دمو رو من هم زدم ...
با دسته ۲ هم میشه اومد تو بازی (یکی از دوستان گفته بود نمیشه) ... ۱ نفرو دیدم که با دسته ۲ش اومده بود ...
جالب بود که قدراتا رو خوب میزون کرده بودن . تقریبا از همه ی کلاس ها استفاده میشد ...
دانلود کنید که گله ای بریزیم ...
گریتو نبینم جوندوالله.چیکار کردی مرد؟تا دیروز که انلاین بودی.چه بلایی سرت اومد؟؟؟اگه یه کنسول دیگه گرفتی که چه بهتر.اگه هم نگرفتی زود گیرز و انلاین رو فراموش میکنی.این خاصیت انلاینه.زود فراموش میشه
بهت تسلیت میگم!با یه پروفایل دیگه نمیتونی برگردی به لایو!
یا کلا کنسول بن شد!کلا عشق بیش از حد به گیرز همین میشه!
دستگاهت رو با یه بن نشده عوض کن باز برگرد دلمون برات تنگ میشه!اول فکر کردم شوخی میکنی بعد پروفایلت رو دیدم دیدم نه جدی هست قضیه!
خدا رو شکر دیسک من خراب بود اصلا رو دستگاه نصب نشد و گر نه من هم میخواستم امروز با این بازی برم لایو!
بچه ها این نسخه ای که تو بازار هست رو اصلا برای لایو استفاده نکنید یه مشکل اساسی دیدم توش موقع نصب بازی معمولا یه تصویر هست که مربوط به بازی هست برای judgment عکس بازی گیرز 3 هست یعنی مطمئن هستم حداقل نسخه ای که من دارم با نسخه ای که 28 رلیز میشه یکی نیست این مشکل رو داره فردا میرم پسش میدم به جاش یه بازی دیگه میگیرم!
عکسش رو گزاشتم!
محسن جان این قضیه که عکس ازش گذاشتید هیچ ارتباطی به مشکل دار بودن بازی و اینکه بنتون میکنه نداره این فقط حاصل از گش...ی سازندگان بازی هست و به خودشون زحمت ندادن همونطور که در CRYSIS3 موقع نصب کردن عکس CRYSIS 2 هست..
محسن جان این قضیه که عکس ازش گذاشتید هیچ ارتباطی به مشکل دار بودن بازی و اینکه بنتون میکنه نداره این فقط حاصل از گش...ی سازندگان بازی هست و به خودشون زحمت ندادن همونطور که در CRYSIS3 موقع نصب کردن عکس CRYSIS 2 هست..
مگه همشهری ما هستن سازنده هاش؟ بازی جزء بزرگترین انحصاری های کنسول X360 و مایکروسافت هست یعنی اینقدر بی در و پیکره که بیان به جای بک گراند از بازی قبلی استفاده کنن؟ سازنده GeOW 3 و J هم که کاملاً با هم فرق دارن.
مگه همشهری ما هستن سازنده هاش؟ بازی جزء بزرگترین انحصاری های کنسول X360 و مایکروسافت هست یعنی اینقدر بی در و پیکره که بیان به جای بک گراند از بازی قبلی استفاده کنن؟ سازنده GeOW 3 و J هم که کاملاً با هم فرق دارن.