Nvidia رسما اعلام کرد کارت های گرافیکی سری GeForce 9 از فبریه 2008 با قابلیت پشتیبانی از DirectX 10.1 و Shader Model 4.1 و چیپ های 65 نانومتری در دسترس خواهد بود.
![1-1.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.xfxforce.com%2Fmedia%2Fproduct_configuration_large_icon%2Fc8a0fc57127495ef01127d2ee4090032%2F1-1.jpg&hash=8adb1f11ced7008d25bef55fb455f94d)
VT3 رو که ولش کن به دلیل قبلی که گفتم.درسته اشکان جان منم از همین تعجب کرده بودم قدرت 8800 طبق اطلاعات خیلی بالابود :confused:
در مورد بازی هم مثلاَ vt3 و need for speed mw و کربن و strongle hold و ... البته همه رم با aa کامل و آخرین تکسچرها و... اجرا کردم . راستش بعدش فکر کردم مال مانیتور هستش این اختلاف برای همین حتی مانیتورارم عوض کردم ولی بازم همونطوری بود .
گفتم ببینم شما راحی بلدی چیزی می خواد که من استفاده نکردم خلاصه مشکل کجاست ؟ چون جلوی یکیم مثلاَ داشتم قیافه می گرفتم بد خورد تو حالم :blushing:.
البته aa تو یه سری بهتر از 360 بود ولی بازم یه جوری بود نمیدونم چجوری بگم یه طوری کمبود داشت از نظر کیفیت .
منونم ازت راستش فکر کنم حق با شماست اگه سازنده هر دو رو به یه شکل بسازه هیچکدوم فرقی با هم نمی کنناگه واقعا سازنده یک شکل ساخته باشه هیچ تفاوتی در این زمینه بین pc و کنسول نباید دیده شه.
مطمئن باش تفاوت زيادی نسبت به هم ندارن ، حده اقل تو يک نگاهVT3 رو که ولش کن به دلیل قبلی که گفتم.
most wanted و carbon رو هم من هردوشو تست کردم روی جفتش در 4xAA و 1280x720 کاملا برتری گرافیک ماشین ها و محیط در pc محسوسه نمی دونم چطور شما می گی که کمتر بود. هر چند nfs از نظر گرافیکی بازی ای نیست که بخوایم 8800 یا کنسول ها رو روش مقایس قرار بدیم. اکثرا fps رو به عنوان تست گرافیک به کار می برن چون بیشتر این سبک نوآوری در گرافیک میاره.
stanglehold رو هم بازی نکردم روی pc ولی از اون جایی که این بازی روی pc پر از باگ بود بنابراین انتظار اینکه باگ گرافیکی هم داشته باشه خیلی زیاده.
این اختلاف در این بازی ها در چی بود؟ در لبه ها بود؟ در تکسچر ها بود؟ در نورپردازی بود؟ آخه مشکل اینکه تمام اینا جواب دارن!
در لبه ها که همه دیگه می دون وضعیت AA چیه در کنسول ها. رزولوشن هم که ثابت هست.
در مورد نورپردازی و قدرت پردازش سایه ها، و شیدر که برتری 8800 کاملا واضحه چون تکنولوژیش از هر دو کنسول جلوتره و قدرت پردازش بیشتری در این زمینه داره.
در مورد تکسچر بستگی به سازنده داره. شاید تکسچر ها در فلان بازی بخصوص در کنسول بهتر و با کیفیت تر باشه که خود سازنده این کارو انجام داده. اگه واقعا سازنده یک شکل ساخته باشه هیچ تفاوتی در این زمینه بین pc و کنسول نباید دیده شه.
پ.ن: خیلی دوست داشتم الان یه 8800 دم دستم بود تا یسری بازی رو کنار هم بزارم و عکس بگیرم ازش بزارم تو سایت.
منونم ازت راستش فکر کنم حق با شماست اگه سازنده هر دو رو به یه شکل بسازه هیچکدوم فرقی با هم نمی کنن
مطمئن باش تفاوت زيادی نسبت به هم ندارن ، حده اقل تو يک نگاه
در اين که 8800 يه سرگردن از کارتهای گرافيک کنسولها بالاتره شکی نيست ولی برای مقايسه
قدرت اصلی 8800 و کارت گرافيک کنسولها بايد منتظر باشيم تا crysis رو کنسولها بياد بعد مقايسه بکنيم
چون با اين بازيهای فعلی نمیشه به طور کامل نتيجه گيری کرد ، چون 8800 خيلی گردن کلفتر از اين حرفاست
و تنها بازی که میشه نظر قطعی داد بازی crysis هست چون اونجاست که برتری بی وصفه 8800 نسبت به کنسولها رو میشه
اتفاقا همین الان هم شما هر بازی که فکرش رو بکنی توی PC از لحاظ گرافیک برتری داره ..
نمونش COD 4 یا PES 2008 در صورتی که تنظیمات رو آخرین حد بذاری خیلی از نسخه کنسول بهتره ....
یاد کارت 6800 افتادم وقتی که اومد ظرف چند ماه این کارت عملا به یک کارت ارزان قیمت
تبدیل شد چرا ؟ چون جی فورس های دیگری اومد و این کارت 400-500 هزار تومانی به 150-60
البته این قیمتهایی که دادید نمیدونم تا چه حد درست هستند ولی من یادمه که 6800 Ultra بازی Oblivion رو از 7600 ( اگه اشتباه نکرده باشم ) با فریم ریت بیشتری جواب میداد .. شما حسابشو بکن 6800 کی اومد ؟ Oblivion کی اومد .. !
6800 وقتی اومد چند وقت بعدش خبر سری 7 سریع پیچید و بازار رو گرفتن ولی تو سری 7 ففط 7800GTX بود که از 6800GT و 6800Ultra قوی تر بود که قیمتشم البته خیلی زیاد بود. تمامی کارت های زیر 7800 از سری 7 جلوی 6800 ضعف داشتن. بنچ مارک ها به خوبی این موضوع رو مشخص می کرد. طرف فکر می کرد الان رفته به فرض 7300 خریده و خیلی کارت خوبی هست در صورتی که این کارت در بیشتر جا ها از 6600GT هم ضعیفتر بود!آقای لیچ کینگ اتفاقا به خاطر بد بودن اون کارت بخصوص اسم 5200 رو آوردم خیلی ساده بود
یاد کارت 6800 افتادم وقتی که اومد ظرف چند ماه این کارت عملا به یک کارت ارزان قیمت
تبدیل شد چرا ؟ چون جی فورس های دیگری اومد و این کارت 400-500 هزار تومانی به 150-60
هزار تومان رسید و این داستان غم انگیزی هست که برای تمامی کارتهای گرافیکی و
خریدارانش رقم میخوره طفلکی ها به هرحال وقتی کارت جدیدی چشمش رو به این دنیا باز
میکنه مراسم ختم کارت های قبلیرو هم اجرا میکنه