Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
واااای این جوری نگو دلم حری ریخت پایین :cheesygri:cheesygri:cheesygri
ای خدا بازم بهش میخورم :((:((ایندفعه فکر کنم 3 ماه سر کشتن این یکی معطل بشم . :((:((:((
اين دفعه آسون تره ... زياد ترس نداره (مثله اولين و دومين بار نيست ) ;)... تو مرحله ي آخر مياد

اين دفعه آسون تره ... زياد ترس نداره (مثله اولين و دومين بار نيست ) ;)... تو مرحله ي آخر مياد

آره بهش رسیدم ( روی قطار ) ولی اینار خیلی خنگ بود خودش از قطار افتاد پایین :laughing::laughing::laughing::cheesygri
حالا به اون یارو رئیسشون رسیدم ( اون که سیاه پوشیده و دورش پرنده هست ) لا مصب حالا اونو نمیشه کشت :cheesygri:((:((:((:((
هم خودش راه میافته هم اون پرنده هاش رو میفرسته سراغ ما :((
کشتن اینم روش خاصی داره :confused::confused::confused:

آره بهش رسیدم ( روی قطار ) ولی اینار خیلی خنگ بود خودش از قطار افتاد پایین :laughing::laughing::laughing::cheesygri
حالا به اون یارو رئیسشون رسیدم ( اون که سیاه پوشیده و دورش پرنده هست ) لا مصب حالا اونو نمیشه کشت :cheesygri:((:((:((:((
هم خودش راه میافته هم اون پرنده هاش رو میفرسته سراغ ما :((
کشتن اینم روش خاصی داره :confused::confused::confused:

با سلام

کشتنش روش خاصی نداره :-". استفاده درست از اسلحه و تغییر جای مناسب رو مطلبه که کار زیاد سختی نیست . برای اینکه گلوله هات موثر تر باشند زمان ریلود اسلحه , حتما Active reload کن و توصیه میکنم به جای shotgun از sniper استفاده کنی البته torque bow هم اصلحه خیلی موثری هست و قدرتش انجا خیلی بهتر از lancer یا shotgun به دادت میرسه . این دو اصلحه قبل از باز شدن در داخل واگن پیدا میشه .

بعد از سنگر گیری هم زمانی که بهت نزدیک شد و رسید کنر سنگ سعی کن با پریدن از روی تکه سنگ جلوت و دویدن خودن رو از جاهایی که نور هست به سنگر اونطرف، همون جایی که رئیسشون اومده برسونی و به شلیک کردنت ادامه بده . زیاد طول نمیکشه که کارشو تموم میکنی.;)

کشتنش اسونه
فقط باید از اسنایپ که قبل از اون واگن که اون رئیسشون توشه رو زمینه استفاده کنی
تو نور هم سنگر گیری کن که اون پرنده ها نریزن سرت
یاد دمو پایانی بازی افتادم خیلی باحال بود مثل فیلم سینمایی بود
یادش بخیر اولین بار 360 تمو با این بازی افتتاح کردم:love:

من فکر میکنم قشنگ ترين قسمته بازی اون قسمتش بود که میرن داخله زمين و همه جا مواد مزاب هست
دوشم فکر کنم اواخره 2008با رزيستنس بياد;)

:(
کشتنش اسونه
فقط باید از اسنایپ که قبل از اون واگن که اون رئیسشون توشه رو زمینه استفاده کنی
تو نور هم سنگر گیری کن که اون پرنده ها نریزن سرت
یاد دمو پایانی بازی افتادم خیلی باحال بود مثل فیلم سینمایی بود
یادش بخیر اولین بار 360 تمو با این بازی افتتاح کردم:love:

آقا این غوله رو هر کار میکنم نمیمیره .:((:((:((:((
تمام تیرهام تموم شد بازم زنده بود . ( البته داشتم با اون اسلحه کوچیکه میزدمش که منو کشت ) اون رفیقمونم که مثل گاو میره جلو هی زخمی میشه . :mad::mad::mad:
خلاصه اعصابم خورد شده .:(:(:( ( اون اسلحه ها رو هم که گفتی ورمیدارم و همه ی تیراشونو بهش زدم ولی اثر نداشت ) :((
تا آخر بازی خیلی مونده ؟؟؟؟؟؟ اگه کم مونده بیخیالش بشم . :(

تمام تیرهام تموم شد بازم زنده بود . ( البته داشتم با اون اسلحه کوچیکه میزدمش که منو کشت ) اون رفیقمونم که مثل گاو میره جلو هی زخمی میشه . :mad::mad::mad:
خلاصه اعصابم خورد شده .:(:(:( ( اون اسلحه ها رو هم که گفتی ورمیدارم و همه ی تیراشونو بهش زدم ولی اثر نداشت ) :((
روی چه درجه س سختی بازیش میکنی؟!
روی نرمال زیاد سخت نیست چند تا تیر اسنایپر بزنی بهش سریع میمیره!

اونجا دیگه اخره بازیه:laughing:

رو هر درجه سختی که مریری باید میزان سرعت عمل و صبرت رو بیشتر کنی. با تیر زدن مدام اون میمیره فقط باید سعی کنی اشتباه نکنی . وقتی بهت حمله شد جهتت رو به سمت مخلف وی در محیط تغییر بده تا فرصتی برای تیر زدن باشه.
درضمن اون رو بکشی بازی تمومه!

آقا این غوله رو هر کار میکنم نمیمیره .
تمام تیرهام تموم شد بازم زنده بود . ( البته داشتم با اون اسلحه کوچیکه میزدمش که منو کشت ) اون رفیقمونم که مثل گاو میره جلو هی زخمی میشه .
خلاصه اعصابم خورد شده . ( اون اسلحه ها رو هم که گفتی ورمیدارم و همه ی تیراشونو بهش زدم ولی اثر نداشت )
تا آخر بازی خیلی مونده ؟؟؟؟؟؟ اگه کم مونده بیخیالش بشم .

کاری نداره
خودتو برسون به اون تیربار که یه کم جلو تره
همونی که تیر اش نامحدود هست
جاش همون جاست که raam از اون لبه میپره پایین
با اون فقط کافیه چند ثانیه بهش شلیک کنی سریع میمیره;)

مژده مژده :laughing::pبالاخره کشمش :cheesygri ( خدایی هنر کردم ):cheesygri
بازی تموم شد ولی خدایی حیف شد خیلی قشنگ بود ( خصوصا صحبت های اخر بازی )
خدا کنه زودتر نسخه 2 ش باید . :love::love::love::love::love:

با سلام

من دنبال نسخه ارجینال این بازی هستم . اگر کسی از بچه ها این بازی رو ارجینال داره و قصد فروش داره لطف کنه و به صورت پیغام خصوصی بگه ممنون میشم .

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or