Gears of War Ultimate Edition l PC

nv5x9jajcujnlmxyjss3.jpg

درود

شاید خیلی از PC-Gamer ها منتظر بودن تا یبار دیگه نسخه ی اورجینال Gears of war رو که سال 2007 برای PC منتشر شده بود رو بصورت بروز شده و با کیفیتی به مراتب بهتر تجربه کنن که این امکان براشون بزودی محقق خواهد شد .

autwo0e8ance6dm8rq49.png

این چهره Rod fergusson در نمایشگاه E3 و در غرفه ی AMD ( خدا عمرش بده :d ) خبر از انتشار نسخه Ultimate Edition عنوان فوق العاده محبوب Gears of war داد . بازی بصورت کامل از DX 12 پشتیبانی و همچنین میتونید با دقت تصویر 4k و فریم ریت آنلاک از بازی به بهترین شکل ممکن لذت ببرید .

آپدیت : ایشون همچین به تمجدید از نسخه ی PC پرداختن و در رابطه با نسخه ی اصلی که سال 2007 روی PC پورت شد به Nvidia گفت : gears 1 که ما سال 2007 برای PC عرضه کردیم یه پورت ساده از Xbox 360 بود . اتفاقی که برای ultimate edition رخ نخواهد داد . این یک پورت مستقیم نخواهد بود . هیجان انگیز بنظر میرسه وقتی از تمام قدرت و امکانات PC برای این نسخه استفاده کنیم ( res 4k / 12 dx و...) .
همچنین پشتیبانی از هر دو گزینه ی ( Msaa و FXaa ) در تنظیمات گرافیکی و Benchmark از دیگر قابلیتهای بازی هستش که بتازگی منتشر شده . نسخه ی PC عنوان Gears of war: Ultimate edition در 3 ماهه ی اول سال 2016 بصورت انحصاری برای دارندگان ویندوز 10 عرضه خواهد شد .

سیستم پیشنهادی منتشر شده :

hbzkvuce208c3uy0q7a7.jpg

تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: noorihamid99
اینو نمی دونم. فکر نکنم بشه ولی. الان مثلا شما تام رایدر نسخه ویندوز 10 با سپورت انحصاری دایرکت12 را تو تورنتو لینکی دیدید؟

احتمالا کرک می شه microsoft خیلی سخت گیر نیست امیدوارم این بارم نباشه. الان استیم dx12 اپشنش برام هست اما فعال نمی شه باید تا اپدیت بعدیش صبر کرد.(در حال اماده سازیه)

سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد:

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

Processor: Intel Core i5 @ 2.7Ghz or AMD FX 6-core
Memory: 8 GB RAM (2 GB VRAM)
Graphics: Geforce GTX 650 Ti or Radeon R7 260x
Hard Drive: 60 GB available space
DirectX 12

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS FOR 1920X1080P

Processor: Intel Core i5 @3.5GHz+ or AMD FX 8-core
Memory: 16 GB RAM (4 GB VRAM)
Graphics: GeForce GTX 970 or Radeon R9 290X
DirectX 12

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS FOR 4K

Processor: Intel Core i7 @ 4Ghz or AMD FX 8-core
Memory: 16 GB RAM (6+ GB VRAM)
Graphics: Geforce GTX 980 Ti or Radeon R9 390X
Hard Drive: SSD + 60 GB available space
DirectX 12

16 گیگ رم، 4 گیگ رم گرافیکی و 970 واسه 1920X1080P؟؟؟ به نظر میرسه که انقدر ملت اجرای افتضاح بازی ها رو XO رو تو سر مایکروسافت زدن عقده ای شده و با اعلام سیستم های مورد نیازهای فضایی رو PC می خواد جبران کنه، مثلا قدرت XO در این حد هست :|

بازی درسته از نظر گرافیکی متحول شده، اما اصلا در حد این سیستم مورد نیاز نیست...

اطلاع دارین که این بازی هم اختصاصی استور مایکروسافته یا نه؟

تا جایی که اطلاع دارم بله، بازی اختصاصی استور مایکروسافت هست و رو استیم عرضه نمیشه...

آخرین ویرایش:

DirectX 12

DirectX 12

DirectX 12

16 گیگ رم، 4 گیگ رم گرافیکی و 970 واسه 1920X1080P؟؟؟ به نظر میرسه که انقدر ملت اجرای افتضاح بازی ها رو XO رو تو سر مایکروسافت زدن عقده ای شده و با اعلام سیستم های مورد نیازهای فضایی رو PC می خواد جبران کنه، مثلا قدرت XO در این حد هست :|

مرسی بابت خبر
فکر کنم بازی طرفای عید بیاد.خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم طولش دادن.اطلاع دارین که این بازی هم اختصاصی استور مایکروسافته یا نه؟

من نفهميدم اين نسخه مولتي پلير هم داره؟
تاريخ نميده چرا پس:| بوي تاخير به مشام ميرسه...
اگر تاريخ ميدادن ادم تكليفشو ميدونست كه بين اين نيد فور اسپيد كدومو انتخاب كنه

بازی Gears Of War Ultimate Edition به صورت مخفیانه در لیست ویندوز استور قرار گرفت. در حال حاضر شما قادر به دسترسی به این صفحه نخواهید بود اما یکی از یوزرهای توئیتر توانست به طریقی این صفحه دسترسی پیدا کند که حاوی چند عکس از نسخه PC و سیستم پیشنهادی بازی Gears Of War Ultimate Edition است. این تصاویر در رزولیشن 4K رندر نشده اند با این وجود هنوز می شود حدس زد که باید چه انتظاری داشته باشیم.

در ادامه نیز دیگر عکس های این عنوان:

آخرین ویرایش:
عجب ! سیستم نمیکشه که اینو...با این تفاسیر و این سیستم مورد نیاز خواهیم زد رو low تنظیمات بازی رو و همون کیفیت نسخه 2007 رو مشاهده خواهیم کرد:d

DirectX 12

DirectX 12

DirectX 12

تا جایی که اطلاع دارم بله، بازی اختصاصی استور مایکروسافت هست و رو استیم عرضه نمیشه...

یه ریمستر همچین سیستمی میخواد؟
اون از کوانتوم برک اینم از این:|
این بود تاثبر DX 12???? بالا رفتن سیستم پیشنهادی بازی ها:|

چه جوری از Windows Store خرید کنیم ؟ کسی اگه در جریانه بیاد یه توضیح کامل بزاره
2 تا راه برای اینکار وجود داره:
روش اول از طریق gift card ماکروسافت : اگه شما کاربر xboxlive نیستید میتونید از دوستانتون داخل xbox درخواست بکنید که یک گیمرتگ با اکانت ماکروسافت براتون بسازه و وارد سایت xbox بشید و اون مبلغ گیفت کارت ردیم کنید و بعدش وارد استور بشید بازی رو خریداری کنید.
روش دوم هم خریداری بازی از طریق paypal , credit card هست...
من خودم از روش اول بازیو خواهم خرید اضافه کنم بازی هم مبلغ 3 دلاز Tax خواهد داشت.

چه جوری از Windows Store خرید کنیم ؟ کسی اگه در جریانه بیاد یه توضیح کامل بزاره
یه حساب مایکروسافت باز کن که همون ایمیل outlook هست
بعد یه گیفت استور مایکروسافت وارد کن تو حسابت اطلاعات جعلی هم بزن مثل اپل ای دی
بعدم راحت می تونی هر چیزی بخوای بخری از استور بازی موزیک فیلم و ...
ای پی هم امریکا انتخاب کن چون گیفت کارتایی که هست مال امریکاس
ایمیلی هم که میسازی باید امریکا باشه برای چک کردنش می تونی به ادرس https://commerce.microsoft.com/ بری و از پروفایل چک کنی ببینی امریکا هست یا نه
از کارت اعتباری هم نمیشه استفاده کرد اگه استفاده باید ادرسش با اینی که وارد می کنی یکی باشه و امریکا هم باشه
روش اول از طریق gift card ماکروسافت : اگه شما کاربر xboxlive نیستید میتونید از دوستانتون داخل xbox درخواست بکنید که یک گیمرتگ با اکانت ماکروسافت براتون بسازه و وارد سایت xbox بشید و اون مبلغ گیفت کارت ردیم کنید و بعدش وارد استور بشید بازی رو خریداری کنید.
من خودم از روش اول بازیو خواهم خرید اضافه کنم بازی هم مبلغ 3 دلاز Tax خواهد داشت.
حتما باید ای دی لایو داشت؟ یعنی نمیشه با اکانت مایکروسافت از استور ویندوز خرید اخه تو استور مثل یه برنامه عادیه و کاری به ایکس باکس نداره

یه حساب مایکروسافت باز کن که همون ایمیل outlook هست
بعد یه گیفت استور مایکروسافت وارد کن تو حسابت اطلاعات جعلی هم بزن مثل اپل ای دی
بعدم راحت می تونی هر چیزی بخوای بخری از استور بازی موزیک فیلم و ...
ای پی هم امریکا انتخاب کن چون گیفت کارتایی که هست مال امریکاس
ایمیلی هم که میسازی باید امریکا باشه برای چک کردنش می تونی به ادرس https://commerce.microsoft.com/ بری و از پروفایل چک کنی ببینی امریکا هست یا نه
از کارت اعتباری هم نمیشه استفاده کرد اگه استفاده باید ادرسش با اینی که وارد می کنی یکی باشه و امریکا هم باشه

حتما باید ای دی لایو داشت؟ یعنی نمیشه با اکانت مایکروسافت از استور ویندوز خرید اخه تو استور مثل یه برنامه عادیه و کاری به ایکس باکس نداره
چرا دقیقا همینطوره,این روشی که شما گفتی کاملا درست هست.
فقط دوستانی که بازیو خریدن اگر گذاشتن برای دانلود, شاید بازی دانلودش کند پیش بره که به نظر میاد بازی دانلود نمیشه احتیاج به ریست دانلود نیست مشکل از طرف خود استور هست که برطرف میشه...

اره استور یه باگ هایی داره فعلا دانلود به خوبی نشون نمیده
بعد یه سوال برام پیش اومد اینه که گیفت کارت استور مایکروسافت با گیفت کارت ایکس باکس یکیه یا فرق می کنن؟!

اره استور یه باگ هایی داره فعلا دانلود به خوبی نشون نمیده
بعد یه سوال برام پیش اومد اینه که گیفت کارت استور مایکروسافت با گیفت کارت ایکس باکس یکیه یا فرق می کنن؟!

باید امتحان کرد. ولی فکر میکنم یکی باشن چون حسابها به هم متصل هستن.

اگر آدرسهای بخصوصی بذارید مالیات رو هم میتونید ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or