منم بالاخره گرفتم و چند مرحله رفتم جلو گفتم شاید بازی را خیلی وقت بود تجربه نکردم بعضی چیزها را یادم بره و اشتباه کنم ولی با انجام دادن دوباره بازی همین اعتقاد را دارم که دشمنها های گیرز 1 باهوشترین دشمنها تو کل سری گیرز هستند بدون شک ! ولی یارای خودی خنگترین بین سری !
یعنی پدر ادم را در میارن از پس که باید بری از رو زمین جمعشون کنی ! کلا گیرز 1 دشمنهایخیلی باهوشی داره یعنی قشنگ فقط تاکتیک عوض میکنن و محلشون را سریع تعویض میکنن و خیلی هم با دلو جرات تشریف دارن و قشنگ رو جنابعالی حمله ور میشن ! حالا تو این وضعیت که دشمنها تشریف دارن و تو جو رگبار گلوله تشریف داری باید بری یارای خنگ خودت را نجات هم بدی ! کلا لذت بازی را بهم میزنه به همبن خاطر به نظر من بهترین درجه سختی که بتونی این وضعیت را تحمل کنی و لذت ببری همون درجه سختی نورمال هست بالاترش پدرت را در میاره .
منتقد گیم اسپات هم فکر کنم به همین مورد گیر داده که واقعا درست گفته .
ولی در نهایت بالاخره بازی بازیه گیرز هست و ادم بعد از 8 سال که اولین گیرز را تجربه کرده بود الان که دوباره بازیش میکنیم تازه ادم میدونه که اپیک واقعا چی خلق کرده هنوز از لحاظ شوتر سوم شخص هیچ بازی به گردش نمیرسه سیستم کاور گیریش و شوتینگش بینظیره .
در مورد گرافیک که باید بگم چیزی بالاتر از ریمیک ساده هست ! رسما بعضی لوکیش ها حتی بهتر از بازی های نسل حاضر هست یعنی رسما از لحاظ بصری یه بازی نسل بعدی هست . اینها با یک ریمیک این کار بکنند موندم که با گیرز 4 چیکار میکنند ؟!