Sam_Fisher2
کاربر سایت
مام هستیم :d
این دقیقا چطوری کار میکنه؟؟ مثه نارنجکه؟
دانیال خیلی خوشحال شدم میخوای بیای گرز امیدوارم دوران خوبی رو تو این بازی سپری کنیم :smoke1:دوست من halo 4 که سروراش همچین قوی هم نبود.یک بار نشد بدون تاخیر بازی کنم.اصلا واسه همین از هیلو کشیدم کنار.داشت اعصابم خورد میشد.
سرورای battle , crysis ولی خوبه.امیدوارم Gears هم همینطور باشه.راستش دیگه از FPS multi خسته شدم و نیاز به یه تنوع دارم.
gears هم یه بازی کلاسیک هست و هم انحصاری و هم متفاوت.فقط الان امیدوارم مشکل پینگ زیاد به چشم نیاد.
اگه تونستم درست و حسابی گیرز بازی کنم که چه بهتر ولی اگه اینم مثل هیلو 4 بدساخت باشه کلا از مولتی میکشم کنار و مثل قدیم افلاین میزنم.
من سر بازی هیلو 4 خیلی اذیت شدم.3 تا اینترنت عوض کردم و اخرش هم یه خط خوب گرفتم ولی بازم تاخیر داشتم.بعد مدل بازی هم طوری بود که اگه پینگ خوب نباشه انگار نرخ فریم ریت میاد پایین و (البته بچه های دیگه با این حرفم مخالفت میکردن ولی حتی تو سایت های غیر ایرانی هم راجع به این موضوع نوشته شده بوده ولی بچه ها نمی خواستن حقیقت رو قبول کنن).
شرمنده مطلب ربطی نداشت به بحث ولی دل پری از این قضیه داشتم که باید میگفتم.
بعد از گیرز دیگه مولتی نمیزنم
OH!! چقدر گیجم ...شما گفتی برای امریکا 22 ام میاد منم گفتم 19 ام میاد ! برای اروپا 22 ام میاد .
می تونی بندازی زیر پا خودت موقع دعوا ...تو مود OverRUN اگر یارت down باشه کافیهStim Gas رو پرت کنی سمتش و احیاش کنی
خب اشکان گیمرتگترو میزاشتی :dخیلی عالی بود (اصلا نخوندم :d) همونیم که میدونی
مهمترین تغیرات:
1.نبودن locust در مولتی
2.نبود active reload در مولتی
3.پرتاب نارنجک به سبک کال اف
4.tag نکردن نارنجک به object در مواتی
5.down نشدن در مولتی
این بازی فقط اسمش gears of war.کاشکی اینم تنهایی میساخت epic