Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

من نمی خوام برم تو لایو و مولتی بازی کنم. مشکل من چیز دیگه ایه.
مشکل من اینه که بازی Halo 4 رو هم تازه گرفتم (چون دستگاهم رو 2 روزه که ه-ک کردم) تست کردم بازی رو الان می خوام سیو بازی رو پاک کنم و بازی رو از اول برم اما پیغام میده که باید به لایو متصل بشی تا سیو پاک بشه.
نمی دونم باید چکار کنم چون زیاد هم از ایکس باکس سر در نمیارم کلا.

خب برو از دشبوردت آخرین گزینه بعد برو تو Storage پاک کن سیو بازی رو ... هیچ احتیاجی هم به وصل شدن به لایو نیست .

هنوزم وقتی پامون می خوره به جنازه هایی که روی زمین افتادن،مثل یه تیکه اشغال سر می خورن روی زمین؟همیشه عاشق فیزیک این جنازه ها بودم.
...
من هم بعضی از مپ های مولتی بازی رو دیدم.مخصوصا اونکه تلکابین داشت از لحاظ بصری بی نظیر بود.
واقعا بگم که چیزهایی که تو GEOW میبینی تو هیچ بازی دیگه ای نمیبینی.نمیدونم چرا شرکت ها سعی نمیکنن یه بازی شبیه GEOW بسازن.حتما شانسی واسه خودشون نمیبینن.

واقعا بگم که چیزهایی که تو GEOW میبینی تو هیچ بازی دیگه ای نمیبینی.نمیدونم چرا شرکت ها سعی نمیکنن یه بازی شبیه GEOW بسازن.حتما شانسی واسه خودشون نمیبینن.
یه شرکت ژاپنی دقیقا یه کپی از Geow ساخت متاش شد 40 شاید هم 45 :دی

یه شرکت ژاپنی دقیقا یه کپی از Geow ساخت متاش شد 40 شاید هم 45 :دی

Quantom Theory ؟! :d
چقدر یه عده رو امیدوار کرده بود اما واقعیت اینه که کلا نمیشه با این بازی رقابت کرد و چیزی شبیه بهش ساخت تا در همین حد موفق باشه حالا شاید این جاجمنت متای بالایی نگیره البته من که بازی نکردم و نمیدونم چجوریه :d

متاسفانه نصف بازی های TPS این نسل خواستن تا ادای Geow را در بیارن ولی هیچ کدوم موفق نبودن .
Gears Of War یک اثتثنا هستش . درسته Gameplay روتین و یکنواختی داره ولی همین Gameplay خطی هیچوقت برای من خسته کننده نبوده بلکه ارزش بارها تکرار هم داشته . حداقل توی 3 نسخه قبلی این حالت بوده امیدوارم توی این قسمت هم بازی خسته کننده نباشه
هنوزم وقتی پامون می خوره به جنازه هایی که روی زمین افتادن،مثل یه تیکه اشغال سر می خورن روی زمین؟همیشه عاشق فیزیک این جنازه ها بودم.

توی قسمت 3 اینطوری نبود و جنازه ها زیاد پرت نمیشدن اینور اونور :D که البته برای من خوش آیند بود ... فیزیک جنازه ها مثل قسمت اول و دوم که انگار بدون وزن میشدن رو دوست ندارم خیلی مصنوعی بود .

هیچ کس شبیهش را نمیسازه ؟! بازی های این نسل حالا عینا نه ولی خیلی از بازیها بودن خواستن گیرز باشن ولی با کله خوردن زمین :دی

سری gears of war بدون رقیب خاصی بهترین شوتر تاریخ سوم شخصه کسی هم نمیتونه انکارش کنه چه از لحاظ موفقیت و فروش و امتیازات بازی .

آخرین ویرایش:
ما که انلاین بازیم باید تا شب عید صبر کنیم :((. اونایی هم که میخوان مولتیشو بازی کنن گیمرتگ اشونو اینجا بگن .با هم بازی کنیم . در ضمن من یه کارت گلد 12 ماهه اضافه دارم از امازون خریدم دانلود هم نکردم . اگه خواستین 125 میفروشم .

من شندیدن با گیرز 2 و 3 حال کردم اما اصلا از این بازی خوشم نیومد . نه داستان پردازی خوبی داره نه هیچ نوع آوری . همه لوکیشن ها یک شکل هستند و تنها کاری که باید انجام بدیم اینه که از یه نقطه بریم یه نقطه دیگه و چند نفر رو بکشیم .
یه سوال هم داشتم : صدا پیشه های بازی مگه عوض شدن ؟ به خصوص کول ؟

راستی این سوال منو اگه میشه جواب بدید :

من رسیدم به اون جاهایی که با کول باید بازی کرد . میشه بگید چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟

ما که انلاین بازیم باید تا شب عید صبر کنیم :((. اونایی هم که میخوان مولتیشو بازی کنن گیمرتگ اشونو اینجا بگن .با هم بازی کنیم . در ضمن من یه کارت گلد 12 ماهه اضافه دارم از امازون خریدم دانلود هم نکردم . اگه خواستین 125 میفروشم .
گیمرتگ اتونو اینجا بزارید http://forum.bazicenter.com/thread75022/

یه سوال فوری دارم لطفاً زود جواب بدید :
الان اگه Gears of War Judgment رو بخرم ولی تا بعد از ریلیز رسمی بازی تو کنسول قرار ندم ، بعد از ریلیز بازی این نسخه ای که خریدم برای لایو امن هست ؟ و ABGX همش سبز میشه ؟

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

آقا اگه کسی میدونه یه آره یا نه به ما بگه بی زحمت

آخرین ویرایش:
یه سوال فوری دارم لطفاً زود جواب بدید :
الان اگه Gears of War Judgment رو بخرم ولی تا بعد از ریلیز رسمی بازی تو کنسول قرار ندم ، بعد از ریلیز بازی این نسخه ای که خریدم برای لایو امن هست ؟ و ABGX همش سبز میشه ؟

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

آقا اگه کسی میدونه یه آره یا نه به ما بگه بی زحمت
بعد از عرضه هم فروشنده ها به احتمال خیلی زیاد همون نسخه ای که قبل از عرضه داشتنو میفروشن، پس فکر نمیکنم فرقی داشته باشه :d
من خودم برای Halo 4 همین کارو کردم و مشکلی برام پیش نیومد :d البته من تضمینی نمیدم و مسئولیتِ عواقب کار عهده خودت هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or