چطوری هنوز نتونستی به اندازه دو تا کاراکتر پنج ستاره با 50/50 هاش جمع کنی عجیبه :D

من تا جایی که یادمه، از پچ 3.1 تا الان توی ذخیره هستی، چطوری هنوز نتونستی به اندازه دو تا کاراکتر پنج ستاره با 50/50 هاش جمع کنی عجیبه :D
ناهبدا ویش زدم دیگه:-" باختم :دی

الان دقیق یادم نیست، پیتی 55 یا 65م ، و حدود 65 ویش دارم:-"
یه 30تایی حدودا مصرف میشه، منم و 30تا ویش و 3.4 و نیمه اول آپدیت وحیه:-"
نمیرسه خدایی:دی
نهایت دحیه مثلا تا پیتی 20~30 بره اگر 50-50 رو ببازم:-"

ناهبدا ویش زدم دیگه:-" باختم :دی

الان دقیق یادم نیست، پیتی 55 یا 65م ، و حدود 65 ویش دارم:-"
یه 30تایی حدودا مصرف میشه، منم و 30تا ویش و 3.4 و نیمه اول آپدیت وحیه:-"
نمیرسه خدایی:دی
نهایت دحیه مثلا تا پیتی 20~30 بره اگر 50-50 رو ببازم:-"
یک حسی بهم میگه جفتشون رو میگیری .منم قبل از شروع بنر تارتاگلیا با خودم گفتم بین اسکارا و تارتاگلیا یکی رو باید بگیرم و بعدی فقط به ۵۰ ۵۰ میرسه و نمیتونم بگیرم . زمانی که فاز دوم ۳.۲ اومد هم تارتاگلیا گرفتم هم سلاحش رو گرفتم و هم سه روز پیش تونستم اسکارا بگیرم تازه این دوتا اپدیت منطقه جدیدی نداشتن قبلش هم که یادته قطعا هر چی داشتم و نداشتم برای ساینو زدم و ندادش . تو که اپدیت ۳.۴ و لنترن رایت رو داری اگه واقعا جفتشون میخوای شدیدا قطعا میتونی بگیریشون 😎👌

من دیگه رو pc نمیتونم برم تو بازی.
DNS هم اونی که چند صفحه قبل بود تست کردم نشد.
شاید هیتلر شکن باعث شده یه پروکسی الکی واست ساخته بشه
اونو پاکش کن شاید درست بشه 🤔
الان گنشین مشکلی نداره احتمالا مشکل از سیستمته

من چند وقت پیش رو PC همین مشکل رو داشتم البته با یه بازی دیگه و درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or