Gears Of War: Judgment | XBL (پست اول حتما خوانده شود)

داداش مگه این میلی چه ایرادی داره؟؟!!
اون موقه ها که ریچ میزدم همه بچه خارجیا به وفور میزدن ، مخصوصا اساسین (همون که از پشت خفت میکنی) خیلی رایج بود و خیلیم حال میداد ، باحال ترین صحنه ای که تو ریچ دیدم اساسین شدن خودم رو هوا بود :d

داستانش کلا با هیلو فرق داره . اینجا طرف Melee بزنه کلا کاراکترت فریز میشه و دیگه کاری نمیتونی بکنی :d اما توی هیلو خیلی حال میداد و اصلا هم اذیت نمیکرد . اینجا کلا بالانس بازی رو به هم زده !
خارجی های آشغال لگ هم ندارن Melee هم میزنن !! تو روحشون خدایی :d

داستانش کلا با هیلو فرق داره . اینجا طرف Melee بزنه کلا کاراکترت فریز میشه و دیگه کاری نمیتونی بکنی :d اما توی هیلو خیلی حال میداد و اصلا هم اذیت نمیکرد . اینجا کلا بالانس بازی رو به هم زده !
خارجی های آشغال لگ هم ندارن Melee هم میزنن !! تو روحشون خدایی :d
البته این اواخر فریز میلی رو نسبت به قبل خیلی کمتر کردن ولی بازم دمیجش زیاده ...

من تا یه هفته دیگه بیشتر مهمون لایو نیستم.ولی تو این چند وقتی که بودم ، با لابی گیرز خیلی حال کردم و بهترین تجربه ی لایوم رو با ادم هایی باحال و کار درست مثل cpt rock , cpt hot creazy , و یکی دو نفر دیگه داشتم.امیدوارم همیشه در کنار هم خوش باشید و همینطور به دوستیتون ادامه بدید..چاکر همه :)
البته شاید بعد ها برگردم لایو ولی فعلا استراحت.
دانیال جون واقعا ناراحت شدم داری میری تو این مدتی که گرز بازی کردیم خیلی خیلی خوش گذشت playerهای خوبی مثل خودت واسه gears غنیمت هستند,زود برگرد >:d<

دانیال جون واقعا ناراحت شدم داری میری تو این مدتی که گرز بازی کردیم خیلی خیلی خوش گذشت playerهای خوبی مثل خودت واسه gears غنیمت هستند,زود برگرد ...>:d<
.
........من چاکرتم مسعود جان.به خدا خاکی تر از شما گیرز بازها،من تو هیچ لابی دیگه ای ندیدم.اصلا یکی از دلایلی که من گیرز بازی میکردم این بود که تو لابی شما باشم.و گرنه با خارجی ها که حال نمیداد.درسته که تعداد شما گیرز بازها کمه،ولی معرفتتون یه دریاست.به امید دیدار دوباره.
خدانگهدار>:d

دوستان من الان بخوام این بازیرو آنلاین بزنم باید راحل زیر رو برم!
1-خرید اکانت گلد
2-خرید 800 پوینت مایکروسافت
3-خرید بازی بصورت برنر مکس
الان من همینو برم تمومه!!!؟؟یه وقت بن نشیم!!من تا حالا توی لایو آنلاین بازی نکردم!

دوستان من الان بخوام این بازیرو آنلاین بزنم باید راحل زیر رو برم!
1-خرید اکانت گلد
2-خرید 800 پوینت مایکروسافت
3-خرید بازی بصورت برنر مکس
الان من همینو برم تمومه!!!؟؟یه وقت بن نشیم!!من تا حالا توی لایو آنلاین بازی نکردم!
خرید اکانت گلد و سپس خرید بازی بصورت برنر مکس و تمام ... ۸۰۰ تا نمی خواد . بعضی بازیا ۸۰۰ تا می خواد : تو پست اول این تاپیک : خرید online pass بازی برای شما (پست اول خوانده شود) نوشته شده ...

یه تغییر دیگه تو بازی هم فریز smoke تقریبا صفر شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or