Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
چرا هر کی ساز خودشو میزنه؟:دی صب تا شب اکثرتون هستید ولی با هم بازی نمیکنید:|:دی
متاسفانه چون پرایوت ها ، لگی مثله بازی با خارجیا داره ، دیگه پرایوت کسی نمیزنه ! واسه بازی با خارجیا هم 4 نفر حداکثر بیشتر نمیتونن با هم بازی کنن ! دیگه تعداد زیادی برای پرایوت تو یک لابی جمع نمیشه !

الان برای دریافت نسخه های X360 خریدن و بازی کردن آفلاین کافیه یا حتما باید آنلاین هم بزنی؟
چون توی Xbox Wire خوندم باید توی Xbox Live بازی اش کنی

بچه ها کسی خبری نداره نسخه پی سی کی میاد؟بعد یه سوال؟بازی روی چه شبکه ای قابل بازی خواهد بود؟تا اونجایی که میدونم Games for Windows Live تعطیل شده

بچه ها کسی خبری نداره نسخه پی سی کی میاد؟بعد یه سوال؟بازی روی چه شبکه ای قابل بازی خواهد بود؟تا اونجایی که میدونم Games for Windows Live تعطیل شده
معلوم نیست ولی احتمالا استیم.چند وقت پیش هم یکی از مدیران مایکروسافت از استیم تعریف و تمجید کرده بود!

من بازی رو گرفتم
حقیقاتا اون حالی که خود Geow 1 می ده رو نمی ده
یعنی اون سنگینی گیم پلی و جو تاریک نسخه اصلی رو من توی این نسخه نمی بینم
بعید بدونم از The Coalition کلا GeoW درست حسابی در بیاد، Geow رو باید با همون 3 باهاش خداحافظی می کردن، حتی همون Judgement هم اشتباه کردن دادن PCF ساخت
امیدوارم این بازی به سرنوشت Resident Evil دچار نشه که وقتی میکامی گزاشتش کنار کلا به نابودی کشیده شد

Steam
همین الان عناوین دیگه مایکروسافت هم از طریق استیم عرضه می شن

من بازی رو گرفتم
حقیقاتا اون حالی که خود Geow 1 می ده رو نمی ده
یعنی اون سنگینی گیم پلی و جو تاریک نسخه اصلی رو من توی این نسخه نمی بینم
میشه بگی به چه دلایلی مثل همون نسخه ی اصلی رو ۳۶۰ جذابیت نداره؟!
کلا مگه چه تغییراتی داشته از لحاظ گیم پلی و اتمسفر و ....؟!( چون هیچ تریلری ندیدم به همین خاطر نمیدونم چی کردن باهاش)
آنلاینش رو چی تست کردید؟!

میشه بگی به چه دلایلی مثل همون نسخه ی اصلی رو ۳۶۰ جذابیت نداره؟!
کلا مگه چه تغییراتی داشته از لحاظ گیم پلی و اتمسفر و ....؟!( چون هیچ تریلری ندیدم به همین خاطر نمیدونم چی کردن باهاش)
آنلاینش رو چی تست کردید؟!

بازی یکمی زیادی روشن شده یک قسمت هاییش
GeOW1 هم من وقتی بازی می کردم روی 360 وقتی مارکوس راه می رفت انگار داری یک وزنه 100 کیلویی رو جا به جا می کنی، یک سنگینی خیلی خاصی داشت
آنلاینش رو تست نکردم فعلا

بازی یکمی زیادی روشن شده یک قسمت هاییش
GeOW1 هم من وقتی بازی می کردم روی 360 وقتی مارکوس راه می رفت انگار داری یک وزنه 100 کیلویی رو جا به جا می کنی، یک سنگینی خیلی خاصی داشت
آنلاینش رو تست نکردم فعلا
بازی روشن شدنش دلیل داره
توی نسخه ی اصلی به دلیل لا پوشونی ضعف گرافیکی اتمسفر خیلی خیلی تاریک شد این نسخه هم تاریک هست ولی دیگه نیاز به لاپوشونی ضعف گرافیکی نیست
نارحتی شما هم بی مورد هست چون این IP برای راد مثل بچش میمونه
تیم TC هم شما یه نگاه بندازی میفهمی منتخب جهان هستش بهترین ها توی TC هستن فقط کافیه کارنامشون ر ببینی از هر بازی بزرگی که نقطه ی قوتش اشخاصی بودن که الآن توی TC هستن

بازی روشن شدنش دلیل داره
توی نسخه ی اصلی به دلیل لا پوشونی ضعف گرافیکی اتمسفر خیلی خیلی تاریک شد این نسخه هم تاریک هست ولی دیگه نیاز به لاپوشونی ضعف گرافیکی نیست
نارحتی شما هم بی مورد هست چون این IP برای راد مثل بچش میمونه
تیم TC هم شما یه نگاه بندازی میفهمی منتخب جهان هستش بهترین ها توی TC هستن فقط کافیه کارنامشون ر ببینی از هر بازی بزرگی که نقطه ی قوتش اشخاصی بودن که الآن توی TC هستن

خیلی قبل از این که شما این عنوان رو بشناسی، من GeoW بازی می کردم
می دونم به چی گیر بدم به چی گیر ندم ;)

یحتمل دمو E3 اه Geow4 هم واسه ضعف گرافیکی تاریک شده بود :-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or