Black Rose
کاربر سایت
يه سوال در مورد Chainsaw دارم، وقتي كه من از دشمن دور هستم، هروقت B رو ميزنم chainsaw شروع به كار ميكنه ولي وقتي نزديك دشمن هستم، اكثر اوقات B كار نميكنه و اصلا Chainsaw شروع به كار نميكنه در حالي كه اگه با يه اسلحه ديگه باشم كه با زدن B، ماركوس مشت بزنه، هميشه درست كار ميكنه.
اشكال كار كجاست؟
ضمنا رو درجه Hard*Core بازي ميكنم.
آخه هر دفعه من ميخوام ازش استفاده كنم، مرحوم ميشم! و اين كاركردش رو زير سوال ميبره، ضمنا تو آموزش هاش هيچ حرفي از اين ايراد نزده كه مثلا بگيم Jam ميكنه، آخه Jam هم نميكنه چون وقتي دور از دشمن باشي، تا 20بار هم بزني، Chainsaw درست كار ميكنه پس قضيه Jam هم نيست.آره بره منم دقیقا همین جوریه. فکر نکنم مشکلی باشه احتمالا از ویژگی های Chainsaw.
من عید gears of war رو خریدم مرحله ی اول رو رفتم فکر کردم که بازیش چرته بدش ان قدر از بازیش تاریف شنیدم تا این که امروز دباره شرو به بازی کردم , قول مرحله دومش سخته؟
اخه باید اول B رو بگیرید که مثلا روشن شه بعد که به دشمن رسیدی RT رو بزن مشکلی نداره.يه سوال در مورد Chainsaw دارم، وقتي كه من از دشمن دور هستم، هروقت B رو ميزنم chainsaw شروع به كار ميكنه ولي وقتي نزديك دشمن هستم، اكثر اوقات B كار نميكنه و اصلا Chainsaw شروع به كار نميكنه در حالي كه اگه با يه اسلحه ديگه باشم كه با زدن B، ماركوس مشت بزنه، هميشه درست كار ميكنه.
اشكال كار كجاست؟
ضمنا رو درجه Hard*Core بازي ميكنم.
ایشون جوابتون رو دادن دیگه!Getting shot will lower the chainsaw
دوست عزیز تاپیک برای GOW2 وجود داره... می تونید اونتو نظر بدید...بچه ها بهتر نیست اسم تاپیک ویرایش بشه به Gears 2 تغییر کنه تا به Gears 2 رای بدیم و همچنین نظرسنجی reset بشه؟