سلام
شما رو نمی دونم
ولی من اولین بازیی که انجام دادم با با کنسولی بود که بهش TV Game می گفتن
بازیی بود مثل پینگ پونگ (اسمشو نمی دونم بنابراین افه نمی یام که یادم نمی یادش)
شامل یه توپ چهارگوش + یه صفحه ی راکت مانند متحرک + یه دیوار ...
دو تا هم رنگ داشت: سیاه و سفید
این وسیله به تلویزیون وصل می شدش و کنترلرش (اگه بشه اسمشو این گذاشت) یه ولوم بود، همینو بس
تجارب بعدیم هم با کومودور 64 و ... بود و بعدها بود که به سمت نینتندو و سگا و ... کشیده شدم
با این تفاصیل، میشه نتیجه گرفت که من برام گرافیک چیزیه که از یه صفحه با دو رنگ سیاه و سفید شروع شده و معلوم نیست آخرش به کجا ختم میشه
بنابراین نباید به چیزی که متغییره و روز به روز عوض میشه دل بست
می تونیم چیزایی رو در نظر بگیریم که می تونن با گذشت زمان ثابت باشن
مهم ترین اونام چیزیه به نام داستان
چیزیه که ثابت ی مونه
دقیقاً مثل کتابها می مونه، مثلاً کتاب سه تفنگدار همیشه قشنگ بود، هست و خواهد بود
نمونه ی کامل اینا هم Metal Gear Solid هستش که کار خودشو با حداقل شروع کرد، ولی خط داستانی اونقدر قوی بودش که باعث بشه این اثر بتونه باقی بمونه ...
همون طوری هم که عماد گفت، ورژن 3 نبود که این بازی رو مشهور کرد
ورژن اول این بازی بود که بدلیل اون نوآوری هاش و ابداعاتش مشهور شد وهنوز هم قدیمی ها Doom رو با ورژن یکش می شناسن
این Doom III اصطلاحاً مال نسل ویندوز و Pentium IV هستش
یادش بخیر اون دوران MS DOS غوغا می کرد ...
یادمه Doom اون زمان 4 تا فلاپی دیسک بود (اون دوران 4 تا فلاپی معادل 4 تا DVD بود برا خودش)
(البته من n سالم نیست فقط عیب کار اینه که من از 3 سالگی با انفورماتیک و الکترونیک آشنا شدم)
آقا مصطفای گل
اگه حرف منو درست خونده بودی، می دیدی که من گفتم که من اطلاعاتی در مورد این بازی ندارم
ولی مسلماً بی اطلاع بی اطلاع هم نیستم
این بازی گرافیک بسیار بالایی داره
شکی هم درش نیست
دمشونم گرم
ولی قبول کن که یه بازی Shooter هیچ گاه نمی تونه در کنسول Game Play خیل جذاب و لذت بخشی داشته باشه (چون یا باید با آنالوگ دنبال هدف متحرک بدوی، و یا اینکه خیلی بیخود خود روی هدف قفل می کنه که هر دوشم از نظر من مزخرفه)
کلاً برای سبک اکشن سریع مثل این، کنسول ها اصلاً لذت بخش نیستن
کنسول برا نواردی حال میده مثل سبک Fighting یا Driving و یا امثال بازی های ورزشی مثل Soccer و خیلی موارد دیگه
ولی شک نکن که برای امثال بازی های Shooter اصلاً مناسب نیست
البته ما فرض رو بر این میگیریم که این بازی Game Play بسیار عالیی هم داره
ولی مسلماً فاقد خط داستانیه عالیه
چون مشخصات یه Shooter از اون (یعنی داستان) پشتیبانی نمی کنه
بنابراین این بازی هم (احتمالاً) مثل خیلی از بازی های فول گرافیک به فراموشی سپرده خواهد شد ...
(این یک نظر شخصیه)
دوست خوبم
ادما همیشه با تجربه کردن اطلاعات رو بدست نمیارن، گاهی بدیهیات هم کمک کننده ست
ضمناً نظرات شخصی خیلی می تونه متفاوت باشه (بدلیل تعاریف متفاوت)
توضیحات بالا رو بخون
فکر نمی کنم نکته ی مبهمی رو باقی گذاشته باشم
نوشته شده توسط ovis:اصلا هم این طوری نیست که میگین نیست گرافیک حداقل 50 درصد قضیه هست و کاملا روشنه که گرافیک حرف اول بازی را میزنه اگه این طور بود همون بهتر که همه بران ps2 یا xbox1 بگیرن اگه گرافیک مهم نباشه.
شما رو نمی دونم
ولی من اولین بازیی که انجام دادم با با کنسولی بود که بهش TV Game می گفتن
بازیی بود مثل پینگ پونگ (اسمشو نمی دونم بنابراین افه نمی یام که یادم نمی یادش)
شامل یه توپ چهارگوش + یه صفحه ی راکت مانند متحرک + یه دیوار ...
دو تا هم رنگ داشت: سیاه و سفید
این وسیله به تلویزیون وصل می شدش و کنترلرش (اگه بشه اسمشو این گذاشت) یه ولوم بود، همینو بس
تجارب بعدیم هم با کومودور 64 و ... بود و بعدها بود که به سمت نینتندو و سگا و ... کشیده شدم
با این تفاصیل، میشه نتیجه گرفت که من برام گرافیک چیزیه که از یه صفحه با دو رنگ سیاه و سفید شروع شده و معلوم نیست آخرش به کجا ختم میشه
بنابراین نباید به چیزی که متغییره و روز به روز عوض میشه دل بست
می تونیم چیزایی رو در نظر بگیریم که می تونن با گذشت زمان ثابت باشن
مهم ترین اونام چیزیه به نام داستان
چیزیه که ثابت ی مونه
دقیقاً مثل کتابها می مونه، مثلاً کتاب سه تفنگدار همیشه قشنگ بود، هست و خواهد بود
نمونه ی کامل اینا هم Metal Gear Solid هستش که کار خودشو با حداقل شروع کرد، ولی خط داستانی اونقدر قوی بودش که باعث بشه این اثر بتونه باقی بمونه ...
نوشته شده توسط pandora tomorrow:نمونش همین Doom !!
گرافیکش در زمان خودش همیشه عالی بوده واسه همین این قدر معروف شد و همه میشناسینش!
همون طوری هم که عماد گفت، ورژن 3 نبود که این بازی رو مشهور کرد
ورژن اول این بازی بود که بدلیل اون نوآوری هاش و ابداعاتش مشهور شد وهنوز هم قدیمی ها Doom رو با ورژن یکش می شناسن
این Doom III اصطلاحاً مال نسل ویندوز و Pentium IV هستش
یادش بخیر اون دوران MS DOS غوغا می کرد ...
یادمه Doom اون زمان 4 تا فلاپی دیسک بود (اون دوران 4 تا فلاپی معادل 4 تا DVD بود برا خودش)
(البته من n سالم نیست فقط عیب کار اینه که من از 3 سالگی با انفورماتیک و الکترونیک آشنا شدم)
نوشته شده توسط mostafa_cpp:نميدونم چرا همه گير ميدن كه gow فقط گرافيك داره و گيم پلي نداره !
هر كس اين نظر رو داره 5 دقيقه gow رو بازي كنه بعد اگر سر حرفش موند يا خيلي مرده يا fanboye
آقا مصطفای گل
اگه حرف منو درست خونده بودی، می دیدی که من گفتم که من اطلاعاتی در مورد این بازی ندارم
ولی مسلماً بی اطلاع بی اطلاع هم نیستم
این بازی گرافیک بسیار بالایی داره
شکی هم درش نیست
دمشونم گرم
ولی قبول کن که یه بازی Shooter هیچ گاه نمی تونه در کنسول Game Play خیل جذاب و لذت بخشی داشته باشه (چون یا باید با آنالوگ دنبال هدف متحرک بدوی، و یا اینکه خیلی بیخود خود روی هدف قفل می کنه که هر دوشم از نظر من مزخرفه)
کلاً برای سبک اکشن سریع مثل این، کنسول ها اصلاً لذت بخش نیستن
کنسول برا نواردی حال میده مثل سبک Fighting یا Driving و یا امثال بازی های ورزشی مثل Soccer و خیلی موارد دیگه
ولی شک نکن که برای امثال بازی های Shooter اصلاً مناسب نیست
البته ما فرض رو بر این میگیریم که این بازی Game Play بسیار عالیی هم داره
ولی مسلماً فاقد خط داستانیه عالیه
چون مشخصات یه Shooter از اون (یعنی داستان) پشتیبانی نمی کنه
بنابراین این بازی هم (احتمالاً) مثل خیلی از بازی های فول گرافیک به فراموشی سپرده خواهد شد ...
(این یک نظر شخصیه)نوشته شده توسط ehsan_62:خیلی جالبه دوستانی که بازی را انجام ندادند بیشتر در مورد بازی میدونند تا کسانی که دارند بازی میکنند
بابا جان باشه این بازی با زیره میزی امتیاز گرفته
اصلا حقش امتیاز 6 بوده
دوست خوبم
ادما همیشه با تجربه کردن اطلاعات رو بدست نمیارن، گاهی بدیهیات هم کمک کننده ست
ضمناً نظرات شخصی خیلی می تونه متفاوت باشه (بدلیل تعاریف متفاوت)
توضیحات بالا رو بخون
فکر نمی کنم نکته ی مبهمی رو باقی گذاشته باشم