Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

بعد از عرضه هم فروشنده ها به احتمال خیلی زیاد همون نسخه ای که قبل از عرضه داشتنو میفروشن، پس فکر نمیکنم فرقی داشته باشه :d
من خودم برای Halo 4 همین کارو کردم و مشکلی برام پیش نیومد :d البته من تضمینی نمیدم و مسئولیتِ عواقب کار عهده خودت هست :d

عزیز من موضوع دیسک نیست وقتی تو سرور بازی که هنوز ریلیز نشده لاگین کنید خوب تشخیصش واسه ماکروسافت کاری نداره

عزیز من موضوع دیسک نیست وقتی تو سرور بازی که هنوز ریلیز نشده لاگین کنید خوب تشخیصش واسه ماکروسافت کاری نداره
شما قضیه رو اشتباه متوجه شدید :d
ایشون منظورشون این بود که اگه با همین نسخه ای که الان هست بعد از عرضه بازی، بریم لایو مشکلی پیش میاد یا نه؟ (مثلا ممکنه سازنده ها عمدا یه نشونه ای گذاشته باشن که فقط یه روز قبل از gold شدن بازی، اونو برطرف کنن، اینطوری اگه بازی رو کسی زودتر بخره و حتی بعد از عرضه هم بره لایو باز هم میتونن شناسایی کنن) که منم گفتم فروشنده ها نمیان نسخه بعد از عرضه رو بگیرن و بفروشن، همون نسخه ای که دارن رو میفروشن (یعنی همون نسخه قبل از عرضه)
مشخصه بازی ای که هنوز عرضه نشده رو آنلاین بشی و بازی کنی بن میکنه :d

مطمئنن اولین کسی هستم اینجا اچیومنت SERIOUSLY JUDGMENTAL گرفته البته به تنهایی...

fmscw0ihe5cx5krx7ua7.jpg

jf5vkp1yb6jgecz6u4id.jpg
مهرداد این سریو پیش دستی کردی :d منم زدم تو گوشش فکر کنم دومین نفر باشم ولی واقعا رو مخ بود:|

خوب اون قسمت اول رو تموم کردم و نظرمو میگم..

نکات منفی

1- داستان و روایت داستان ضعیف و معمولی هست
2- هوش مصنوعی لوکاست ها جای کار داره بعضی وقتها همین جوری جلوت نشستن و منتظرن با شات گان بری تو حلقشون
3- فقط یک Boss اون هم مرحله آخر داره که هیچ شخصیت پردازی روش صورت نگرفته..!
4- هر عملیاتی که انجام میدی عملکردت رو نمایش میده و کات میشه عملایت بعدی که اصلا جالب نیست و حس بازی رو از بین میبره.
5- بعضی اسلحه ها مثل تیرو کمان و نارنک انداز تقریبا بیهوده و بلا استفاده هستن
6- تخریب پذیری بازی به شدت پایین اومده
7- جو بازی بر خلاف اضهاراتی که قبلا صورت گرفته بود بسیار به نسخه 3 شبیه هست.

نکات مثبت

1- گیم پلی بازی بسیار جذاب و درگیرانه تر شده
2- گرافیک بازی واقعا عالی هست بعضی مواقع آدم رو شگفت زده میکنه مثلا تو یکی از مراحل آخر آب از سقف به پایین می اومد و روی زمین جاری می شد که وحشتناک قوی بود..!
بهترین AA ممکن تو بازی کار شده افکت آتش بی نظیر هست و نور پردازی از تمام بازی های موجود یکی دو پله بالاتر هست
3- بازی بسیار روان اجرا میشه یعنی به نظر من از نسخه سوم خیلی روانتر اجرا میشه انگار فریم بالاتری میده..
4- طراحی و رنگ بندی محیط بسیار عالی کار شده
5- محیط Sandbox گونه هست و خطی صرف خارج شده.
6- محیط ها شلوغ تر هستن و این شلوغی باعث افت فریم نمیشه
6- استفاده از اسلحه ها خصوصا شات گان و اسنایپ لذت بخش تر از گذشته شدن.
7- زمان بازی بسیار خوب و طولانی هست.
8- انیمیشن ها از نسخه های قب بهتر شده

در کل من به گرافیک 10 میدم
به گیم پلی 10 میدم
به هوش مصنوعی 8 میدم
به داستان و روایتش 5 میدم

در کل بازی ارزشی بین 8.5 تا حداکثر 9 رو داره و برای یک نسخه فرعی که تیم سازنده اصلی روش کار نکرده عالی هست..

مهرداد این سریو پیش دستی کردی :d منم زدم تو گوشش فکر کنم دومین نفر باشم ولی واقعا رو مخ بود:|

واجب شد منم برم روی شما دوتا رو کم کنم..:d
من میخوام یک دستی تا آخرش برم..:d

با ۱۱۰۰ عکس گرفتی ؟ :d
عجب لول آپی ! دیگه تا جنرالی چیزی نمونده ! اونم آفلاین ... لول آپش سادس یا شما بازی رو ... ؟

آخرین ویرایش:
عجیب گرافیکی داره این بازی کرک و پرم ریخت ! البته تازه مرحله اول رو تموم کردم نمی دونم مراحل بعدیش هم در این حد خیره کننده هست یا نه ، در هر صورت اصلاً فکر نمی کردم در این حد خوب باشه بالاخص تکسچر و AA که به وضوح نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت کرده ،motion blur هم فوق العادست یکی از بهترین ها تو این نسل . گیم پلی برخلاف چیزی که فک میکردم درگیر کننده و جذاب شده .

با ۱۱۰۰ عکس گرفتی ؟ :d
عجب لول آپی ! دیگه تا جنرالی چیزی نمونده ! اونم آفلاین ... لول آپش سادس یا شما بازی رو ... ؟
شرمنده دیگه دوربین 10 مگا پیکسل در دسترس نبود :دی
شما یه باز بازیرو رو insane با تمام classified mission بری تا لول 28 میری چون کلی مدال میگیری .... کلا این سری تا لول 50 بیشتر نداره نه .100 به 50 برسی میتونی پرستیج کنی لول اپش مثل شماره قبلیه فرق خاصی نکرده ....
---------- نوشته در 04:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها لایو 2 روز رایگان شده حیف که بخاطر اینکه گیرز رو بازی کردم نمیتونم برم:(

شما پروفایلتو از رو هارد پاک کن .... وصل شو لایو دوباره ریکاورش کن مشکلت حل میشه

آخرین ویرایش:
شرمنده دیگه دوربین 10 مگا پیکسل در دسترس نبود :دی
لول ابی کجا بود عمو شما از کجا دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما یه باز بازیرو رو insane با تمام classified mission بری تا لول 28 میری چون کلی مدال میگیری .... بنده لولم همینه نه ابی !!!!!!! کلا این سری تا لول 50 بیشتر نداره نه .100 به 50 برسی میتونی پرستیج کنی ولی خیلی کنجکاوم بدونم لول ابی رو از کجا در اوردی ؟؟؟؟؟:-o
دوست عزیز فکر کنم منظور ایشون Level Up باشه :|

سلام
من می خواستم این بازی رو بخرم ولی چون هنوز گلد نشده و حکش کردن فکر کردم ممکنه تو این چند هفته ای که زودتر اومده بیرون تغییراتی بدن شرکت سازندش,فکر می کنید ممکنه یه تفاوتایی با این نسخه با نسخه ای که گلد میشه هست یا من بخرمش؟؟؟؟؟
ممنون

سلام
من می خواستم این بازی رو بخرم ولی چون هنوز گلد نشده و حکش کردن فکر کردم ممکنه تو این چند هفته ای که زودتر اومده بیرون تغییراتی بدن شرکت سازندش,فکر می کنید ممکنه یه تفاوتایی با این نسخه با نسخه ای که گلد میشه هست یا من بخرمش؟؟؟؟؟
ممنون
برو بخرش اگرم فرقی داشته باشه که به احتمال 99% نداره این فروشندگان گرامی دوباره بازیرو دانلود نمیکنن که همینو میفروشن بازم:|(البته بازی فکر کنم گلد شده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or