GeForce 9 از فبریه 2008 عرضه خواهد شد

rezaigi2004

کاربر سایت
Nvidia رسما اعلام کرد کارت های گرافیکی سری GeForce 9 از فبریه 2008 با قابلیت پشتیبانی از DirectX 10.1 و Shader Model 4.1 و چیپ های 65 نانومتری در دسترس خواهد بود.

1-1.jpg

این نشون میده که پی سی (برای بازی) یک دستگاه هست که اعتبارش فقط چندماه هست
و از لحظه ای که خریداری میشه باید به فکر یک سیستم جدید تر بود
لابد اخر سال هم که میشه اینقدر مدلهای عجیب و غریب از سری 9 بیرون آمده که کارتی مثل
8800 اون موقع مثل یک 5200 خواهد شد

لعنتی ها

لابد اخر سال هم که میشه اینقدر مدلهای عجیب و غریب از سری 9 بیرون آمده که کارتی مثل

لعنتی ها

شما خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی؟ یا چند نفر هم کمکت کردن؟ :)

لعنتی ها

دوست عزیز این رسم تکنولوژیه که این اتفاق میافته اگه با این طرز فکر بریم جلو که اعتبار سیستم به قول شما طولانی بشه هوز هم باید با داس تایپ می کردیم چون اون سی پی یو و رم ها دیگه برای ویندوز جواب نمیده البته از طرفی به شما حق میدم آدم تا میاد بگه ایول عجب سیستمی بستم می بینه یه کارت یا سی پی یو اومد پوز زنی با قیمت کمتر البته این اتفاق در کنسول هم میفته ولی با روند آهسته تری .من که بی صبرانه منتظر سری 9 هستم . تا قبل از اون هم اگه بتونم مایه جم کنم کارتم رو از 8600 حتما می رسونم 8800GT هر چند منطقی به نظر نیاد. به نظر من حالا که داریم با گیم سر خودمون رو گرم می کنیم پس بزا حالشو ببریم چرا بهترشو نداشته باشیم:wow:.

اتفاقا من فکر میکنم این رسم تکنولوژی نیست این رسم کاری هست که توش سود فراوانی برای
قطعه ساز هست میتونید به من بگید سالی چند مدل سی پی یو به بازار میاد ؟ الان مدلهای
کور دو و امثالهم مدتی هست که تو بازارن ولی شما دیدی که ظرف 6 ماه نشده از تاریخ عرضه
این سی ی یو ها مدلهای 4 هسته ای فله ای وارد بازار بشه ؟

شرکت های معظم تولید کننده ادوات گرافیکی هم چون میدونند که گیم خیلی بازار پرسودی
هست گیمر هم میخواد فقط حال کنه چرا هی کارتهای جدید رو نکنن ؟ و بازی سازها رو
مجبور کنند که بازی رو به نحوی بسازند که حتما برای بهترین کیفیت به بهترین کارت و به روزترین
کارت گرافیکی محتاج باشه ؟
بنده نه فن بوی کنسول خاصی هستم و نه میخوام پی سی رو زیر سوال ببرم ولی یک کنسول
از روز اول تا روزی که از رده خارج میشه قدرتش یکی هست چطوری میشه که ظرف چند سال
این کنسول ها مشکلی پیدا نمیکنند ؟

این مقوله مطمئن باشید که فقط برای گیمر ها هست که اتفاق می افتد و اگر شما یک پی سی میخواهید که
کاراهای متداول و خیلی معمولی را با اون انجام بدهید مطمئن باشید چندین سال نیازی به ارتقا سیستم را
احساس نمیکنید

آخرین ویرایش:
اتفاقا من فکر میکنم این رسم تکنولوژی نیست این رسم کاری هست که توش سود فراوانی برای
قطعه ساز هست میتونید به من بگید سالی چند مدل سی پی یو به بازار میاد ؟ الان مدلهای
کور دو و امثالهم مدتی هست که تو بازارن ولی شما دیدی که ظرف 6 ماه نشده از تاریخ عرضه

شرکت های معظم تولید کننده ادوات گرافیکی هم چون میدونند که گیم خیلی بازار پرسودی
هست گیمر هم میخواد فقط حال کنه چرا هی کارتهای جدید رو نکنن ؟ و بازی سازها رو
مجبور کنند که بازی رو به نحوی بسازند که حتما برای بهترین کیفیت به بهترین کارت و به روزترین
کارت گرافیکی محتاج باشه ؟
بنده نه فن بوی کنسول خاصی هستم و نه میخوام پی سی رو زیر سوال ببرم ولی یک کنسول
از روز اول تا روزی که از رده خارج میشه قدرتش یکی هست چطوری میشه که ظرف چند سال
این کنسول ها مشکلی پیدا نمیکنند ؟

این مقوله مطمئن باشید که فقط برای گیمر ها هست که اتفاق می افتد و اگر شما یک پی سی میخواهید که
کاراهای متداول و خیلی معمولی را با اون انجام بدهید مطمئن باشید چندین سال نیازی به ارتقا سیستم را
احساس نمیکنید
منم با ایشون موافقم
اینا فقط برای پول این کارا رو میکنند و اصلا به جیب مشتریا نگاه نمیکن
ما حدودا 600 تومان هزینه کردیم یه سیستم در حد متوسط جمع کردیم(9ماه پیش) خدایی حالا cod4 رو نمیتونیم بازی کنیم.باور کنید الان افسوس اون پول رو میخورم که میتونستم الان یه ps3 یا wii بخرم حالش رو ببرم الان فقط روزی 2 بار روشنش میکنم تو نت یک سری میزنم

باز الان فن بوی های پی سی میریزن سرم ولی خدایی شما نمیسوزید اینقدر هزینه کنید بعد....:(
به نظر من پی سی بدرد گیم نمیخوره مگر انکه شما پولتون از پارو بالا بره و هر سال یک سیستم ببندین
من الان 360 دارم و خیلی هم راضی هستم شاید کیفیت بازی ها تو چند سال اینده رو کامپیوتر بالا تر باشه ولی حداقل اینقدر پول گرافیک نمیدیم و تو option با display setting سر و کله نمیزنیم.الان هم تو فکر خرید ps3هستم.از من میشنوین پول اپگرید کامپیوتر ندین برید کنسول بگیرید
تازه اگه این گرافیک هم بیاد باید :eek:1 میلیون:eek: هزینه کنید برای یک گرافیک که با خرید این قطعه کلیه سیستم باید عوض بشه

البته این اتفاق در کنسول هم میفته ولی با روند آهسته تری

ِبابا تو با کنسول حداقل تا 5 سال فکر خرید کنسول جدید تو ذهنت نمیاد با این همه بازی و کیفیت بالای بازی ها+قیمت مناسب گیم و کنسول

با سلام
یعنی شما فکر می کنید از لحاظ گرافیکی کنسول در مقابل pc حرفی برای گفتن داره؟:cheesygri
رشد گرافیک کامپیوتری نمی تونه منتظر کنسول ها بمونه. همه چیز که بازی نیست کل کارهای گرافیکی دنیا بر دوش pc است.
به نظرم تنها امید کنسول ها ارائه بازی های انحصاریه که برای pc نمی آد.
ولی با شما موافقم که اگه نمی خواهید هزینه زیادی بکنید تنها گزینه خوب یه کنسول است.

پ.ن: بابا فیلم سینمائی که نیست, ویدئو گیمه! به جای گرافیک سعی کنید از کل بازی لذت ببرید.

اینا فقط برای پول این کارا رو میکنند و اصلا به جیب مشتریا نگاه نمیکن
من هر دفعه میبینم جمله رو میبینم کف میکنم. بابا به خدا nVidia و ATI شرکت های خیریه نیستن که بخوان بیان به جیب همه نگاه کنن. کار شرکت پول در اوردنه نه دل شاد کردن مردم. باید مثلا چیکار کنه؟ هر شش سال یک کارت جدید بده که ا همه با هم upgrade کنن؟ تکنولوژی پسرفت کنه هم حق اون کسی که دوست داره کامپوترش رو اپگرید کنه ضایع بشه به دلیل اینکه کنسول بازا دوست دارن همه چیز مثل کنسول باشه....

به نظر من پی سی بدرد گیم نمیخوره مگر انکه شما پولتون از پارو بالا بره و هر سال یک سیستم ببندین
هنوز که هنوزه لدتی که بازی کردن FPS روی پیسی داره محاله روی هیچ کنسولی پیدا کرد.

تازه اگه این گرافیک هم بیاد باید 1 میلیون هزینه کنید برای یک گرافیک که با خرید این قطعه کلیه سیستم باید عوض بشه
کسی که کسی رو مجبور نکرده هرسال اپگرید کنین. اگه دوست ندارین میتونین پول براش ندین اما دلیل نداره که بیاین ایراد الکی بگیرین! اینطوری هم که شما میگی نیست اگه کسی قبل خرید تحقیق کنه و یک سیستم خوب ببنده حداقل دو سه سالی میتونه به خوبی ازش کار بکشه.

ِبابا تو با کنسول حداقل تا 5 سال فکر خرید کنسول جدید تو ذهنت نمیاد با این همه بازی و کیفیت بالای بازی ها+قیمت مناسب گیم و کنسول
قیمت گیم های پیسی با کنسول یک سانه (قدیما کمتر بود ولی الان معمولا یکسان شدن دیگه)

هم رسم تکنولوژی هست هم رسم پول در اوردن خیلی هم کار درستی میکنن که سعی میکنن تا میتونن پول در بیارن چون یکی باید بالاخره خرج اون همه R&D رو بده. شما نمیتونی انتظار داشته باشی این همه برن خرج R&D بکنن محصول جدید بدن بعد به قیمت کم بفروشن که دل مردم شاد شه!

احساس نمیکنید
به قول معروف هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد (درست گفتم؟)

آخرین ویرایش:
با سلام
یعنی شما فکر می کنید از لحاظ گرافیکی کنسول در مقابل pc حرفی برای گفتن داره؟
رشد گرافیک کامپیوتری نمی تونه منتظر کنسول ها بمونه.

متاسفانه يا به نظر من خوشبختانه ديگه دوران ps1نيست كه pcمنتظر كنسول بمونه
الان تمامي بازي ساز ها روي قدرت دو كنسول برتر دنيا بازي ميسازند نه روي pc

ولي باقي حرفات 100% okقبول دارم
تو اين دوره زمونه نميشه بهpcاطمينان كرد
و فقط با ريسك ميشه pcخريد
و اصلا مقرون به صرفه نيست

تو این انجمن خیلی pc دوست هست
دوستای عزیز مثل StaR همه دارن درست میگن ولی بقیه اصلا نمیتونن قبول کنن
اخه مگه بازی فقط FPS هست که شما میگی لذت داره درسته رو pc یه چیز دیگس ولی pc هم مشکلات خودشو داره
اگه الان پیشرفته ترین سیستم دنیا رو ببندی یک ماه دیگه باز یه چیز جدیدتر میاد
ولی کنسول چی؟
اینجوریه؟
ادم مگه مریضه که برا پول بیشتری بده اونم برا بازی هایی که اول برا کنسول میاد بعد برا pc حالا مساله قدرت سیستم بماند

تو این انجمن خیلی pc دوست هست
دوستای عزیز مثل StaR همه دارن درست میگن ولی بقیه اصلا نمیتونن قبول کنن
اخه مگه بازی فقط FPS هست که شما میگی لذت داره درسته رو pc یه چیز دیگس ولی pc هم مشکلات خودشو داره
اگه الان پیشرفته ترین سیستم دنیا رو ببندی یک ماه دیگه باز یه چیز جدیدتر میاد
ولی کنسول چی؟
اینجوریه؟
ادم مگه مریضه که برا پول بیشتری بده اونم برا بازی هایی که اول برا کنسول میاد بعد برا pc حالا مساله قدرت سیستم بماند
آخی... دلم برای کنسول بازا سوخت. اصلا کنسول باز تو این سایت دیدی شما؟ من که ندیدم.
pc سبکش فقط fps نیست. فقط کسایی که هیچی از pc بارشون نیست سریع تا اسم pc میاد یاد fps می افتن!! سبک های strategy و rpg بخصوص mmorpg که طرفداری خیلی خیلی زیادی تو جهان دارن همه مال pc هستند!
اون سیستمی هم که یک ماه بد قدیمی می شه اون pc 500 تومانی هست که می خری و فکر می کنی قوی ترین سیستم بازارو خریدی نه یک سیستم high end.
تمام کسایی که این حرفا رو می زنن یک بار هم تو عمرشون یک pc قوی و یا حتی یک کارت گرافیک high end نداشتن تا بفهمن چقدر عمر می کنه. در این موردم که سیستم جدیدتر میاد، خوب بیاد! مگه تا تکنولوژی جدید میاد ما باید عوض کنیم؟ الان می دونی چند وقت از عرضه 8800 گذشته؟ شما الان اگه یدونه 8800gtx داشته باشی با یک cpu نسبتا قوی تمام بازی هایی که بین کنسول و pc مشترک هستند رو می تونی با کیفیتی بالاتر از کنسول بازی کنی! این رو هم یادمون باشه که گرافیک کنسول یجا به انتها می رسه ولی PC هرروز پیشرفت می کنه و حد و مرز نداره.

وقتی جناب kent می یاد در پست خودش می نویسه که وقتی سری 9 بیاد حتما 8800 مثل 5200 می شه یعنی این شخص اصلا هیچ اطلاعاتی در زمینه سخت افزار های pc و مرتبط به بازی نداره چون 5200 همون روز اول هم که به بازار اومد در رده کارت های ضعیف بود که به درد بازی نمی خورد ولی چون ارزون بود مغازه دارها فورا به ملت می خوروندن. طرف هم فکر می کر Geforce 5 داره و الان فتح خیبر کرده!

هنوز که هنوزه لدتی که بازی کردن Fps روی پیسی داره محاله روی هیچ کنسولی پیدا کرد.

چرا ؟ / آیا اگه بشه که موس و کیبورد رو به کنسول وصل کرد ، باز هم همین حرف رو میزنید ؟

کما اینکه من معتقدم دسته خیلی بهتر از موس و کیبورد هست !!! ( FPS )

اشکان جان من با اجازت یه چیزی بگم ؟;)
حرفات رو من کاملاَ قبول دارم ولی گفتم یه تجربه خودم رو بگم ببینم نظرت چیه با اجازه ؟
من یه سیستم کاملاَ به روز چند وقت پیش بستم البته الان بهتر از اونم اومده ولی کارت 8800gtx رو داشت که بهترین کارت هستش بعد از ultra و cpu و ram کاملیم داشت . بعد من چند تا از بازیهای مشترک رو بین pc و 360 روی مانیتور تست کردم درست کنار هم . خیلی ظاهراَ نزدیک بودن ولی با یه نگاه میشد فهمید کدوم بهتر هستن . الان که گفتی 8800 خیلی با کیفیت تر از کنسوله یاد این قضیه افتادم گفتم بپرسم ببینم شما که pc باز هستید علتش چی میتونه باشه راستش خیلی خورد تو پرم 2 ملیون هزینه کردم ولی اون چیزی که فکر می کردم نشد حتی همه چیه بازیم تا آخر زیاد کردم .
ممنون میشم کمکم کنی :love:

اشکان جان من با اجازت یه چیزی بگم ؟;)
حرفات رو من کاملاَ قبول دارم ولی گفتم یه تجربه خودم رو بگم ببینم نظرت چیه با اجازه ؟
من یه سیستم کاملاَ به روز چند وقت پیش بستم البته الان بهتر از اونم اومده ولی کارت 8800gtx رو داشت که بهترین کارت هستش بعد از ultra و cpu و ram کاملیم داشت . بعد من چند تا از بازیهای مشترک رو بین pc و 360 روی مانیتور تست کردم درست کنار هم . خیلی ظاهراَ نزدیک بودن ولی با یه نگاه میشد فهمید کدوم بهتر هستن . الان که گفتی 8800 خیلی با کیفیت تر از کنسوله یاد این قضیه افتادم گفتم بپرسم ببینم شما که pc باز هستید علتش چی میتونه باشه راستش خیلی خورد تو پرم 2 ملیون هزینه کردم ولی اون چیزی که فکر می کردم نشد حتی همه چیه بازیم تا آخر زیاد کردم .
ممنون میشم کمکم کنی :love:
این موردی که نوشتی خیلی برای من جالبه. چون مثلا AA رو روی چند قرار دادی؟ VS روشن بود یا خاموش؟ یا رزولوشن بازی چی بود. اسم بازی هم فراموش نشه! نگی lost planet چون این بازی یک پورت افتضاح بود روی PC ! کلا اگر بازی مورد نظر ژاپنی هست بیخیال شو چون ژاپنی ها ثابت کردن که بلد نیستن بازی رو pc پورت کنن.

در مورد با کیفیت تر بودن و قدرت 8800 هم احتیاج به بحث نیست چون فقط با یک جستجو و خوندن تفاوت قدرت این کارت و کارت های کنسول ها می شه نتیجه گرفت که کدومشون بازدهی بالاتری دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or