samijavid
کاربر سایت
الان که نگاه میکنم چه آنلاین چه آفلاین تو تمام مود ها اسپلیت اسکرین داره
آره اون موقع که چک کردم و اینو نوشتم نمیتونستم لایو برم برا حالت لن نوشتم !
الان که نگاه میکنم چه آنلاین چه آفلاین تو تمام مود ها اسپلیت اسکرین داره
این ربطی به سازندگان ندارهمن اوریجینال بازی رو هم گرفتم موقع نصب همون عکس گیرز 3 رو میاره .. :d
به قول مهرداد از گش..دی سازندگان بازی بوده ....
چرا ربط داره!این ربطی به سازندگان نداره
شما باید به لایو وصل شید تا اون عکس درست بشه
نه مشکلی نداره این نارنجک spot با mele خیلی رو اعصابه تو لابی های خارجی دهنمونو سرویس کردن تازه لنسرو رترو بماند :dاقا این shield(همون سپره ) ،موشکلی نداره که برداشتنش ؟!
spot ?! فک کنم منظورت stim-gas هست... آخ گفتی این melee ...دلم خونه! امیدوارم با یک آپدیت درستش کنن ... ولی با این تفاسیر هم نوب بازی هاش به نسبت گرز۳ خیلی کمتر شده!نه مشکلی نداره این نارنجک spot با mele خیلی رو اعصابه تو لابی های خارجی دهنمونو سرویس کردن تازه لنسرو رترو بماند :d
نه متین منظورم همون spot هست aim رو دچار مختل میکنه تیرها دقیق نمیره.نوب بازیها هم بستگی به مپ و بازیکنا داره مثلا اگه مپ rig باشه یکی میره تو هیکوپتر یکی بوم شات میزنه بزرگ ترین قسمت نوب مپ هم Vulcan اتوماتیک هست که پرش بهمون بگیره مردیم:wacko:بعضی ها هم مارکزارو با لنسر اشتباه گرفتن(البته جواب میده:d) بنظرم گرز از اون شات گان سالاری داره در میاد که این ناراحت کننده هست.spot ?! فک کنم منظورت stim-gas هست... آخ گفتی این melee ...دلم خونه! امیدوارم با یک آپدیت درستش کنن ... ولی با این تفاسیر هم نوب بازی هاش به نسبت گرز۳ خیلی کمتر شده!
جالبه!نه متین منظورم همون spot هست aim رو دچار مختل میکنه تیرها دقیق نمیره.نوب بازیها هم بستگی به مپ و بازیکنا داره مثلا اگه مپ rig باشه یکی میره تو هیکوپتر یکی بوم شات میزنه بزرگ ترین قسمت نوب مپ هم Vulcan اتوماتیک هست که پرش بهمون بگیره مردیم:wacko:بعضی ها هم مارکزارو با لنسر اشتباه گرفتن(البته جواب میده:d) بنظرم گرز از اون شات گان سالاری داره در میاد که این ناراحت کننده هست.
بعد یه هفته بازی کم کم نبود یه مپ تو مایه های reven down گرز3 حس میشه که فکر کنم مپهای کوچیک تر رو واسه dlc گذاشتن کنار.واسه مدال epic repar هم باید یکی از مسولین اپیک رو بکشی باهاشون پیام بازی کردیم همشون کلاس گذاشتن گفتن اگه ffa زیاد بازی کنی شاید بتونی مارو ببینی از این جور حرف ها خلاصه مام بیخیال شدیم.
Gears Reaper Tracker by CodySpie - Game Gritمسئول اپیک رو تو لایو باهاش پیام بازی کردین ؟!! گیمرتگش چیه ؟
Gears Reaper Tracker by CodySpie - Game Grit
اگه یکیشون رو بکشیم یه اسکین و یه مدال میده