Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام

من عید gears of war رو خریدم مرحله ی اول رو رفتم فکر کردم که بازیش چرته بدش ان قدر از بازیش تاریف شنیدم تا این که امروز دباره شرو به بازی کردم , قول مرحله دومش سخته؟:gunner::sniper:

يه سوال در مورد Chainsaw دارم، وقتي كه من از دشمن دور هستم، هروقت B رو ميزنم chainsaw شروع به كار ميكنه ولي وقتي نزديك دشمن هستم، اكثر اوقات B كار نميكنه و اصلا Chainsaw شروع به كار نميكنه در حالي كه اگه با يه اسلحه ديگه باشم كه با زدن B، ماركوس مشت بزنه، هميشه درست كار ميكنه.

اشكال كار كجاست؟

ضمنا رو درجه Hard*Core بازي ميكنم.

يه سوال در مورد Chainsaw دارم، وقتي كه من از دشمن دور هستم، هروقت B رو ميزنم chainsaw شروع به كار ميكنه ولي وقتي نزديك دشمن هستم، اكثر اوقات B كار نميكنه و اصلا Chainsaw شروع به كار نميكنه در حالي كه اگه با يه اسلحه ديگه باشم كه با زدن B، ماركوس مشت بزنه، هميشه درست كار ميكنه.

اشكال كار كجاست؟

آره بره منم دقیقا همین جوریه. فکر نکنم مشکلی باشه احتمالا از ویژگی های Chainsaw.

آره بره منم دقیقا همین جوریه. فکر نکنم مشکلی باشه احتمالا از ویژگی های Chainsaw.
آخه هر دفعه من ميخوام ازش استفاده كنم، مرحوم ميشم! و اين كاركردش رو زير سوال ميبره، ضمنا تو آموزش هاش هيچ حرفي از اين ايراد نزده كه مثلا بگيم Jam ميكنه، آخه Jam هم نميكنه چون وقتي دور از دشمن باشي، تا 20بار هم بزني، Chainsaw درست كار ميكنه پس قضيه Jam هم نيست.
شايد بايد بازي رو آپديت كنيم، هاااان؟

اره برقیشو زود تر از اینکه به این لوکاست ها برسی روشن کن
شاید وقتی نزدیکش میش سیم ار برقیش کوتاه نمیرسه:biggrin1:

من کلا با اون تفنگی که میکوبید به ایم لوکاست ها بیشتر حال کردم
این یکیشم عالی بود

من عید gears of war رو خریدم مرحله ی اول رو رفتم فکر کردم که بازیش چرته بدش ان قدر از بازیش تاریف شنیدم تا این که امروز دباره شرو به بازی کردم , قول مرحله دومش سخته؟

قول مرحله دوش چی بود؟؟؟
بگو یاد ها و خاطره ها رو زنده کنیم

سیم برق چیه باباجون، الان بیشتر Chainsaw ها با بنزین کار میکنن. اینی هم که دست Marcus از این مدله. این یجور واسه سخت تر کردن Duel و ربطی به قطعی برق یا Update یا جام کردن نداره. احتمالا زمانیکه میخوای طرف رو Chainsaw کنی اونم مقاومت میکنی و مانع میشه که شیرین شقه شقش کنی. این موضوع هم توی 2 ظاهرا سر و وضع بهتری گرفته .

اشكال كار كجاست؟

اخه باید اول B رو بگیرید که مثلا روشن شه بعد که به دشمن رسیدی RT رو بزن مشکلی نداره.

Getting shot will lower the chainsaw
ایشون جوابتون رو دادن دیگه!
وقتی B رو میگیرید برای chainsaw ، اگر کوچکترین تیر یا ضربه ای بهتون بخوره مارکوس یک لحظه گیج میزنه و chainsaw رو میاره پایین و باید دوباره بزنید. البته توی multi player همون یک لحظه کافیه تا کشته بشید.
در ضمن موقعی که دارید تیر یا ضربه میخورید نمیتونید یکهو chainsaw رو بیارید بالا و خوشحال اره کنید.
بهترین کار اینه که از بغل یا پشت یا هر حالتی که اسلحه یارو به طرفتون نباشه اره کنید.

خوشبختانه توی Gow2 دیگه chainsaw به این سادگی نیست گویا و یک مقاومت هایی میشه کرد! چون واقعاً با وجود chainsaw noob ها گاهی توی mp روی اعصاب بود. اره به 1 متریت که میرسه کارت تمومه مثل آهنربا میچسبی بهش!

سیم برق چیه باباجون، الان بیشتر Chainsaw ها با بنزین کار میکنن.
تیکه میندازم بابا
وسط بازی -ممکنه اصلا سیم برق به تفنگ وصل بشه-
خدایش میخواستم بگ
م بخندیم و لی واقعا چجوری حرکت میکنه
با نفت؟؟؟:biggrin1:باید زنگ بزنم از طاهر بپرسم:cheesygri

سلام
وقتي چپتر 3 رو تموم كردم (همونجا كه Resonator رو كار ميذاريم و مرحله تموم ميشه بعدش) وقتي ميخواد مرحله بعد رو LOAD كنه، كلي دمو نشون ميده و بلافاصله بعد از اينكه يه سري هليكوپتر نشون ميده و ماركوس هم توشه، ييهو مينويسه:
The Disc Is Unreadable
همون ايراد معروف.

كجاي كار من تو رايت ايراد داشته؟ ديسك T-Gate هست، بازي Full Stealth هست، رايتر سوني(قديمي نيست رايتريش، مدلشو نميدونم) تا اينجا هم يه بار هم ايراد نداشته بازيش.

چند دفعه ديگه هم اون قسمت رو تموم كردم (حفظ شدم ديالوگ ها رو)، مشكل از كجاست؟

يكي GEARS نداره كه ماله NextGen باشه و خط نداشته باشه به ما بفروشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or