Gears of War Ultimate Edition l PC

nv5x9jajcujnlmxyjss3.jpg

درود

شاید خیلی از PC-Gamer ها منتظر بودن تا یبار دیگه نسخه ی اورجینال Gears of war رو که سال 2007 برای PC منتشر شده بود رو بصورت بروز شده و با کیفیتی به مراتب بهتر تجربه کنن که این امکان براشون بزودی محقق خواهد شد .

autwo0e8ance6dm8rq49.png

این چهره Rod fergusson در نمایشگاه E3 و در غرفه ی AMD ( خدا عمرش بده :d ) خبر از انتشار نسخه Ultimate Edition عنوان فوق العاده محبوب Gears of war داد . بازی بصورت کامل از DX 12 پشتیبانی و همچنین میتونید با دقت تصویر 4k و فریم ریت آنلاک از بازی به بهترین شکل ممکن لذت ببرید .

آپدیت : ایشون همچین به تمجدید از نسخه ی PC پرداختن و در رابطه با نسخه ی اصلی که سال 2007 روی PC پورت شد به Nvidia گفت : gears 1 که ما سال 2007 برای PC عرضه کردیم یه پورت ساده از Xbox 360 بود . اتفاقی که برای ultimate edition رخ نخواهد داد . این یک پورت مستقیم نخواهد بود . هیجان انگیز بنظر میرسه وقتی از تمام قدرت و امکانات PC برای این نسخه استفاده کنیم ( res 4k / 12 dx و...) .
همچنین پشتیبانی از هر دو گزینه ی ( Msaa و FXaa ) در تنظیمات گرافیکی و Benchmark از دیگر قابلیتهای بازی هستش که بتازگی منتشر شده . نسخه ی PC عنوان Gears of war: Ultimate edition در 3 ماهه ی اول سال 2016 بصورت انحصاری برای دارندگان ویندوز 10 عرضه خواهد شد .

سیستم پیشنهادی منتشر شده :

hbzkvuce208c3uy0q7a7.jpg

تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: noorihamid99
این بازی هم مثل Quantum Break، رو Xbox One بخری رو PC قابل بازیه؟
چون من کد نسخه One رو دارم بزنم تو استور برای PC میتونم دانلود کنم؟

چه عرضه بی سر و صدایی!!!
من همین الان بازی رو بخرم سرورهای آنلاین باز هستن؟
بله شما میتونی راحت آنلاین بازی کنی...
..
دوستانی که با مالتی پلیر Gears آشنایی ندارن میتونن منو add کنن تا با هم بازی کنیم,به دلیل حجم زیاد بازی متاسفانه دانلودش طول میکشه...

بله شما میتونی راحت آنلاین بازی کنی...
..
دوستانی که با مالتی پلیر Gears آشنایی ندارن میتونن منو add کنن تا با هم بازی کنیم,به دلیل حجم زیاد بازی متاسفانه دانلودش طول میکشه...

من مولتی رو استادم:d حجمم بازی چن گیگه مگه؟:|

این بازی با Tps های دیگه کاملا فرق میکنه و master شدن داخلش زمان زیادی میبره...
فکر میکنم حدود 60 gb حجم بازی هست...

من نسخه اصلیش رو روی پی سی خیلی خیلی زیاد بازی کردم و همه فوت و فن هاش دستمه.مپ ها رو هم از حفظم
با اسنایپ میلیمتری هدشات میکنم حتی توی کاور:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or