Gears Of War: Judgment | XBL (پست اول حتما خوانده شود)

سلام استاد عال مسعد خان یعنی از طیق سایت میشه چن ب کنسول دیگه نمیشه ارزش هم داره قیمت بیرنش 18.25$ هست ارزش داره خدا کنه از سایت بشه من سر کلی بازی گیر کردم مثل انلاین پس فیفیا.من نوکرتم عزیز اقای گلی
خشک و خالی نمیشه ... فری گیت یکی از دوستان استفاده کرده تونسته بخره از سایت ...

ارزش داره بخریم ؟!!
100% فقط باید یه راهی واسه خرید پیدا کنیم با این وضع چیز پی ان

---------- نوشته در 01:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

سلام
بچه ها من با كنسولم چند روز gears رو بازي كردم به لايو هم وصل نشدم.امروز نبودم اومدم ديدم برادرم داره call of بازي ميكنه؟؟؟
صد در صد بن ميشم نه؟؟؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
اچیومنت هم گرفتی اگه اچیومنت گرفته باشی 99 درصد بن میشی
اگه نگرفته باشی پنجاه پنجاه هست فعلا تا ریلیز onlin نشو شاید فرجی بشه /:)

---------- نوشته در 01:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 AM ارسال شده بود ----------

سلام استاد عال مسعد خان یعنی از طیق سایت میشه چن ب کنسول دیگه نمیشه ارزش هم داره قیمت بیرنش 18.25$ هست ارزش داره خدا کنه از سایت بشه من سر کلی بازی گیر کردم مثل انلاین پس فیفیا.من نوکرتم عزیز اقای گلی
شما لطف داری میشه بخری ولی چیز پی ان درست حسابی میخواد

واي بدبخت ميشم اگه بن شم.نه اچيومنت نگرفتم.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

نترس-بن نمیشی
اچیومنت هم گرفته باشی بن نمیشی
چون اینجوری فکر میکنن آفلاین بازی کردی-اونا فقط تا تاریخ قبل از ریلیز هرکس باش آنلاین بشه بن میکنن
حتی از رو اچیومنت هم نیس چه برسه هب اچیومنت آفلاین...
نگران نباش
من خودم واسه HALO 1 هفته زودتر تو هم بن ویو افلاین بازی کردم بن هم نشدم

نترس-بن نمیشی
اچیومنت هم گرفته باشی بن نمیشی
چون اینجوری فکر میکنن آفلاین بازی کردی-اونا فقط تا تاریخ قبل از ریلیز هرکس باش آنلاین بشه بن میکنن
حتی از رو اچیومنت هم نیس چه برسه هب اچیومنت آفلاین...
نگران نباش
من خودم واسه HALO 1 هفته زودتر تو هم بن ویو افلاین بازی کردم بن هم نشدم
من نمیخوام بترسونمت و امید الکی بهت بدم
ولی خداییش بچه ها شما ایقدر فکر میکنید که مایکروسافت خنگه ؟ بابا ثانیه ای که این دوستمون دیسک گذاشته توی کنسول تاریخ و زمانش ثبت شده دیگه کاری که به اچیومنت نداره لحظه ای که به Xbox Live وصل بشه در چند ثانیه اول همه ی این اطلاعات فرستاده میشه حالا دیگه تصمیم گیرنده اونجاست که بن کنند یا نکنند

فکر کردی چقدر این چیزا براشون اهمیت داره؟
درضمن این ثانیه و دقیقه و ساعت و اینا هم نه ثبت میشه نه تو کنسول میمونه(مگر اینکه آنلاین باشه)
اینجا که سیستم امنیتی CIA نیس
یه محیط مسخره ی مجازی و چندتا لابی برای بازی کردنه
از نظر مدیریت و دیتا بیش و این حرفا هم هیچ تسلطی توی حالت آفلاین وجود نداره
BAN کردن هم ثانیه ای و هوشمند نیس
اینا میان مثلا میگن هنوز GEARS نیومده
تا 72 ساعت قبلش هرکی توی HISTORY گرز داشته باشه بن میشه به همین سادگی
حالا بیان اچیومنت های تک به تک افراد رو چک بکنن(اونم با تاریخ)خداییش بخوان اینقدر هزینه کنن واسه این کار با پولش میشه 10 تا جاجمنت ساخت
مدیریت لایو مسخره تر از این حرفاست که فکرشو بکنی
از نظر امنیتی هم زیره خط صفره(داغووووووووووووووون) حتی کد بندی هاشون هم هنوز SISA نشده...

فکر کردی چقدر این چیزا براشون اهمیت داره؟
درضمن این ثانیه و دقیقه و ساعت و اینا هم نه ثبت میشه نه تو کنسول میمونه(مگر اینکه آنلاین باشه)
اینجا که سیستم امنیتی CIA نیس
یه محیط مسخره ی مجازی و چندتا لابی برای بازی کردنه
از نظر مدیریت و دیتا بیش و این حرفا هم هیچ تسلطی توی حالت آفلاین وجود نداره
BAN کردن هم ثانیه ای و هوشمند نیس
اینا میان مثلا میگن هنوز GEARS نیومده
تا 72 ساعت قبلش هرکی توی HISTORY گرز داشته باشه بن میشه به همین سادگی
حالا بیان اچیومنت های تک به تک افراد رو چک بکنن(اونم با تاریخ)خداییش بخوان اینقدر هزینه کنن واسه این کار با پولش میشه 10 تا جاجمنت ساخت
مدیریت لایو مسخره تر از این حرفاست که فکرشو بکنی
از نظر امنیتی هم زیره خط صفره(داغووووووووووووووون) حتی کد بندی هاشون هم هنوز SISA نشده...
ینی شما فک کردی مثلا ماکروسافت اومده 500 نفرو گذاشته تا اچیومنتارو چک کنن ؟ نه خیر اونا یه سیستم دارن که تا قبل ریلیز gears of war هرکی حالا چه 1 ماه قبلش چه 1 ساعت قبله عرضه بازی کنه رو بن میکنن . ینی اچیومنت گرفته باشه

اچیومنت رو نمیشه پاک کرد
ولی اگه میترسی میتونی یه کاری بکنی
پروفایلت رو از روی کنسول پاک کنی
همینطور سیو هاشو
بعد پروفایلت رو دوباره دانلود کنی(چون آخرین اطلاعات آنلاینت توش سیو شده)
بعدش هم
میکروسافت 100 نفر یا 100 نفر رو نمیزاره
ولی چک کردن همچین چیز هایی هزینه بره و سرور هاشون رو مشغول میکنه
چنین هزینه ای رو میکروسافت برای یک شرکت نمیکنه
چون به میکروسافت تازه سود هم میرسه چون لایو بازی میکنی و سودش فقط واسه اون شرکتیه که ازش کپی زدی...

این جا تایپیک بن و ...!
نیست تا 4 روز دیگه بازی میاد ما داریم در مورد بن شدن حرف میزنیم!
کی میاد کمپین بازی رو 4 نفره تموم کنیم!
لطفا دوستان جنبه داشته باشن و اگه پایه هستن یکم بی خیال اره کردن بشن نسخه قبلی همش به این خاطر میمردیم!

Last edited by a moderator:
دمو رو دانلود کنید من از صبح تنها دارم بازی میکنم
بازی خیلی سریع پیدا میکنه نیاز یه گلیچ و کلی صبر کردن نداره (کلا 10 ثانیه طول میکشه)
لگ بازی خیلی نسبت به 3 بهتر شده

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------

طبق آخرین نشست هنوز همون قوانین پا بر جاست :d
اون " گ " رو هم باید حذف کنی موقع تلفظ :d
"گ" رو برا چی حذف کنه شوما تلفظ میکنی کنشر؟:d:-/

بازی خیلی سریع پیدا میکنه نیاز یه گلیچ و کلی صبر کردن نداره (کلا 10 ثانیه طول میکشه)

---------- نوشته در 06:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------

"گ" رو برا چی حذف کنه شوما تلفظ میکنی کنشر؟:d:-/

درستش نشر هست !!

---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بیاین از الان تیم کشی کنیم برای coop :دی

مرسی بابت خبرت بتارو زدیم تو رگ خیلی حال داد لگشم از گرز3 کمتر بود ولی باز تو کاورهای سریع لگ میزد ولی در کل خوب بود

---------- نوشته در 08:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

تو این یکی هم باید فقط با گنشر بازی کنیم تو سرور ایرانی ها؟:dیا هنوز اساتید تصمیم نگرفتن؟
فقط از نشر نه از اکثر صلاح ها میشه استفاده کرد جز لنسر رو هامربراستو رترو خلاصه هر سلاحی که اتوماتیک باشه این قانون از قدیم بوده مام احترام میزاریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or