Nvidia رسما اعلام کرد کارت های گرافیکی سری GeForce 9 از فبریه 2008 با قابلیت پشتیبانی از DirectX 10.1 و Shader Model 4.1 و چیپ های 65 نانومتری در دسترس خواهد بود.
این نشون میده که پی سی (برای بازی) یک دستگاه هست که اعتبارش فقط چندماه هست
و از لحظه ای که خریداری میشه باید به فکر یک سیستم جدید تر بود
لابد اخر سال هم که میشه اینقدر مدلهای عجیب و غریب از سری 9 بیرون آمده که کارتی مثل
8800 اون موقع مثل یک 5200 خواهد شد
لعنتی ها
این نشون میده که پی سی (برای بازی) یک دستگاه هست که اعتبارش فقط چندماه هست
و از لحظه ای که خریداری میشه باید به فکر یک سیستم جدید تر بود
لابد اخر سال هم که میشه اینقدر مدلهای عجیب و غریب از سری 9 بیرون آمده که کارتی مثل
8800 اون موقع مثل یک 5200 خواهد شد
لعنتی ها
.منم با ایشون موافقماتفاقا من فکر میکنم این رسم تکنولوژی نیست این رسم کاری هست که توش سود فراوانی برای
قطعه ساز هست میتونید به من بگید سالی چند مدل سی پی یو به بازار میاد ؟ الان مدلهای
کور دو و امثالهم مدتی هست که تو بازارن ولی شما دیدی که ظرف 6 ماه نشده از تاریخ عرضه
این سی ی یو ها مدلهای 4 هسته ای فله ای وارد بازار بشه ؟
شرکت های معظم تولید کننده ادوات گرافیکی هم چون میدونند که گیم خیلی بازار پرسودی
هست گیمر هم میخواد فقط حال کنه چرا هی کارتهای جدید رو نکنن ؟ و بازی سازها رو
مجبور کنند که بازی رو به نحوی بسازند که حتما برای بهترین کیفیت به بهترین کارت و به روزترین
کارت گرافیکی محتاج باشه ؟
بنده نه فن بوی کنسول خاصی هستم و نه میخوام پی سی رو زیر سوال ببرم ولی یک کنسول
از روز اول تا روزی که از رده خارج میشه قدرتش یکی هست چطوری میشه که ظرف چند سال
این کنسول ها مشکلی پیدا نمیکنند ؟
این مقوله مطمئن باشید که فقط برای گیمر ها هست که اتفاق می افتد و اگر شما یک پی سی میخواهید که
کاراهای متداول و خیلی معمولی را با اون انجام بدهید مطمئن باشید چندین سال نیازی به ارتقا سیستم را
احساس نمیکنید

1 میلیون
هزینه کنید برای یک گرافیک که با خرید این قطعه کلیه سیستم باید عوض بشهالبته این اتفاق در کنسول هم میفته ولی با روند آهسته تری
من هر دفعه میبینم جمله رو میبینم کف میکنم. بابا به خدا nVidia و ATI شرکت های خیریه نیستن که بخوان بیان به جیب همه نگاه کنن. کار شرکت پول در اوردنه نه دل شاد کردن مردم. باید مثلا چیکار کنه؟ هر شش سال یک کارت جدید بده که ا همه با هم upgrade کنن؟ تکنولوژی پسرفت کنه هم حق اون کسی که دوست داره کامپوترش رو اپگرید کنه ضایع بشه به دلیل اینکه کنسول بازا دوست دارن همه چیز مثل کنسول باشه....اینا فقط برای پول این کارا رو میکنند و اصلا به جیب مشتریا نگاه نمیکن
هنوز که هنوزه لدتی که بازی کردن FPS روی پیسی داره محاله روی هیچ کنسولی پیدا کرد.به نظر من پی سی بدرد گیم نمیخوره مگر انکه شما پولتون از پارو بالا بره و هر سال یک سیستم ببندین
کسی که کسی رو مجبور نکرده هرسال اپگرید کنین. اگه دوست ندارین میتونین پول براش ندین اما دلیل نداره که بیاین ایراد الکی بگیرین! اینطوری هم که شما میگی نیست اگه کسی قبل خرید تحقیق کنه و یک سیستم خوب ببنده حداقل دو سه سالی میتونه به خوبی ازش کار بکشه.تازه اگه این گرافیک هم بیاد باید 1 میلیون هزینه کنید برای یک گرافیک که با خرید این قطعه کلیه سیستم باید عوض بشه
قیمت گیم های پیسی با کنسول یک سانه (قدیما کمتر بود ولی الان معمولا یکسان شدن دیگه)ِبابا تو با کنسول حداقل تا 5 سال فکر خرید کنسول جدید تو ذهنت نمیاد با این همه بازی و کیفیت بالای بازی ها+قیمت مناسب گیم و کنسول
اتفاقا من فکر میکنم این رسم تکنولوژی نیست این رسم کاری هست که توش سود فراوانی برای
قطعه ساز هست میتونید به من بگید سالی چند مدل سی پی یو به بازار میاد ؟ الان مدلهای
کور دو و امثالهم مدتی هست که تو بازارن ولی شما دیدی که ظرف 6 ماه نشده از تاریخ عرضه
این سی ی یو ها مدلهای 4 هسته ای فله ای وارد بازار بشه ؟
به قول معروف هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد (درست گفتم؟)این مقوله مطمئن باشید که فقط برای گیمر ها هست که اتفاق می افتد و اگر شما یک پی سی میخواهید که
کاراهای متداول و خیلی معمولی را با اون انجام بدهید مطمئن باشید چندین سال نیازی به ارتقا سیستم را
احساس نمیکنید
با سلام
یعنی شما فکر می کنید از لحاظ گرافیکی کنسول در مقابل pc حرفی برای گفتن داره؟
رشد گرافیک کامپیوتری نمی تونه منتظر کنسول ها بمونه.
آخی... دلم برای کنسول بازا سوخت. اصلا کنسول باز تو این سایت دیدی شما؟ من که ندیدم.تو این انجمن خیلی pc دوست هست
دوستای عزیز مثل StaR همه دارن درست میگن ولی بقیه اصلا نمیتونن قبول کنن
اخه مگه بازی فقط FPS هست که شما میگی لذت داره درسته رو pc یه چیز دیگس ولی pc هم مشکلات خودشو داره
اگه الان پیشرفته ترین سیستم دنیا رو ببندی یک ماه دیگه باز یه چیز جدیدتر میاد
ولی کنسول چی؟
اینجوریه؟
ادم مگه مریضه که برا پول بیشتری بده اونم برا بازی هایی که اول برا کنسول میاد بعد برا pc حالا مساله قدرت سیستم بماند

این موردی که نوشتی خیلی برای من جالبه. چون مثلا AA رو روی چند قرار دادی؟ VS روشن بود یا خاموش؟ یا رزولوشن بازی چی بود. اسم بازی هم فراموش نشه! نگی lost planet چون این بازی یک پورت افتضاح بود روی PC ! کلا اگر بازی مورد نظر ژاپنی هست بیخیال شو چون ژاپنی ها ثابت کردن که بلد نیستن بازی رو pc پورت کنن.اشکان جان من با اجازت یه چیزی بگم ؟
حرفات رو من کاملاَ قبول دارم ولی گفتم یه تجربه خودم رو بگم ببینم نظرت چیه با اجازه ؟
من یه سیستم کاملاَ به روز چند وقت پیش بستم البته الان بهتر از اونم اومده ولی کارت 8800gtx رو داشت که بهترین کارت هستش بعد از ultra و cpu و ram کاملیم داشت . بعد من چند تا از بازیهای مشترک رو بین pc و 360 روی مانیتور تست کردم درست کنار هم . خیلی ظاهراَ نزدیک بودن ولی با یه نگاه میشد فهمید کدوم بهتر هستن . الان که گفتی 8800 خیلی با کیفیت تر از کنسوله یاد این قضیه افتادم گفتم بپرسم ببینم شما که pc باز هستید علتش چی میتونه باشه راستش خیلی خورد تو پرم 2 ملیون هزینه کردم ولی اون چیزی که فکر می کردم نشد حتی همه چیه بازیم تا آخر زیاد کردم .
ممنون میشم کمکم کنی![]()