Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الکی لقب نذارید رو بازیه بیچاره من از گیگا گرفتم هیییییییییییچ مشگلی نداره بازیش هم انگلیسیه تو ویندوز ایکس پی هم بدون نقص اجرا میشه .

ای کاش مقدمه ی بازی رو به جای اینکه در دفترچه بازی بنویسند هر جور شده می ساختند تا آدم تصور بهتری از داستان داشته باشه.یکی از ایراداتی که می تونم بگیرم همین مشکله که تا حدی به داستان لطمه زده.

ببین من این بازی را روی 360 رفتم الکی بهونه نیارید عالی هست در رابطه با داستان این بازی که داستان نداره کلا یک گروه هستند که برای نجات جان بشر اومدن البته نه در این حد ولی یک چیز توی همین مایه ها مردم را نجات میدن تو کف داستان نرو چیز جالبی نداره

من هم نتونستم بازی رو اجرا کنم ، Windows Vista دارم و وقتی وارد بازی میشم همین که توی منو ها هستم حدود 30 ثانیه بعدش میپره بیرون ....

ببین من این بازی را روی 360 رفتم الکی بهونه نیارید عالی هست
من اصلا حرفی راجع به بد یا خوب بودن بازی نزدم.این حرفی هم که گفتم بهانه ای نبود برای اینکه بازی رو بد جلوه بدم بر عکس بازی نقاط قوت دیگه ای داره که باعث بالا رفتن ارزشش شده.من فقط از داستان بازی انتقاد کردم که خیلی بهش توجه نشده وگرنه از جهات دیگه بازیه عالیه.

من هم نتونستم بازی رو اجرا کنم ، Windows Vista دارم و وقتی وارد بازی میشم همین که توی منو ها هستم حدود 30 ثانیه بعدش میپره بیرون ....
چارش اینه که زودی بازی روشروع کنی حتی فیلم اولش رو هم اینتر کن بره تا از بازی خارج نشه امتحان کن شاید شد.
بله من به زور تونستم نصبش کنم واقعا محشریه حتی با گرافیک 6200:cheesygri . در پایان جا داره از دوستان عزیز که کمکم کردن قدر دانی کنم مخصوصا جوادی:biggrin1: .مخلصیم . وبقیه دوستان که فایل و لینک دادن در قسمت ساپورت بازی اینا موجودیت دارن :biggrin1:

با xlive.dll مشکلی نداشتم . با چند تا از dll های Directx بود .
ببین مشکلت حل میشه فایلی که ارور میداد یه همچین اسمی نداشت ؟ . d3dx10_35.dll . اگه یه چی تو این مایه ها باشه میتونی اونو تو این مسیر پیداش کنی البته زیپ هستش F:\GOW\support\aug2007_d3dx10_35_x86
این فایل رو کپی کن تو E:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries
امیدوارم مشکلت حل شه

این مشکل رو من و چند نفر دیگه از بچه ها هم داشتیم
برا هر کدوممونم به یه شکلی رفع شد

برا فرهنگ که اول از همه رفع کرده بود، با تعویض کرک بازی و Shortcut مستقیم به خود اون فایل Startup.exe رفع شد (توصیه می کنم Crack تیم razor 1911 رو بیاری) - توی Game Copy World می تونی پیدا کنی این کرک رو)

برا من با اجرا توی ویستا حل شد (توی XP همین طوری Crash می کرد ولی توی ویستا از این خبرا نیود، بماند که بازم گاهی اوقات کلاً پروفایل رو از دست می دم و لذا باید هر دفعه خارج می شم از پروفایلم Back up بگیرم)

برا محمدرضا با ایجاد اکانت Live رفع شد (می تونی از Live.com یه اکانت بگیری و بعد فقط با اون توی بازی اکانت بسازی، سریالت هم لازم نیست اصل باشه)

اما نظرم در مورد این بازی
همون نظری که در مورد ورژن 360 داشتم در مورد این ورژن هم تکرار میشه (یعنی اینکه این بازی صرفاً برای گرافیکش در اون زمان اینقدر معروف شده، البته کنترل بسیار خوبی هم داره ولی در کنسول، چون در مقابل کنترل های ناب بازی های PC حرفی برای گفتن نداره؛ البته نمی شه کنترل PC و کنسول رو مقایسه کرد با هم و چون این بازی صرفاً یک بازیه کنسولیه، بنابراین این مقایسه کاملاً ناعادلانه ست)، با این تفاوت که معتقدم توی 360 بسیار بهتر بود (همچنان معتقدم بهترین عنوان 360 تا به امروز Halo 3 بوده نه GoW (که از Halo هم بدلیل سبک Sci-Fi خاصش خوشم نمی یاد ولی عظمتش رو هیچ وقت انکار نمی کنم))
کلاً این بازی کاملاً کنسولیه و نمی تونه جای یک بازی پرسرعت PC رو بگیره (از نظر من توی کنترل با Lost Planet هیچ فرقی نداره الان)

واقعاً این ادغام بازی های PC و کنسول داره روز به روز ماجرا رو وخیم تر می کنه
دارن با این کارشون تمام عنوان های درست و حسابی رو به گند می کشن
مثلاً چی می شد همین GoW بصورت یه عنوان احتصاصیه افسانه ای در 360 باقی می موند؟ حتماً باید می آوردنش رو PC تا کاملاً لوث بشه عنوان؟

واقعاً این ادغام بازی های PC و کنسول داره روز به روز ماجرا رو وخیم تر می کنه دارن با این کارشون تمام عنوان های درست و حسابی رو به گند می کشن
مثلاً چی می شد همین GoW بصورت یه عنوان احتصاصیه افسانه ای در 360 باقی می موند؟ حتماً باید می آوردنش رو PC تا کاملاً لوث بشه عنوان؟
ولی نمره های خوبی گرفت که.نمی دونم شاید حق با شما باشه.(اصلا اسم lost planetه نسخه PC رو کنار این بازی نیارید.)

من کلا هیجان بازی رو به قسمت chain saw میبینم :-" اصولا خیلی حال میده یکی رو با chainsaw به قطعات نا مساوی تبدیل کنی :دی

نمیدونم من چون رو 360 بازی کردم این احساس رو دارم یا نه بقیه هم احساس منو دارن!(البته من 2 تا act ش رو خودم رفتم...بقیش رو پسرخالم بقل دستم نشسته بود اون رفت.)
بازی به شدت واسه من خسته کنندس!یعنی این chainsaw نبود من پشت مانیتور چرت میزدم.تموم هم نمیشه هر چی بازی میکنم تازه وسط های act 4 هستم... واقعا حسرت میخوره آدم عنوان نابی مثل cod 4 به اون کوتاهی که آرزو میکنم هرگز تموم نشه...اینو آدم آرزو میکنه هر چی زودتر تموم بشه...گر چه فکر کنم cod 4 امشب غزل خداحافظی رو بخونه... به قول Tokio hotel :
don,t jump ( از نظر من اینجا معنی میده cod 4 رو تموم نکنید :( خیلی کوتاه میشه اگه امشب تموم بشه)

ولی نمره های خوبی گرفت که.نمی دونم شاید حق با شما باشه.(اصلا اسم lost planetه نسخه PC رو کنار این بازی نیارید.)

آها
یه نکته ی مهم اینه که من به کمترین چیزی که توجه می کنم همین نمره هائیه که این سایت ها به بازی ها میدن (یه جستجوی کوچیک نشون میده که برترین بازی های کامپیوتری کل زمان، امتیاز های نه چندان جالبی رو گرفتن (نمی گم پایین، ولی بعضاً باید از 10/10 هم بیشتر می شدن ولی از محدوده ی 8.5 تا 9.5 امتیاز گرفتن)، ولی همین بازیها به شدت در صدرن و هنوز جایگزین مناسبی براشون نیومده)

بنابراین خیلی سعی نکن خودت رو درگیر امتیاز این سایت ها کنی (الان مثلاً Game Spot بنظر من کاملاً امتیازش کشکه، امتیاز رو که Round نمی کنن !، یا فرضاً IGN از اون بدتر و خیلی های دیگه)

عملاً دقیقاً مثل اینه که شما بخوای یسری والپیپر ور بگیری، برای sort کردنشون کدوم رو انتخاب می کنی؟ user rating یا popularity ؟
شخصاً popularity رو ترجیح می دم نه امتیاز بالا رو، چون همیشه popular ها یه چیزی داشتن که popular شون کرده ... نه ؟
اینجا هم داستان مثل همینه

بنابراین نباید امتیاز این سایتا رو ملاک (نمی گم مهم نیست، ولی نباید تنها ملاک باشه) قرار داد، چون امتیاز دهیشون تا حدود زیادی جنبه ی تجاری هم داره متاسفانه

اما از نظر کنترل
نمی دونم شما GoW رو روی 360 بازی کردی یا نه
من شخصاً با کنترلرهای Microsoft نمی تونم کنار بیام (یعنی برام کار باهشون سخته)، ولی GoW رو براحتی می تونستم حتی توی بالاترین درجه ی سختی کنترل کنم و مشکلی هم نداشتم (این نشان از عالی بودن کنترلش داره) ولی توی PC کنترل این بازی لوث شده

ببین توی PC ما ناخودآگاه می آیم و کنترل این بازی رو میزاریم کنار مثلاً Half Life یا هر چی دیگه، دیگه نتیجه کاملاً واضح و مبرهنه ... (کلاً از این جهت می گم مثل Lost Planet شده، چون در هر صورت داری یه بازی تماماً کنسولی رو روی PC کنترل می کنی و کنترل عالی اون در کنسول به یه کنترل کاملاً معمولی در PC تبدیل شده)

حرف من اینه که نباید مرز ها می شکست
نباید Half Life یا UT یا خیلی های دیگه برای کنسول می اومد
نباید GoW برای PC می اومد
نباید مرزها می شکست ...

آها
یه نکته ی مهم اینه که من به کمترین چیزی که توجه می کنم همین نمره هائیه که این سایت ها به بازی ها میدن (یه جستجوی کوچیک نشون میده که برترین بازی های کامپیوتری کل زمان، امتیاز های نه چندان جالبی رو گرفتن (نمی گم پایین، ولی بعضاً باید از 10/10 هم بیشتر می شدن ولی از محدوده ی 8.5 تا 9.5 امتیاز گرفتن)، ولی همین بازیها به شدت در صدرن و هنوز جایگزین مناسبی براشون نیومده)

بنابراین خیلی سعی نکن خودت رو درگیر امتیاز این سایت ها کنی (الان مثلاً Game Spot بنظر من کاملاً امتیازش کشکه، امتیاز رو که Round نمی کنن !، یا فرضاً IGN از اون بدتر و خیلی های دیگه)

عملاً دقیقاً مثل اینه که شما بخوای یسری والپیپر ور بگیری، برای sort کردنشون کدوم رو انتخاب می کنی؟ user rating یا popularity ؟
شخصاً popularity رو ترجیح می دم نه امتیاز بالا رو، چون همیشه popular ها یه چیزی داشتن که popular شون کرده ... نه ؟
اینجا هم داستان مثل همینه

بنابراین نباید امتیاز این سایتا رو ملاک (نمی گم مهم نیست، ولی نباید تنها ملاک باشه) قرار داد، چون امتیاز دهیشون تا حدود زیادی جنبه ی تجاری هم داره متاسفانه

اما از نظر کنترل
نمی دونم شما GoW رو روی 360 بازی کردی یا نه
من شخصاً با کنترلرهای Microsoft نمی تونم کنار بیام (یعنی برام کار باهشون سخته)، ولی GoW رو براحتی می تونستم حتی توی بالاترین درجه ی سختی کنترل کنم و مشکلی هم نداشتم (این نشان از عالی بودن کنترلش داره) ولی توی PC کنترل این بازی لوث شده

ببین توی PC ما ناخودآگاه می آیم و کنترل این بازی رو میزاریم کنار مثلاً Half Life یا هر چی دیگه، دیگه نتیجه کاملاً واضح و مبرهنه ... (کلاً از این جهت می گم مثل Lost Planet شده، چون در هر صورت داری یه بازی تماماً کنسولی رو روی PC کنترل می کنی و کنترل عالی اون در کنسول به یه کنترل کاملاً معمولی در PC تبدیل شده)

حرف من اینه که نباید مرز ها می شکست
نباید Half Life یا UT یا خیلی های دیگه برای کنسول می اومد
نباید GoW برای PC می اومد
نباید مرزها می شکست ...
سوءتفاهم نشه.من کاملا با حرفهای شما موافقم اگه پستهای قبلیم رو خونده باشید بارها گفتم که سلیقه بازیکن از نمره ی منتقد مهمتره.منظور شما رو بد متوجه شدم اینکه بازی لوس شده خب در بعضی مواقع درسته ولی شرکت سازنده به لوس شدن فکر نمی کنه به سودش فکر می کنه.من فکر کردم منظور شما اینه که کیفیت بازی پایین اومده.ولی این همیشه به صورت یه قانون نیست که هر وقت عنوان اختصاصی رو برای یه platform دیگه ساختند بازی لوس بشه.در مورد نمرات هم نه تنها در بازی بلکه در فیلم هم همیشه از گوشه چشم نگاه می کنم.خیلی وقتها شده بازی نمره بدی گرفته ولی من خیلی خوشم اومده خیلی وقتها هم برعکس نمره خوبی گرفته ولی من خیلی حال نکردم.در مورد این حرفتون که یه جستجوی کوچیک نشون میده که برترین بازی های کامپیوتری کل زمان، امتیاز های نه چندان جالبی رو گرفتن در مورد فیلم هم من به همین نتیجه رسیدم.برترین و تاثیر گذارترین فیلمها و همچنین کارگردانان کسانی بودند که حتی یک اسکار هم نگرفتن.بنابراین در مورد صنعت بازی هم همچین چیزی امکان پذیره.(البته در مورد اینکه popular ها حتما یه چیزی داشتن که popularشون کرده این یه چیز نسبیه و در همه ی موارد دلیل بر این نمیشه که پس حتما ارزش و کیفیت بالایی هم داره.یکی از حرفام که قبلا تو تاپیک امتیازها به bioshock گذاشته بودم رو دوباره این جا می ذارم:
ببینید به نظر من gamespot با اینکه نسبت به بقیه معتبرتره ونمراتشو با سختگیری بیشتری می ده اما اون (و هر سایت یا مجله ی دیگری)امتیاز بندیشون تا حد زیادی به سلیقه ی اون منتقد برمی گرده(و به قول شما یه حالت تجاری هم داره.).یه مثال می زنم.مثلا بهprey (کاری ندارم که بازی خوب یا بدی بود)ign میده 9 در حالی که gamespot می ده 7.5.خب چرا اینهمه تفاوت.بالاخره هر دوتاشون سایتهای معتبری اند و تخصصی نمره می دن(حالا gamespot با سختگیری بیشتر)ولی حتی اگر هم خیلی سختگیری کنه دیگه چرا این قدر فاصله؟این نشون می ده که تا حد زیادی سلیقه اون منتقد در بین بوده.(اصلا هم بحثم این نیست که مثلا ign بالا داده یا gamespot کم)همونطور که الان هم با توجه به اینکه این بازی از تمام منابع نمره عالی گرفته (حتی از gamespot) ولی بعضی از شما دوستان از اون خوشتون نیومده که باز هم نشون می ده که با سلیقه ی بعضیها جور در نیومده.شاید هم سطح انتظارات خیلی دیگه زیادی بالا رفته بوده.به نظر من نباید نمره رو ملاک اصلی قرار داد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or