Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
باید با استفاده از فیل.تر شکن برید استور خرید رو انجام بدید. تمام
پیشنهاد میکنم اگر گوشی هوشمند یا تبلت دارید اسمارت گلس رو دانلود کن و وی.پی.ان گوشی رو فعال کن و برو تو اسمارت گلس و خریدتو انجام بده.

:|
45$ میخری بعد بازی رو میگیری و بعدش 45 گیگ دانلود میکنی.همین!

ممنون
پول مالیات هم ازمون میگیرن؟
بعد وی پ *ان باید با اکانت سرورش یکی باشه

کسی دوستان تو تهران هست حجم بازی رو به من بده؟

ممنون
پول مالیات هم ازمون میگیرن؟
بعد وی پ *ان باید با اکانت سرورش یکی باشه

کسی دوستان تو تهران هست حجم بازی رو به من بده؟

من فردیس کرجم کسی خواست هر دیتایی که داشته باشم در اختیار دوستان میزارم تا فردا هم دانلود Gears تموم میشه.

امکان جالبی که داره بعد از حدود 12 % میتونید داخل بازی برید و ارجعیت دانلودتون رو انتخاب کنید بین مولتی و کمپین که اول کدوم قسمت رو دانلود کنه که اگر مثل من مولتی واستون ارجعیت داشته باشه اول مولتی رو کامل دانلود میکنه و بعد میره سراغ کمپین!! البته شاید بازی های دیگم این امکان رو داشته باشن ولی من دفعه اول بود که میدیدم.

آخرین ویرایش:
هیچکدام از موارد امکان پذیر نیست عزیز

فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk

چرا امکان پذیر هست. دیتا با کنسول دانلود میشه بعد میشه کپی کرد رو هارد اکسترنال و به کنسول دیگه انتقال داد.

تنها چیزی که ممکن نیست اینه که پی سی نمیشه نمیشه چیزی دانلود کرد

چرا امکان پذیر هست. دیتا با کنسول دانلود میشه بعد میشه کپی کرد رو هارد اکسترنال و به کنسول دیگه انتقال داد.

تنها چیزی که ممکن نیست اینه که پی سی نمیشه نمیشه چیزی دانلود کرد

من تا جایی که امتحان کردم x1 مدیریت دانلود نداره شب ساعت رایگان مثلا بزارم دانلود قطع کنم فرداش از ادامه میاد دانلود یا میاد از اول ؟ :|

من تا جایی که امتحان کردم x1 مدیریت دانلود نداره شب ساعت رایگان مثلا بزارم دانلود قطع کنم فرداش از ادامه میاد دانلود یا میاد از اول ؟ :|

از ادامش میاد.

--
یکم راجب خود بازی صحبت کنین بابا :d هی میام ببینم مردم چی میگن راجب خود بازی می بینم خبری نیست :d

از ادامش میاد.

--
یکم راجب خود بازی صحبت کنین بابا :d هی میام ببینم مردم چی میگن راجب خود بازی می بینم خبری نیست :d
در مورده بازی ! کمپین بازی گرافیک خیلی خوبی داره ! یعنی خیلی ! البته افت فریم هم داره که بعضی جاها اذیت میکنه ! دوست داشتم کمپین گرز 1 رو نمیرفتم اصلا و از همون اول کمپین این بازی رو میرفتم !!
مولتی بازی هم سروراش خوبه ! match-making اش هم خوبه ! فریم 60 لذت مولتی رو چند برابر کرده ! شاتگان بازی یه سری مشکلات داره که به زودی رفعش میکنن با آپدیت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or