jondollah
کاربر سایت
من نمی خوام برم تو لایو و مولتی بازی کنم. مشکل من چیز دیگه ایه.
مشکل من اینه که بازی Halo 4 رو هم تازه گرفتم (چون دستگاهم رو 2 روزه که ه-ک کردم) تست کردم بازی رو الان می خوام سیو بازی رو پاک کنم و بازی رو از اول برم اما پیغام میده که باید به لایو متصل بشی تا سیو پاک بشه.
نمی دونم باید چکار کنم چون زیاد هم از ایکس باکس سر در نمیارم کلا.
یه شرکت ژاپنی دقیقا یه کپی از Geow ساخت متاش شد 40 شاید هم 45![]()
هنوزم وقتی پامون می خوره به جنازه هایی که روی زمین افتادن،مثل یه تیکه اشغال سر می خورن روی زمین؟همیشه عاشق فیزیک این جنازه ها بودم.
هیچ کس شبیهش را نمیسازه ؟! بازی های این نسل حالا عینا نه ولی خیلی از بازیها بودن خواستن گیرز باشن ولی با کله خوردن زمینواقعا بگم که چیزهایی که تو GEOW میبینی تو هیچ بازی دیگه ای نمیبینی.نمیدونم چرا شرکت ها سعی نمیکنن یه بازی شبیه GEOW بسازن.حتما شانسی واسه خودشون نمیبینن.
گیمرتگ اتونو اینجا بزارید http://forum.bazicenter.com/thread75022/ما که انلاین بازیم باید تا شب عید صبر کنیم. اونایی هم که میخوان مولتیشو بازی کنن گیمرتگ اشونو اینجا بگن .با هم بازی کنیم . در ضمن من یه کارت گلد 12 ماهه اضافه دارم از امازون خریدم دانلود هم نکردم . اگه خواستین 125 میفروشم .
اگر برنر مکس بخری مشکلی نداره بازی.بازی رو رایت کردم خیلی می پره بیرون .از بازار هم بخرم همینطوره؟
بعد از عرضه هم فروشنده ها به احتمال خیلی زیاد همون نسخه ای که قبل از عرضه داشتنو میفروشن، پس فکر نمیکنم فرقی داشته باشه :dیه سوال فوری دارم لطفاً زود جواب بدید :
الان اگه Gears of War Judgment رو بخرم ولی تا بعد از ریلیز رسمی بازی تو کنسول قرار ندم ، بعد از ریلیز بازی این نسخه ای که خریدم برای لایو امن هست ؟ و ABGX همش سبز میشه ؟
---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------
آقا اگه کسی میدونه یه آره یا نه به ما بگه بی زحمت