Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
منم بالاخره گرفتم و چند مرحله رفتم جلو گفتم شاید بازی را خیلی وقت بود تجربه نکردم بعضی چیزها را یادم بره و اشتباه کنم ولی با انجام دادن دوباره بازی همین اعتقاد را دارم که دشمنها های گیرز 1 باهوشترین دشمنها تو کل سری گیرز هستند بدون شک ! ولی یارای خودی خنگترین بین سری !
یعنی پدر ادم را در میارن از پس که باید بری از رو زمین جمعشون کنی ! کلا گیرز 1 دشمنهایخیلی باهوشی داره یعنی قشنگ فقط تاکتیک عوض میکنن و محلشون را سریع تعویض میکنن و خیلی هم با دلو جرات تشریف دارن و قشنگ رو جنابعالی حمله ور میشن ! حالا تو این وضعیت که دشمنها تشریف دارن و تو جو رگبار گلوله تشریف داری باید بری یارای خنگ خودت را نجات هم بدی ! کلا لذت بازی را بهم میزنه به همبن خاطر به نظر من بهترین درجه سختی که بتونی این وضعیت را تحمل کنی و لذت ببری همون درجه سختی نورمال هست بالاترش پدرت را در میاره .
منتقد گیم اسپات هم فکر کنم به همین مورد گیر داده که واقعا درست گفته .
ولی در نهایت بالاخره بازی بازیه گیرز هست و ادم بعد از 8 سال که اولین گیرز را تجربه کرده بود الان که دوباره بازیش میکنیم تازه ادم میدونه که اپیک واقعا چی خلق کرده هنوز از لحاظ شوتر سوم شخص هیچ بازی به گردش نمیرسه سیستم کاور گیریش و شوتینگش بینظیره .

در مورد گرافیک که باید بگم چیزی بالاتر از ریمیک ساده هست ! رسما بعضی لوکیش ها حتی بهتر از بازی های نسل حاضر هست یعنی رسما از لحاظ بصری یه بازی نسل بعدی هست . اینها با یک ریمیک این کار بکنند موندم که با گیرز 4 چیکار میکنند ؟!

منم بالاخره گرفتم و چند مرحله رفتم جلو گفتم شاید بازی را خیلی وقت بود تجربه نکردم بعضی چیزها را یادم بره و اشتباه کنم ولی با انجام دادن دوباره بازی همین اعتقاد را دارم که دشمنها های گیرز 1 باهوشترین دشمنها تو کل سری گیرز هستند بدون شک ! ولی یارای خودی خنگترین بین سری !
یعنی پدر ادم را در میارن از پس که باید بری از رو زمین جمعشون کنی ! کلا گیرز 1 دشمنهایخیلی باهوشی داره یعنی قشنگ فقط تاکتیک عوض میکنن و محلشون را سریع تعویض میکنن و خیلی هم با دلو جرات تشریف دارن و قشنگ رو جنابعالی حمله ور میشن ! حالا تو این وضعیت که دشمنها تشریف دارن و تو جو رگبار گلوله تشریف داری باید بری یارای خنگ خودت را نجات هم بدی ! کلا لذت بازی را بهم میزنه به همبن خاطر به نظر من بهترین درجه سختی که بتونی این وضعیت را تحمل کنی و لذت ببری همون درجه سختی نورمال هست بالاترش پدرت را در میاره .
منتقد گیم اسپات هم فکر کنم به همین مورد گیر داده که واقعا درست گفته .
ولی در نهایت بالاخره بازی بازیه گیرز هست و ادم بعد از 8 سال که اولین گیرز را تجربه کرده بود الان که دوباره بازیش میکنیم تازه ادم میدونه که اپیک واقعا چی خلق کرده هنوز از لحاظ شوتر سوم شخص هیچ بازی به گردش نمیرسه سیستم کاور گیریش و شوتینگش بینظیره .

در مورد گرافیک که باید بگم چیزی بالاتر از ریمیک ساده هست ! رسما بعضی لوکیش ها حتی بهتر از بازی های نسل حاضر هست یعنی رسما از لحاظ بصری یه بازی نسل بعدی هست . اینها با یک ریمیک این کار بکنند موندم که با گیرز 4 چیکار میکنند ؟!

بازی مال 9 سال پیشه ولی واقعا بازی چالش بر انگیزی بود و هوش مصنوعی خیلی خوبی داشت
یادمه سر گرز 3 کلیف گفت یکی از مشکلات ما اینکه خیلی ها نتونستن گرز های قبلی رو تموم کنن و قصدشون این هست تو گرز 3 یکم شرایط رو بهتر کنن البته اینساین گرز 3 خیلی سخت بود مخصوصا مرحله آخرش که یک جوارایی غیر ممکن بود

واقعا بینظیر بود.به جرات میگم گرافیکش از خیلی از بازیهای الان و نسل جدید هم بهتره.بعد از حدود 10 سال همون جو نفسگیر رو بهم القا داد.واقعا عالی بود.بیصبرانه منتظر گیرز 4 هستیم.دوستانی که انتقاد میکنن چرا نمیدونن که این یه بازسازی از بازی حدود 10 سال پیش هست و خیلی چیزاش تو زمان خودش تاریخ گیمینگ رو عوض کرد و توقع نداشته باشن که بخوان کلا عوضش کنن بازیو.این فقط یه یاداوری هست برا اتمسفر گیرز تا وقتی گیرز 4 رو عرضه کنن.

قسمت خفاش ها را خیلی بد ریمیک کردند یعنی گند زدند به حس و حالش تو صفحات قبل عکس مقایسش هست . تو شماره 1 وقتی خفاش ها را برای اولین تو اسمون نشون داد یه حالت شبح مانند و سایه داشتند که کلا با محیط همخوانی داشت و یه محیط خبیس به وجود میاورد الان تو این ریمیک تمام اون افکتها حذف شده از طرفی خفاش ها بیشتر شبه کلاغ هستند :دی
اصل قضیه اینه که زدند افکتهای بارونی که تو گیرز 1 بود و قطره های اب میخورد به لباس اون را هم حذف کردند ! و شده عین گیرز2 ! بعد اینکه تا جایی که متوجه شدم افکتهای پاشش خون روی صفحه را هم حذف کردند حداقل تو بیشتر لوکیشنها .
دلیل این کارهای مسخره را نمیدونم شاید برای پایداری فریم ریت کردند ولی گند زدند به حس و حال بازی من خودم تا اینجای کار به خاطر این کارهای مسخره امتیاز 7 بدم ارفاق کردم !

آخرین ویرایش:
نخیـر ! همین که بازی کردیـن گیرز سریـز ایـز یـورز . ماه نوامبـر همـ واسه قابلیت BC عرضـه میشن . :d

شرمنده من فقط میخواستم مطمئن بشم الان اگه من نسخه فیزیکی بازی رو بگیرم و وقتی آنلاین هستم بازی رو نصب کنم ولی آنلاین بازی نکنم و فقط بخوام سینگل بازی کنم باز میتونم نسخه های دیگه بازی رو داشته باشم یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or