Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام

نوشته شده توسط ovis:
اصلا هم این طوری نیست که میگین نیست گرافیک حداقل 50 درصد قضیه هست و کاملا روشنه که گرافیک حرف اول بازی را میزنه اگه این طور بود همون بهتر که همه بران ps2 یا xbox1 بگیرن اگه گرافیک مهم نباشه.

شما رو نمی دونم
ولی من اولین بازیی که انجام دادم با با کنسولی بود که بهش TV Game می گفتن
بازیی بود مثل پینگ پونگ (اسمشو نمی دونم بنابراین افه نمی یام که یادم نمی یادش)
شامل یه توپ چهارگوش + یه صفحه ی راکت مانند متحرک + یه دیوار ...
دو تا هم رنگ داشت: سیاه و سفید
این وسیله به تلویزیون وصل می شدش و کنترلرش (اگه بشه اسمشو این گذاشت) یه ولوم بود، همینو بس

تجارب بعدیم هم با کومودور 64 و ... بود و بعدها بود که به سمت نینتندو و سگا و ... کشیده شدم
با این تفاصیل، میشه نتیجه گرفت که من برام گرافیک چیزیه که از یه صفحه با دو رنگ سیاه و سفید شروع شده و معلوم نیست آخرش به کجا ختم میشه

بنابراین نباید به چیزی که متغییره و روز به روز عوض میشه دل بست
می تونیم چیزایی رو در نظر بگیریم که می تونن با گذشت زمان ثابت باشن
مهم ترین اونام چیزیه به نام داستان
چیزیه که ثابت ی مونه
دقیقاً مثل کتابها می مونه، مثلاً کتاب سه تفنگدار همیشه قشنگ بود، هست و خواهد بود
نمونه ی کامل اینا هم Metal Gear Solid هستش که کار خودشو با حداقل شروع کرد، ولی خط داستانی اونقدر قوی بودش که باعث بشه این اثر بتونه باقی بمونه ...

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
نمونش همین Doom !!
گرافیکش در زمان خودش همیشه عالی بوده واسه همین این قدر معروف شد و همه میشناسینش!

همون طوری هم که عماد گفت، ورژن 3 نبود که این بازی رو مشهور کرد
ورژن اول این بازی بود که بدلیل اون نوآوری هاش و ابداعاتش مشهور شد وهنوز هم قدیمی ها Doom رو با ورژن یکش می شناسن
این Doom III اصطلاحاً مال نسل ویندوز و Pentium IV هستش

یادش بخیر اون دوران MS DOS غوغا می کرد ...

یادمه Doom اون زمان 4 تا فلاپی دیسک بود (اون دوران 4 تا فلاپی معادل 4 تا DVD بود برا خودش)
(البته من n سالم نیست فقط عیب کار اینه که من از 3 سالگی با انفورماتیک و الکترونیک آشنا شدم)

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
نميدونم چرا همه گير ميدن كه gow فقط گرافيك داره و گيم پلي نداره !
هر كس اين نظر رو داره 5 دقيقه gow رو بازي كنه بعد اگر سر حرفش موند يا خيلي مرده يا fanboye

آقا مصطفای گل
اگه حرف منو درست خونده بودی، می دیدی که من گفتم که من اطلاعاتی در مورد این بازی ندارم
ولی مسلماً بی اطلاع بی اطلاع هم نیستم
این بازی گرافیک بسیار بالایی داره
شکی هم درش نیست
دمشونم گرم

ولی قبول کن که یه بازی Shooter هیچ گاه نمی تونه در کنسول Game Play خیل جذاب و لذت بخشی داشته باشه (چون یا باید با آنالوگ دنبال هدف متحرک بدوی، و یا اینکه خیلی بیخود خود روی هدف قفل می کنه که هر دوشم از نظر من مزخرفه)
کلاً برای سبک اکشن سریع مثل این، کنسول ها اصلاً لذت بخش نیستن
کنسول برا نواردی حال میده مثل سبک Fighting یا Driving و یا امثال بازی های ورزشی مثل Soccer و خیلی موارد دیگه
ولی شک نکن که برای امثال بازی های Shooter اصلاً مناسب نیست

البته ما فرض رو بر این میگیریم که این بازی Game Play بسیار عالیی هم داره

ولی مسلماً فاقد خط داستانیه عالیه
چون مشخصات یه Shooter از اون (یعنی داستان) پشتیبانی نمی کنه
بنابراین این بازی هم (احتمالاً) مثل خیلی از بازی های فول گرافیک به فراموشی سپرده خواهد شد ... ;) (این یک نظر شخصیه)

نوشته شده توسط ehsan_62:
خیلی جالبه دوستانی که بازی را انجام ندادند بیشتر در مورد بازی میدونند تا کسانی که دارند بازی میکنند
بابا جان باشه این بازی با زیره میزی امتیاز گرفته
اصلا حقش امتیاز 6 بوده

دوست خوبم
ادما همیشه با تجربه کردن اطلاعات رو بدست نمیارن، گاهی بدیهیات هم کمک کننده ست
ضمناً نظرات شخصی خیلی می تونه متفاوت باشه (بدلیل تعاریف متفاوت)

توضیحات بالا رو بخون
فکر نمی کنم نکته ی مبهمی رو باقی گذاشته باشم

سلام

شما رو نمی دونم
ولی من اولین بازیی که انجام دادم با با کنسولی بود که بهش TV Game می گفتن
بازیی بود مثل پینگ پونگ (اسمشو نمی دونم بنابراین افه نمی یام که یادم نمی یادش)
شامل یه توپ چهارگوش + یه صفحه ی راکت مانند متحرک + یه دیوار ...
دو تا هم رنگ داشت: سیاه و سفید
این وسیله به تلویزیون وصل می شدش و کنترلرش (اگه بشه اسمشو این گذاشت) یه ولوم بود، همینو بس

تجارب بعدیم هم با کومودور 64 و ... بود و بعدها بود که به سمت نینتندو و سگا و ... کشیده شدم
با این تفاصیل، میشه نتیجه گرفت که من برام گرافیک چیزیه که از یه صفحه با دو رنگ سیاه و سفید شروع شده و معلوم نیست آخرش به کجا ختم میشه

بنابراین نباید به چیزی که متغییره و روز به روز عوض میشه دل بست
می تونیم چیزایی رو در نظر بگیریم که می تونن با گذشت زمان ثابت باشن
مهم ترین اونام چیزیه به نام داستان
چیزیه که ثابت ی مونه
دقیقاً مثل کتابها می مونه، مثلاً کتاب سه تفنگدار همیشه قشنگ بود، هست و خواهد بود
نمونه ی کامل اینا هم Metal Gear Solid هستش که کار خودشو با حداقل شروع کرد، ولی خط داستانی اونقدر قوی بودش که باعث بشه این اثر بتونه باقی بمونه ...

ورژن اول این بازی بود که بدلیل اون نوآوری هاش و ابداعاتش مشهور شد وهنوز هم قدیمی ها Doom رو با ورژن یکش می شناسن

یادش بخیر اون دوران MS DOS غوغا می کرد ...

یادمه Doom اون زمان 4 تا فلاپی دیسک بود (اون دوران 4 تا فلاپی معادل 4 تا DVD بود برا خودش)
(البته من n سالم نیست فقط عیب کار اینه که من از 3 سالگی با انفورماتیک و الکترونیک آشنا شدم)

آقا مصطفای گل
اگه حرف منو درست خونده بودی، می دیدی که من گفتم که من اطلاعاتی در مورد این بازی ندارم
ولی مسلماً بی اطلاع بی اطلاع هم نیستم
این بازی گرافیک بسیار بالایی داره
شکی هم درش نیست
دمشونم گرم

ولی قبول کن که یه بازی Shooter هیچ گاه نمی تونه در کنسول Game Play خیل جذاب و لذت بخشی داشته باشه (چون یا باید با آنالوگ دنبال هدف متحرک بدوی، و یا اینکه خیلی بیخود خود روی هدف قفل می کنه که هر دوشم از نظر من مزخرفه)
کلاً برای سبک اکشن سریع مثل این، کنسول ها اصلاً لذت بخش نیستن
کنسول برا نواردی حال میده مثل سبک Fighting یا Driving و یا امثال بازی های ورزشی مثل Soccer و خیلی موارد دیگه
ولی شک نکن که برای امثال بازی های Shooter اصلاً مناسب نیست

البته ما فرض رو بر این میگیریم که این بازی Game Play بسیار عالیی هم داره

ولی مسلماً فاقد خط داستانیه عالیه
چون مشخصات یه Shooter از اون (یعنی داستان) پشتیبانی نمی کنه
بنابراین این بازی هم (احتمالاً) مثل خیلی از بازی های فول گرافیک به فراموشی سپرده خواهد شد ... ;) (این یک نظر شخصیه)

دوست خوبم
ادما همیشه با تجربه کردن اطلاعات رو بدست نمیارن، گاهی بدیهیات هم کمک کننده ست
ضمناً نظرات شخصی خیلی می تونه متفاوت باشه (بدلیل تعاریف متفاوت)

توضیحات بالا رو بخون
فکر نمی کنم نکته ی مبهمی رو باقی گذاشته باشم

ببنین منو مجبور میکنین تا وارد جزئیات قرآن کریم بشم :
در قرآن گفته شده که خداوند زیبایی را دوست دارد.

زیبایی اصل یک مسئله هست گرافیک هم جزئی از زیبایی هست .

من گفتم اگه کرافیک مهم نباشه و فقط گیم پلی بازی مهم باشه همین بهتر که همه برن کنسول ps2 را بگیرن پس چرا این همه دارن خودشون را واسه ی کنسولهای نسل جدید میکشن اصلیترین علت بخاطر همین گرافیکه . اونوقت چرا این همه شرکتهای بازی سازی میان گرافیک بازی ها را میبرن بالا و باعث میشن تا ما هر سال کارت گرافیک خودمون را ارتقاع بدیم .

لطفا دیگه قبول کنید که گرافیک اصل یک بازی هست و جای شکی هم نداره.

و مورد دیگه اینکه که واقعا باز باید جواب بدم در مورد بازی ها بازی های fps و شخص اول پر طرفدارترین بازی هستند پس شما چطور میگید جذاب نیستند . این نوع بازی ها به حقیقت نزدیک هستند به علت اینکه ادم تو دنیای حقیقی هم هیچ وقت خودش را از بالا یا پشت خودش را نمیبینه و فقط مثل بازی های fps فقط میتونه جلوی بدن و دستاش را ببینه چیزی همیشه لذت بخش است که به حقیقت نزدیک باشه .

پر فروشترین بازی ها همیشه این نوع بازی هستند.

در اخر یه مثال در مورد گرافیک بازی ها میزنم :

همیشه همه دوست دارن گرافیک دوست دوختراشون بالا باشه :biggrin1: این فکر کنم کافی باشه

مدیران انجمن اگه نارحت شدن همین تیکه اخر را سانسور کنید.
بالخره ببخشید.

همیشه ما دوست داریم گرافیک دوست دخترامون زیاد باشه .:biggrin1: این فکر کنم کافی باشه.

بیخیال بچه ها . بزارید تو حال خودشون باشن. بعضی ها هنوز تو کف Doom نمیدونم از این جور برنامه هان . فکر میکنن یک دست برو جلو و هی زامبی بکشه شاه کاره .من سر یه 360 شرط میبندم هرکی این بازی رو انجام بده نظرش عوض میشه که هیچ میره دنبال 360 خریدن . خلاصه سعی نکنید بازی ها ی گذشته رو با بازی های نسل جدید مقایسه کنید
این هم چند تا عکس از شروع و انتخاب سختی بازی تا رد شدن اولین مرحله
http://i15.tinypic.com/2yn5nio.jpg
http://i10.tinypic.com/2d9bqc9.jpg
http://i15.tinypic.com/4doyk2b.jpg
http://i15.tinypic.com/2ij2sjl.jpg
http://i15.tinypic.com/47x42o1.jpg
http://i10.tinypic.com/2afa9v4.jpg
http://i15.tinypic.com/47wy3o5.jpg
http://i9.tinypic.com/3y7jscw.jpg
کسی تا تهش رفته ببینه بازیش طولانیه یا نه؟؟ میخوام ببینم صرفه جویی کنم در بازی کردنش یا نه!؟
من تا اخرش نرفتم ولی بازی طولانی هست { نه به اندازه FF }
به نظر خودت هیف نیست یه همچین بازی رو که بعضی ها مثل من از E3 05 براش صبر کردن رو 2 روزه تمام کرد .من که خودم حد اکثر شبی 1 ساعت و نیم بازی میکن . چون این طوری بازی بیشتر طول میکشه .و لذتش به مراتب بیشتر میشه .بگذریم که همون یک ساعتش هم نصفش حرم نگاه کردن به در و دیوار بازی میشه:blushing: :love:

من گفتم اگه کرافیک مهم نباشه و فقط گیم پلی بازی مهم باشه همین بهتر که همه برن کنسول ps2 را بگیرن پس چرا این همه دارن خودشون را واسه ی کنسولهای نسل جدید میکشن اصلیترین علت بخاطر همین گرافیکه . اونوقت چرا این همه شرکتهای بازی سازی میان گرافیک بازی ها را میبرن بالا و باعث میشن تا ما هر سال کارت گرافیک خودمون را ارتقاع بدیم .

و مورد دیگه اینکه که واقعا باز باید جواب بدم در مورد بازی ها بازی های fps و شخص اول پر طرفدارترین بازی هستند پس شما چطور میگید جذاب نیستند . این نوع بازی ها به حقیقت نزدیک هستند به علت اینکه ادم تو دنیای حقیقی هم هیچ وقت خودش را از بالا یا پشت خودش را نمیبینه و فقط مثل بازی های fps فقط میتونه جلوی بدن و دستاش را ببینه چیزی همیشه لذت بخش است که به حقیقت نزدیک باشه .

پر فروشترین بازی ها همیشه این نوع بازی هستند.

همیشه همه دوست دارن گرافیک دوست دوختراشون بالا باشه :biggrin1: این فکر کنم کافی باشه

مدیران انجمن اگه نارحت شدن همین تیکه اخر را سانسور کنید.
بالخره ببخشید.

همیشه ما دوست داریم گرافیک دوست دخترامون زیاد باشه .:biggrin1: این فکر کنم کافی باشه.
سلام.
خیلی وقته دیگه پست نمیدم مگر اینکه مجبور بشم.
ببخشید که بیربطه این اولش اما:
ایکاش تو که نمیخواستی عمل هم نمیکردی و وارد نمیشدی
ان الله جمیل و یحب الجمال آیه نیست. بلکه یه حدیثه. واقعا متاسفم.
ایکاش تو که نمیخواستی اول میدیدی کسی که داری براش به قران استناد میکنی اصلا دینی رو قبول داره یا نه. تا اونجا که من میدونم احمد اصلا اسلام رو قبول نداره.
امیدوارم یه تجدید نظر کنی!

من خودم 360 دارم و اونموقع که تو تو سایت عضو هم نبودی ما اینجا سنگ 360 به سینه میزدیم پس لطفا جبهه گیری نکن. حرفهای یه دوسته.
حالا باقی مسائل
کسایی که پی اس 2 نگرفتن حتما مسائل خاص خودشون رو داشتن.خوده من تا حالا پولش رو نداشتم اما حالا میخوام برم و بخرم. چون فکر میکنم خیلی بازیها رو از دست دادم. و لازم به توضیح نمیبینم که چیزی که از دست دادم گرافیک بازیها نبوده بلکه داستان بوده.
این هم که خودم رو برای یه کنسول نسل جدید میکشتم هم به این دلیل بود که بازیهای جدید که میومد رو این سیستم اجرا میشد و من میخواستم داستانشون رو بدونم. پس چاره ای نبود جز خرید 360.
نظرات رو با لطفا و خواهشا نمیشه عوض کرد.
همه عالم میدونن که rpg پر طرفدارترین سبک بازی هست. لازم به توضیح نمیدونم.
بازهم نزدیکترین سبک به عالم واقع rpg هست. نمیدونم چقدر بازی کردی.
یه دوست دختر که end graphic باشه. اگه محتوی و داستان نداشته باشه فقط ............
نهایت 2-3 هفته باهاشی که میشه همون حرفی که احمد میزنه.
امیدوارم دیگه تو هیچ جای این فروم از دین و قرآن حرف نزنی. اگر براشون حرمت قائلی البته. اینو به عنوان کسی گفتم که عاشقه دینش و قرانه.

در مورد صحبتهای احمد جان باید بگم که همش حقیقت بود و تا حد زیادی حرف دل من بود و شاید خیلی از ما... بخصوص در مورد بازی شوتر روی کنسول. دوم باز واقعی دوم رو با دوم 3 نمیشناسه... بلکه با یک و دو میشناسه... دوم بنیانگذار سبک شوتر بود و در دوم دو کاملتر شد و تا Q2 ... اما از اونجا به بعد تموم شد.. برای من یکی دوم 3 به هیچ وجه جذابیت دوم یک رو نداشت و من هم اصلاً جلو نرفتم... نهایت تا Delta Labs یا یکم بعد از اون دقیقاً یادم نیست.

درمورد گرافیک هم اینجا کاملاً با احمد موافقم.. البته این معنیش این نیست که از گرافیک بالا خوشم نمیاد و بدمم میاد نه هیچ کس از گرافیک خفن بدش نمیاد اما براش از اولویت برخوردار نیست. همیشه اول به Gameplay نگاه میکنن و بعد داستن... یک بازی فاقد این دو مورد هرچقدر میخواد گرافیک خفنی داشته باشه... (باز نیاید چرند جواب بدید این بحث کلیه فقط اینجا مطرح شده به GoW هم ربطی نداره بخصوص وقتی بازیش نکرده باشم -- کلی!) همه ما Contra یک و دو رو بازی کردیم... اون لذت و هیجانی که اون دو شماره داشتن به هیچ وجه در بازیهای بعدی وجود نداشت... خیلی از شما ها سبک ادونچر رو دوست دارید اما حاضرم شرط ببندم نصفتون Day of The Tentacle رو بازی نکردید.. این بازی تحت Dos بود و هرگز هم تکرار نمیشه.. حتی این Sam & Max جدید بنظر من به اندازه نصف اون نسخه تحت dos جذابیت نداره.. واقعاً یادش بخیر...

شما نمیتونید از کنار ارزش گیم پلی و داستان بگذرید بخاطر گرافیک بالا! چون این یک بعد ظاهریه... اونم وقتی شاهکارهای بزرگی مثل MGS هست که درسته در اون زمان از ماکزیمم توان گرافیکی استفاده کرده!! اما هرگز بخاطر گرافیک بازی مطرح نشدن، بخاطر گیم پلی و داستان فوق العاده و بهره وری از محیط 3 بعدی به شهرت رسیدن... حتی همون زمان بازی Half-Life گرافیک چندان بالائی نداشت اما بجرات میشه گفت کاملترین بازی سبک FPS بود و هنوزم هست علتشم mod معروف Counter-Strike هست که هنوز بعداز گذشت 7 سال جزو 5 بازی برتر آنلاین و روزانه میلیونها نفر مشغول بازی کردنش هستن... فکر میکنید علتش گرافیک بازی بوده؟!

خیلی معذرت میخوام واقعاً ببخشید ولی من یکی به این قسمت فقط میتونم بخندم :))

البته شما یک نکته رو فراموش کردید. توان و خلاقیت در نسل قبل بصورت ماکزیمم استفاده شده و جای خلاقیت و نوع آوری وجود نداره... به عنوان مثال تو نسل قبل نمیشد چیزی مثل Octa-Cam داشت (Camouflage جدید Solid Snake) که بصورت Real-Time تصویر محیط رو روی کاموی اسنیک پیاده کنه... نمیشد.. اما تو این نسل میشه... توی نسل قبل توان پردازنده ها اجازه نمیداد AI به پیشرفتهای بالائی برسه اما در این نسل میشه... گسترش مپهای بازی تاحدی امکان پذیر بود که مشخصات پردازنده و کنسول اجازه میدادن اما اون میزان در نسل جدید به چندین برابر میرسه.. میزان محاسبات فیزیک در نسل قبل روی کنسولها در حجمی که بشه گفت بازی از فیزیک بهرمنده وجود نداشت... اما الان کلی پیشرفت تو این قضیه حاصل شده و توان استفاده از فیزیک به میزان قابل توجهی بالا رفته... هزاران دلیل دیگه میشه آورد در عین حال شما اگر خودت هم دقت کنی میبینی که همه اینهارو خودت هم میتونستی بگی.. پس میبینی گرافیک خفن اینجا به تنهائی اصلاً مطرح نیست... گرافیک باید در خدمت gameplay باشه.. در غیر این صورت هیچ لطفی نداره...

با توجه به این همه دلیل اگر بازم اسرار دادرید که گرافیک مهمترین اصل در یک بازی هست! بنظر من کاری دیگری برای شما نمیشه انجام داد این چیزائی که اینجا گفته شد همه و همه هیچ تاثیری نداشته...

تا اونجائی که من میدونم RPG پرطرفدارترین سبک و بعد از اون بازیهای شوتر...

داخل این اسپویلر چیزی نوشتم که خودم اعتقاد دارم جاش اینجا نیست اما در پی همچون مثالی همچین توضیحی لازم بود، اما اطمینان میدم که از نوع بیان زشتی استفاده نشده :)

خوب بگذار مثالت رو تکمیل کنم.. اون بسته به نوع نگاه اون اشخاص داره که در پی چه نوع از ارتباط هستن.. اگر ارتباط احساسی و عاطفی باشه به قیافه طرف زیاد اهمیت نمیدن به خصوصیات اخلاقی و نوع نگاه و طرز فکر طرف اهمیت میدن.. آدم با گرافیک گوشه کنار خیابون زیاده ولی ....

خلاصه اینکه در دسته بندی کلن MaMMaD ما شمارو در دسته Casual Gamer دسته بندی میکنیم...

فکر نکنم کسی Doom 3 رو بازی جاودانه بدونه!

سلام.
من کی گفتم دووم 3 ؟؟
من منظورم سری دووم چه از اولی چه از این اخریش!!

سلام آقایون
نمی خوام طرف شخص خواصی رو بگیرم .اما نظرم راجبه حرفهای شما { دوستام } میگم
1. هادی جون دین و مسلک هر شخصی بسته و به خودش و 100% مسئله شخصی هست { خوب نبود نظر باطنی کسی رو تو جمع گفتی } در مورد خریدن PS2 باید بگم حداقل 50 تا بازی پر محتوا و جون دار رو از دست دادی .
2. آقا سیاوش هم که درست میگه درباره گرافیک { در کل من و شیاوش نکته نظر ها مشترک و مخالف زیاد داریم } . من خودم MGS رو که میشه بگی چیزی به اسم گرافیک نداره { در مقایسه با بازی های دیگه رو PS } تا حالا نتونستم فراموشش کنم . حتی از MGS 2 .3 هم به مراتب زیباتر هست . مثلا بازی Shadow of the Colossus و Fahrenheit رو در نظر بگیر . اولا داستان گیرا و جالب دارن و بعد انقلاب سبک و گیم پلی هستن و نوآوری هم که در این بازی ها حرف اول و آخر رو میزنه .
نظر من کلا درباره هر بازی اول داستان .بعد نواوری و بعد گیم پلی هست .
:biggrin1: :blushing: :love: راستی خوب تاپیک رو منحرف کردید ها . دمتون گرم .
خوب بچها GOWتموم شد.
کشتی خودت رو . می تونستی حداقل 2 ماه خودت رو با اون سر گرم کنی و بیشتر لذت ببری

نظر شخصیه منه، ولی این G.O.W چیزی نیست که بتونه اثر جاویدانی بشه توی دنیای Game
علتشم اینه که امروزه خیلی از گیمر ها بازی رو برای داستان و Game Play ش دنبال می کنن، نه برای گرافیک
من دیگه توش موندم که Gow چی کم داره که همینطور دارین ازش ایراد میگیرین !
اگه با این کاراتون دارید شکم خودتون رو صابون میزنید که به خودتون به زور بقبولونید که 360 و بازیهاش بد هستن و اگه با این کاراتون میخواید وجدان خودتون رو راحت کنید که بازیهای PS3 هنوز نیومده سرتره, من حرفی ندارم بیاید اینجا هر چی میخواید بگید !
چون کسی که این بازی رو دیده و یا در حال بازی کردنش هست :
حرف شما رو به اندازه یک پوست تخمه هم قبول نداره.

کسی اینجا از شماها اظهار نظر نخواست که (طرفدارای PS3) اومدید اینجا و دارید مثلا از این بازی انتقاد میکنید ! پس لطفا نطرتون رو واسه خودتون نگه دارید و هیچ لزومی هم نداره آدم هر جا میرسه نظرشو بگه.

از نظر من و خیلی های دیگه, این بازی یک بازی کامله که به هیچ وجه در هیچ زمینه ای نمیشه ازش ایراد گرفت ! (شماها که Review سایت های معتبر نیستید که بیاید نظر بدید و مردم هم به نظراتتون اهمیت بدن)
این بازی هم در زمینه گیم پلی,هم در زمینه گرافیک,هم در زمینه صدا و خط داستانی بدون نقص هست ! (چیزی که خود بزرگان صنعت گیم گفتن!)
شما میگید یک بازی علاوه بر اینکه باید گرافیک داشته باشه,باید گیم پلی هم داشته باشه...خوب دیگه اینروزا فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که به این بازی بگه گیم پلی نداره !!! :eek:
من نمیدونم رو چه حساب میگید این بازی گیم پلی نداره !!! با وجودی که حتی حاضر نشدید یه تریلر از این بازی ببینید دارید در رابطه با چیزی که ازش خبر ندارید و نمیشناسید بحث میکنید !:laughing:
در مورد داستان این بازی هم, تا جایی که جا داشته از یک بازی شوتر تخیلی داستان ساختن و در حقش هم اصلا کوتاهی نکردن.
من پیشنهاد میکنم شماها که میتونید از یک بازی شوتر, داستانی مثل فارنهایت یا ... بسازید حتما برید خودتون رو به شرکتهای بازیسازی بزرگ معرفی کنید چون با اینجا اومدن و بحث راه انداختن یه جورایی حقتون ضایع میشه... !!! :)

در آخر هم بگم که,اگه این بازی به غیر از گیم پلی و گرافیک و صدا,داستانش هم کامل بود میومدید از عکس روی جلدش ایراد میگرفتید !
پس بحث کردن با شماها یک اشتباه محض بیشتر نیست.

من دیگه توش موندم که Gow چی کم داره که همینطور دارین ازش ایراد میگیرین !
اگه با این کاراتون دارید شکم خودتون رو صابون میزنید که به خودتون به زور بقبولونید که 360 و بازیهاش بد هستن و اگه با این کاراتون میخواید وجدان خودتون رو راحت کنید که بازیهای PS3 هنوز نیومده سرتره, من حرفی ندارم بیاید اینجا هر چی میخواید بگید !
چون کسی که این بازی رو دیده و یا در حال بازی کردنش هست :
حرف شما رو به اندازه یک پوست تخمه هم قبول نداره.

کسی اینجا از شماها اظهار نظر نخواست که (طرفدارای PS3) اومدید اینجا و دارید مثلا از این بازی انتقاد میکنید ! پس لطفا نطرتون رو واسه خودتون نگه دارید و هیچ لزومی هم نداره آدم هر جا میرسه نظرشو بگه.

از نظر من و خیلی های دیگه, این بازی یک بازی کامله که به هیچ وجه در هیچ زمینه ای نمیشه ازش ایراد گرفت ! (شماها که Review سایت های معتبر نیستید که بیاید نظر بدید و مردم هم به نظراتتون اهمیت بدن)
این بازی هم در زمینه گیم پلی,هم در زمینه گرافیک,هم در زمینه صدا و خط داستانی بدون نقص هست ! (چیزی که خود بزرگان صنعت گیم گفتن!)
شما میگید یک بازی علاوه بر اینکه باید گرافیک داشته باشه,باید گیم پلی هم داشته باشه...خوب دیگه اینروزا فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که به این بازی بگه گیم پلی نداره !!! :eek:
من نمیدونم رو چه حساب میگید این بازی گیم پلی نداره !!! با وجودی که حتی حاضر نشدید یه تریلر از این بازی ببینید دارید در رابطه با چیزی که ازش خبر ندارید و نمیشناسید بحث میکنید !:laughing:
در مورد داستان این بازی هم, تا جایی که جا داشته از یک بازی شوتر تخیلی داستان ساختن و در حقش هم اصلا کوتاهی نکردن.
من پیشنهاد میکنم شماها که میتونید از یک بازی شوتر, داستانی مثل فارنهایت یا ... بسازید حتما برید خودتون رو به شرکتهای بازیسازی بزرگ معرفی کنید چون با اینجا اومدن و بحث راه انداختن یه جورایی حقتون ضایع میشه... !!! :)

در آخر هم بگم که,اگه این بازی به غیر از گیم پلی و گرافیک و صدا,داستانش هم کامل بود میومدید از عکس روی جلدش ایراد میگرفتید !
پس بحث کردن با شماها یک اشتباه محض بیشتر نیست.

سلام!
ببخشید که منم نظرمو میدم:
تو کل این صحبت ها به نظرم علی امینی از همه قشنگ تر صحبت کرد!
واقعا نتونستم جلو خودم رو بگیرم :mad:
چند نکته رو حتما باید میگفتم!
اولین اینکه چرا شما عادت دارید همه چیزو با هم قاطی میکنید؟؟؟ :confused:
اصلا اینکه یک نفر دین اسلام رو قبول نداره چیزیه که اینجا بیان بشه؟؟ یا اینکه از قرآن اینجا آیه میارید!!! یا اینکه میگید گرافیک دوست دخترتون بالا باشه بهتر نیست؟؟!!!
مگه بازی دوست دخترمه؟؟؟
بعد جالبه آقای سیاوش میاد میگه کسی که دوست دختر رو واسه گرافیک بخواد تو خیابون ریخته :cheesygri
یکی میاد یک حرف اشتباه میزنه بعد ادامشم میدید؟؟:confused:
اصلا گیم چه ربطی به این صحبت ها داره؟؟؟؟
اون دوستانی هم که میان میگن اول داستان فقط داستان و و و لطف کنن به جای اینکه وقتشون رو پای یک بازی 10 - 15 ساعته بذارن برن بشینن یا کتاب بخونن یا فیلم نگاه کنن ;)
مهمترین بخش در یک بازی گیم پلی هست و بعد گرافیک وسلام;)
در مورد گرز آف وار هم من میدونستم بازی بزرگیه ولی منم عقیده داشتم که گیم پلیش خیلی جالب نیست( یک عقیده کور کورانه) ولی یکی واسم از بازی یه چیزایی گفت که بهش ایمان اوردم! یعنی البته به اون شخص هم ایمان داشتم و به نظرم از بهتریم بازیباز های ایران هست!
گرز آف وار از همه نظر بی نظیره و هیچ شکی نکنید!
از نظر گرافیکی همه المان های گرافیکی رو در آخرین حد داره! از نظر گیم پلی هم گیم پلی بی نظیر و درگیر کننده ای داره! و در کل از بهترین بازی های تاریخ هست که مطمئن هستم وقتی بازی کنم یکی از بهترین بازی های عمرم رو تجربه کردم!
در ضمن من طرفدار PS3 هستم! ولی طرفداری خشک و کور کورانه و تعصب بدون فکر رو به هیچ وجه قبول ندارم!
ببخشید سرتون رو درد اوردم!
موفق باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or