سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .من اصلا حرفی راجع به بد یا خوب بودن بازی نزدم.این حرفی هم که گفتم بهانه ای نبود برای اینکه بازی رو بد جلوه بدم بر عکس بازی نقاط قوت دیگه ای داره که باعث بالا رفتن ارزشش شده.من فقط از داستان بازی انتقاد کردم که خیلی بهش توجه نشده وگرنه از جهات دیگه بازیه عالیه.ببین من این بازی را روی 360 رفتم الکی بهونه نیارید عالی هست
چارش اینه که زودی بازی روشروع کنی حتی فیلم اولش رو هم اینتر کن بره تا از بازی خارج نشه امتحان کن شاید شد.من هم نتونستم بازی رو اجرا کنم ، Windows Vista دارم و وقتی وارد بازی میشم همین که توی منو ها هستم حدود 30 ثانیه بعدش میپره بیرون ....
ببین مشکلت حل میشه فایلی که ارور میداد یه همچین اسمی نداشت ؟ . d3dx10_35.dll . اگه یه چی تو این مایه ها باشه میتونی اونو تو این مسیر پیداش کنی البته زیپ هستش F:\GOW\support\aug2007_d3dx10_35_x86با xlive.dll مشکلی نداشتم . با چند تا از dll های Directx بود .
وقتی خفاش هارو میفرسته بزنش فکر کنم با حدود 10تا اسنایپر میمیرهمن اون مرحله که باید Raam رو بکشی گیر کردم باید چه کارکنم کل خشابام رو روش خالی کردم نمرد
من هم نتونستم بازی رو اجرا کنم ، Windows Vista دارم و وقتی وارد بازی میشم همین که توی منو ها هستم حدود 30 ثانیه بعدش میپره بیرون ....
ولی نمره های خوبی گرفت که.نمی دونم شاید حق با شما باشه.(اصلا اسم lost planetه نسخه PC رو کنار این بازی نیارید.)واقعاً این ادغام بازی های PC و کنسول داره روز به روز ماجرا رو وخیم تر می کنه دارن با این کارشون تمام عنوان های درست و حسابی رو به گند می کشن
مثلاً چی می شد همین GoW بصورت یه عنوان احتصاصیه افسانه ای در 360 باقی می موند؟ حتماً باید می آوردنش رو PC تا کاملاً لوث بشه عنوان؟
اصولا خیلی حال میده یکی رو با chainsaw به قطعات نا مساوی تبدیل کنی
خیلی کوتاه میشه اگه امشب تموم بشه)ولی نمره های خوبی گرفت که.نمی دونم شاید حق با شما باشه.(اصلا اسم lost planetه نسخه PC رو کنار این بازی نیارید.)
سوءتفاهم نشه.من کاملا با حرفهای شما موافقم اگه پستهای قبلیم رو خونده باشید بارها گفتم که سلیقه بازیکن از نمره ی منتقد مهمتره.منظور شما رو بد متوجه شدم اینکه بازی لوس شده خب در بعضی مواقع درسته ولی شرکت سازنده به لوس شدن فکر نمی کنه به سودش فکر می کنه.من فکر کردم منظور شما اینه که کیفیت بازی پایین اومده.ولی این همیشه به صورت یه قانون نیست که هر وقت عنوان اختصاصی رو برای یه platform دیگه ساختند بازی لوس بشه.در مورد نمرات هم نه تنها در بازی بلکه در فیلم هم همیشه از گوشه چشم نگاه می کنم.خیلی وقتها شده بازی نمره بدی گرفته ولی من خیلی خوشم اومده خیلی وقتها هم برعکس نمره خوبی گرفته ولی من خیلی حال نکردم.در مورد این حرفتون که یه جستجوی کوچیک نشون میده که برترین بازی های کامپیوتری کل زمان، امتیاز های نه چندان جالبی رو گرفتن در مورد فیلم هم من به همین نتیجه رسیدم.برترین و تاثیر گذارترین فیلمها و همچنین کارگردانان کسانی بودند که حتی یک اسکار هم نگرفتن.بنابراین در مورد صنعت بازی هم همچین چیزی امکان پذیره.(البته در مورد اینکه popular ها حتما یه چیزی داشتن که popularشون کرده این یه چیز نسبیه و در همه ی موارد دلیل بر این نمیشه که پس حتما ارزش و کیفیت بالایی هم داره.یکی از حرفام که قبلا تو تاپیک امتیازها به bioshock گذاشته بودم رو دوباره این جا می ذارم:آها
یه نکته ی مهم اینه که من به کمترین چیزی که توجه می کنم همین نمره هائیه که این سایت ها به بازی ها میدن (یه جستجوی کوچیک نشون میده که برترین بازی های کامپیوتری کل زمان، امتیاز های نه چندان جالبی رو گرفتن (نمی گم پایین، ولی بعضاً باید از 10/10 هم بیشتر می شدن ولی از محدوده ی 8.5 تا 9.5 امتیاز گرفتن)، ولی همین بازیها به شدت در صدرن و هنوز جایگزین مناسبی براشون نیومده)
بنابراین خیلی سعی نکن خودت رو درگیر امتیاز این سایت ها کنی (الان مثلاً Game Spot بنظر من کاملاً امتیازش کشکه، امتیاز رو که Round نمی کنن !، یا فرضاً IGN از اون بدتر و خیلی های دیگه)
عملاً دقیقاً مثل اینه که شما بخوای یسری والپیپر ور بگیری، برای sort کردنشون کدوم رو انتخاب می کنی؟ user rating یا popularity ؟
شخصاً popularity رو ترجیح می دم نه امتیاز بالا رو، چون همیشه popular ها یه چیزی داشتن که popular شون کرده ... نه ؟
اینجا هم داستان مثل همینه
بنابراین نباید امتیاز این سایتا رو ملاک (نمی گم مهم نیست، ولی نباید تنها ملاک باشه) قرار داد، چون امتیاز دهیشون تا حدود زیادی جنبه ی تجاری هم داره متاسفانه
اما از نظر کنترل
نمی دونم شما GoW رو روی 360 بازی کردی یا نه
من شخصاً با کنترلرهای Microsoft نمی تونم کنار بیام (یعنی برام کار باهشون سخته)، ولی GoW رو براحتی می تونستم حتی توی بالاترین درجه ی سختی کنترل کنم و مشکلی هم نداشتم (این نشان از عالی بودن کنترلش داره) ولی توی PC کنترل این بازی لوث شده
ببین توی PC ما ناخودآگاه می آیم و کنترل این بازی رو میزاریم کنار مثلاً Half Life یا هر چی دیگه، دیگه نتیجه کاملاً واضح و مبرهنه ... (کلاً از این جهت می گم مثل Lost Planet شده، چون در هر صورت داری یه بازی تماماً کنسولی رو روی PC کنترل می کنی و کنترل عالی اون در کنسول به یه کنترل کاملاً معمولی در PC تبدیل شده)
حرف من اینه که نباید مرز ها می شکست
نباید Half Life یا UT یا خیلی های دیگه برای کنسول می اومد
نباید GoW برای PC می اومد
نباید مرزها می شکست ...